Bizde aynı işteMesela ben esimi yakisikli bulurum ama iltifat etmem pek
Ne bileyim icimden soyluyorum sanirim
Bi keresinde giydigi gomlek cok yakismisti oo yakisikli kocam dedim cok sasirdi o gun birkac kez yakisikliyim dimi diye sormustu hdsfhjk
Ben güzel olduğumu biliyorum ama o güzel buluyor mu anlamıyorum.Güzellik o kadar önemli değil ki. Aura çok daha önemli. Eğer gerçekten merak ediyorsan be eleştiriye açıksan eşine direk sor beğenmediğin yerleri sor. Ama sonra kalbim kırılabilir.
Karakterimden dolayı olabilir. Belki onunla ilgilenen ilk kız benimdir :/Güzel olduğunu düşünmese neden evlensin?
Yani ailemdeki herkesi çirkin bulması.Kendi kuruntunuz dışında böyle hissetmenizi sağlayacak sözleri veya hareketleri oldumu?
Ya pek zeki değilim ya da yokanlarsınız illa ki erkekler kelimeye dökemediklerini hareketleriyle belli ederler
Güzel olduğunu düşünmese neden evlensin?
Bu konuları komuşmadiniz mi? Kocanın çapını biliyorsunuzdur yani.haklısın ama evlilik için çok yön gerekiyor.çok kapsamlı bir konu.Karakterimden dolayı olabilir. Belki onunla ilgilenen ilk kız benimdir :/
5 sevgi dilini okursanız sevgi dilinizin farklı olduğunu anlarsınız siz sözlü ifade edip öyle sevgi beklerken eşinizin sevgiyi belli etme şekli farklı benceYa ben ne zaman kendim için güzel olduğumu söylesem eşim asla onaylamadı, başkaları güzel olduğumu söylediği zaman aynen bile demedi. Susuyor ve düşünüyor. Bazen acaba ondan daha güzel olduğumu düşünüp beni havalanacagimi ve onu begenmeyecegimi düşünerek mi yapıyor yoksa beğenmiyor mu diye merak ediyorum. Birde ailemdeki çoğu insanı çirkin buluyor. Beni teyzeme benzetirler onu güzel bulduğunu söylemişti (eşi için o çirkin adamla o güzel kadın tarzı bir muhabbet olmuştu)
Ben öyle güzel bir kadın değilim mesela. Öyle bakınca bi içim su olanlar var ya hiç değilim sıradan bi tipim.
Ama bende ki Aura herkesle yarışır öyle deyiminsanları çok kısa sürede etkilerim. Eşim de o yüzden beni çok beğeniyor bence yıllardır. O yüzden bu konulara çok takılma. Sende sevmek için bulduğu bir şey muhakkak vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?