Eşim beni kullanıyor mu?

Ben çalışşam evin kirasını ödeyebilecek bir maaş kazanamam hatta bu evi çalışarak hayatta alamayız birde hadi çalıştım diyelim ben alışmış oldugum semte oturamam.

Ben çalışşam evin kirasını ödeyebilecek bir maaş kazanamam hatta bu evi çalışarak hayatta alamayız birde hadi çalıştım diyelim ben alışmış oldugum semte oturamam.
O zaman yanlış bir evlilik yapmışsınız, denginiz biri ile evlenmeliydiniz.
Bir de maddi konuları bir kenara bırakırsak çalışmak size iyi gelebilir. Çalışmayı sadece para olarak görmeyin.

Çalışmak istiyorum ben alışmışım yıllarca ama istiyorum ki sorumluluk alsın herseyi ben yapmıyım babasız büyüdüm benim için eşim düşünsün istiyoum birşeyleri o güven duygusunu arıyorum

Eşimin annesi maddi konuları çok yaptığı için bende hiç bişiy üzerime yaptırmıyorum.Güvenmiyorum eşime
Israrla soylemenize gerek yok guvenemediginiz aşikar ama bu guvensizlik paragoz kv kaynakliysa yazik etmeyin adama,anlattiginiza gore mutlu bir yuvaniz var.Sahsen bu sekilde huzursuz olacagima calisirim ve ailemin hic bir yardimini istemem kabul etmem.Bazı Erkekler sadece kendi varliklarini hissettirdikleri kadinlari isterler,ya da tamamen onlara adarlar herseylerini....Siz ona gore guvencesi fazla olan kendisine muhtac olmayacak bir kadinsiniz.Bu bazen keyif veriyordur bazen de belirsizlik tam anlamiyla sahiplenememesi bence bundan...Yerinizde olsam cidden cok tınlamam,sizin icin esiniz degilde baska bir erkek olsa sanirim ayni dusunceler onun icin de gecerli gibi....

O zaman yanlış bir evlilik yapmışsınız, denginiz biri ile evlenmeliydiniz.
Bir de maddi konuları bir kenara bırakırsak çalışmak size iyi gelebilir. Çalışmayı sadece para olarak görmeyin.
Haklısınız ben çalışmayı bırakınca daha hassas bir insan haline geldim çalışmak birşeyler uğraşmak bana iyi gelir hatta yıllarca o yuzden çalıştım kafam dağılıyor bana iyi geliyordu.Çocuk yapmak için ayrıldım işten sonra işler değişti

Eşimle tanışmadan önce nişanlıydım birisi ile babam ölünce ben bunalıma girdim ayrıldım ondan onunla ilgili böyle bir düşüncem yoktu açıkcası birde ben eşimi annesinin etkilediğini düşüniyorum sizin böyle bir kvniz olsa görmezdenmi gelirdiniz?

anlıyorum ben sizi. ev işlerinde aranızda iş bölümü yoksa, yardımcı olmaktan bahsetmiyorum tam iş bölümünen bahsediyorum, o da evi geçindirmek zorunda. taviz vermeyin. ev işi ortak değilse dışarı işi de ortak olmak zorunda değil o zaman.

Merak ettiğim birkaç konu var. 1.cisi eşiniz maddi açıdan evinizi geçindirmekte zorlanıyormu? Zorlandığı için mi ailenizden yeri geliyor para alıyorsunuz?
2.cisi sizi ailesine karşı savunmadığını söylediniz. Aile size nasıl davrandı eşinizin tepkisi ne oldu detay belirtirmisiniz yaşadığınız birkaç örnekle?
3.cüsü eşinizle iletişim kurarken ailenizin ve kendinizin maddi gücünü sürekli dile getiriyormusunuz?
Son olarak evlenmeden evvel kendinizle ve gelecekle ilgili neler konuştunuz eşinizle ve neden çocuk istemediği konusunda açıklaması nedir ?

Insanlar bi ev alabilmek icin yillarini veriyor yada en az 10 sene kredi oduyor ki iki kisi calissa bile birinin maasi krediye gidiyor.Araba deseniz yine en az 2-3 senelik birikim yada kredi odemesi gerekiyor.yani siz nerden baksaniz 15 yil calisip hic maasiniza dokunmadan ancak bu birikimi saglardiniz.bence esinizin sizi zorlamamasi gerekiyor calismak icin.eger ki calismak istemiyorsaniz calismayin ona sadece evi gecindirmek kalmis zaten.

