Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

:) eşimde ördek kovalarken gece bana bir tekmesaj atması vardır:)))

Eşimde konuşur ama soru sormamak gerekmiş. Soru sorulunca kişinin cvp vermesi hastalık seyrini uzatıyormuş

Ayyyvkızlar siz beni güldürdünüz Allah ta sizleri güldürsün valla bende gülmekten eşimi uyutmadım adam uyumazsam sonumuz bu dedi

17 sayfayı kahkalarla okudum
Bide ben anlatıyım bizim damatkurban Arefesinde uyurken yatağa bağdaş kurup oturmuş sonrada yorganı bi o yana bi bu yana savuruyormuş kardeşim sormuş napıyorsun diye. Kurbanın derisini yüzüyormuş

kıız benim ki de bana malları saydirir kimyon araba bosalttirir gece onun konuşmalarıyla tavukculugu öğrendim ben

Bi benzeride bende var. Evlendikten sonra ogrendim tabi 6 yildir tanisiyoruz 2.5 yillik evliyiz. Bir gece ruyasinda kaza yapmiş yatagin icinde oturdu bildigin frene basar gibi ayagini oynatiyor, ben noldu deyince eliyle isaret etti orda orda dedi sen el frenini tut dedi bana dogru uzatti kendini atti yataktan :) sonrada kramp girdi uyandi. Tabi bu komik olaniydi. Bir gece arkam ona dönükken uykumdan uyandim kafami bir cevirdim ki oturmus beni izliyor ödüm koptu bir ciglik attim isigi yak dedim isigi yakti sonra yatti uyudu hatirlamiyor. Yine bir gece kayinvalidemlerdeyiz evleride giris katta bir uyandim ki pencerenin kenarinda dikilmis disari bakiyor ama resmen uyuyor. En son da geçen hafta hadi ordan diye bagirdi :) bazen bende korkuyorum ama doktorada gitmedi. Aslinda gitmek gerekiyor galiba

Eşleriniz çok ürkütücü. Herkesin de bir hikayesi var çok şaşırdım.

Kuzenimin eşi uyurken kuzenimi dövüyordu ama ağız burun dağılıyor. Uyanınca inanmıyor tabi. Normalde çok mülayim biri. Kuzenime de aşırı düşkün. Neyse, kuzenim yalvarıyor doktora gitmek için ama Adam kabul etmiyor, geçiştiriyor. Birkaç sene sonra kuzenim boşandı, dayanamadı. Eski eşi önce tedavi olmuş 2 sene sonra da başkasıyla evlenmiş. Şu an gayet iyiymiş. Tedavi şart diyorum ben..

Velev ki fare gördü. Fareyı isırıyo mu. ? Doktora gitmeli bence.

Üşenme sende onu ısır. Beline tekmemi attı dön vur tekmeyi aşağı düşsün sonra aslandan süphelenen ceylan gibi kaldırsın kafasını sana baksın "ne oldu ya" desin ay bu yüzden kavga ettiğinizi düşünüyorum da "bir daha uykunda beni ısırırsan bu iş biter yeter artıkk. Isırmandan tekmenden uykuda uçak indirmenden bıktım ne yapıyorsun kollarını kaldırıpp"

İşin şakası tabi. Enteresan bir konu hımm.. Bence eşinizin biraz rahatlamaya ihtiyacı var. Stres, gerginlik.. Korkular. Rüyalarımız bir nevi bilinçaltımızdır zaten. İyi dinlenmeli kafasını boşaltmalı. Papatya çayı içebilir. Sizinle konuşabilir canını sıkan her şeyi. Her günün kritiğini yapın mesela. Aklındakileri döksün.

Benimkide mühendis şu kadar tuğla lazım diye bağırıyor :) ama henüz tuğlayı kafama atmadı çok şükür :) ay kusurabakmayın bi gülesim geldi iyide geldi konunuz. Ama zor durum geçer inşallah :) bence vardır bilinçaltına müdahale eden uzmanlar denenebilir

Ahahha :) sende cevap ver adamcağıza. Benimkini bir kere sayıklarken gördüm ama gereksiz anlamsız bir şeydi. Bu konuda sıkıntılı kişi benim aslında benimki biraz ürkütücü tabi..

