Eşim beni sevmiyor galiba

Ikiz bebek sahibi olmak eminim cok zordur. Bu yuzden yardim ihtiyacinizi anlayabiliyorum. Ancak bebekler baba ile bag kuramadan evden ayrilmissiniz. Eve geri donmek icin esinizden izin almak zorunda degilsiniz, o ev sizin ve cocuklarinizinda evi. İstediğiniz zaman geri donebilirsiniz. Evinize geri dondukten sonra bebeklerin bakimina babayi da yavas yavaş dahil edin. Cocuklardan birini o yedirsin, altini degistirsin. Cocuk sahibi olduktan sonra hem annenin hem babanin konfor alani bozuluyor. Hem yatayim hem sobayi ellemeyeyim hem cocuklarima bakilip ihtiyaclari karsilansin diye bir dunya yok. Esinizde fedakarlik edecek

Orası öyle ama siz niye evi terk ettiniz nasıl terk edersiniz gibi yorum yapanlar da eşi de eleştirmek lazım. Yoksa bu sefer kadın tüm suçu kendinde arıyor yargılıyor ben ne yaptım diyor halbuki adam da son derece sorumsuz çocuğunu bile merak etmiyor.

Yok sobayı ben yakıyordum geçen kış bu sene yakamadik sabah 6'da çıkıyor akşam 7'de evde oluyor onu bekleyemiyordum kendim yakıyordum soğuk bir memleket.
adam olsaydın da karını ve bebeklerini doğalgazlı evde yaşatsaydın demiş olsaydın şimdi senden kıymetlisi olmazdı.
çok fedakarsın çok.
lohusa halinle soba yakmakla uğraşmaya devam ettiğin sürece bu adam senin kadrini de bilmez kıymetini de.

bence evine dön kardeşim daha siz çocuklu aile olmayı denemediniz bile . alisti yalnız yatıp kalmaya. havalar ısındı . kaynanaya gitme küste durma gerek yok .boşanmak iyimi cocuklarin sesinden baban bile sikayetci olaacak canın sikılacak hasta olsa tek başına ugrasacaksın. eşine sorumluluk yüklemelisin tembel alıştırma. şiddet varsa bisey diyemem.hangimizin kocası pohpohluyor ki. lohusanda kötü geçmiş bu günler gececek inşallah

dağ ayısı zaten adam ya ne denir ona

El bu kadın erkek fark etmez hayat ne gösterir bilemeyiz kaç yıllık evlilikte bozulabilir ama senin o zihniyette ki ailene yazıklar olsun tüüü onlara!!!!

Çok üzüldüm ben bu konuya.

Belli ki yardıma ihtiyacınız var.

En iyisi taksi mi tutarsınız uçağa mı binersiniz bilmiyorum da bir an önce evinize gidin ve bir yardımcı hanım ayarlayın evinize.

dağ ayısı zaten adam ya ne denir ona
Evet ben kadına çok üzüldüm belli ki çaresiz yardıma ihtiyacı var yeni anne olmuş. Hem de ikiz. Kolay mı? Yardım istiyor. Kocası da soba yakmaktan bile aciz kadın. Kadın haklı yani, yardıma ihtiyacı olduğu için gitmiş. O yüzden kimse çocukları babasından ayırmışsın dememeli. Keyfinden gitmemiş ki kadın. Adam da kendini sorgulayacağına kadına küsmüş. İnsan çocuğunu da mı merak etmez ya.

Adam sıfır zahmetle 2 evlat sahibi olmuş, 2 tane kolik bebek büyüyor adamın konfor alanı hiç bozulmuyor. Allahım senin ve bütün annelerin yardımcısı olsun canım konu sahibesi eşin için ne diyecegimi bilemiyorum. Ne desem olmayacak. 24 saat tuvaletini tutmak zorunda olan bir kadın, beni sobayla ugrastırma diyen bir erkek..

