Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Hanımlar rica ediyorum sakin olalım, üsluplara dikkat edelim lütfen.

ahahahaha cok güldüm TEK DERDINIZ BU OLUR INSALLAH! :) sanirim streste. Bi meditasyon videolarini izleyip uyusun bakalim bi tatile fln cikin yakin sehirlere gidin stres atin :)

Bilmediğiniz birşey hakkında yorum yapmış ve kendi kendinize alevlenmissiniz yaptigim seçimleri yargılamak yada yadirgamak size düşmez biz konu sahibi ile konuştuk bu yüzden yorumunuz ve şikayetiniz yersiz olmuş ki avukatlık yapmıyorsaniz eğer sizin hayatınız beni ilgilendirmez benimde öyle

başkalarının hayatları sizi ilgilendirmiyorsa "3 yıldır birliktesiniz 7 aydır evlisiniz, tuhaf.." gibi talihsiz bir yorum yapmayacaksınız. yargılamayı da yadırgamayı da yapan sizsiniz, ne haddinize insanların ilişki/evlilik süreleri üstüne böyle bir yargılama yapabiliyorsunuz? isterse 60 yıl birlikte olur evlenmez, size ne, kime ne?

Bi kere eşimde bana yumruk atmıştı uyurken, soldan sağa dönerken vurdu valla Allahtan çok şiddetli değildi, kavga ediyormuş
Ama sizinki biraz fazla gibi geldi, bence doktora görünsün.

Seni üslubun ve düşüncelerinle başbaşa bırakıyorum cevap verme gereği de duymuyorum birdaha rica edicem etiketleme beni

Bence en guzeli bi dr. Hadi sana belki cok ciddi zarar veremez belki ama yarin evladiniz olunca insan yanina yatiramaz bu korkudan

Burda bahsettiğim sizin yorumunuzdan öte birliktelik muhabbetiydi uzatmaya değmez bence de

Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim Ya
Güldüm biraz ama kusura bakma mutlaka vardır tedavi yöntemi uzman yardımı alın derim

Evliliğimin 1 yılı uyurken eşime şiddet göstermekle geçti.o uyurken vurdum,ısırdım,gözüne parmagımı soktum ,saçma sapan konuştum ,uyanıp gece kocamı tanımadım anlatsam kitap olur.
Sonra yavaş yavaş alıştım
Dr gitmedim
Sadece artık 2 kişi uyumayı kabullendim:)))
Adamda kurtuldu benden:)

Benin esimde gecende ruyasinda kikirdayarak guluyo dedim noldu duvardaki donerleri gormuyo musun diyo. Ama beni bi gulme aldi gece gece. Hala uykuda hey Yarabbim yaa donuyo hala deyip uykusunda guluyodu. Cok eglendim valla

Yemin ediyorum canım öyle sıkkın... Allah senden razı olsun KAHKAHA ATTTIIM :)) Fare ısırmak nedir ya o kocana sımsıkı sarıl bacım adamın elini kolunu bacağını bağla. Ağzına 4 dolan bant :)) Ohh kuzu gibi sokul şimdi yanına mışıl mışıl uyu :))

siz anlatırken gülme geldi pardon diş gıcırdatması falan varsa gece diş plağı veriyor diş hekimleri onu öneririm. genelde kendielrini sıkarak uyuyan kişiler bazen bu tarz tepkilr verbilir

stres.uyku bozuklugu merkz gidip bunun nedenini bulabilirsinz. belki yan yana yatmak yada sarılmak hoşuna gitmiyordur. ve ruyada bilincsin halde vucut tepki veriyordur..
ve şiuınu da eklleyeyim bende kolu yuıkarı uzatır kolumu kaşırım. veya daldan elme toplar gibi ellerimi kapatır acarım.
tek iyi tarafı ben bunu yaparken uyanıyorum ve hemen yorganın altına sookuyorumn ellerimi.
ama her gece degil. ayda bir iki...
cocukkende yapardım. o zamanda sakız almaya calışırdum ruyamda...

Senin gibi mi oliyim bende dedm çok kırıldı şimdi dikkat ediyodu demin yine yemek yapmadım hamburger gömdü karşımda yazıcaktım yarım kalmış
Yaa sorma yaa evde beğenmediği yemek olursa azcık yiyor sonra gidip kokoreç yiyor yada evd e tost yapıyor ton balığı alıp onla salata yapıp yiyiyor çok düşkün boğaza kıyafet almaya gidiyoruz içine sığamıyor beğendiği şeylerin göbeğine bakıp ben bu göbeği yerde sürterim diyo yarın koşuya başlıcam akşam mekik cekcem bak gör dümdüz yapcam diyor ertesi gün arayıp aksam patates kızart et kavur çorba yap salata yap bide yanına başka bişey yap diye menü veriyo bana tabiki dünkü söylenenler unutulmuş oluyo

bir uzmana gorunmek en mantiklisi

aslında bu gibi belirtiler veren bir hastalık var ama sanmıyorum öyle olduğunu öyle olsa 3 senedir farkederdiniz
bence ruyada olduğunun farkında değil gerçekten

Stresli bir işi var yada kendisi stresli.Ancak ihmal etmeyin bir doktorla görüşün ruhen huzursuz olduğu çok açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…