- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
kontesim ben manyağım zaten,gözüm görmez çeker alırım hemen..
Birde şiddet görecek buna göz yumacam helede 19 yaşındaysa,ben adamı ne yaparım varya feleği şaşar o anda onun..
Elin şerefszi gelsin evladıma şiddet uygulasın
,bende sessiz kalacam buna..
bak sen en iyisi cinnet geçir ne dersin ?
delirmiş numarası yapsan aileni arasalar kızınız böyle böyle oldu diye yine gelmezler mi ?
kırıp döksen evi ?
Ne mi dedim benm için çok kötüü bi drumda o cevabı vermekk Kendi Rızamla birliktee oldum ben istedim birlikte olmayı beni kaçırma dedimmm ailemden korkumdann yalan söyledim dedimm .s ve o an ailemin yüzüne bakamadım çokk acı bi duyguuydu
ailemi aramazlarr hiç birşekildeee vee yapamam zaten öle bişee evdee 3 yaşında çocuk var bide ona bakıorumm kynanmın
Evladım,bunun anası babası,kocan olacak o öküz sana şiddet uyguladığında ne yapıyor sessiz mi kalıyor yoksa..
ahaha dansmaure aklın yolu birmiş demek ki :))
Ama ciddiyim bunu ben bir arkadaşa daha geçen sene önermiştim
ben de bir arkadasımda gördüm :)
senin gibi analar babalar oldugu sürece evlatların sırtı yere gelmez
Böle dimdik duracaksın evladının arkasdında ki kaya kovugundan çıkmış sanmasınlar.
çok kötü ya. canım bak sığınma evlerine başvur. oraya kabul ederler seni. orada okursun hemde bir mesleğin olur.OKYPETE kıza tecavz etmiş pislik ve ailesi de evlendirip namus temizlemiş aklınca
CANIM AİLEM BİLİYOR HERŞEYİ O ZORLA BANA SAHİP OLDUKTAN SONRA BEN ŞIKAYETÇİ OLDUM VE İÇERİ ATTIRDIM EŞİMİ
AİLESİ GELİP AİLEMİ VE BENİ RAHATSIZ ETTİ ŞİKAYETİİ GERİ ÇEKMEMİZ İÇİN 1 AY 2 AY UĞRAŞTILAR AİLEM ZOR DURUMDA
KALMASIN DİE BENDE GERİ ÇEKTİM ŞİKAYETİ SONRA EVLENSİNLER FALAN OLSN ORTADA KALMIYACAKMIŞ BEN KAYINPEDERM ÖLE
DEDİ VE EVLENDİRDİLER İŞTE BİZİ AİLEM İSTEMEDİ AMA BENN ONLAR ÜZÜLMESİN BİŞE OLMASN ONLARA DİE RAZI OLDUM EVLENDİK 2 AY SONRA
BANA ŞİDDETİ BAŞLADII KIMSEYE BİŞE DEMEDİM 1 YILLA KADAR DÖVDÜ AİLESNDEN BAŞKA KIMSENIN HABERİ OLMADI VE AYNI EVDE YAŞIYORZ
GEÇEN SENE B ZAMANLARR EŞİM ÇOK DEĞİŞTİİ HERGÜN KAVGA DÖVÜŞ OLUORDU BENN ABİMN EŞİNE SÖYLEDİMM ODA SABRET DEDİİ OLR kaldı SONRAA
1 AY GEÇTİ BU BENİ GENE DÖVDÜ VEE AİLEMİ ÇAĞIRDIM GELDİİ VE BENN BAĞIRIOM EVİN İÇİNDE KALAMAM BEN BRDA DİYE AİLEM BİŞE DEMEDİ VE GİTTİLERR ERTESİ GÜN SABAH KAYIN PEDERM ANNEMLERE BIRAKTILAR VE AKŞAM ALMAYA GELMEDİLER BEN 3 HAFTA ANNEMLEREDE KALDIM SONRA EİM GELDİ BENİ ALMAYA TAM YAPMIYACM ETMİYECEM İİYİ DAVRANCAM DİEE GERİ GÖNDERDİLER GENE AYNI GENE AYNI 1 YILDIR AYNIII .S OLAN BANA OLUYOER İŞTEE
