Bazı erkekler yapı olarak biraz odun olabiliyor iltifat ederken hatta sevdiğini bile söylerken çekinebiliyorlar. Siz sevgisini söylemese de, güzel olduğunuzu ifade etmese de dunyasındaki en güzel kadın olduğunuzu hissedebiliyor musunuz önemli olan bu. Düzgün dille konuşmayı deneyin sizi beğenmese evlenmez ki zaten.Ya ben ne zaman kendim için güzel olduğumu söylesem eşim asla onaylamadı, başkaları güzel olduğumu söylediği zaman aynen bile demedi. Susuyor ve düşünüyor. Bazen acaba ondan daha güzel olduğumu düşünüp beni havalanacagimi ve onu begenmeyecegimi düşünerek mi yapıyor yoksa beğenmiyor mu diye merak ediyorum. Birde ailemdeki çoğu insanı çirkin buluyor. Beni teyzeme benzetirler onu güzel bulduğunu söylemişti (eşi için o çirkin adamla o güzel kadın tarzı bir muhabbet olmuştu)
Pek öyle hissettirmiyor. İyi biri ve hizmet davranışları ile sevgisini veren biri. Mesela yemek yapar, yardım eder VS.Bazı erkekler yapı olarak biraz odun olabiliyor iltifat ederken hatta sevdiğini bile söylerken çekinebiliyorlar. Siz sevgisini söylemese de, güzel olduğunuzu ifade etmese de dunyasındaki en güzel kadın olduğunuzu hissedebiliyor musunuz önemli olan bu. Düzgün dille konuşmayı deneyin sizi beğenmese evlenmez ki zaten.
açık açık soramaz mısın veya şakayla 10 üzerinden kaçım falan diye meselaYa ben ne zaman kendim için güzel olduğumu söylesem eşim asla onaylamadı, başkaları güzel olduğumu söylediği zaman aynen bile demedi. Susuyor ve düşünüyor. Bazen acaba ondan daha güzel olduğumu düşünüp beni havalanacagimi ve onu begenmeyecegimi düşünerek mi yapıyor yoksa beğenmiyor mu diye merak ediyorum. Birde ailemdeki çoğu insanı çirkin buluyor. Beni teyzeme benzetirler onu güzel bulduğunu söylemişti (eşi için o çirkin adamla o güzel kadın tarzı bir muhabbet olmuştu)
Açıkçası güzel yorumaçık açık soramaz mısın veya şakayla 10 üzerinden kaçım falan diye mesela
Evet gercekten bir iş arkadasım için vasat die dusunmustumsonra bi tanıdım oha guzellesyı resmen gozumde, cunku enerjısı dehşetGüzellik o kadar önemli değil ki. Aura çok daha önemli. Eğer gerçekten merak ediyorsan be eleştiriye açıksan eşine direk sor beğenmediğin yerleri sor. Ama sonra kalbim kırılabilir.
Ya ben ne zaman kendim için güzel olduğumu söylesem eşim asla onaylamadı, başkaları güzel olduğumu söylediği zaman aynen bile demedi. Susuyor ve düşünüyor. Bazen acaba ondan daha güzel olduğumu düşünüp beni havalanacagimi ve onu begenmeyecegimi düşünerek mi yapıyor yoksa beğenmiyor mu diye merak ediyorum. Birde ailemdeki çoğu insanı çirkin buluyor. Beni teyzeme benzetirler onu güzel bulduğunu söylemişti (eşi için o çirkin adamla o güzel kadın tarzı bir muhabbet olmuştu)
Ben öyle güzel bir kadın değilim mesela. Öyle bakınca bi içim su olanlar var ya hiç değilim sıradan bi tipim.Evet gercekten bir iş arkadasım için vasat die dusunmustumsonra bi tanıdım oha guzellesyı resmen gozumde, cunku enerjısı dehşet
Ben de eşimden güzelim ama söylemez sadece hissettirir ben anlarım yani, üzerime titremesinden, yardım etmesinden, bazen bana bakıp dalar ( güzel birsey giydiysem , saçıma farklı bir toka taksam boyatsam vs) bi de hamileyken bebeğimiz sana benzesin derdi ordan da anlardım ben , yani çirkin bulsa anlardınız ki zatenYa ben ne zaman kendim için güzel olduğumu söylesem eşim asla onaylamadı, başkaları güzel olduğumu söylediği zaman aynen bile demedi. Susuyor ve düşünüyor. Bazen acaba ondan daha güzel olduğumu düşünüp beni havalanacagimi ve onu begenmeyecegimi düşünerek mi yapıyor yoksa beğenmiyor mu diye merak ediyorum. Birde ailemdeki çoğu insanı çirkin buluyor. Beni teyzeme benzetirler onu güzel bulduğunu söylemişti (eşi için o çirkin adamla o güzel kadın tarzı bir muhabbet olmuştu)
Sevmeyen adam parmağını kımıldatmaz emin olPek öyle hissettirmiyor. İyi biri ve hizmet davranışları ile sevgisini veren biri. Mesela yemek yapar, yardım eder VS.
"Aura meselesi şekerim " nakaratı geldi aklımaBen öyle güzel bir kadın değilim mesela. Öyle bakınca bi içim su olanlar var ya hiç değilim sıradan bi tipim.
Ama bende ki Aura herkesle yarışır öyle deyiminsanları çok kısa sürede etkilerim. Eşim de o yüzden beni çok beğeniyor bence yıllardır. O yüzden bu konulara çok takılma. Sende sevmek için bulduğu bir şey muhakkak vardır
Ya ben ne zaman kendim için güzel olduğumu söylesem eşim asla onaylamadı, başkaları güzel olduğumu söylediği zaman aynen bile demedi. Susuyor ve düşünüyor. Bazen acaba ondan daha güzel olduğumu düşünüp beni havalanacagimi ve onu begenmeyecegimi düşünerek mi yapıyor yoksa beğenmiyor mu diye merak ediyorum. Birde ailemdeki çoğu insanı çirkin buluyor. Beni teyzeme benzetirler onu güzel bulduğunu söylemişti (eşi için o çirkin adamla o güzel kadın tarzı bir muhabbet olmuştu)
Güzel olduğunu düşünmese neden evlensin?Ya ben ne zaman kendim için güzel olduğumu söylesem eşim asla onaylamadı, başkaları güzel olduğumu söylediği zaman aynen bile demedi. Susuyor ve düşünüyor. Bazen acaba ondan daha güzel olduğumu düşünüp beni havalanacagimi ve onu begenmeyecegimi düşünerek mi yapıyor yoksa beğenmiyor mu diye merak ediyorum. Birde ailemdeki çoğu insanı çirkin buluyor. Beni teyzeme benzetirler onu güzel bulduğunu söylemişti (eşi için o çirkin adamla o güzel kadın tarzı bir muhabbet olmuştu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?