- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
Sen de geliştir ni ayrı yazılmazTürkce ni gelistir bari kültürünü kiskanir ,
Ne meraklisiniz kafese koyulmaya yahu .
Kiskandi diyelim ne yapmasini beklerdiniz?Aslında korunmak kollanmak tabiji ben de yanıma erkek olan odada çalıştım. Ama normalde hep kadınla çalışmama alışık bir de gece boyu yalnız olunqcak diye illa sevişilecek değil. Ben erkek olsam kıskanırdım
Yooo öyle sanmadık. Seks aklıma bile gelmedi benim. Eşinizi böyle saçma sapan dalaverelerle kıskandırmaya çalışmanız saçma, insanlar ona tepki gösteriyor. Liseli öğrenciler kafasındasınız, onlar da böyle toksik ilişkilere çok hevesli.Sanırım çoğu kişi erkekle hemen seks yapacağımı düşünmüş benim aklımdan o tarz bişey asla geçmedi. Ben seks olmadsn da bir bakışla kıskandığım için sekse gerek yok.
Ama siz eşinizin başbaşa olmasına gerek yok ki çalıştığı yerde kadınlar olunca bile kıskanıyormuşsunuzSanırım çoğu kişi erkekle hemen seks yapacağımı düşünmüş benim aklımdan o tarz bişey asla geçmedi. Ben seks olmadsn da bir bakışla kıskandığım için sekse gerek yok.
Kimse bir şey yapacağınızı düşünmedi.Sanırım çoğu kişi erkekle hemen seks yapacağımı düşünmüş benim aklımdan o tarz bişey asla geçmedi. Ben seks olmadsn da bir bakışla kıskandığım için sekse gerek yok.
Sanırım çoğu kişi erkekle hemen seks yapacağımı düşünmüş benim aklımdan o tarz bişey asla geçmedi. Ben seks olmadsn da bir bakışla kıskandığım için sekse gerek yok.
Ama bu ergen tribi,şimdi kıskanmak için güvenmemek gerekiyor güvenilmez bir kadın olmak için güven sarsıcı bir eyleminizin olması gerekiyor bunlar olmadıysa kıskançlık olmaz ha diyelimki hayır gidemezsin dedi kısıtladı ama bunun adı yine kıskançlık olmuyor,kıskanmak sevdiğin kişiyi kaybetme ihitmalinin olduğu bir durumda kalınca olur,siz mesela şu herif ne yakışıklı beee demişsinizdir bir daha o adamla görüşürseniz kaybetme endişesi devreye girer bunun adı kıskançlık olur,diğer eylemler yok etek giyme,yok iş yerinde yalnız kalma,yok işte adamın biri baktı vs bunlar özgüven eksikliği olan tiplerin baskılayarak elde tutma çabası ama asla sevgi göstergesi değil,şiddet gördüğü için eve kapatıldığı için sevildiğini düşünen tipler bile var bu karşı tarafın baskılama tekniği sevgi değil,eşiniz normal stabil bir hayat tercih ediyor siz neden heyecan arıyorsunuz durduk yere şu durumlarda kalıyorsunuz.Daha önce eşimin beni kıskanmadığı ile ilgili konular açmıştım. Ben de bir kaç kez bunu eşime sordum eşim de kıskanılacak bişey yapmıyorsun ki dedi. Gerçekten de öyle çalıştığım yer de hep bayan. Gece nöbet tutuyorum. Eşime bu nöbetimde bir erkek de gelecek müdür öyle istemiş diye arkadaşım yslandan mesaj attı. Eşim bu ne saçmalıl desi ben de yarın neymiş öğtenirim normalde bir kaç ssst duruluyor ama yarın arkadaştan öğrenirim sabaha kadsr mı duracak diye dedim. Hatta arkadaşım aynı odads sabaha kadar olur mu felaj yazdı. Eşim olmazsa yarın rapor alırız gitmezsin felan dedi. Ertesi gün eşim ne aradı ne sordu. Nornalden 1 saay erken geldi eve neyse hiç sormadı ben de bişey demeidm. Sonra gece mesaj attı şuan çok sinirliyim frlan filan ben surat yaptım o yüzden attı belki de gerçekten umursayan insan aynı yerde kalmayayım diye biraz umursardı. Neyse o zaman 1 ay gelecek aynı gün demiştim.ben de dedim ki sen beni gerçekten kıskansaydın dedim sabahtan bir sorqrdın gece 12 demi aklına geldi dedim. Neyse ben yine küstüm trip attım. Haftaya o gün gitöeyeceksin rapor alırsın dwdi ben de inads gideceğim dedim. O gün geldi çattı eşimle de aramız limoniydi. Yine hiç sormadı akşam geldi yine beni götürmek için. Kendimi tutsmayıp ağladım sen beni hiç umursamıyorsun kıskanmıyorsun dedim. Senin derdin ne dedim. Benim derdşn yok senin var dedi ben de evet var dedim.ağladım ve çıktım işe geldim. Normalde kendi bırskıyordu. Lütfen kıskanmasın nr olacak demeyin. Az bişey bile olsa bu durumds herkes kıskanır sabaha kadar aynı odads bir erkekle kalmak. Kalablık bşr yer değil 2 kişi dsha var onlar odssınds olacak.
