Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

aslında bu gibi belirtiler veren bir hastalık var ama sanmıyorum öyle olduğunu öyle olsa 3 senedir farkederdiniz
bence ruyada olduğunun farkında değil gerçekten

Canim evlenmeden önce kayinvalidem eşimin uyurken sürekli ellerini havaya kaldirdigini söylemişti ama gülmüştm ozamanlar
Sonra görünce şok oldum tabi.
Hergün tekme atıyor ama boşluğa yani tekme gibide değil sıçrıyor yatakta hatta bunu bi defa tam uykuya dalmadan yaptı ve farkına varinca oda şaşırdı
Bu yumruk ısırma olayimiz yeni bakalım bu gece ne bekliyo beni

Burda bahsettiğim sizin yorumunuzdan öte birliktelik muhabbetiydi uzatmaya değmez bence de

Ben eşimle evlenmeden önce birlikte oldum demedimki ya.
3 yıldır tanıyoruz birbirimizi son 7 aydır da evliyiz diye bilgi verdim ki söz konusu bir rahatsızlığı varsa hastalığın öyküsünü bulabilmek için.
Burada okuduğun örneklere göre mesela evliliğe alışma evresinde beraber uyumakta sıkıntı yaşayan ciftlerde de olmuş.
Bunu tahmin ettigim için ön bilgi vermek istedim 3 yıldır birlikte oluyoruz demedim töbe töbe.

Bence kim o kadin diyince uyanmis

Bir rahatsızlık mıdır bilmiyorum ama eşimde de bende de orta düzeyde uykuda hareket hali mevcut.
Birinde kolu üzerine yatıyorum, eşim arkadan sarılmış halde, uyuyoruz. Sonra bir fırladım, adam beni komando boğmasına almış. Zor kurtuldumdu.

Yeni evlendiğimiz sıralarda da rüyamda bir şeyleri ittiğimi görüyordum. Sonra cidden ayaklarımda ağırlık hissettim, uyur-uyanık "Yav ben rüya mı görüyorum neyi itiyorum" demeye kalmadı, adam yatak ile komodin arasına tepe üstü indi. Meğer ittiğim şey benim adammış. "Ay canım düştün ya yataktan, hadi gel yerine yat" diye yerden topladım, haberi olmadı, uyumaya devam etti. Sabah dayanamayıp itiraf etmiştim tabi.

5 yillik evliyim benzee seyleri yasadim benim ki pek bana zarar vermiyor. cocuk olunca azaldi SUKROLSUN. gecmis olsun. stresli donemlerde daha cok yapar esim. belki oyle bir donemden geciyordur

Çok fenasin
Ben basardim kahkahayi valla tutamazdim.kendimi

Keske bende uykulu ayagina tekme tokat,yataktan atma gibi seyler yapsaydim

Bunun açıklamasını yapmanız abes.Bu kimseyi ilgilendirmez

Alin benden de o kadar benim ki pc oyunlarina da duskun gece yarilarina kadar oynar isten gelince sora uykuya daldi mi bagirmaya sayiklamaya sarsip itmeye calisiyor adamlar kirmis

Işin ilginç yanı da benim eşim de öyle değil ben öyleyim. sabah uyandigimizda bana gece konusuyodun der bende ne anlattım derim oda kızıyordum filan der .kucukkkende uyurgezermisim kapıyı acmaya çalışır mışım . Senin ki daha kotu ALLAH kolaylık versin canım

Eşimin de benzer huyları vardı . En son beni bogazlayinca bir dur dedim güya rüyasında hırsızın gırtlağına yapışmış ama iş rüyayı aştı adam beni öldürecek :) bir bağırmışım ,bütün mahalle ayakta :) 1 hafta yanına yaklasmadim, çok korktum .. adamın hiç suçu yok ama bin pişman. . Bir daha da olmadı o sondu. Gerçi olsaydı ben şimdi size başka bir dünyadan yazıyor olurdum

Yahu gece gece iyi kahkaha attım Allah sizi de güldürsün e mi:)

yinede bir psikologa gosterin isterseniz

Şuanda hiç güleceğim yoktu. Gözümle yaş ile güldürdünüz beni. İyi ki okumuşum konuyu. Ama bence bir psikiyatriye gitmesi iyi olur. Kötü bişey yüzünden değil de bunların önüne geçmek için..

Uyku da konusmak bi sinir olduğum konuyu ele verdir di resmen isimler hatırlanmazsa hiç inanmazdım bile :)
Eniste bey de uyku esnasın da kedi gibi kardeşimi cırmalamış kardesim de o reflexle enişteye beye bir tokat patlatmış gece gece noluyor noldu diye etrafa bakıp geri uyumuşlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…