Bende çok stresli dönenlerde konuşuyorum. Görümcemle kalıyoruz bir gece yan yana. beni boşama diye ağlıyormuşum. Birde üşüyorum üstümü ört diyip durmuşum kıza eşimde diyor bazen konuşuyorsun korkuyorum neyce konuşuyoraa diyor. Şükür artık yok. Eskiden annem derdiki konuşuyorsun ama soru sorunca cevap vermiyorsun. Sadece bir sefer tokat attım anneme.oda reflekti tam dalarken öpmeye kalkmış beni. :) çok üzülmüştüm ozaman.bu arada 17 sayfayı tek tek okuyup güldüm gece gece :) valla ben konuşan ve bazende evlenmeden önce çok nadir yürüyen biri olduğumdan eğer tehlike arz ediyorsa götürün dpktpr. Yada stres sebebi ne onu çözmeye çalışın.

Ahahha :) sende cevap ver adamcağıza. Benimkini bir kere sayıklarken gördüm ama gereksiz anlamsız bir şeydi. Bu konuda sıkıntılı kişi benim aslında benimki biraz ürkütücü tabi..
Cevap veriyorum zaten ekmek lazım ekmek diye :)) Sayıklamakta kötü birşey ne var ne yok dökülür insan :)) Herkesin bişeyi var demekki bende gülüyormuşum ya da ağlıyormuşum :)))

Bunu ilk defa duydum ama nedendir bilmem alışkanlık sanırım hep sirkeyle temizlik yaparım nefret etsemde cok rahatlatır beni denenebilir

Aslında ruyada konuşanlara cevap vermek müdahale etmek ciddi zararlı diye duymuştum. Eğer işi stresliyse ondandır.Rahatsa da enerjisini atamıyordur belki spor filan yapsa iyi gelebilir. Ama bence uzmana görünsün.Yarın birgün çocuğunuz olunca yanınıza nasıl yatıracaksınız direk o geldi aklıma valla eşimde bende kımıldamadan yatıyoruz mecbur :))

Eşim de bigün rüyasında onu aldattığımı görmüş yakalamış beni ve boğazımı sıkıyomuş tabi bu rüyada kalmamış.. kıııhhh derken uyandım ölüyomuşum çığlık attım debelendim de öyle kendine geldi.. bigün de güzel bi geçirmişti yüzüme.. onun dışında konuşur sayıklar.. komik hareketleri var.. poposunu havaya diker uyur bazen korkar boğulur gibi sesler çıkarır.. bigün aklımı alcak ya hadi hayırlısı..

Eşleriniz rüyasında tekme tokat dalıyor hatta boğazınızı sıkıyor ve size ürkütücü gelmiyor mu? Okudukça gülmeyi bırakın ürktüm sizin adınıza. Ne yapıp edin tedavi olmalarını sağlayın. Ben olsam korkudan aynı yatakta uyumayı bırak,başka odada kapıyı kilitlemeden uyumazdım.
Geçmiş olsun eşlerinize .

Konu sahibi konuyu biraz sempatik bi dille anlatınca komik bir durum gibi duruyor ama bence son derece tehlikeli. Gerçek bi olay okumuştum bi yerde, Bi adamin uyurgezerlik sorunu varmış ve uyku halindeyken arabasına atlamış, eşinin ailesinin evine gitmiş, eşinin babasının tüfeğini almış ve bütün evde katliam yapmış. Uzun süren araştırmalar sonucu adamın uyurgezerligi ispatlanmis ve serbest bırakılmış.

Yani uyku halindeyken gördüğü rüyanın seyrine göre davranıyor adam, o an rüyasında kendisini öldürmeye çalışan biriyle boğustugunu görse ne yaptığını bilmeyen boğazını sıkabilir. Bence ilk fırsatta bir uzmana görünsun mutlaka bi tedavi yöntemi vardır böyle hayat geçmez çünkü

Hiç unutmam eşim düğün gecesi ben yeni uyuyabilmisken,aşkım kalk şu ışığı kapat yazık yanmasın demişti de ben oda oda gezip yanan ışık aramıştım. Açık bir ışık yoktu,aşkım hepsi kapalı demiştim oda ısrarla ya şu ışığı kapat demeye devam edince yüzüne bir baktım... uyuyordu ama öyle net bir şekilde konuşur ki uyuduğunu düşünmedim bile.. Çok korkmuştum bende ama babam çok dindar bir dadamdır,bende dua gücüne inanırım onun için dua etti ve eşim elhamdülillah hiç yapmıyor artık.. .

Cevap veriyorum zaten ekmek lazım ekmek diye :)) Sayıklamakta kötü birşey ne var ne yok dökülür insan :)) Herkesin bişeyi var demekki bende gülüyormuşum ya da ağlıyormuşum :)))
Çok tatlı bence :) eşim uykusunda gülse şap diye öperim hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…