Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

Eğitim durumun ne Melis..
Madem ailenden hayır yok planlı hareket edeceksin.
Açıktan liseyi bitir ve KPSS ye hazırlan.
Madem evde hapis hayatı yaşıyorsun evde ders çalış.
İlerisi için kendine bir yol çiz.

tek çıkış yolun boşanmak..

Şikayetinizi ne gerekçeyle geri çektiniz? Neden demiyorum yanlış anlamayın, şikayetinizi geri çekerken tam olarak hangi gerekçeyi belirttiniz yetkililere? Biraz açabilir misiniz bu kısmı.

bak sen en iyisi cinnet geçir ne dersin ?

delirmiş numarası yapsan aileni arasalar kızınız böyle böyle oldu diye yine gelmezler mi ?

kırıp döksen evi ?

Kontesim ben manyağım zaten,gözüm görmez çeker alırım hemen..
Birde şiddet görecek buna göz yumacam helede 19 yaşındaysa,ben adamı ne yaparım varya feleği şaşar o anda onun..
Elin şerefszi gelsin evladıma şiddet uygulasın
,bende sessiz kalacam buna..

ara sayfaları da okursanız,kızın tecavüze uğrayıp sonradan evlendiğini görürdünüz...ailesi d ekabul etmiyor.

Ya tam yazarken, arada bir iş çıktı. Bir sürü şey yazılmış görmemişim. Gerçekten çok fena. Tek çözüm kadın sığınma evleri gibi gözüküyor gerçekten.

anaa dur. een 2 yıl önce evlenmişsin. oda 17 sende 17 yaşındayken..
ay kapten gideceğim. ailelerinizde kabahat. çocukları evlendirmişlerr

Son düzenleme:

Evladım,bunun anası babası,kocan olacak o öküz sana şiddet uyguladığında ne yapıyor sessiz mi kalıyor yoksa..

açık lise okuyorm okuldan aldılar işte evlen die bende açıkta okurm o zaman dedim kayıt oldum kendi babam yazdırıor hep zatn dua edin bu hafta sonu
sınavım var iyi geçsin ve bitsin biran önce lisemmm

Son düzenleme:
Şikayetinizi ne gerekçeyle geri çektiniz? Neden demiyorum yanlış anlamayın, şikayetinizi geri çekerken tam olarak hangi gerekçeyi belirttiniz yetkililere? Biraz açabilir misiniz bu kısmı.

Ne mi dedim benm için çok kötüü bi drumda o cevabı vermekk Kendi Rızamla birliktee oldum ben istedim birlikte olmayı beni kaçırma dedimmm ailemden korkumdann yalan söyledim dedimm .s ve o an ailemin yüzüne bakamadım çokk acı bi duyguuydu

açık lise okuyorm okuldan aldılar işte evlen die bende açıkta okurm o zaman dedim kayıt oldum kendi babam yazdırıor hep zatn dua edin bu hafta sonu
sınavım var iyi geçsin ve bitsin biran önce lisemmm

Oku ablacım,çok çalış.
İnşallah iyi geçer sınavlarında.
Anneni ikna etmeye çalış bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…