İş yeri orası , rahatsız oluyorsanız kapınız açık olur.Ama aynı odada kimse olmadan bir erkekle kalmak kimse yok başka
Şu iğrenç düşüncelerinizi işyerine sarkitmayin rica ederim. Kadın erkek çalışıyoruz, sizin gibi insanların bu düşüncelerini okudukça tiksiniyorum. Normal hattan deseniz neyse banane derim ama işyeri yahu, gerçekten bir erkek de gelip çalışabilir , geldi diye sizinle sevişmek ministeyecek adam . Ne pissiniz.Daha önce eşimin beni kıskanmadığı ile ilgili konular açmıştım. Ben de bir kaç kez bunu eşime sordum eşim de kıskanılacak bişey yapmıyorsun ki dedi. Gerçekten de öyle çalıştığım yer de hep bayan. Gece nöbet tutuyorum. Eşime bu nöbetimde bir erkek de gelecek müdür öyle istemiş diye arkadaşım yslandan mesaj attı. Eşim bu ne saçmalıl desi ben de yarın neymiş öğtenirim normalde bir kaç ssst duruluyor ama yarın arkadaştan öğrenirim sabaha kadsr mı duracak diye dedim. Hatta arkadaşım aynı odads sabaha kadar olur mu felaj yazdı. Eşim olmazsa yarın rapor alırız gitmezsin felan dedi. Ertesi gün eşim ne aradı ne sordu. Nornalden 1 saay erken geldi eve neyse hiç sormadı ben de bişey demeidm. Sonra gece mesaj attı şuan çok sinirliyim frlan filan ben surat yaptım o yüzden attı belki de gerçekten umursayan insan aynı yerde kalmayayım diye biraz umursardı. Neyse o zaman 1 ay gelecek aynı gün demiştim.ben de dedim ki sen beni gerçekten kıskansaydın dedim sabahtan bir sorqrdın gece 12 demi aklına geldi dedim. Neyse ben yine küstüm trip attım. Haftaya o gün gitöeyeceksin rapor alırsın dwdi ben de inads gideceğim dedim. O gün geldi çattı eşimle de aramız limoniydi. Yine hiç sormadı akşam geldi yine beni götürmek için. Kendimi tutsmayıp ağladım sen beni hiç umursamıyorsun kıskanmıyorsun dedim. Senin derdin ne dedim. Benim derdşn yok senin var dedi ben de evet var dedim.ağladım ve çıktım işe geldim. Normalde kendi bırskıyordu. Lütfen kıskanmasın nr olacak demeyin. Az bişey bile olsa bu durumds herkes kıskanır sabaha kadar aynı odads bir erkekle kalmak. Kalablık bşr yer değil 2 kişi dsha var onlar odssınds olacak.
