Eşim beni kullanıyor mu?

Esiniz sizi kullanmiyo tabiki.. sadece para biriktirip ortak bi evde oturmak istiyo.. buda gayet normal.. bende esimin babasından kalan evde oturmak istemedim.. cunku sürekli başıma kakiyolardi... ciktik.. kiradayiz simdi.. ilerde bizde bi ev aliriz insallah ama esim calis diye baski yapmiyo sagolsun.. bence eşin ize agir geliyo kayinpeder evinde oturmak. Tek maaslada alamayacagini biliyo.. sizden destek istiyo.. bunda da kullanma gibi bi pozisyon yok.. aksine cok mantikli.. 1 eviniz var.. 1 tane daha niye olmasin... kirasiyla kendi kendini oder zaten..

Bayramda da kalmayin... baba demek zorunda da degilsiniz.. baskilari kabul etmeyin...
 

muhtemelen baba eksikliginiz esiniz tarafindan daha fazla sahiplenilme istiyorsunuz ancak ne yazik ki buz tutmus ellerin sicacik cay bardagini kavramasi gibi kavrayamiyor erkekler kadinlari. ruhunuzdaki yaralari gormesi imkansiz esinizin, oyle bir hayat tecrubesi kodlanmasi yok cunku.

diger yandan ailesinin kalitesizligini biliyor ve bu sebeple de siz ikinizin her seyi becermesini istiyor olabilir, bu cok anlasilir bir yaklasim olur.

benim de babam yok, annem bir dedigimi ikiletmez. tek cocugum.
esim profesor. mevkisi gayet yuksek, ona ragmen annemden asla bir sey kabul etmez.
ailesi de gayet sacma insanlardir. karismaz, karissa cozemeyecegini bilir cunku.

kendinize sikinti yapmayin, musterih olun ve stabil kalin.
 
6 bin lira maas aliyor ve gecinemiyoruzmu diyor.. ustelik senin kendi masraflarini annen karsiliyorken... esine hic sordunmu 6 bin lirayi napiyorsun diye... pes dogrusu... kuzum bu adam ve ailesi hic sana uygun degiller anladigim kadariyla.. cocugun yoksa sakin yapma.. biraz bekle bence..
Asla taviz verip ay kocamdir alttan aliyim.. ay kaynana kayinpederdir saygili olayım moduna girme... dahada tepene cikarlar soyliyeyim..
Gorumceleeinin kocalari demiyorlarsa sen de hic deme... istediği kadar konussun esin takma... boşver... sana deli diyenler once kendi adaletlerine baksinlar...
 
+1
Bi de konu sahibi gibi bi karakterde insan kullanıldığını boş yere hissetmez, öyle bi his varsa doğrudur.
 
D dimplen81 sen zaten o eve yeterince katkıda bulunuyormuşsun. Ev senin, araba senin, kira derdiniz yok, annen arada mufak masrafını karşılıyor. Çalışıp daha ne gibi bir katkı yapacaksın anlamadım.

Ama eşinin "Biz kendimiz alalım." cümlesine de takıldım, çünkü sanki kendi de bir ev almak istiyor ama seninle beraber hareket etmek istiyor gibi geldi. Dolayısıyla eşine direk çıkarcı diyemem ama KV'nin annenle barış seni mirastan reddeder demesi çok çok itici.
 
Bu adam ve ailesinin senin için hayırlı bir planları yok bence. Senin ve ailenin malına mülküne konma derdindeler. Sırf kayınpederine baba demediğin için "deli" yakıştırması yaptıklarına göre hain planlar içinde oldukları kesin.

Ben yerinde olsam çocuğu bahane edip ayrılırdım. Çocuk yapmaya kalkarsa da bir doktorla anlaşıp kendisinin asla çocuk sahibi olamayacağını söyletirdim.

Mal mülk davasından ayrılmaya kalkarsan başına türlü işler açacakları belli. Bence hiç vakit kaybetmeden bu adam ve asalak ailesinden kurtulmaya bak.
 
Bazen acaba diyorum sonuçta insan rahat yaşamak ister vs ama ailesinin bu konuları aleni bir şekilde konuşmasından rahatsız olmaması beni çok rahatsız ediyor.Ben aile ile tanışma dönemindede benim araba ile gitmiştik ozaman sevgiliydimn eşime senin bu araba kaç yakıyo memnunmusun arabadan falan dediler
 
Çocuk yokken iyi düşün derim. Kirada olsa bir maaş kadar kira ödeyecektiniz. Ne kadar verici olursan o nispette değersiz oluyorsun. Ne kadar istersen masraf çıkarırsan o kadar değerlisin. Sen çok sorumluluk alıp hatayı başta yapmışsın. Yargılamiyorum ben de çok sorumluluk aldım ve nankorlugu gördüm.
 
