Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Ahhahhaahahayyyyttt bu sabah eşim bana kırmızı tren geldi mi dedi bende o ne demek desim ama nasıl gülüyo anlatamam
Gece oturmuşum yatağn içine.o da yine rahatsızlandm sanıp noldu demiş.kırmızı trenimi bekliyorum demişim demiş nere gitcen kırmızı trenle. Vana demişim bizim orda bi evimiz vardıda demişim

Ay koptum okurken.. Ben de uykuda eşimi tekme tokat dövdüm geçenlerde Aslında rüyamda kız kardeşimi dövüyordum, gene gıcık etmişti beni.

12-13 yaşındayken de bir gece babaannemle uyuyoruz, kadının saçlarını yolup tekme tokat girişmişim. Kadının arkası bana dönük, ben olduğumu görmüyor tabi "Hırsız vaaaar, imdaaaat" diye feryat figan çığlıklarına uyanmıştım. Aslında yine rüyamda kız kardeşimi dövüyordum feci halde

Zavallı kız benden dayak yiye yiye kimbilir o ne durumda şuan acaba...

Ahah bu çok iyiydi ya

Korkacak ne var . Esim de benim öyle olduğumu söyler, dua okurmsum , gunduz ne yasarsam cok yogun sa eger onu gece ruyamda görüyorum , tabi anlatiyorum uykuda kalkip gezip bigkadiktan snra sknti yok bence . Tabi esim yapsa ben korkardim sanirim

Ben yanlış anlaşılmışım galiba ben birlikte olup olmamanız muhabbet olmamalı oldunuz ya da olmadınız bu hiçbirimizi ilgilendirmez anlamında bu konuda sert yorum yapanlara tepki vermiştim

hahaa gülünce sıkıntı yok zaten ağlayınca kötü :)))
Zor isler zor benim durumum daha vahimdi bir ara.. Gece kalkip ciglik atiyormusum gozlerim acikmis. Bana göreyse rüyamda siyah bir şey görüyordum ve rüyamda çığlık atıyordum. Sonra gözümü bir açıyordum eşim önümde kollarımı tutmuş sarsıyor aşkım aşkım diye. Ama ben hiçbir şey hatırlamıyorum gördüğüm rüya dışında. Eşim garibim adam ne yapacağını bilememiş ben öyle bir yere bakıp bağırınca, kalkmış boşluğa yumruk atmış ay canım ya. Şaka maka çok zor geceler geçirdm bu şekilde. Aynı durumu çok yaşadım. Eşimde ben gece birden çığlk atınca korkup oda çığlık atıyordu bir kere yataktan düşmüştü korkudan.

Bende çok konuşurum uykumda ama hareket etmem fazla bi sefer ruyamda eşimi beni aldatırken gördüm o kadar canım yanmıştıki ağlayarak uyandım o sinirle eşime okkalı bi tokat geçirdim adam uykuda ne olduğunu anlamıyo tabi ben bi tane daha geçirdim 3. Tokadı atıyodumki kolumdan yakaladı tabi ben tokatlardan sonra baya bi rahatladım uyku numarası yaptım zavallım tamam cnm geçti cnm diye beni uyutuyo ama ohh olsun en azından artık biliyor ruyasında tokatlayan gerçek olursa ne yapar

Anlıyorum sizi benim eşim de bir gece futbol oynuyorum diye bana tekmeyi basmıştı çok korkmuştum... dizlerimi karnıma çekerek uyurum ben. Geçen gece de dizimi yakalamış sağa sola çeviriyor vites atar gibi ne oluyor dedim pardon rüyamda araba sürüyordum diyor sohbet ediyor, iş yerinde olanları anlatıyor....

Evlenmeden önce de kardeşiyle aynı odada yatarken kardeşi bi bakmış bizimki karşısına almış yastıkla konuşuyor sarılıp öpüyor falan

Ama ben bunu işinin strsli olmasına ve çok yoğun ve yorgun olmasına bağladım hep.

Benim küçükken böyle şeylerim vardı
Tuvalet diye mutfafa gidip sandalyeye tünuyordun

Gülmekten öldüm çok yaşa ya

Evliliğin ilk aylarinda esler biriyle uyumaya alisamiyorlar benim esimde ilk zamanlar yataktan atiyordu beni uykusunda kac kere dusmemle uyandim da onu attim yataktan sen beni nasil atarsin diye bi ara kollarimi morartiyordu ruyasinda savasta oldugunu goriyordu hep falan ama seninle uyumaya alisinca geciyor biz 11 aylik evliyiz bu son 2 aydir rahat yatiyoruz

Gerçekten zor bilinç altımızda neler yaşıyoruz acaba o çığlık dönemi hamileliğimin son zamanında çok çekti eşim garibim doğuruyom sanıp kaç kez fırladı oysa sadece ruyada doğuruyordum :)) işin acı yanıysa gerçek çığlığımda doğum başladığı gece kanepede uyuyakalmış duymamıştı ben gidip kaldırdım hahaha

Yeni evlenmistik, gecenin bir yarısı uykusunda yatağa oturup sesli sesli ettehiyyatü duasını okumaya başladi. Amin diyip geri yatti. Nasil korktugumu bir ben bir allah bilir

7 ay oldu, alıştım. Uyanıkken bile bu kadar güldürmüyor beni

Boyle okuyunca cok guldum kizlar ama birebir ben yasasam cok korkardim

Benimki doktor uykusunda konsültasyon yapıyor. Başlıyor Latince sıralamaya "bilmem ne bilmem ne pozitif mi, bilmem ne bilmem ne yapın", bu arada kolumu alıyor şöyle bir kontrol ediyor sonra dönüp yatıyor. Bakıyorum yok. Aslında hiç uyanmamış. Erkeklerin rüyası daha derin bence. Sabahına hatırlamıyorlar ama görüyorlar, hatta yaşıyorlar :)

Ahahha "kalkk doğuruyorum" biz kadınların çektiği nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…