Ev işleri bende tabiki ..birde kendi ailemin düğünü derneği yemeği olur sırf o sıkılmasın diye istemiyor diye gelmez annem yemeğe davet eder o işten yorgun geliyor diye yok anne biz gelemeyiz derim misafir istemiyor diye eve kimseyi çağırmam giyim vs alışverişimi anneme yaptırırım ona yük olmamak için ailesi bir dünya hakaret eder sesimi çıkarmam yine bayramda seyranda giderim bir tek eşime güvenmek istiyorum hayatımda bir erkek oldugunu hissetmek istiyorum

1.Hayır zorlanmıyor ben onu zora sokmamak için ekstra hiçbir yük bindirmiyorum.Hiç borcumuz yok
2.Ailesi ben babasına baba demediğim için bana deli dedi annesi bana defalarca iftira attı bir sürü konu var ailesi ile ilgili hiçbirindede arkamda olmadı hep sessiz kaldı.
3.Eşim çalış diyene kadar hiç dile getirmemiştim ama o bunu söyledikten sonra dile getirdim

Ya ben biraz sert elestri yapicam suan ev zaten sizin esiniz bunu cok iyi biliyor ve geri almicagini biliyor aileniz ve size laf ebeligi yapiyor seni calismaya zorluyor sanki para goz gibi geldi bana esiniz maymun istahli

Aynen birde ek olarak benim almadığım kira gelirlerim var onlarıda biliyor yani ben eşim ev
Ya ben biraz sert elestri yapicam suan ev zaten sizin esiniz bunu cok iyi biliyor ve geri almicagini biliyor aileniz ve size laf ebeligi yapiyor seni calismaya zorluyor sanki para goz gibi geldi bana esiniz maymun istahli
Banada daha fazlası için bilerek çalış vs diyormuş gibi geliyor.Çünkü bir defasındada emekli maaşı alabilmek için sigortamı dışardan mı ödesem acaba dedim oda sonra bir yer satarsın toptan ödersin maaşın bağlanır dedi.Madem kendi yapmak istiyor bu konudada biz öderiz yada sen çalış çalıştıgın yer öder demiyor.

Birsey daha dicem sakin o evi ustunuze yapmayin sakin esinizin niyeti bence gayette belli hani calisir kendiniz yaparmisiniz ya evinizi oyle demisya gitsin calissin alsin esek degil ya sizin babaniz belki ne zorluklarla kazaniyor beyfendide ohh yayilsin evin icinde

Ya siz bu adamla nasil evlendiniz ? Hicmi belli etmemisti kendini ? Yenimi evlisiniz

Maddi sıkıntı çekiyorsanız esinin teklifi mantıklı .."ben ev aldım ,araba aldım ,şimdi sıra sende " gibi birşey duysam, eşime ,5 yıl görüşmeyelim canım, derdim ..

Ben 8 yıllık evliligimde hiç çalışmadım, üstüne birde okuyorum .eşimi çok ağır kullanıyorum

Babam gece gündüz çalışıp hiç kendine bakamadı erken yaşta vefat etti.Allah ondan bin kere razı olsun bizi kimseye muhtaç etmedi.Onun parasını eşim o niyette ise yedirmem tabiki anlamaya çalışıyorum o yuzden

yok sıkıntı çekmiyoruz konu çok karıştı yanlış anlamış olabilirsiniz.Ben mutfak masrafı dışında eşime masraf yaptırmıyorum es kaza borcumuz olsa zaten ben ödüyorum.Sadece eşimi anlamaya çalışıyorum haksızlık etmemek için kendimi kullandırmakta istemiyorum

Öncelikle bir anne adayı olarak bir erkeğin anne olmak isteyen bir kadından anneliği mahrum edip "ben çocuk istemiyorum" demesi kadar bencilce bir tavır göremiyorum. Neden istemediğini size mantıklı bir şekilde izah etmesi gerekirdi .Ha bu çocuk mevzusunu evlenmeden evvel konuşup gelecekte istemiyorum dediyse eşin o zaman başka. Eğer kadın erkekten güçlü vasıflara sahipse; genelde ülkemizdeki onurlu(!) erkekler kadının kendisinden güçlü olmasını gururuna yediremez. Bu nedenle çalışır, didinir, egoları gereği kadını sahiplenme dürtüsüyle üste çıkmaya çalışır.Sizin hikaye de eş te evlilik sorumluluğunu kaldıramayan bir bencillik ve onur eksikliği sezinledim ben. Sizi taşıyamamış çünkü. Bir kadın şayet beni sahiplensin eşim güçlü olsun istiyorum diyorsa sonuç budur.Ve en önemlisi bir sevgisizlik söz konusu hikayenizde. Bir anlayışsızlık var ortada... Ailesine karşı sizin yanınızda olmayışı anormal bir durum ayrıca. Sizi bu tür düşüncelere itmesinde onlarca sebep yaratması da cabası.Şayet maddi gücünüzü dile getirdikten sonra eşiniz evi istemiyorum dediyse tamamen blöf ve "bak ben mirasını da paranıda umursamıyorum" mesajı... Sanıyorum 35-40 arası yaşlarda bir bayansınız. Çocuk için asla geç değil yaşınız. Hayatta istediklerinizden vazgeçmeyin lütfen. Eşinizin siz istememenize rağmen çalış diye diretmesinede bir anlam veremedim doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…