- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
evliliğimizde 3 sene bitti 3 gün önce...geçen ay spiral taktırdım.bu ay nerdeyse 3 haftaya yaklaştı hastayım zaten.hiçbi şekilde bi isteği olmadı...evlendiğimizden beri böyle.cinsellik olarakta böyleyiz.3 senede sadece 1 defa kendi isteğiyle geldi yanıma.her seferinde ben kendim gidiyorum.istiyo biliyorum ama söyleyemiyo.ben ısrar ediyorum gel hadi diye.ondan sonra geliyo...ama bende kadınım.bende ilgi istiyorum((((
flört döneminde de böyle miydi?
biz 4 sene konuştuk ama sadece 1 defa görüştük.diğer görüşmelerin hepsinde aileden birileri vardı.hiç yanlız kalmadık.nişanlıykende böyleydi.evlendik yine aynı şekilde devam etti.3 sene bitti dahada devam ediyo....bekleyim mi uyuyayım mı diyorum.hı diyo ? tekrar tekrar soruyorum.3 5 defa sorduruyo.sonrada sen bilirsin yada bekle diyo.konuşmuyo hiç.yataktayken soruyorum.özlemedin mi beni hiç diyorum.özledim diyo.neden peki yanıma gelmiyosun.istemiyomusun beni diyorum.saçma sapan cevaplar veriyo(((((
biz 4 sene konuştuk ama sadece 1 defa görüştük.diğer görüşmelerin hepsinde aileden birileri vardı.hiç yanlız kalmadık.nişanlıykende böyleydi.evlendik yine aynı şekilde devam etti.3 sene bitti dahada devam ediyo....bekleyim mi uyuyayım mı diyorum.hı diyo ? tekrar tekrar soruyorum.3 5 defa sorduruyo.sonrada sen bilirsin yada bekle diyo.konuşmuyo hiç.yataktayken soruyorum.özlemedin mi beni hiç diyorum.özledim diyo.neden peki yanıma gelmiyosun.istemiyomusun beni diyorum.saçma sapan cevaplar veriyo(((((
bende eşimle 4 sene konustuktan sonra evlendım suanda 3 yıllık evlıyım..benım boyle bır sorunum yok ama sana tavsıye edebılecegım tek sey var..bence sende bıraz uzak dur esınden..ne kadar uzaklasırsan oda sana bılhassa o kadar yakınlasır..kacan kovalanır hesabı...
bilmiyorum ama çok üzülüyorum.sıkıldım mutlu rolü oynamaktan.hiçbir sorunumuz yok. amaaaaaaaaa ben kadınlığımı hissetmek istiyorum.elimi tutsun.sarılsın....biliyorum herkesin bi dünya sorunu varken benim saçma sapan şeyi kafama takmam çok tuhaf((((((
haklısın cnm.seni çok iyi anlayabiliyorum.çünkü bizimde öyle.beni cinsel anlamda arzulamadığının farkındayım.ewet üzülüyorum hem de çok.kendisinin geldiği gün sayısı çok azdır,ben istersem de mutlaka bir bahanesi vardır.yorgundur,sabah erken kalkacaktır.......bi sürü sıralayabilirim sana.
Ben biraz ince kemikliyim,zayıfım yani.Bazen bundan dolayımı ki diyorum.Yani öyle erkeklere çekici gelebilecek kalça,basen,göğüs yok.Buna yoruyorum bazen.offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Sen neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?