- 24 Eylül 2013
- 9.964
- 32.670
- 748
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
Konunuzu bir kere daha okursanız anlarsınız. Şu konunuzda sizden başka kocanıza hak veren var mı bakalım? Annesi aman oğlum yoruluyor deyince oğlu ağzını açıp yok diyemiyor. Size yardım etmemek için annesinin evinde rahatça yaşamak istiyor. Sizce yetişkin bir babanın yapacağı şeuler mi bunlar?Bu bebek adam teorisini hangi cümlemden çıkarsınız çok merak ettim?
Totosunu kaldırmasına gerek yokki sosyal medya veya internet aracığıyla oturduğu yerden rahatça yapabilir. Kaç aydır ayrısınız aranız bozuk sebebi ilgisizlik sevgisizlik özensizlik çocuklarını bile arayıp sormamış resmen sizi başından atmış gelmenizi bile istemiyor. Çünkü keyfi yerinde özgürce takılıyor sizi merak etmiyor sorunlara kayıtsız eşiniz yok resmen ona en ihtiyaç duyduğunuz anda farkındasınız değil mi? Bunları duymak hoşunuza gitmiyor biliyorum ama başka açıklaması yok bu yaptıklarının. Bana gelince çok zordu ailem ilk karşı çıktı direttim zordu kolay diyemem ama iyiki boşanmışımAldatıyor mu? Zannetmiyorum aslında fıtri olarak aldatması için de afedersiniz totosunu kaldırması gerekiyor. Çok üzüldüm inşallah yeni hayatiniz eski eşinizle olan hayatınızdan kat kat iyidir. Çocuklar ne kadardı boşandığınız zaman? Nasıl idare ettiniz? Çok çok zor olmalı.
Yok kabullenmemek değil zannetmiyorum yalnızca umarım öyle bir şey yoktur varsa da herkes kendine yakışanı yaparTotosunu kaldırmasına gerek yokki sosyal medya veya internet aracığıyla oturduğu yerden rahatça yapabilir. Kaç aydır ayrısınız aranız bozuk sebebi ilgisizlik sevgisizlik özensizlik çocuklarını bile arayıp sormamış resmen sizi başından atmış gelmenizi bile istemiyor. Çünkü keyfi yerinde özgürce takılıyor sizi merak etmiyor sorunlara kayıtsız eşiniz yok resmen ona en ihtiyaç duyduğunuz anda farkındasınız değil mi? Bunları duymak hoşunuza gitmiyor biliyorum ama başka açıklaması yok bu yaptıklarının. Bana gelince çok zordu ailem ilk karşı çıktı direttim zordu kolay diyemem ama iyiki boşanmışım
6 aylık oldu mu şuan ikizleriniz sormak istediğiniz birşey varsa özelden de yazabilirsiniz ikiz büyütmek zor iş kendimden biliyorum hele ordan oraya savrularak büyütmek çok yıpratıcıYok kabullenmemek değil zannetmiyorum yalnızca umarım öyle bir şey yoktur varsa da herkes kendine yakışanı yapar
Evet bugün tam 6 aylık oldular6 aylık oldu mu şuan ikizleriniz sormak istediğiniz birşey varsa özelden de yazabilirsiniz ikiz büyütmek zor iş kendimden biliyorum hele ordan oraya savrularak büyütmek çok yıpratıcı
Seni okadar iyi anlıyorumki benimde ikizlerim var şuan 7 yaşındalar sizin gibi zor zamanlardan geçtim ikiz bebek bakmak çok zor bizim gibi eşlerde bunalıma giriyor eskinden farklı oluyolar banada eşim sevmiyomuş gibi geliyodu o dönemde ama düzeldi zamanla çocukların uyku düzeni oturunca sizde daha moralli oluyosunuz benim 2 buçuk sene sürdü. Zaman çok zor ve ağır geçiyo o dönemde biliyorum ama geçicek. bende o dönemde kimseye muhtaç olmak istemedim tek bakmak istedim ama mecbur kaldım yardıma kaynanamda huysuz biriydi istemiyordum tanımda ama kendisi yapıştı gitmedi kendi annemi istedim en azında dönüşümlü 1 hafta kendi annem 1 hafta kaynanam olarak kaynana ben dönüşümlü anlamam sürekli bsşında olucam dedi ( kendini çok biliyor sanıyor biz çocuk bakmayı bilmezmişiz) anneme eşimle kaynanam surat yaptılar oda gitti eşim o dönemde anlayışsızdı ama sonra pişman oldu şuan çok iyi ben ne istersem o oluyor sizinkide düzelir inşallahMerhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?
