- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
konuyu okudum...
eşim beni sahiplenmiyor ifadesine takıldım sadece...
kızmayın ama sahiplenilme ihtiyacınız mı var?
ben bunu sanki siz eşyanızda ya da kendinize sahip olamıyorsunuzda eşinizin sahip çıkmasını istiyorsunuz gibi anladım
yatak odası sıcak olduğu için ayrı yerde yatıyomuş.ozaman ben geliyim yanına diyorum.onuda istemiyo.ben yatak odasında uyuyorum o oturma odasında...ben evde devamlı yarı çıplak gezdiğim için eşimin ilgisini çekecek bişey bulamıyorum.onu cezbedecek,kışkırtacak bişey yok...bi süre kapalı giyip sonra bi anda onu tahrik edici şeyler giysem acaba bana yeniden kapılırmı.uuuufffff ne saçma şeyler düşünüyorum ben ((((((
nerden biliyosun
aşabildinmi canım sorunlarını çok merak ettim
bende çok istekli bi hatunum ama kocam o kadar değil ama Allah ı var şimdi haftada en az 3 veya 4 kez olur bazen hergün ama ben çok istekli olduğum zaman o yorgunum diyo ve çıldırıyorum erkekliğine laf ettiğim için kavgaya kadar gidiyo ve o istemeyince ben yatarken onu baştan çıkarıyorum bu sefer o istiyo istersen yapmayalım diyorum hergün geceliklerimi giyiyorum sonra ayna karşısına geçip kendime bakıyorum onun yanında (mahsustan ) diyoki ben bi mankenle evliyim maşallah diyo çok hoşuma gidiyo bazen de sadece sarılıp uyumak istiyo ama ben istiyorum ki günde 2 kere olsun :)
Ayy biz senle kardeşmiyiz yoksahaha
Anlamadığım tek şey ben yanına gidiyorum istiyorum diyormuşsunuz ya ..yani ne diyorsunuz ki eşinize..hadi gel birlikte olalımmı..?
eğer öyle ise gerçekten tüyler ürpertici..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?