İasyerinde sürekli bunu konuşuyor konu sahibi muhtemelen, sonra anlastilar akşam şöyle.mesaj at diye. Bu tipler resmen iş yeri işgal ediyor. İş bulamayana yazık ciddenTam olarak ne yapsın isterdiniz katil mi olsun sizi akşam haberlerinde alt yazi mi geçsinler Allah korusun
Yani ne olsun
Size uyup o mesaji mizansen gereği atan arkadaşa ne demeli hayretler içinde kalıyorum vallahi ne diyeyim
Ama aynı odada kimse olmadan bir erkekle kalmak kimse yok başka
Aynen ya 5 erkek bir kadın tek odadaydık, eşleri bu şekil düşünse midem bulanırdı… uslu uslu hepimiz çalışıyorduk. Ve gerçekten erkeklerle çalışmak seviyeliydiBen 5 erkekle bir odada calisiyorum. Hicte bisey olmadi simdiye kadar
Afganistanda mı yaşıyorsunuz karı koca? Kadının olduğu yere erkek girmesi yasak mı ?Daha önce eşimin beni kıskanmadığı ile ilgili konular açmıştım. Ben de bir kaç kez bunu eşime sordum eşim de kıskanılacak bişey yapmıyorsun ki dedi. Gerçekten de öyle çalıştığım yer de hep bayan. Gece nöbet tutuyorum. Eşime bu nöbetimde bir erkek de gelecek müdür öyle istemiş diye arkadaşım yslandan mesaj attı. Eşim bu ne saçmalıl desi ben de yarın neymiş öğtenirim normalde bir kaç ssst duruluyor ama yarın arkadaştan öğrenirim sabaha kadsr mı duracak diye dedim. Hatta arkadaşım aynı odads sabaha kadar olur mu felaj yazdı. Eşim olmazsa yarın rapor alırız gitmezsin felan dedi. Ertesi gün eşim ne aradı ne sordu. Nornalden 1 saay erken geldi eve neyse hiç sormadı ben de bişey demeidm. Sonra gece mesaj attı şuan çok sinirliyim frlan filan ben surat yaptım o yüzden attı belki de gerçekten umursayan insan aynı yerde kalmayayım diye biraz umursardı. Neyse o zaman 1 ay gelecek aynı gün demiştim.ben de dedim ki sen beni gerçekten kıskansaydın dedim sabahtan bir sorqrdın gece 12 demi aklına geldi dedim. Neyse ben yine küstüm trip attım. Haftaya o gün gitöeyeceksin rapor alırsın dwdi ben de inads gideceğim dedim. O gün geldi çattı eşimle de aramız limoniydi. Yine hiç sormadı akşam geldi yine beni götürmek için. Kendimi tutsmayıp ağladım sen beni hiç umursamıyorsun kıskanmıyorsun dedim. Senin derdin ne dedim. Benim derdşn yok senin var dedi ben de evet var dedim.ağladım ve çıktım işe geldim. Normalde kendi bırskıyordu. Lütfen kıskanmasın nr olacak demeyin. Az bişey bile olsa bu durumds herkes kıskanır sabaha kadar aynı odads bir erkekle kalmak. Kalablık bşr yer değil 2 kişi dsha var onlar odssınds olacak.
bakış?Sanırım çoğu kişi erkekle hemen seks yapacağımı düşünmüş benim aklımdan o tarz bişey asla geçmedi. Ben seks olmadsn da bir bakışla kıskandığım için sekse gerek yok.
Bakış var bakış var benim burda kastettiğim flört etmrk. Sizin ya dünyadan haberiniz yok yani karısınu aldatan erkekler genelde iş arkadaşı oluyor.bakış?
o zaman sokağa da çıkmayın ?
hatta pencereden bile bakmayın?
gelen kargocuya, moto-kuryeye kapıyı da açmayın ya kargocuyla göz göz gelirseniz?
Hwr ywrde olacak diye bir şey yok. Ama ben o kadsr çok gördüm ki. 50 yaşınd adam 25 yaşındakinr kur yapıyor.Ben 5 erkekle bir odada calisiyorum. Hicte bisey olmadi simdiye kadar
Yapmayın Allah aşkına yaBakış var bakış var benim burda kastettiğim flört etmrk. Sizin ya dünyadan haberiniz yok yani karısınu aldatan erkekler genelde iş arkadaşı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?