Nerden bilsin? Evlenince insanların gerçek yüzü ortaya çıkmıyor mu? Ne kadar büyük konuşmuşsunuz sizin seçtiğiniz adam nası çıkıcak acaba bunu bilemezsiniz önceden.. hayat insanın başına herşeyi getirebilir daha nazik olun siz bu forumda çok kişiye saldırıyosunuz görüyorumBöyle adamları ilkin koca daha sonra baba yapıp sonucunda ağlıyorsunuz.
Lütfen beni göz ardı edin. O zaman görmezsiniz. Insanlarin evlenmeden önce başka sonra başka olduğunu düşünmüyorum. Bu forumda bunu kaç kere gördük. Nişanliyken sevgiliyken görmek istemiyorlar, yakıştıramıyorlar. Evlendiginde yaptığı zaman yeni bir davranış gibi geliyor.Nerden bilsin? Evlenince insanların gerçek yüzü ortaya çıkmıyor mu? Ne kadar büyük konuşmuşsunuz sizin seçtiğiniz adam nası çıkıcak acaba bunu bilemezsiniz önceden.. hayat insanın başına herşeyi getirebilir daha nazik olun siz bu forumda çok kişiye saldırıyosunuz görüyorum
İnsanlar tek tip o zaman size göre? İlk başta neyse sonradan da o. Ne kadar mutlu oldum sizin adınıza hayatınıza hep aynı kalmış biri girmiş ki böyle düşünüyorsunuz darısı butun bekar kadınların başına. Ancak cinsiyet ayrımı yapmadan söylüyorum insanlar farklı farklı ve değişiyorlar ben de çok değiştim bencil şımarık bir kadındım evlendikten sonraki düşüncelerimi yaptıklarımı gören tanımıyor beni. Velhasıl kelam siz bakmayin ataların insan yedisinde neyse yetmişinde de odur lafına onlar da yanılıyor.Lütfen beni göz ardı edin. O zaman görmezsiniz. Insanlarin evlenmeden önce başka sonra başka olduğunu düşünmüyorum. Bu forumda bunu kaç kere gördük. Nişanliyken sevgiliyken görmek istemiyorlar, yakıştıramıyorlar. Evlendiginde yaptığı zaman yeni bir davranış gibi geliyor.
Buna değişmek degil olgunlaşmak deniyor. Iyi yonde oluyor ve hemen hepimizde var. Kötü yönde bir değişme olması için sevgisizleşmesi, ruhsal hastalıklar yaşaması falan gerek. Burada evlenmeden once boyle degildi konuları açan kadinlar patır patır dökülüyor evlenmeden once olanlari. İnsanin gözüne perde çekiyor aşk. Görmek istemiyor gerçekleri.İnsanlar tek tip o zaman size göre? İlk başta neyse sonradan da o. Ne kadar mutlu oldum sizin adınıza hayatınıza hep aynı kalmış biri girmiş ki böyle düşünüyorsunuz darısı butun bekar kadınların başına. Ancak cinsiyet ayrımı yapmadan söylüyorum insanlar farklı farklı ve değişiyorlar ben de çok değiştim bencil şımarık bir kadındım evlendikten sonraki düşüncelerimi yaptıklarımı gören tanımıyor beni. Velhasıl kelam siz bakmayin ataların insan yedisinde neyse yetmişinde de odur lafına onlar da yanılıyor.
Evet tamamen katılıyorum sevgisizleşmesi gerekiyor yani gerekçelerden biri de bu. Zaten başlığım da sevmiyor galiba yani sevgisi bitti mi kısmıydı. Bir yıl once annemlere geldiğim zaman her gün gel diye mesaj çeken kavga edince en fazla bir gün sonra arayan bir adamken şimdi daha once anlattıklarım oldu. Severek evlendim seviyorum demek istediğim onun sevgisi bittiyse ne yapayımdı?Buna değişmek degil olgunlaşmak deniyor. Iyi yonde oluyor ve hemen hepimizde var. Kötü yönde bir değişme olması için sevgisizleşmesi, ruhsal hastalıklar yaşaması falan gerek. Burada evlenmeden once boyle degildi konuları açan kadinlar patır patır dökülüyor evlenmeden once olanlari. İnsanin gözüne perde çekiyor aşk. Görmek istemiyor gerçekleri.
