- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19
valla canım sevip sevmediğimide bilmiyorum ama tek bildiğim ruh halimin gittikçe bozlduqu ve bana herşeyi tehtitle yaptırtıqı kısacası korkuyorum
ve ailem sağolsunn sabret düzelip diyor destek çıkmıolarr bnaa
Yaşını bilmiyorum tam 18 yaşından küçüktü ama idrar kaçırıyor gece diye eşi ayrıldı ondan kızda beni zorla evlendirdiler zorla sahip oldu bana falan diye şikayet etti kocası 10 yıl kayınpederi ve babası 5 yıl aldı ama kız babası kayın pederi olaya girince davayı geri çekti ama kamu davasına döndü olay ve şuan içerde hepsi..
Ne gibi şartlarda kamu davasına döner bilmiyorum bilmediğimden sordum sonuçta tecavüzle sikayet ediliyor ülkemizin durumu belli kızın şikayeti geri aldırılıyor ve hiç bir şey olmamış gibi dava kapanıyor mu devlet üzerine gitmiyor mu bu olayın ?
Kanunun ilgili maddesi şöyle:
Reşit olmayanla cinsel ilişki
MADDE 104. - (1) Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Fail mağdurdan beş yaştan daha büyük ise, şikâyet koşulu aranmaksızın, cezası iki kat artırılır.
Tandığınızın durumunda koyuya boyanmış istisnalardan biri olabilir.
183'ü ara burada ne anlattıysan onlara anlat... onlar sana yol gösterecek...
Anladım peki konu sahibinin durumu yani kız zorla davasını çekmiş olabilir ülkemizde çok var böyle devletin müdahalesi yok mu bu duruma ? Şikayeti geri almışsa olmamıştır deyip kapatılıyor mu davalar ülkemizde ?
tecavüze değilde ozman yaşı küçük diye cinsel istismara girer...
meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterinn :26::26:
kamu davası açılmamışmı.. onların o şeyi yaptığı kesinleşirse kurtuluşları yok...
Ben bizzat şahit olduğum için soruyorum hatta konu sahibini komşumuz sandım her yorumunu okudum tek farkı komşumuzun kızı rızasıyla kaçmış rızasıyla yapmış ve hamile kalmıştı kız çocuğun evindeyken çocuk hapisteydi. Ben bu kadar basit oldugunu düşünmüyorum 18 yasından kucuk kızlar kendi rızasıyla kaçtığında bile suç değil mi cinsellikte var ortada..
Sordum da cevap vermedi konu sahibi. Süren bi kamu davası varsa eğer gidip ifade verip tıktırır içeri adamı onu evlenmeye zorlayan ailesini diye düşünüyorum :26:
kaçtıktan sonra ailesi imza atıyor. eğer öle bir durum varsa birşey olmaz. 16 yaşından büyükse... aileler karşıysa geri alabiliyorlar zaten. halen evlilerse şikayet felan olmamıştır...
İlk şikayet etmiş sonradan çocuğun ailesi konuşmuş şikayetini geri almış konu sahibi hiç şikayet olmasa tamam diyeceğim eğer ifade verip sonra ben rızamla yapmıştım deyip dava araştırılmadan sorulmadan kapandıysa yazık ülkemize. Belli değil sanki ülkemizde ki zihniyet tecavüz edildiyse evlensin namusunu temizlesin şikayette geri aldırılır zorla eğer araştırılmadan kapatılıyorsa o zaman bunu yasayan sadece konu sahıbı değil ki bir sürü kişi vardır..
CANIM AİLEM BİLİYOR HERŞEYİ O ZORLA BANA SAHİP OLDUKTAN SONRA BEN ŞIKAYETÇİ OLDUM VE İÇERİ ATTIRDIM EŞİMİ
AİLESİ GELİP AİLEMİ VE BENİ RAHATSIZ ETTİ ŞİKAYETİİ GERİ ÇEKMEMİZ İÇİN 1 AY 2 AY UĞRAŞTILAR AİLEM ZOR DURUMDA
KALMASIN DİE BENDE GERİ ÇEKTİM ŞİKAYETİ SONRA EVLENSİNLER FALAN OLSN ORTADA KALMIYACAKMIŞ BEN KAYINPEDERM ÖLE
DEDİ VE EVLENDİRDİLER İŞTE BİZİ AİLEM İSTEMEDİ AMA BENN ONLAR ÜZÜLMESİN BİŞE OLMASN ONLARA DİE RAZI OLDUM EVLENDİK 2 AY SONRA
BANA ŞİDDETİ BAŞLADII KIMSEYE BİŞE DEMEDİM 1 YILLA KADAR DÖVDÜ AİLESNDEN BAŞKA KIMSENIN HABERİ OLMADI VE AYNI EVDE YAŞIYORZ
GEÇEN SENE B ZAMANLARR EŞİM ÇOK DEĞİŞTİİ HERGÜN KAVGA DÖVÜŞ OLUORDU BENN ABİMN EŞİNE SÖYLEDİMM ODA SABRET DEDİİ OLR kaldı SONRAA
1 AY GEÇTİ BU BENİ GENE DÖVDÜ VEE AİLEMİ ÇAĞIRDIM GELDİİ VE BENN BAĞIRIOM EVİN İÇİNDE KALAMAM BEN BRDA DİYE AİLEM BİŞE DEMEDİ VE GİTTİLERR ERTESİ GÜN SABAH KAYIN PEDERM ANNEMLERE BIRAKTILAR VE AKŞAM ALMAYA GELMEDİLER BEN 3 HAFTA ANNEMLEREDE KALDIM SONRA EİM GELDİ BENİ ALMAYA TAM YAPMIYACM ETMİYECEM İİYİ DAVRANCAM DİEE GERİ GÖNDERDİLER GENE AYNI GENE AYNI 1 YILDIR AYNIII .S OLAN BANA OLUYOER İŞTEE
meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterinn :26::26:
kızın kendisi sorun yok demiş, ailesi tamam demiş, zorlada kızı alıp muhayene ettiremezler ki. nasıl anlaşılacak... herkez yok öle birşey diyorsa... ki 16 yaşından sonra aileler izin verirse evlenebiliyorlar...
bekar değilim,evliyim 6 yıllık,36 yaşındayım,aklım başımda mantıklı b,ir kadın ve anneyim.özelliklerim "boşan" demek için yeterli mia caba?
kızı evlenmeye ikan etmek için tecavüz etmiş bir adamın zulmune neden katlanmalı henüz 19 yaşındayken hem de ,siz de bunu açıklayın mantıklı sebeplerle lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?