- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Yaşarken canım çok acıyor da anlatırken bana da komik geliyorya kızlar iş yerinde kahkaha attım sizi okurken
ahaha dalga mi geciyorsunuzHepsini bilemem ama fare görmüş hayırlı dir derler inşaallahdua edip beklediğiniz birsey mi var...sonucu Hayır olacak umarım
bi yerden kurtarmak gerekYaşarken canım çok acıyor da anlatırken bana da komik geliyor
Dizim kaydı ordaki bişeyler koptu sandım bir gece.
Şimdi bacak atamayınca heral yumruk,tepik dalıyor
Neden dalga geçeyim hem rüyayı hayra yor derler,hem gerçekden fare görmek genel olarak iyidir ruyadaahaha dalga mi geciyorsunuz
Benle eşimde öyleyiz ben gece evde dolaşıyorum gece yatağıma yatıyorum sabah salonda uyanıyorum gece gece gözü kapalı kendime tost yaptım düşün gece bi gözümü açtım banyoda klozetin üstünde oturmuşum tlf la konuşuyorum artık ne yaşıyorsam
Eşimde öyle o gece dolaşmaz benim gibi ama çok konuşuyor eşim araba tamiri işinde çalışıyor gece gece bana illa kalk şu arabanın motoruna bak diyor yarabbim bi gün korkudan olucem valla
Deodaranti biber gazı sandiysa zaar, sikinca susar sanmistirEşim bi gün çok yorgun üzerine biraz alkol aldı yattık neyse gece telefonu çalıyo kaldırdım canım x arıyo dedim komodinin üstünde deodaeant vardı aldı onu eline telefona sıkıyo dedimki napıyosun sen salakmısın falan sussun diye yaptım diyo ama ertesi gune hatrlamıyo bi keresindede bana gece eyikurefe nerde dedi o benim zaten dedim tamm dedi.
Kimseyi aramamisim allahtan boş boş tutmuşum telefonuKız kimi aramışsın gece gece
Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))
eşimi bende yumruklamıştım bir kez adamın ödü patlamıştı o bişey değilde rüyamda kahkaha atarsam çok korkar benimki bende çok atarım3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
Aletli pilatese gidicem dedim o da ne gerek var dedi senin gibi m110 kilo paşam boy da var tabi ama göbek bariz belli ama göbeğine bak diyince ne diyosun yaa göbekmi o gaz var gazzzz diyor anam diyorum 5 yıldır ne gazi çıkmıyor bu
ahahhaha ay çok güldüm bunun o boşluklardan kollarını sokuyo sarılma yastığı diye sattılar bizeBen de diyoruö bi yastık kadar olamadım diye bu sarılma yastığı mı ? benim ki normal yastığa sarılıyo bazen ben daha yatağa gelmemişke bi bakıyorum benimkini dr bacaklarının arasına koyuyo utan be diyom geceleri yastıkşa beraber dönüyo bi uyanıyorum üstümde yastık :)
Senin gibi mi oliyim bende dedm çok kırıldı şimdi dikkat ediyodu demin yine yemek yapmadım hamburger gömdü karşımda yazıcaktım yarım kalmışAletli pilatese gidicem dedim o da ne gerek var dedi senin gibi m
ahahhaha ay çok güldüm bunun o boşluklardan kollarını sokuyo sarılma yastığı diye sattılar bize
Ay çok güldüm vallaEşim bi gün çok yorgun üzerine biraz alkol aldı yattık neyse gece telefonu çalıyo kaldırdım canım x arıyo dedim komodinin üstünde deodaeant vardı aldı onu eline telefona sıkıyo dedimki napıyosun sen salakmısın falan sussun diye yaptım diyo ama ertesi gune hatrlamıyo bi keresindede bana gece eyikurefe nerde dedi o benim zaten dedim tamm dedi.
Hem guldum. Hem uzuldum cidden. Benimde 84 yasinda babam var. Ben bildim bileli konusur gece. Yaratiklar gorur goriller gorur. Yorganini cekerler. Bazen kikir kikir guler. Bazen hirsiz kovalar :)) Allah sabir versin size.3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
Kızlar sizleri bilmemde ben epey eğleniyorum galiba bu durumlaHem guldum. Hem uzuldum cidden. Benimde 84 yasinda babam var. Ben bildim bileli konusur gece. Yaratiklar gorur goriller gorur. Yorganini cekerler. Bazen kikir kikir guler. Bazen hirsiz kovalar :)) Allah sabir versin size.
Üç yıldır birlikte yaşıyorsunuz ama yedi aydır evlisiniz tuhaf...Adamı yatakta fazla yoruyorsunuz demek sürekli kabus görüyor
Kocamla aynı yatağı evlendikten sonra ilk kez paylaştım tercihlerimizide kötü kıldığını düşünmüyorum ben çok şükür böyle olduğuna ama olay Allah korkusu meselesi bende sadece ama ne birlikte yaşayanları yargılarım ne görücü usulu evlenenleri insanları yargılamadığımızda hümanistleşiyoruz demokratikleşiyoruz hepsinden önemlisi evrenselleşiyoruz tanımadığımız insanları böyle ortamlarda kınamak kolay ama yakışıksıztuhaf olan ne pardon?
siz kocalarınızla evlendikten sonra mı tanışıyorsunuz?
belli zaten yaptığınız seçimlerden...
Kocamla aynı yatağı evlendikten sonra ilk kez paylaştım tercihlerimizide kötü kıldığını düşünmüyorum ben çok şükür böyle olduğuna ama olay Allah korkusu meselesi bende sadece ama ne birlikte yaşayanları yargılarım ne görücü usulu evlenenleri insanları yargılamadığımızda hümanistleşiyoruz demokratikleşiyoruz hepsinden önemlisi evrenselleşiyoruz tanımadığımız insanları böyle ortamlarda kınamak kolay ama yakışıksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?