- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
eşim, ablam ve eniştemle birlikte çalışıyodu.devamlı görüyoduk birbirimizi ama yanlız kalmadık hiç.sadece telefonda görüşüyoduk....bilmiyorum uufff(((((
ben eşimle 4 sene konuştuktan sonra evlendim ve şuan 3 senelik evliyim.23 aylık oğlum var..her ikimizde çalıştığımız için sadece akşamları biraraya gelebiliyoruz.ama eşim beni hiç sahiplenmiyo.1 kere olsun yanıma gelip elimi tutmadı.1 kere olsun arkamdan gelip kucaklayıp sarılıp öpmedi.1 kere olsun beni karısı olduğuma inandırmadı.beni hiçbir zaman kocam olduğuna inandırmadı.acaba bende mi bi sorun var diyorum.cinsellik olarak ayda en fazla 2 defa biraraya geliyoruz.çok çekici biri olduğumu düşünüyorum ama eşime yetmiyorum sanırım.o beni sevmiyo((((((([/QUOTE
aranızda baya bi iletişim kopukluğu var bence
sorun cinsellik değil birbirinize yaklaşma biçiminiz en başından bu güne kadar hep mesafeli olmuşsunuz
karı koca arasında olacak cilveleşmeler (başka bi laf bulamadım özür) yok sizde
ve şu anda da sizin bazı taleplerınız var
sızın tek yapmanız gereken kocanızla oturup konusmak bu ısteklerınızı dıle getırmek cınsellık demıyorum bakın tam tanımlayamıyorum ama anladınız sanırım bırbırınıze kur yapmanız el ele goz goze muhabbetler sakalasmalar vs vs
sız bunları anlatın esınıze benım gıbı su anda anlatamazsanız ertesı gun sız yapın demek ıstedıklerınızı sız sarılın ona arkasından opun vs
sankı esınız sıze yanasınca tepkı almaktan mı korkuyo ya da sızı kırmaktan terslenmekten falan
anlatabıldım mı tam bılmıyorum ama inşallah yardımcı olmusumdur
evliliğimizde 3 sene bitti 3 gün önce...geçen ay spiral taktırdım.bu ay nerdeyse 3 haftaya yaklaştı hastayım zaten.hiçbi şekilde bi isteği olmadı...evlendiğimizden beri böyle.cinsellik olarakta böyleyiz.3 senede sadece 1 defa kendi isteğiyle geldi yanıma.her seferinde ben kendim gidiyorum.istiyo biliyorum ama söyleyemiyo.ben ısrar ediyorum gel hadi diye.ondan sonra geliyo...ama bende kadınım.bende ilgi istiyorum((((
geçen gün yanına yaklaştım.amacım sadece onu öpmekti.bana sarılmasını istedim.öpmesini istedim.ama oda oda kaçtı benden.ben çok mu şey istiyorum.beni sahiplensin istiyorum.başkaları gibi isteklerim yokki((((((
canım belki eşinin psikolojik bi rahatsızlığı var konuşmuyomusun onunla
Ben mi yazdım acaba bu konuyu
Canım aynı eşimi anlatmışsın
Senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum
Artık bende de isteksizlik oluştu
Bende yaklaşmıyorum 1 ay oldu hala tık yok adamda
Çıldırasım geliyor
İstemiyorum ama onunda beni neden istemdiğini düşündükçe kafayı yiyorum
Bi gün artık bitireceğim o olacak
Ne anlayış ,ne ilgi , ne sevgisini belli etme huyu var
Üstüne bi de kocalık görevini de yapmayınca
Ne işim var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?