Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
bos buldugunuz yorumlara cevap yazacak kadar boşsunuz bence ne yazacagimi sana soracak degilim ben sormadigim gibi hesapta vermem sen kimsinki burda kendi kendine artistlik yapmaya calisiyosun cok doluysan burda ne isin var onuda anlamadim
sizli bizli konuşmalardan "sen kimsinki"lere he yavrum he tamam güzel ego

Algıda sorun var galiba falan yazmissin bence bu düzgün değil. Öyle cümle sonuna smile falan koyunca sevimli ya da komik olmuyor yazdiklariniz.
Ben size başka bir imada bulunmadım ayrıca sevdiğim emojiyi koymak benim hakkım siz sevimli bulun yada komik bulun diyede koymuyorum o halde sorun ? Yok. Sevindim

İlkokul 2. sınıf atışması yapılıyor resmen Gruplaşmalar falan
Konu dağılmasın

Eğer dönersen anana babana senden daha cok üzülürüm. Çocuklarını o halde görmek nasıl yakmıstır içlerini kim bilir. Kendi kızının başına geldiğini düşün, kendine acımıyorsan senin yeniden hayat kurman için çabalayan babana acı.
Zaten beş para etmez bir herif için bırakıp gitmişsin.
Ayrıca bırak intihar ederse de etsin. Senden sonra baska bir kadınla evlenip onun da hayatını mahvetmez hiç değilse.

Lütfen kaç kurtar kendini..Adam kolunu parçalamış daha ne yapmasını bekliyorsunuz ?
Bebekleriniz ve kendiniz için asla dönmeyin!
Babalarıdır istediği zaman görsün onları ama aynı evde yaşamayın!

Ben sana imada bulundun mu dedim?
Bakın yine bir algıda sorun yasıyosunuz :) algıda sorun var derken size ' gerizekalı anlamadı ' muamelesi yapmadım. Düzgün konus yazan siz değilmiydiniz sonrada algıda sorun felan yazdım diye düzgün konus yazanda sizdiniz ? bende size imada bulunmadım dedim.

Yav he he.

ekimkahvesen ve chamallows peki sizce konu sahibi neden araba ve 200.000 tl yi zikretmis olabilir? Yani konuş sahibini ne ile itham ediyorsunuz?
Gereksiz maddiyat yazmıs , burada gösterişli yazmak yerine maddi imkanımız vardı deseydin dedik siz bu kadar neden alındınız hayret bişey. Burada herkes istediğini yazar siz buradakilerin avukatı felan mısınız. Konu sahibesi yerine atılıp kendinizi belli ettiniz ?

ekimkahvesen ve chamallows peki sizce konu sahibi neden araba ve 200.000 tl yi zikretmis olabilir? Yani konuş sahibini ne ile itham ediyorsunuz?
birseyle itham etmiyoruz bence hos gorunmuyo rakamlar parayla ve sorunlarla birlesince bana herzaman bakin ben soyleyken boyle oldum aslinda cok zenginim der gibi oluyo

Yani gösteriş yapmak için mi yazmış sizce ?

Inanki bende boyle dusunuyorum ve biraz daha cesarete ihtiyacim.var. okadar ezildimki kendime olan ozguvrnimde bitti. Bi anlik cesaretle acyim davayi ve devam etmek istiyorum. Her kafadan bir ses vikiyor cunku.

Evet işte herkes istediğini yazar. Buna konu sahibi de dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…