Kayınvalidemin çok etkilediğini düşünüyorum eşimi hayır birde çıkar elde etmek istiyor ve birde ezmeye çalışıyor
 
Kafam okadar karışık ki ne yapacağımı bilemez haldeyim
 
Görünen köy kılavuz istemez canım yaşın geçiyorsa bir bayanın kocası onla gelecek düşünüyorsa çocuk ister gibi geliyor ama sevginizi siz bilirsiniz ben bilemem
 
Kafam okadar karışık ki ne yapacağımı bilemez haldeyim

Kendini okadar yıpratmışsın ki gerçekleri göremiyorsun. Aleni bir şekilde çıkar güdümlü tasvip edilmez hareketler benimseyen eşine karşı; beynin aklama telaşı içerisinde didiniyor ben bunu görüyorum artık.
 
Beni ezmeye çalışıyorlar akıllarınca
Benim zaten birden fazla evim var tapuda babadan kalma kira gelirlerini almıyorum ilerde alacağım.Annem alıyor gelirleri benim bence ihtiyacım yok.Çocugum olsaydı ordan kira gelirimide alırıdım.Eşime ben en başta sordum senin için uygunmudur ev alınsın ben işten ayrılıym annem çocuk yaparsak rahat ederiz dedi dedim sesini çıkarmadı karşı çıkmadı
 
beni çok iyi anlamışsınız kız başıma yıllarca okurken çalışırken anneme laf söz gelmesin diye mücadele ettim.Başımızda erkek olmadan annem hepimizi okutup evlendirdi.Hep kendimi herşeyden bir başıma korumak zorunda kaldım çok yoruldum insan bir dayanak istiyor güvenmek istiyor.Evlendiim yine kendimi korumak için mücadele veriyorım malasef
 
Kaç yıllık evlisiniz bilemiyorum ama belki eşiniz sizin yerinizde saymanızı istemiyor. Daha öncede söyleyen arkadaşlar olmuş ama tekrar edeyim,çalışmak sadece para kazanmak değildir.Her erkek için söylemiyorum ama bazı erkekler çalışan kadına daha fazla saygı duyar.Eşinizde bu yapıda olabilir.Kendi sosyal ortamı hep kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü kadınlardan oluşuyorsa sizin evde oturmanız onu rahatsız edebilir.Herşeyi maddiyata bağlamamak lazım.
 
sosyal ortamı yokki arkadaşlarıda 3 5 tane hiçbirinin eşi çalışmıyor.Birde bana işten ayrılırken çalışmaya devam et ayrılma demedi
 
aslında şöyle adamın gözü vardır yoktur amacı farklıdır yada masumdur herşeyi geçtim insan ailesine demezmi beni neden küçük düşürüyorsunuz?Babası annesi diyor arabayı evi annen ne zaman üstüne yapacak sen bu konuda yanlış yapıyorsunuz diyorlar bana.Herkese benim hakkımda zengin diyorlar ben onlara birgün ben zenginim demedim.Hatta bunları yüzüne söyledim eşimin babasının dedim neden herkese öyle söylüyorsunuz dedi var var sende para var.
Ben eşimin yerinde olsam anne baba siz ne biçim konuşuyorsunzu sizi ilgilendirmez derim.Bu konuşmalar hep eşimin yanında oldu bende eşime tepkimi gösterdim oda bana sen yanlış anlıyorsun onlar bizim iyiliğimizi istiyorlar dedi
 
yani haklısınız bir zahmette baksın diyrorum yanlış mı düşünüyorum
Hakli olabilirsin. Ama bunu dile getirmek hic hos degil. Fikrimce tamda bu yuzden esiniz " onlarin evi olmasin bizim( benim) cabalayip aldigim ev olsun" diyor.
Bi erkek eve ekmek getirmeyi gorev bilir genellikle. Ama siz niyetinuz iyiyken kotu olmus. Esinizin elinden bu gorevi kapip almissiniz, kendince hala biseyler deniyor. Ama size yeterli gelmeyince hemen " eh ev benden araba benden sen ne ise yararsin" manali sozler sarfetmissiniz.
Cok yanlis yaptiginiz.
 
Ama altınlarımı istedi verdim işten ayrılırken 35bin tazminat aldım onuda istedi verdim arada borç oluyor onlarıda veriyorum.Evi aldım arabayı aldım herşeyi düşündüm birde bana çalış diyince bende haliyle ben daha ne yapaıyım demek için tepki verdim sizce ne yapmalıydım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…