- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
aslında bu gibi belirtiler veren bir hastalık var ama sanmıyorum öyle olduğunu öyle olsa 3 senedir farkederdiniz
bence ruyada olduğunun farkında değil gerçekten
Burda bahsettiğim sizin yorumunuzdan öte birliktelik muhabbetiydi uzatmaya değmez bence de
Bence kim o kadin diyince uyanmisBenim eşimin de çoktur bu tür olayları.
Bir gece ya çok güzel kadın
ne kadar alımlı çok seksi diye sayıklamaya başladı.
Kafayı yiyordum aldatıyo diye kim o kadın dedim Nebahat Çehre dedi. Allahtan yaştan yırtı yoksa boğabilirdim.
Yok yok uyuyordu hala uyurken tuhaf bir nefes alışı var hem kafayı yastığa koyar koymaz horlar anlıyorum artık.Bence kim o kadin diyince uyanmis
Bir rahatsızlık mıdır bilmiyorum ama eşimde de bende de orta düzeyde uykuda hareket hali mevcut.
Birinde kolu üzerine yatıyorum, eşim arkadan sarılmış halde, uyuyoruz. Sonra bir fırladım, adam beni komando boğmasına almış. Zor kurtuldumdu.
Yeni evlendiğimiz sıralarda da rüyamda bir şeyleri ittiğimi görüyordum. Sonra cidden ayaklarımda ağırlık hissettim, uyur-uyanık "Yav ben rüya mı görüyorum neyi itiyorum" demeye kalmadı, adam yatak ile komodin arasına tepe üstü indi. Meğer ittiğim şey benim adammış. "Ay canım düştün ya yataktan, hadi gel yerine yat" diye yerden topladım, haberi olmadı, uyumaya devam etti. Sabah dayanamayıp itiraf etmiştim tabi.
Saka yaptim canimYok yok uyuyordu hala uyurken tuhaf bir nefes alışı var hem kafayı yastığa koyar koymaz horlar anlıyorum artık.
Keske bende uykulu ayagina tekme tokat,yataktan atma gibi seyler yapsaydimBir rahatsızlık mıdır bilmiyorum ama eşimde de bende de orta düzeyde uykuda hareket hali mevcut.
Birinde kolu üzerine yatıyorum, eşim arkadan sarılmış halde, uyuyoruz. Sonra bir fırladım, adam beni komando boğmasına almış. Zor kurtuldumdu.
Yeni evlendiğimiz sıralarda da rüyamda bir şeyleri ittiğimi görüyordum. Sonra cidden ayaklarımda ağırlık hissettim, uyur-uyanık "Yav ben rüya mı görüyorum neyi itiyorum" demeye kalmadı, adam yatak ile komodin arasına tepe üstü indi. Meğer ittiğim şey benim adammış. "Ay canım düştün ya yataktan, hadi gel yerine yat" diye yerden topladım, haberi olmadı, uyumaya devam etti. Sabah dayanamayıp itiraf etmiştim tabi.
Ben eşimle evlenmeden önce birlikte oldum demedimki ya.
3 yıldır tanıyoruz birbirimizi son 7 aydır da evliyiz diye bilgi verdim ki söz konusu bir rahatsızlığı varsa hastalığın öyküsünü bulabilmek için.
Burada okuduğun örneklere göre mesela evliliğe alışma evresinde beraber uyumakta sıkıntı yaşayan ciftlerde de olmuş.
Bunu tahmin ettigim için ön bilgi vermek istedim 3 yıldır birlikte oluyoruz demedim töbe töbe.
Eşimin de benzer huyları vardı . En son beni bogazlayinca bir dur dedim3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))
yinede bir psikologa gosterin istersenizCanim evlenmeden önce kayinvalidem eşimin uyurken sürekli ellerini havaya kaldirdigini söylemişti ama gülmüştm ozamanlar
Sonra görünce şok oldum tabi.
Hergün tekme atıyor ama boşluğa yani tekme gibide değil sıçrıyor yatakta hatta bunu bi defa tam uykuya dalmadan yaptı ve farkına varinca oda şaşırdı
Bu yumruk ısırma olayimiz yeni bakalım bu gece ne bekliyo beni
Şuanda hiç güleceğim yoktu. Gözümle yaş ile güldürdünüz beni. İyi ki okumuşum konuyu.3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?