- 25 Ağustos 2015
- 564
- 503
- 103
- 41
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
kıız benim ki de bana malları saydirir kimyon araba bosalttirirDaha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))
OO offff yastık kalp ben[
genelde o yastığı fırlatıp atasım geliyo benimde bi de yetinmedi kendine sarılma yastığı aldı ya ben ne güne duruyorumbu da malum yastık
Üşenme sende onu ısır. Beline tekmemi attı dön vur tekmeyi aşağı düşsün3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
Ahahha :) sende cevap ver adamcağıza. Benimkini bir kere sayıklarken gördüm ama gereksiz anlamsız bir şeydi. Bu konuda sıkıntılı kişi benim aslındaBenimkide mühendis şu kadar tuğla lazım diye bağırıyor :) ama henüz tuğlayı kafama atmadı çok şükür :) ay kusurabakmayın bi gülesim geldi iyide geldi konunuz. Ama zor durum geçer inşallah :) bence vardır bilinçaltına müdahale eden uzmanlar denenebilir
Cevap veriyorum zaten ekmek lazım ekmek diye :)) Sayıklamakta kötü birşey ne var ne yok dökülür insan :)) Herkesin bişeyi var demekki bende gülüyormuşum ya da ağlıyormuşum :)))Ahahha :) sende cevap ver adamcağıza. Benimkini bir kere sayıklarken gördüm ama gereksiz anlamsız bir şeydi. Bu konuda sıkıntılı kişi benim aslındabenimki biraz ürkütücü tabi..
Bunu ilk defa duydum ama nedendir bilmem alışkanlık sanırım hep sirkeyle temizlik yaparım nefret etsemde cok rahatlatır beni denenebiliryatağınızı sirkeyle silin aynı durumu yıllar önce bende yaşamıştım yaşlı bir teyze ilişki sırasında ,erkekten gelen sıvı yatağa akarsa öyle olabilir demişti alez kullanıp yıkarsın korkma tabi başka psikolojik sıkıntılar varsa dr görünsün
Çok tatlı bence :) eşim uykusunda gülse şap diye öperimCevap veriyorum zaten ekmek lazım ekmek diye :)) Sayıklamakta kötü birşey ne var ne yok dökülür insan :)) Herkesin bişeyi var demekki bende gülüyormuşum ya da ağlıyormuşum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?