bi kızıolar iki kızıolar bişe olmuor zaten dinlemiior ailesinii odaa
CANIM AİLEM BİLİYOR HERŞEYİ O ZORLA BANA SAHİP OLDUKTAN SONRA BEN ŞIKAYETÇİ OLDUM VE İÇERİ ATTIRDIM EŞİMİ
AİLESİ GELİP AİLEMİ VE BENİ RAHATSIZ ETTİ ŞİKAYETİİ GERİ ÇEKMEMİZ İÇİN 1 AY 2 AY UĞRAŞTILAR AİLEM ZOR DURUMDA
KALMASIN DİE BENDE GERİ ÇEKTİM ŞİKAYETİ SONRA EVLENSİNLER FALAN OLSN ORTADA KALMIYACAKMIŞ BEN KAYINPEDERM ÖLE
DEDİ VE EVLENDİRDİLER İŞTE BİZİ AİLEM İSTEMEDİ AMA BENN ONLAR ÜZÜLMESİN BİŞE OLMASN ONLARA DİE RAZI OLDUM EVLENDİK 2 AY SONRA
BANA ŞİDDETİ BAŞLADII KIMSEYE BİŞE DEMEDİM 1 YILLA KADAR DÖVDÜ AİLESNDEN BAŞKA KIMSENIN HABERİ OLMADI VE AYNI EVDE YAŞIYORZ
GEÇEN SENE B ZAMANLARR EŞİM ÇOK DEĞİŞTİİ HERGÜN KAVGA DÖVÜŞ OLUORDU BENN ABİMN EŞİNE SÖYLEDİMM ODA SABRET DEDİİ OLR kaldı SONRAA
1 AY GEÇTİ BU BENİ GENE DÖVDÜ VEE AİLEMİ ÇAĞIRDIM GELDİİ VE BENN BAĞIRIOM EVİN İÇİNDE KALAMAM BEN BRDA DİYE AİLEM BİŞE DEMEDİ VE GİTTİLERR ERTESİ GÜN SABAH KAYIN PEDERM ANNEMLERE BIRAKTILAR VE AKŞAM ALMAYA GELMEDİLER BEN 3 HAFTA ANNEMLEREDE KALDIM SONRA EİM GELDİ BENİ ALMAYA TAM YAPMIYACM ETMİYECEM İİYİ DAVRANCAM DİEE GERİ GÖNDERDİLER GENE AYNI GENE AYNI 1 YILDIR AYNIII .S OLAN BANA OLUYOER İŞTEE
Ne mi dedim benm için çok kötüü bi drumda o cevabı vermekk Kendi Rızamla birliktee oldum ben istedim birlikte olmayı beni kaçırma dedimmm ailemden korkumdann yalan söyledim dedimm .s ve o an ailemin yüzüne bakamadım çokk acı bi duyguuydu
17 yaşında evlenmişsin çocuk denen bi yaşta ve yine bir çocukla
o hödükten bir de hamile kalmışsın.
ailen senin baba evine dönmeni istemiyor
ama o hödüğün yanında kalırsan da ömrünü heba ettiğin gibi bir de sağlıksız çocuklar yetitireceksiniz..
nereye sığınsan bilemedim ki?
ben bile çaresiz kaldım senin bu çaresizliğin karşısında
çok kötü ya. canım bak sığınma evlerine başvur. oraya kabul ederler seni. orada okursun hemde bir mesleğin olur.
bende çocuk yapma sakın yazdım hamilemiymiş
meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterinn :26::26:
benim kızım 25 yaşında,hep söylüyorum sana bişey olursa karşısında beni bulur diye..
Aileler evlatlarına bunu aşılayacaklar her zaman,bilecekler ki ana baba arkasında duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?