Eşim beni hiç mi umursamıyor

Konu sahibinin dediği saçma ama, mesela seninki de fazla geldi bana Ben eşimi 2 kız arkadaşıyla bırakmam tek evde Eşimde beni bırakmaz

Sizin eşinizin hissetmesini beklediğiniz şey de, bunu hissetsin diye çevirdiğiniz oyun da sağlıklı değil. Adam muhtemelen ufak kıskançlıklar da yaşıyor fakat sağlıklı biri ve bunu size, dolayısıyla ilişkinize yansıtmıyor. Size güveniyor, hayatta yerinizi bildiğinize ve ayaklarınızın üzerinde durabildiğinize, kendinizi sakınacak güce sahip olduğunuza inanıyor. Siz nerede kiminle nasıl davranacağınızı biliyor olmalısınız, aksi davranışlar sergilememiş olmalısınız eşinize bu güveni vermek için. O gece söylediğiniz beyaz yalanı ben öğrensem bozulurdum şahsen buna niye ihtiyaç duydun, neden beni kandırdın diye

Ben sizi biraz anladım sanırım. Eşiniz sizi sevmiyor gibi. Sevmediği içinde umursamıyor doğal olarak bu durum sinirinizi bozuyor.
Sizde eşinizi gerçekten umursamayı bırakıp biraz kendinizle dünyanızla ilgilenseniz daha iyi olur. Yoksa beni kıskanmıyorsun, umursamıyorsun diyerek birinin ilgisini çekemesiniz. Tam tersine ona duygusal yük olduğunuz için daha da geri çekilip basit ve muhtaç görünürsünüz onun gözünde. Eşinize karşı duygusal beklentilerinizi en aza indirin ve kendi kendinize yetinmeyi öğrenin.

Kiskanilmak sevgi göstergesi mi oluyor. Cok saçma su yaptığınız şeyde güven sarsıci bişey birde arkadaşınızida ortak etmişsiniz. Kadınlı erkekli calisilan yerlerde ne oluyor sanıyorsunuz.bazi istisnalar vardir elbette ama su yaptığınız şeyin açıklaması yok. Kiskanilmaktan güzeli güvenmek, givenilmek.

Çocuk çocuk isler yapmayın

Sanırım derdiniz kıskançlık değil de sevgisiz ve ilgisiz eşiniz.

Çözüm basit de uygular mısınız bilmiyorum.

Eşinizin sizi kıskanıp kıskanmamasından ziyade eşinizin arkasından iş çevrimeniz çok fena. Bir de mahrem konular sayılır bana göre eşim beni hiç kıskanmıyor, ben kıskanılmak istiyorum yaklaşımı evlilikte.Devamında eşin seni sevmiyor olur, seni istemiyor olur. Sizde ordan artık başkalarına yelken açarsınız artık böyle giderse doğal olarak artık konuşa konuşa arkadaşınızla. Olgun insan neden kıskansın, bir kadın neden kıskanılmak istesin. Hakaret sayılır medeni bir kadına bu tarz yaklaşım nerede olursa olsun. Siz zaten hiç çalışmayın bence.

bu ülkede binlerce kadın aynı odada bir erkekle çalışıyor
nöbet tutuyor
imkan varsa uyuyor
polisler aynı araçta gidip geliyor, gece devriye atıyor

eşinizle başka sıkıntılarınız varsa onu "işyerinde fantazi" konulu ıslak rüyalarınıza malzeme etmeden çözün!

Yani ne olsun istiyorsunuz anlamadım ki... İş yerinde mümkünse zaten kıskanmasın siz kadınlarla bir arada çalısıyor olabilirsiniz ama normalde çalışma ortamı kadın erkek bir arada oluyor ve normal olarak kimse bu durumda eşi kıskansın aklına başka şeyler gelsin istemez.. Eşim kadınların çoğunlukta olduğu yerde çalışıyor ben de erkeklerin (hatta tek kadınım) bana kıskançlıkla ilgili bişey dese benim onurum gururum kırılır bana güvenmiyor diye. Kıskançlık böyle bişey değil asla.

Dertsiz başına dert arıyorsun diye yorumladım. Kıskanılacak bir şey varsa kıskanılır orası ayrı da,sizin istediğiniz şey takıntılılık,paranoyaklık heralde.kocam böyle bi şeyi sorun etse;ben olay çıkarırım senin bana mı güvenin yok,madem evde oturayım maaşımı sen öde diye

Benim kocam da kıskanç değildir kıskanç olsa kocam olmazdı negatif duygu sana duyduğu sevgiden değil güvensizlikten kaynaklı kıskançlık onu giyme bununla konuşma diyen kocam olsa ben bilmiyor muyum ne yapacağımı derim sevgiyi göstermenin bir sürü yolu var kıskançlık burada yok. Muhtemelen sorun özgüvensizsin beğenmiyorsun kendini kocanın da sevmediğini düşünüyorsun belki de gerçekten böyle olabilir adamın diğer hal ve hareketlerine göre düşün. Normalde umursayan ilgi gösteren önemseyen bi adamsa kıskançlığa gerek yok

Türkce ni gelistir bari kültürünü kiskanir ,

Ne meraklisiniz kafese koyulmaya yahu .

Evet şuan benim yaptığım normal değil ama bunu bana eşim zorladı. Parfüm sıktı diye kızkardeşini kıskanıp beni hep görmezden geldi. Ben de acaba brni beğenmiyormu da kıskanmıyor diye içinden geçirdim yıllarca. Hatta bu yıl açık açık sordum. O da kıskanacak bişey yapmıyorsun dedi. Ben de uç nokta bişey buldum bu. Başka türlü benim erkek arkadaş ortamım yok istesem olur ama ben istemiyorum.

Aslında korunmak kollanmak tabiji ben de yanıma erkek olan odada çalıştım. Ama normalde hep kadınla çalışmama alışık bir de gece boyu yalnız olunqcak diye illa sevişilecek değil. Ben erkek olsam kıskanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…