- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
tek çıkış yolun boşanmak..meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterinn :26::26:
CANIM AİLEM BİLİYOR HERŞEYİ O ZORLA BANA SAHİP OLDUKTAN SONRA BEN ŞIKAYETÇİ OLDUM VE İÇERİ ATTIRDIM EŞİMİ
AİLESİ GELİP AİLEMİ VE BENİ RAHATSIZ ETTİ ŞİKAYETİİ GERİ ÇEKMEMİZ İÇİN 1 AY 2 AY UĞRAŞTILAR AİLEM ZOR DURUMDA
KALMASIN DİE BENDE GERİ ÇEKTİM ŞİKAYETİ SONRA EVLENSİNLER FALAN OLSN ORTADA KALMIYACAKMIŞ BEN KAYINPEDERM ÖLE
DEDİ VE EVLENDİRDİLER İŞTE BİZİ AİLEM İSTEMEDİ AMA BENN ONLAR ÜZÜLMESİN BİŞE OLMASN ONLARA DİE RAZI OLDUM EVLENDİK 2 AY SONRA
BANA ŞİDDETİ BAŞLADII KIMSEYE BİŞE DEMEDİM 1 YILLA KADAR DÖVDÜ AİLESNDEN BAŞKA KIMSENIN HABERİ OLMADI VE AYNI EVDE YAŞIYORZ
GEÇEN SENE B ZAMANLARR EŞİM ÇOK DEĞİŞTİİ HERGÜN KAVGA DÖVÜŞ OLUORDU BENN ABİMN EŞİNE SÖYLEDİMM ODA SABRET DEDİİ OLR kaldı SONRAA
1 AY GEÇTİ BU BENİ GENE DÖVDÜ VEE AİLEMİ ÇAĞIRDIM GELDİİ VE BENN BAĞIRIOM EVİN İÇİNDE KALAMAM BEN BRDA DİYE AİLEM BİŞE DEMEDİ VE GİTTİLERR ERTESİ GÜN SABAH KAYIN PEDERM ANNEMLERE BIRAKTILAR VE AKŞAM ALMAYA GELMEDİLER BEN 3 HAFTA ANNEMLEREDE KALDIM SONRA EİM GELDİ BENİ ALMAYA TAM YAPMIYACM ETMİYECEM İİYİ DAVRANCAM DİEE GERİ GÖNDERDİLER GENE AYNI GENE AYNI 1 YILDIR AYNIII .S OLAN BANA OLUYOER İŞTEE
hönkkkkkee işte mecburiyetten katlanıorum kii dayanma gücüm kalmadı ben onun tabulu malıymışım her istediğini yapackmışşş
ahh ablamm ahh olmor iştee ailenm sonuçta onlara bişe olsa ben ne yaparımm askere kadr sabretcekmişm yanii 3 yıl daha sabretcekmısım kimse düşünmüorki bu kız o 3 yıl içinde kafayı mı yiyecek ölüp kalcakmı die sabrediormm bennde kendimii hayatımı bgençliğimi hayallerimi
umtlarımı bi kenara atıp onlarınn istediğini yapıpp 3 yıll sabredecemmm sonunda ruh hastanelik bi kız mı bulurlar yoksaa beyazz kefenlee çıkmışş bii
kız mı bulurlarr bilemiyorumm artııkk kaderr diyecemm olmıyacakkkk
ah abla her anne senin gibi olsa keşke..
Gerçekten elalemi kendi evlatlarından daha fazla düşünen bu pis insanlarla aynı havayı soluyoruz.
Ya ben de bir kız evladı sahibiyim evladım için dedigin gibi dunyayı tersine çeviririm elalemi de evladımın tırnagına kurban ederim.
ara sayfaları da okursanız,kızın tecavüze uğrayıp sonradan evlendiğini görürdünüz...ailesi d ekabul etmiyor.
ahh ablamm ahh olmor iştee ailenm sonuçta onlara bişe olsa ben ne yaparımm askere kadr sabretcekmişm yanii 3 yıl daha sabretcekmısım kimse düşünmüorki bu kız o 3 yıl içinde kafayı mı yiyecek ölüp kalcakmı die sabrediormm bennde kendimii hayatımı bgençliğimi hayallerimi
umtlarımı bi kenara atıp onlarınn istediğini yapıpp 3 yıll sabredecemmm sonunda ruh hastanelik bi kız mı bulurlar yoksaa beyazz kefenlee çıkmışş bii
kız mı bulurlarr bilemiyorumm artııkk kaderr diyecemm olmıyacakkkk
ara sayfaları da okursanız,kızın tecavüze uğrayıp sonradan evlendiğini görürdünüz...ailesi d ekabul etmiyor.[AA OZAMAN BAŞKA ONU OKUMAMIŞIZ BİZ...BU DURUMDA NE NEDİR BİLEMEDİM ,
Eğitim durumun ne Melis..
Madem ailenden hayır yok planlı hareket edeceksin.
Açıktan liseyi bitir ve KPSS ye hazırlan.
Madem evde hapis hayatı yaşıyorsun evde ders çalış.
İlerisi için kendine bir yol çiz.
anaa dur. een 2 yıl önce evlenmişsin. oda 17 sende 17 yaşındayken..
ay kapten gideceğim. ailelerinizde kabahat. çocukları evlendirmişlerr
bak sen en iyisi cinnet geçir ne dersin ?
delirmiş numarası yapsan aileni arasalar kızınız böyle böyle oldu diye yine gelmezler mi ?
kırıp döksen evi ?
anaa dur. een 2 yıl önce evlenmişsin. oda 17 sende 17 yaşındayken..
ay kapten gideceğim. ailelerinizde kabahat. çocukları evlendirmişlerr
off. ailende buna izin verdi. kaçırıp, tecavüz etmiş sananiye mecburiyetten hemen evlendiniz onu anlamadım ?
Ayrıldıktan sonra ZORLA BENİİ KAÇIRIP BANA SAHİPP OLDUĞU İÇİNNN EVLENMEKK ZORUNDAA KALDIMMM
polise haber verecekken evlendirdilermi. yuh.
Benim taktigi soylemissin kontes.
Şikayetinizi ne gerekçeyle geri çektiniz? Neden demiyorum yanlış anlamayın, şikayetinizi geri çekerken tam olarak hangi gerekçeyi belirttiniz yetkililere? Biraz açabilir misiniz bu kısmı.
açık lise okuyorm okuldan aldılar işte evlen die bende açıkta okurm o zaman dedim kayıt oldum kendi babam yazdırıor hep zatn dua edin bu hafta sonu
sınavım var iyi geçsin ve bitsin biran önce lisemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?