Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19

183'ü ara burada ne anlattıysan onlara anlat... onlar sana yol gösterecek...

tecavüze değilde ozman yaşı küçük diye cinsel istismara girer...

Doğru demişsiniz arayıp şikayet edin, eğer daha önce şikayet edip geri çekme durumu olduysada zorla geri çektirildiğini söyleyebilirsiniz böylece eşiniz olacak kişi gerekli cezayı bulur ve buna göz yumanlarda

yollasın işte böyle bi adamdan ne bekliyosun ki resmen nefes aldırmıyo... peki interneti kullanmana nasıl izin veriyo...

kaçtıktan sonra ailesi imza atıyor. eğer öle bir durum varsa birşey olmaz. 16 yaşından büyükse... aileler karşıysa geri alabiliyorlar zaten. halen evlilerse şikayet felan olmamıştır...

Sordum da cevap vermedi konu sahibi. Süren bi kamu davası varsa eğer gidip ifade verip tıktırır içeri adamı onu evlenmeye zorlayan ailesini diye düşünüyorum :26:

konu sahibi arkadaş bunları yaparsa zaten hepsi suçlu olacak... ama bu tip sorunları yaşayan kız sindirilmiştir. bunu başarması çok zor. ancak telefon açıp devlete sığınmalıi..

Son düzenleme:
kaçtıktan sonra ailesi imza atıyor. eğer öle bir durum varsa birşey olmaz. 16 yaşından büyükse... aileler karşıysa geri alabiliyorlar zaten. halen evlilerse şikayet felan olmamıştır...

İlk şikayet etmiş sonradan çocuğun ailesi konuşmuş şikayetini geri almış konu sahibi hiç şikayet olmasa tamam diyeceğim eğer ifade verip sonra ben rızamla yapmıştım deyip dava araştırılmadan sorulmadan kapandıysa yazık ülkemize. Belli değil sanki ülkemizde ki zihniyet tecavüz edildiyse evlensin namusunu temizlesin şikayette geri aldırılır zorla eğer araştırılmadan kapatılıyorsa o zaman bunu yasayan sadece konu sahıbı değil ki bir sürü kişi vardır..

kızın kendisi sorun yok demiş, ailesi tamam demiş, zorlada kızı alıp muhayene ettiremezler ki. nasıl anlaşılacak... herkez yok öle birşey diyorsa... ki 16 yaşından sonra aileler izin verirse evlenebiliyorlar...

cnm sen herşeyi net birşekilde anlaymışsınsın artık neden öyle oldu neden böyle oldu demeyelim. Senin önce kendine güvenmen ve inanman lazım. ne ailene ne de başkasına ihtiyacın yok sadece kendin sana yeter. ailenin yanına gitsen yine aynı sıkıntılar olacak oca evinde derdin bini aşmış. o halde sen hemen devlete sığın. mor çatı var diye biliyorum. bir velim 2 çocuğuylşa bursada mor çatıya sığındı herşey çok güzeldi diyor ama o akıl hastasıydı devlet çocuklarını almak isteyince oradan kaçmış geri geldi devlet iş verecekmiş kalacak yer vs. vs. seninde yaşın genç hiçbir kaybın yok gibi düşün. yaşın 40 olsa da ah ömrümü çürüttüm desen gençsin hayata yeniden başlayabilirsin ve bu adımları yalnız sen atabilirsin. lütfen şehrinde veya başka yerde bir sığınma evini ara polis veya jandarmayla gelip seni alabilirler. baroyu ara ne bileyim kadın hakları konusunda çalışan örgütlerden destek iste. netin ve telefonun var elbet bir el uzanır. sonra geriye bakmadan kaç asla pişman olma. bir süre dinlenir ruhunu onarırsın sonrasında çalışırsın okursun lütfen bunu yap senin gidişatın pek hayırlı değil kardeşim.

yani senın sorunun köle hayatı değil, annenın evıne yollanmak ıstememen
ilginç gerçekten