Öyle yapmak zorundayım maalesef. Hayır şaşırdığım sinirlendgim kısım bir ay önce evimize geçeriz ben de yaparım iş başa düşünce diyen adam kavga anında pislik bir insana dönüşüyor annesi aradı devamlı fotoğraflara bakıyor diyor Allah'ım sinirden öleceğim

Teşekkür ederim inşallah her anneye kolaylık verir oğlan şimdi çok hasta zaten aglak bir bebekti iyice ağlamaya başladı. Evet onun orda rahat rahat yatması beni de çok sinirlendiriyor. Orda yine kavgayla dovusle baktiriyordum burdan elimden de bir şey gelmiyor. Allah merhamet yüklesin kalbine tüm babaların gerçekten mis gibi bir şey babalık

Ben evime geçeyim kimsenin yardım etmesine gerek yok. Zorlanacaksam ben zorlanacağim kızı görseniz çok tatlı uslu maşallah maşallah maşallah ama oğlan bir dakika durmuyor. Haklısınız öyle diyen kadinlarin değeri biliniyor

Yani anladığım kadarıyla baba yaptiysaniz cekeceksiniz diyorsunuz. Anlıyorum haklısınız

Yani anladığım kadarıyla baba yaptiysaniz cekeceksiniz diyorsunuz. Anlıyorum haklısınız
Önceden gördüyseniz bu halini, bu bencilliğini evet üzgünüm ama kendiniz sebep olmuşunuz buna. Ama yok bu adam böyle bencil değildi diyorsanız da ayrılacaksınız o zaman. Adam resmen babalık görevlerini başkalarına yıkmak için asalak gibi yaşamak istiyor. Tabi anasını ister o adam, aman paşa oğlum yorulmuş diyor annesi. Oğlu iş yapacak diye ödü patlıyor. Kocanız da o evde emziğini ağzına almış, bana ne zaman bakacaklar diye bekliyor. Eee siz annenize gidince iyice rahat etmiş. Yani kısacası bu hikayede herkes paşa bey rahat etsin diye var. Geride kalan kimse önemli değil maalesef.

Bu forumda çok kadın var, kocam çok bencildi ama çocuk olunca böyle yapmaz sandım diyen. Öyle olmuyor işte. Daha beter oluyorlar. Adamın ruh hali sizin bebeklerinizden daha bebek. Sizin bebeklerinizin muhtaç olduğundan daha fazla bakıma muhtaç gibi geziyor ortalarda. Yazık değil mi size?

Eşiniz annenize gitmenize razı olmamismiydi? Yada onunda sizle gelme imkanı varmiydi? Bence eşiniz annenize gidip aylarca kaldığınız için size kızgın.Erkekler anlamıyor, üstelik ikiz kolik bebek bakımı ne kadar zor olduğunu onlar idrak edemiyor. Oyuzden bebeklerimi alıp beni onemsemedi özlemedi, bırakıp gitti diye size öfkeli.

Eşiniz siz çocukları büyütürken kendine başka bi hayat kurmuş ve malesef o hayatında siz değil başkaları var. İkiz büyütmek çok çok zordur Allah yardımcınız olsun niyetim sizi üzmekte değil fakat eşiniz sizi aldatıyor bilginiz olsun. Bende ikizleri yeni doğum yaptığımda böyle bi curcunanın içine düştüm o bana aşık adam gitti yerine evden bizden kopuk bi adam geldi ve evet aldatıldım. Sanki yazdıklarınızı ben yazmışım gibi Annemin evine gittim 3 ay biletinizi al gelelim artık dedim 1 ay erteledi ve hep soğuktu sonradan öğrendimki hayatında başkası varmış ben boşandım Allah size ikizlerin izle dayanma gücü versin o adamdan hiç bi b*k olmaz

Bu bebek adam teorisini hangi cümlemden çıkarsınız çok merak ettim?

Aldatıyor mu? Zannetmiyorum aslında fıtri olarak aldatması için de afedersiniz totosunu kaldırması gerekiyor. Çok üzüldüm inşallah yeni hayatiniz eski eşinizle olan hayatınızdan kat kat iyidir. Çocuklar ne kadardı boşandığınız zaman? Nasıl idare ettiniz? Çok çok zor olmalı.

Olabilir ben hazirana kadar kalacağım dediğim zaman çok sinirlenmişti. Burada aktif bir hayatım vardı evlenmeden önce evlendikten sonra eve kapanık bir hayatım oldu bir buçuk yıldır. Güzel bir mesleğim var ancak yine evlendiğim için yeni iş bulamadım gittiğim memlekette. Şu an çocuklar çok küçük biraz daha büyük olsalardı kimseyi umursamadan kendi hayatımı kurardım.

Evet şuan için olumlu davranmaya çalışın. Kendinizi ve bebeklerinizi düşünerek. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…