Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Yaşarken canım çok acıyor da anlatırken bana da komik geliyor
Dizim kaydı ordaki bişeyler koptu sandım bir gece.
Şimdi bacak atamayınca heral yumruk,tepik dalıyor
bi yerden kurtarmak gerek etkiye tepki bana vurana bende vururum hiç acımam inşallah nişanlımın öyle bi huyu yoktur

Benle eşimde öyleyiz ben gece evde dolaşıyorum gece yatağıma yatıyorum sabah salonda uyanıyorum gece gece gözü kapalı kendime tost yaptım düşün gece bi gözümü açtım banyoda klozetin üstünde oturmuşum tlf la konuşuyorum artık ne yaşıyorsam
Eşimde öyle o gece dolaşmaz benim gibi ama çok konuşuyor eşim araba tamiri işinde çalışıyor gece gece bana illa kalk şu arabanın motoruna bak diyor yarabbim bi gün korkudan olucem valla

Kız kimi aramışsın gece gece

Deodaranti biber gazı sandiysa zaar, sikinca susar sanmistir ahaha ay çok güldüm ya Allah da sizi güldürsün
Hc gormedim böyle şeyler, bazen annem konusur rüyasında o kadar. Konu sahibi geçmiş olsun tedavisi vardır mutlaka, doktora gidin kesinlikle

Ay çok güldüm ya...

eşimi bende yumruklamıştım bir kez adamın ödü patlamıştı o bişey değilde rüyamda kahkaha atarsam çok korkar benimki bende çok atarım uyku halleri aklıma gelen bunlar ama arada saçmaldığım dahi olur 2 sene önce falan altıma işemiştim mesela eşim hiç pot kırmadı ama ben çok utanmıştım şarıl şarıl işedim resmen.tedavisi var mı bilmem ama bende etkilenirim sizin gibi ama bizde tam tersi.

110 kilo paşam boy da var tabi ama göbek bariz belli ama göbeğine bak diyince ne diyosun yaa göbekmi o gaz var gazzzz diyor anam diyorum 5 yıldır ne gazi çıkmıyor bu
Aletli pilatese gidicem dedim o da ne gerek var dedi senin gibi m
ahahhaha ay çok güldüm bunun o boşluklardan kollarını sokuyo sarılma yastığı diye sattılar bize

Aletli pilatese gidicem dedim o da ne gerek var dedi senin gibi m

ahahhaha ay çok güldüm bunun o boşluklardan kollarını sokuyo sarılma yastığı diye sattılar bize
Senin gibi mi oliyim bende dedm çok kırıldı şimdi dikkat ediyodu demin yine yemek yapmadım hamburger gömdü karşımda yazıcaktım yarım kalmış

Ay çok güldüm valla Deodorantları da kaldırın

Hem guldum. Hem uzuldum cidden. Benimde 84 yasinda babam var. Ben bildim bileli konusur gece. Yaratiklar gorur goriller gorur. Yorganini cekerler. Bazen kikir kikir guler. Bazen hirsiz kovalar :)) Allah sabir versin size.

Hem guldum. Hem uzuldum cidden. Benimde 84 yasinda babam var. Ben bildim bileli konusur gece. Yaratiklar gorur goriller gorur. Yorganini cekerler. Bazen kikir kikir guler. Bazen hirsiz kovalar :)) Allah sabir versin size.
Kızlar sizleri bilmemde ben epey eğleniyorum galiba bu durumla

tuhaf olan ne pardon?
siz kocalarınızla evlendikten sonra mı tanışıyorsunuz?
belli zaten yaptığınız seçimlerden...
Kocamla aynı yatağı evlendikten sonra ilk kez paylaştım tercihlerimizide kötü kıldığını düşünmüyorum ben çok şükür böyle olduğuna ama olay Allah korkusu meselesi bende sadece ama ne birlikte yaşayanları yargılarım ne görücü usulu evlenenleri insanları yargılamadığımızda hümanistleşiyoruz demokratikleşiyoruz hepsinden önemlisi evrenselleşiyoruz tanımadığımız insanları böyle ortamlarda kınamak kolay ama yakışıksız

iyi de burda evlilik öncesiyle ilgili bir yatak muhabbeti olmamış ki,
konu sahibi 3 yıldır birlikteyiz 7 aydır evliyiz yazmış, 3 yıldır günde 3 kere hunharca sevişiyoruz gibi bir şey söylememiş, buna rağmen verilen cevabı gördünüz değil mi?
neyse zaten şikayet ettim, uzatmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…