sonnefesimmelis kullanıcısından alıntı

CANIM AİLEM BİLİYOR HERŞEYİ O ZORLA BANA SAHİP OLDUKTAN SONRA BEN ŞIKAYETÇİ OLDUM VE İÇERİ ATTIRDIM EŞİMİ
AİLESİ GELİP AİLEMİ VE BENİ RAHATSIZ ETTİ ŞİKAYETİİ GERİ ÇEKMEMİZ İÇİN 1 AY 2 AY UĞRAŞTILAR AİLEM ZOR DURUMDA
KALMASIN DİE BENDE GERİ ÇEKTİM ŞİKAYETİ SONRA EVLENSİNLER FALAN OLSN ORTADA KALMIYACAKMIŞ BEN KAYINPEDERM ÖLE
DEDİ VE EVLENDİRDİLER İŞTE BİZİ AİLEM İSTEMEDİ AMA BENN ONLAR ÜZÜLMESİN BİŞE OLMASN ONLARA DİE RAZI OLDUM EVLENDİK 2 AY SONRA
BANA ŞİDDETİ BAŞLADII KIMSEYE BİŞE DEMEDİM 1 YILLA KADAR DÖVDÜ AİLESNDEN BAŞKA KIMSENIN HABERİ OLMADI VE AYNI EVDE YAŞIYORZ
GEÇEN SENE B ZAMANLARR EŞİM ÇOK DEĞİŞTİİ HERGÜN KAVGA DÖVÜŞ OLUORDU BENN ABİMN EŞİNE SÖYLEDİMM ODA SABRET DEDİİ OLR kaldı SONRAA
1 AY GEÇTİ BU BENİ GENE DÖVDÜ VEE AİLEMİ ÇAĞIRDIM GELDİİ VE BENN BAĞIRIOM EVİN İÇİNDE KALAMAM BEN BRDA DİYE AİLEM BİŞE DEMEDİ VE GİTTİLERR ERTESİ GÜN SABAH KAYIN PEDERM ANNEMLERE BIRAKTILAR VE AKŞAM ALMAYA GELMEDİLER BEN 3 HAFTA ANNEMLEREDE KALDIM SONRA EİM GELDİ BENİ ALMAYA TAM YAPMIYACM ETMİYECEM İİYİ DAVRANCAM DİEE GERİ GÖNDERDİLER GENE AYNI GENE AYNI 1 YILDIR AYNIII .S OLAN BANA OLUYOER İŞTEE

Arkadaşım mutlaka devlete git. madem ailen yanında değil... bir ara telefonu ve konuş... onlar seni yönlendirecek...

bu kadar insan çık o evden keşke ananın evine gönderse diye yorum yapmış ama senin ne kendini kurtarmaya dirayetin var ne de ailenin senin arkanda durmaya niyeti var.. anladığım kadarıyla sen zaten gitmek istemiyorsun ailenin yanına.. şu an yeter canıma yetti diyip ne polise ne kadın sığınma evine gitmeye de gönlün yok..gerçi polise gitsen karı kocasınız der geri yollar bu sefer evde daha beter dayak yersin..
gülüm senin daha çekecek çilen var demek ki bekle bakalım adam seni öldürmeden sakatlamadan bir şeyler dank ederse ola ki insan olduğun, seninde güzel bir hayatı hak ettiğin aklına düşerse bir şeyler yapmak için harekete geçersin.. yoksa bizim iteklememizle anca bir karış yol gidersin sonra yine tökezlersin.. inşallah bir an önce gözünü açarsın..

Eşin seni hapsetmemiş ki
İstesen çeker gidersin ailenin yanına
Sen o magandanın esaretine razı olmuşsun, gitmemek için

Ozellikle size birsy ima etmedim ayrica sadece kizin konuda yazdiklariyla konustum konuyu okudugmda tecavuz edildigi yazmiyordu k.bakmayin sadece musait.oldgum kisma kadr okudum bende tecavuzu alkislayacak biri degilim konuda sadee kiskanclik vardi ve kiskancligin asilabilecek birsey oldugunu yazmak istedim ama tecavuzu bilseydim verdiginiz tepkiyi veirrdim. Asilabilecek bir sorun kiskanclik sadece konuyu okuyarak yaptigim yorum kotu olmasa gerek ama tecavuzunde oldugu bir.konuya elbette abes kacar.yorumum haklisiniz

Annenin evinde su an gordugun muameleden daha mi kotusunu goreceksin? Cevabin hayirsa git ananin evine, onun da dedigi gibi. Bir kizarlar, 2 kizarlar, sonucta evlatlarisin, hergun eve kitleyip dovmezler herhalde. :44:

Olmadi, kadin siginma evlerine git. Oncelikle bu durumdan kurtulmaya niyetin olacak tabii.

Anaa kayınvalidemin annesi yaşamış aynı senin gibi. Daha geçen gün anlattı bana, ama kim bilir kaç sene önce tabi. Oğlu doğduktan sonra ve parka falan gitmek istedikten sonra değişmiş adam. Kocası rahmetli oldu çok severmiş rahmetliyi ama kıskançlıkları vardı ilk zaman bana çok çektirdi diye anlatıyor.

Acikcasi konunun gercek olmamasindan supheleniyorum.
Umarim suphemde hakliyimdir.
En bariz olarak suphe uyandiran sikayet etmesi ve sonra geri cekilmesi.
benim bildigim sikayet geri cekilse dahi kendi rizamla yaptik, evlendik vs denilse bile bu isin pesi birakilmiyor.

baska topiklerde 2 yıldır hiç korunmadığını yazmışsın, ya hamile kalrsan o bebeğin ne gunahı var?
nete giren doğum kontrol ilacı mı alamayacak? Bi kendine gel allah aşkına
bir de tecavüz evliliği diyorsun inanamıyorum

Son düzenleme:
bugün haberlerde izledim
adam hamile eşini öldürmüş
ne alakası var diyen olabilir
piskopatlık sınır tanımıyor
o amaçla yazdım
tabi ki konu gerçekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…