Esiniz onu bıraktığınızi düşünüp küsmüş, bunu da yetişkin gibi dile getirmeyi bilmediği için hircinlasmis olabilir . Tam tersi Özlemiş olabilir sizi . Bilmiyorum his sadece benimki . Kimisi özledim niye gelmiyorsun niye gitmiyorsun diyemez . Özel anlamda da arıyor olabilir sizi . Ama işte kimisi iletişim kuramıyor. Olabilir mi öyle.Merhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?
adam gelip sobayla uğraştırma beni diyo yalnızEsiniz onu bıraktığınızi düşünüp küsmüş, bunu da yetişkin gibi dile getirmeyi bilmediği için hircinlasmis olabilir . Tam tersi Özlemiş olabilir sizi . Bilmiyorum his sadece benimki . Kimisi özledim niye gelmiyorsun niye gitmiyorsun diyemez . Özel anlamda da arıyor olabilir sizi . Ama işte kimisi iletişim kuramıyor. Olabilir mi öyle.
Açık Öğretim psikoloji okuyunca ben…Zaten yaz geldi sayılır sabretsin oda sorumluluk almak zorunda bunu kesin dille söyleyin eğer zor geliyorsa doğalgazlı ev tutsun. Çareler tükenmez yani dert değil bunlar önemli olan bir arada yaşamaya devam etmeniz. Öncelikle konuşma şeklini biraz daha ılımlı yapıp onu anladığınızı birlikte el ele vermek istediğinizi kimseye ihtiyacınız olmağını ve en önemlisi sevdiginizi söylemelisiniz. Erkekler onlara ihtiyaç duyulmasını iltifat edilmesini ve guvendiğinizi görmek ister şimdilik idare edin bu şekilde her sey rayına oturunca başına kakarsınız bu günleri
Şu an her gün mesaj çekiyor çocuklar nasıl diyor yalnızca, çocuklar dışında bir şey konuşmuyoruz dün gece konuşmaya çalıştı ben yüz vermedim cevap vermedim. Bilmiyorum özlemiş mi ama ben artık sinirden öfkeden başka bir şey hissedemiyorum ona karşıEsiniz onu bıraktığınızi düşünüp küsmüş, bunu da yetişkin gibi dile getirmeyi bilmediği için hircinlasmis olabilir . Tam tersi Özlemiş olabilir sizi . Bilmiyorum his sadece benimki . Kimisi özledim niye gelmiyorsun niye gitmiyorsun diyemez . Özel anlamda da arıyor olabilir sizi . Ama işte kimisi iletişim kuramıyor. Olabilir mi öyle.
Uzun süre ayrı kalmak sıkıntı olmuştur.Kaynana ve annede uzun süre kalarak hata etmişsiniz.Merhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?
Mecburdum ikiz çocuk bakmak korkutucu geldi ben bir müddet tek bakmak istiyordum ancak tek kaldığım ilk sabahta ikisi birden ağlayınca çok çok korktum biri kuvozde kalmıştı zaten ikisi de eksik kilolu bebeklerdiUzun süre ayrı kalmak sıkıntı olmuştur.Kaynana ve annede uzun süre kalarak hata etmişsiniz.
E işte zaten sorunlu bir iletsim ilişki . Yoksa öyle der mi . Bunu demesinin yanında es olarak eşini de özlüyor olabilir . Ama ayni soba meselesi gibi denilmeyecek şekilde diyor belki.adam gelip sobayla uğraştırma beni diyo yalnız
Valla bilmiyorum. Başa gelince, mecbur kalınca ben ne yaparım bilmiyorum ama eşlerin bu kadar ayrı kalması hiç doğru değil. Ha karşılıklı rıza ile , tatlı bir ilişki içinde, zaruri bir durun olur, eşler yine tolere edebilir . Belki özlem daha da bağlar onları. Ama zaten biraz sıkıntı varsa, ki her evlilikte olabilir , biraz daha özen gosterilmeli mesafe işine bence. Hele de ikizlere digum gibi zaten maddi manevi yük olan bir durumda her çift zorlanır, araları iyi olsa bile zorlu bir süreç. Niye evliliği sürdürmek ise karşı tarafın da hislerini anlamak ve kendi hislerini de net anlayıp ner ifade etmek gerekir . Bilmiyorum yine de tabi . Konu sahibinin durumunu anlattığı kadar yorumladım. Allah kolaylık versinadam gelip sobayla uğraştırma beni diyo yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?