Esim beni dovdu

işinə gəlməyənə cavab verməz bacııı. Mənim atam yoxdu Ama qardaşım ve Mamam Her zaman arxa dayağımdı çox şükür. Bunlar deyir ki əmək verdim verdiyi əmək nədi guya? uşaq düzeldib Ev işlərin görüb illər keçibdə.. Bu qadınlar özlərini necə aldadırlar e

neden boşanmak gibi bir seçeneğiniz yok ? çalışmadığınız ya da ekonomik gücünüz olmadığı için mi, yoksa dövse de sevse de kocamdır mı diyorsunuz... tercihlerinizi yargılayamam elbette ama boşanmayı gücünüz olmadığı için istiyorsanız buna çare bulunabilir. yurtdışında yaşayanlarla iletişime geçerseniz daha kolay yolunuzu bulabilirsiniz.

ama yok ben seviyorum o yüzden boşanmak istemiyorum diyorsanız ona maalesef verecek bir cevabım yok, sizi basit bir sebep için iten döven adamla ilişkinizi düzeltmek için tavsiye veremem. sizi boş yere bu kadar üzen bir adamdan bahsediyoruz burada. koskoca ömür böyle adamlarla harcanmamalı ya...

Atam dunyasini deyib. Anamin imkani yoxdu mene bilet alib aparib 2usaqla sahib cixsin. Ailem kotulemedim, orda bana sahib cixa bilecek birinin olmadigini anlatdim

Ekenomik durumum yok, gelecekle ilgili kaygilarim var. Burda kanunlari bilmiyorum. Korpe cocukla nasil bu kadar seyin altindan cikacagim deye dusunub duruyorum

Amcam kızına damat tokat atdı diye herifi hastenelik etdi ve kızı ni boşadı üç çocuklar
Halamin kızı anlasamiyo diye boşandı şiddet yoktu
Teyzemin kızı esi alkol kullanıcı diye boşanma aşamasında
Hepsininde çocuğu var ve hepsinede anne baba arkalarında.bende Azərbaycanda yaşıyorum ve o dediyiniz eğitim səviyyəsi yüksək ailelerden diyil bizimkiler
Yoksa bizim sülaledemi tuhaflik var

Ekenomik durumum yok, gelecekle ilgili kaygilarim var. Burda kanunlari bilmiyorum. Korpe cocukla nasil bu kadar seyin altindan cikacagim deye dusunub
Rahatmi bir anda dunyanin O basindan cixib gelmeq? Pul para yok, korpe cocuk. Evet bu evi almaq ucun yillar istediyimi almadim, evim yuvam olsun istedim.
Herkesi bilmiyorum, Ben bir gun bosanacam diye plan kurmadim. Cunki mutlu oldugumu dusunuyordum

herkes bir gün mutluluğun biteceyini bilməli ona göre adımlar atmalıdı. Hadi diyelim eşin dışarda araba çarptı öldü yada ölümcül hastalığa yakalandı eee ozaman neyapacaksın?? Bahanelerin olacak mı? hiç sanmıyorum

Inanin
O zaman bosanmakla ugrasmayacagim, nerde nasil basima care bulacam diye dusunmeyeceyim. Evimde cocuklarimi boyutucem

Neden boşanmak gibi bir seçeneginiz yok.. eger maddi imkaniniz ve gidecek yeriniz yoksa bir nebze en azindan bi geliriniz olana kadar durun derdim ama onun dışinda neden durasınız

Tamam belki boşanamaz bırakamaz ama küs kalmasını konuşmamasıni da umursamaz yani dimi..
Belki boşanmak elinde degildir ama konuşmamasını dert etmemek elindedir.. aksine kendinin konuşmamasi elindedir en azindan

Inanin

O zaman bosanmakla ugrasmayacagim, nerde nasil basima care bulacam diye dusunmeyeceyim. Evimde cocuklarimi boyutucem
zaten evlendikten sonra ev aldiysaniz o ev prtak bölünür sizde cocuklarınızla beraber küçük başınızln üstünde çatınızın oldugu bir ev bulursunuz ve inanın Rusyada o kadar çooook iş varki üniversite okumama ragmen Vk sayfasinda sehir gruplarında bintane iş ilanı var istersen bulursun bahanelerle gelme lütfen. Rusyada boşanınca mal varlığı ortaya eşit şekilde bölünür hele çiddet aldatma varsa biraz daha fazla alırsın.

Ev 20yillik ipoteka, 1 yilidir aldigimiz . bosanma esnasinda borcu 2tarafin esit meblegde odenmesi gerek

Ev 20yillik ipoteka, 1 yilidir aldigimiz . bosanma esnasinda borcu 2tarafin esit meblegde odenmesi gerek
ödersiniz bir şey olmaz Bumu korktuğunuz şey yani eğer maddi durum yoksa zorlamazlar millet kredi çekip sonra işden çıkıyor ve ödeyecek durumum yok diyor onlarda Krediyi geri istemiyorlar

ödersiniz bir şey olmaz Bumu korktuğunuz şey yani eğer maddi durum yoksa zorlamazlar millet kredi çekip sonra işden çıkıyor ve ödeyecek durumum yok diyor onlarda Krediyi geri istemiyorlar
Odeyemesen evi geri aliyorlar. Tam odeme olmadan ev zaten senin deyil, bankanin ihtiyarinda oluyor.

Odeyemesen evi geri aliyorlar. Tam odeme olmadan ev zaten senin deyil, bankanin ihtiyarinda oluyor.
öyle bir şey yokkk siz yanlış biliyorsunuz eger o ev dışında eviniz yoksa ve o evde toruyirsunuz sizi kimse dışarda sokakta bırakmaz ben biliyorum bizim tanıdığımız 2 odalı ve aldı ipotek ile ve sonra işden çktl dedi gelirim yok ödyemeiyorum evi almadılar eelindne vs kredi ful kapandı ama 5 sene işe giremiyorsun devlet işine onuda bir küçük markette falan çalışabilirsin diye düşünüyorum devlet işi olmayan yerde

O anin sokundan akil edemedim. Amma yapmsliydim
Hala yapabilirsin sonuçta şiddet uygulamış eminim ki devam da eder ve eminim ki öncesi de vardır.Umsrim çocuklarınızı böyle bir şiddet dolu ortamda büyütmeyi tercih etmezsiniz özellikle orda bu kadar haklariniz varken.

ne kadar dogru söylediniz,en son detay hele

Mevzunuz bu olsaydi keşke çok basit olurdu.
Benim ailemde uzakta, eger hiç param olmasaydi ve boyle seyler yasiyor olsaydim bir telefona bakardi biletimi vs alip para da yollarlardi mesela, telefon elinizde buraya yazdiginzia gore.
Ama şartları çok farklı. Ailesi İran daymış. Yani İran na dönmesi suanki durumdan daha iyi değil gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…