Eşim beni sevmiyor galiba

Her konu açana boşan boşan diyenlere şaşırıyorum, bunlar ya bekar ya kendi de boşanmış kişiler sanırım. 10-15 yıllık evliliği olan kişilerin her sorunda boşa bunu diyebilecegini sanmıyorum, evet evlilik yürütülmesi zor bir kurum. Sorunlarda bazen sırt sırta verirsin, bazen de karsi karsiya gelirsin eşinle.
Çocuk sahibi olmak sorumluluk isteyen bişey buna nasıl hazır olunur bilmiyorum, her türlü emek çaba ister hele ikiz olmuş ilk 6 ay bakimi da zor. Hem anne baba olmanın psikolojisine alışmaya çalışmak hem bebek bakımında ki acemilik ilk çocukta kaosa sebep olabiliyor.

Anne hamilelikte annelik psikolojisine daha kolay giriyor ama babalar öyle mi, eline veriyorlar bebeği bu senin diyorlar. Babalar emek harcadıkca çocuk biraz ele avuca gelince babalığı kabulleniyor. Eşinizin önceden sizi sevdigini düşünüyorsanız, şimdi çocuklar olunca niye duyguları değişsin yine seviyordur. Evinize mi, k.v. evine mi dönersiniz bilemem ama siz kendiniz gitmeyin eşiniz gelsin sizi almaya.

Babalar çocuklarına karşı soğuk oluyorlar nasıl bir genelleme Allah aşkına. Onların parçası bir varlığa nasıl soğuk oluyorlar. Öyle bir dünya yok. Psikolojik problemleri olan kişilik problemi olan zamanında ailesi tarafından sevilmemiş(hepsi değil) vb. Durumda olan insanlar ancak böyle davranır

Aynen aynen boşan diyenlerin çoğu bekar. Öyle telefonun başında boşan yazmak çok kolay.
Kadının ikiz bebekleri var minnacıklar, ailesi desen arkasında değil. Kadın çalışmıyor parası geliri yok. Çalışmak istese iki çocuga bakacak insan yok.
Nasıl olacak nasıl devam edecek hayatına. Kocan evet anladığım kadarıyla evlilik olayını tam idrak edememiş. Anasının yanında rahat şuan.
Bebek ağlaması yok, bakımı yok.
Bak canım ne olursa olsun eşler o kadar uzak kalmamalı. Eşin bana göre kendi ailene gidip bu kadar uzun kaldığın için sitem ediyor sana.
O da senin onun bıraktığını düşünüyor belki de.
Evlilik bu adı üzerinde ne gerek var bu kadar uzun ayrı kalmaya.
Ne olursa olsun geç evine.
Aç kal çocuklardan perişan ol ama kendi evinde ol.
Unutma taşıyamayacağın yükü vermez Rabbim.
Önce evliliğini kurtarmaya bak.
İkiz bebeklerin var.
Eşinle zaman geçir mesela.
Üç ay olmuş yoksun. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur bunu unutma

canım son durum ne? ailenin arkanda olmamasına üzüldüm ama kendini toparladığında bir mesafe koyman özellikle de senden bir şey istediklerinde bunları hatırlaman iyi olacaktır. bu arada eşin kusura bakma ama babadan önce adam olamamış. lohusa psikolojisiyle sevilmediğini düşünüyorsun ama bebeklerini de mi sevmiyor? bir insan yeni doğmuş bebekleri için nasıl çıldırmaz nasıl uzak kalabilir aklım almıyor. evden gitmene laf edenler olmuş ama tek başına bakmaya korkmakta çok haklısın. eşin de çok destek olmazmış zaten. kendine yetebilecek bir durumun ve manevi gücün var mı bilmiyorum ama eşine muhtaç gibi göründüğün sürece bu durum değişmeyecek gibi. o seni çantada keklik gördüğü için bu kadar rahat. ona bağımlı olmadığını görse emin ol çok değişir. keşke kendine bebeklerinle yetebileceğin yeni bi hayat kurabilsen. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…