- 30 Ocak 2017
- 14.954
- 200.584
- 598
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
AhahAy koptum okurken.. Ben de uykuda eşimi tekme tokat dövdüm geçenlerdeAslında rüyamda kız kardeşimi dövüyordum, gene gıcık etmişti beni.
12-13 yaşındayken de bir gece babaannemle uyuyoruz, kadının saçlarını yolup tekme tokat girişmişim. Kadının arkası bana dönük, ben olduğumu görmüyor tabi "Hırsız vaaaar, imdaaaat" diye feryat figan çığlıklarına uyanmıştım. Aslında yine rüyamda kız kardeşimi dövüyordum feci halde
Zavallı kız benden dayak yiye yiye kimbilir o ne durumda şuan acaba...
Ben yanlış anlaşılmışım galiba ben birlikte olup olmamanız muhabbet olmamalı oldunuz ya da olmadınız bu hiçbirimizi ilgilendirmez anlamında bu konuda sert yorum yapanlara tepki vermiştimBen eşimle evlenmeden önce birlikte oldum demedimki ya.
3 yıldır tanıyoruz birbirimizi son 7 aydır da evliyiz diye bilgi verdim ki söz konusu bir rahatsızlığı varsa hastalığın öyküsünü bulabilmek için.
Burada okuduğun örneklere göre mesela evliliğe alışma evresinde beraber uyumakta sıkıntı yaşayan ciftlerde de olmuş.
Bunu tahmin ettigim için ön bilgi vermek istedim 3 yıldır birlikte oluyoruz demedim töbe töbe.
hahaa gülünce sıkıntı yok zaten ağlayınca kötü :)))Çok tatlı bence :) eşim uykusunda gülse şap diye öperimhehehe
Zor isler zorhahaa gülünce sıkıntı yok zaten ağlayınca kötü :)))
3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))
15 gunluk evliyken esim benim yuzume tukurdu gece
Neymis haspam hayvanat bahcesinde geziyormus,maymun buna tukurmus bu da maymuna
Maymun....ben....
Gerçekten zor bilinç altımızda neler yaşıyoruz acaba o çığlık dönemi hamileliğimin son zamanında çok çekti eşim garibim doğuruyom sanıp kaç kez fırladı oysa sadece ruyada doğuruyordum :)) işin acı yanıysa gerçek çığlığımda doğum başladığı gece kanepede uyuyakalmış duymamıştı ben gidip kaldırdım hahahaZor isler zorbenim durumum daha vahimdi bir ara.. Gece kalkip ciglik atiyormusum gozlerim acikmis. Bana göreyse rüyamda siyah bir şey görüyordum ve rüyamda çığlık atıyordum. Sonra gözümü bir açıyordum eşim önümde kollarımı tutmuş sarsıyor aşkım aşkım diye. Ama ben hiçbir şey hatırlamıyorum gördüğüm rüya dışında. Eşim garibim adam ne yapacağını bilememiş ben öyle bir yere bakıp bağırınca, kalkmış boşluğa yumruk atmış ay canım ya. Şaka maka çok zor geceler geçirdm bu şekilde. Aynı durumu çok yaşadım. Eşimde ben gece birden çığlk atınca korkup oda çığlık atıyordu bir kere yataktan düşmüştü korkudan.
AhahhaGerçekten zor bilinç altımızda neler yaşıyoruz acaba o çığlık dönemi hamileliğimin son zamanında çok çekti eşim garibim doğuruyom sanıp kaç kez fırladı oysa sadece ruyada doğuruyordum :)) işin acı yanıysa gerçek çığlığımda doğum başladığı gece kanepede uyuyakalmış duymamıştı ben gidip kaldırdım hahaha
Konu sahibi banlanmış ama konusu hala açık.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?