Eşim beni sahiplenmiyor

sevimli_cirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
823
20
98
ben eşimle 4 sene konuştuktan sonra evlendim ve şuan 3 senelik evliyim.23 aylık oğlum var..her ikimizde çalıştığımız için sadece akşamları biraraya gelebiliyoruz.ama eşim beni hiç sahiplenmiyo.1 kere olsun yanıma gelip elimi tutmadı.1 kere olsun arkamdan gelip kucaklayıp sarılıp öpmedi.1 kere olsun beni karısı olduğuma inandırmadı.beni hiçbir zaman kocam olduğuna inandırmadı.acaba bende mi bi sorun var diyorum.cinsellik olarak ayda en fazla 2 defa biraraya geliyoruz.çok çekici biri olduğumu düşünüyorum ama eşime yetmiyorum sanırım.o beni sevmiyo(((((((

tövbe tövbe ya Allah ın daha neler duyacağım len herkestemi sorun var ne ya boşver sen onu canım takma kafana bunları dsorun etme çocuğunla ilgilen sen ondan uzak dur o sana yanaşsın belkide sen çok üstüne düşüyodursun

geçen gün yanına yaklaştım.amacım sadece onu öpmekti.bana sarılmasını istedim.öpmesini istedim.ama oda oda kaçtı benden.ben çok mu şey istiyorum.beni sahiplensin istiyorum.başkaları gibi isteklerim yokki((((((

Neden sevmesin canim ?
Yorgundur kafasi doludur tabiatinda boyle mincik mincik isler yoktur sevgisini icinde yasiyodur.
Biz cidden artik uctuk. Kendimize dert bulamayinca yaratiyoruz resmen. Yazik gunah kendinize.
Siz gidin o gelmiyosa. Siz sokulun. Siz onu turlu cilvelerle 2 den fazla birlesmeye ikna edin. Yatak odasinin disindaki alanlari kullanin tabii bunun icin.
Ikinizde de sorun yok bence. Tabiat meselesi bu.
Erkekler de garibim her gun gelseler bas agrisi dinlerler, seyrek gelseler sevgilerinden suphe edilir :))
Kusura bakmayin da ben cinsellige duskun erkeklerin hep ezik olduklarini dusunurum. Bu ezikliklerini cinsek yolla telafi etmeye calisirlar. Kendine guvenen, kendini ispatlamis erkeklerin cinsellik derdi az ya da normaldir.

ne oluyor bu erkeklere ..kadınlardan kaçar oldular..
eşin hpmi böyleydi..
1 ay çok uzun bir süre ..yeni evli sayılırsınız
peki konuştunuzmu cinsel problemlerimi varki??
:44:

Son düzenleme:
çirkincim, üzülme bu kadar
bence sen biraz kendini geri çek, bak bakalım ne oluyor
biliyosun, kaçan kovalanır

evliliğimizde 3 sene bitti 3 gün önce...geçen ay spiral taktırdım.bu ay nerdeyse 3 haftaya yaklaştı hastayım zaten.hiçbi şekilde bi isteği olmadı...evlendiğimizden beri böyle.cinsellik olarakta böyleyiz.3 senede sadece 1 defa kendi isteğiyle geldi yanıma.her seferinde ben kendim gidiyorum.istiyo biliyorum ama söyleyemiyo.ben ısrar ediyorum gel hadi diye.ondan sonra geliyo...ama bende kadınım.bende ilgi istiyorum((((

Adam evlendiğinizden beri istiyormuş ama gelemiyormuş..
Adamın içinde yıkamadığı tabuları ya da özgüven eksikliği olabilir.
Bence çok üzerine gitmeyin,utandırmayın,üzmeyin adamı. Zamanla aşılabilir kendisi bunu sıkıntı olarak gördüğünde gerekirse bir psikoloğa danışırsınız.

cnm takma kafana boşver demiycem çünkü 3 senedir böyle diyosun bence bi aile terapistine gitmelisiniz yardım alın utanmadan çekinmeden

flört döneminde de böyle miydi?

biz 4 sene konuştuk ama sadece 1 defa görüştük.diğer görüşmelerin hepsinde aileden birileri vardı.hiç yanlız kalmadık.nişanlıykende böyleydi.evlendik yine aynı şekilde devam etti.3 sene bitti dahada devam ediyo....bekleyim mi uyuyayım mı diyorum.hı diyo ? tekrar tekrar soruyorum.3 5 defa sorduruyo.sonrada sen bilirsin yada bekle diyo.konuşmuyo hiç.yataktayken soruyorum.özlemedin mi beni hiç diyorum.özledim diyo.neden peki yanıma gelmiyosun.istemiyomusun beni diyorum.saçma sapan cevaplar veriyo(((((

Gerçekten aşırı tutucu bir aileden gelmiş adam. Bunları aslında flört döneminde anlamalıydınız.
Yanınızda aileden birileri varken 4 sene flört ettiğine göre ciddi olarak cinselliği,aşkı tabu olarak görüyor.
Kırabilir misiniz ya da uzman yardım edebilir mi bilemem.
İnsanların aileden aldıkları kültür,eğitim ve terbiye zor değişir.
Ancak adamda hata yok bence sizi kandırmamış zaten flört döneminde yeteri kadar belli etmiş kendisini.

konuştuk derken:26:
keşke o dönemde yalnız kalabilseydiniz
sizde sormayın.yatmaya yakın seksi şeyler giyinip dolaşın etrafında
isterse de yapmayın.eninde sonnda gelecektir
bi de bunu deneyn

bende eşimle 4 sene konustuktan sonra evlendım suanda 3 yıllık evlıyım..benım boyle bır sorunum yok ama sana tavsıye edebılecegım tek sey var..bence sende bıraz uzak dur esınden..ne kadar uzaklasırsan oda sana bılhassa o kadar yakınlasır.. kacan kovalanır hesabı...

bilmiyorum ama çok üzülüyorum.sıkıldım mutlu rolü oynamaktan.hiçbir sorunumuz yok. amaaaaaaaaa ben kadınlığımı hissetmek istiyorum.elimi tutsun.sarılsın....biliyorum herkesin bi dünya sorunu varken benim saçma sapan şeyi kafama takmam çok tuhaf ((((((

haklısın cnm.seni çok iyi anlayabiliyorum.çünkü bizimde öyle.beni cinsel anlamda arzulamadığının farkındayım.ewet üzülüyorum hem de çok.kendisinin geldiği gün sayısı çok azdır,ben istersem de mutlaka bir bahanesi vardır.yorgundur,sabah erken kalkacaktır.......bi sürü sıralayabilirim sana.

Ben biraz ince kemikliyim,zayıfım yani.Bazen bundan dolayımı ki diyorum.Yani öyle erkeklere çekici gelebilecek kalça,basen,göğüs yok.Buna yoruyorum bazen.offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Sen neden ?

Son düzenleme:

hiç te saçma sapan bi dert değil kendini hırpalama canım.Ne demekmiiş bi kocanın eşine yakınlaşamaması

bende diyorumki.acaba ben biraz dolgunum. o yüzden mi.keşke zayıf çıtı pıtı biri olsaydım.belki ozaman beni beğenirdi(((

yorgunum yarın sabah erken uyancam diyo.halbuki bende çalışıyorum.ben ondan kaç saat önce uyanıp ütüsünü yapıp eşyalarını hazırlıyorum.bebeğin üzerini değiştiriyorum.en son o uyanıyo((((

kimi sevgısını içinde besler belkide yapısı böyle tabıkı bıraz zayıf olsan ıyı olur hem sağlık açısından hemde eşine daha seksi gözükürsün )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…