- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
Orası öyle ama siz niye evi terk ettiniz nasıl terk edersiniz gibi yorum yapanlar da eşi de eleştirmek lazım. Yoksa bu sefer kadın tüm suçu kendinde arıyor yargılıyor ben ne yaptım diyor halbuki adam da son derece sorumsuz çocuğunu bile merak etmiyor.ya olumlama yapacak cidden bişi yok ama kadının durumunda bu adamla iyi geçinmek ten başka bir seçenekte yok şu an gibi .
yeni bebekleri olmuş aile istemiyor vs
mecbur adamın suyuna gidecek
ben olsam hayatta kavga etmezdim şu an
sesinin çıkması içinde elinde bir güç olması lazım
adam olsaydın da karını ve bebeklerini doğalgazlı evde yaşatsaydın demiş olsaydın şimdi senden kıymetlisi olmazdı.Yok sobayı ben yakıyordum geçen kış bu sene yakamadik sabah 6'da çıkıyor akşam 7'de evde oluyor onu bekleyemiyordum kendim yakıyordum soğuk bir memleket.
bence evine dön kardeşim daha siz çocuklu aile olmayı denemediniz bile . alisti yalnız yatıp kalmaya. havalar ısındı . kaynanaya gitme küste durma gerek yok .boşanmak iyimi cocuklarin sesinden baban bile sikayetci olaacak canın sikılacak hasta olsa tek başına ugrasacaksın. eşine sorumluluk yüklemelisin tembel alıştırma. şiddet varsa bisey diyemem.hangimizin kocası pohpohluyor ki. lohusanda kötü geçmiş bu günler gececek inşallahMerhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?
dağ ayısı zaten adam ya ne denir onaOrası öyle ama siz niye evi terk ettiniz nasıl terk edersiniz gibi yorum yapanlar da eşi de eleştirmek lazım. Yoksa bu sefer kadın tüm suçu kendinde arıyor yargılıyor ben ne yaptım diyor halbuki adam da son derece sorumsuz çocuğunu bile merak etmiyor.
Evet ben kadına çok üzüldüm belli ki çaresiz yardıma ihtiyacı var yeni anne olmuş. Hem de ikiz. Kolay mı? Yardım istiyor. Kocası da soba yakmaktan bile aciz kadın. Kadın haklı yani, yardıma ihtiyacı olduğu için gitmiş. O yüzden kimse çocukları babasından ayırmışsın dememeli. Keyfinden gitmemiş ki kadın. Adam da kendini sorgulayacağına kadına küsmüş. İnsan çocuğunu da mı merak etmez ya.dağ ayısı zaten adam ya ne denir ona
Öyle yapmak zorundayım maalesef. Hayır şaşırdığım sinirlendgim kısım bir ay önce evimize geçeriz ben de yaparım iş başa düşünce diyen adam kavga anında pislik bir insana dönüşüyor annesi aradı devamlı fotoğraflara bakıyor diyor Allah'ım sinirden öleceğimbence evine dön kardeşim daha siz çocuklu aile olmayı denemediniz bile . alisti yalnız yatıp kalmaya. havalar ısındı . kaynanaya gitme küste durma gerek yok .boşanmak iyimi cocuklarin sesinden baban bile sikayetci olaacak canın sikılacak hasta olsa tek başına ugrasacaksın. eşine sorumluluk yüklemelisin tembel alıştırma. şiddet varsa bisey diyemem.hangimizin kocası pohpohluyor ki. lohusanda kötü geçmiş bu günler gececek inşallah
Teşekkür ederim inşallah her anneye kolaylık verir oğlan şimdi çok hasta zaten aglak bir bebekti iyice ağlamaya başladı. Evet onun orda rahat rahat yatması beni de çok sinirlendiriyor. Orda yine kavgayla dovusle baktiriyordum burdan elimden de bir şey gelmiyor. Allah merhamet yüklesin kalbine tüm babaların gerçekten mis gibi bir şey babalıkAdam sıfır zahmetle 2 evlat sahibi olmuş, 2 tane kolik bebek büyüyor adamın konfor alanı hiç bozulmuyor. Allahım senin ve bütün annelerin yardımcısı olsun canım konu sahibesieşin için ne diyecegimi bilemiyorum. Ne desem olmayacak. 24 saat tuvaletini tutmak zorunda olan bir kadın, beni sobayla ugrastırma diyen bir erkek..
Ben evime geçeyim kimsenin yardım etmesine gerek yok. Zorlanacaksam ben zorlanacağim kızı görseniz çok tatlı uslu maşallah maşallah maşallah ama oğlan bir dakika durmuyor. Haklısınız öyle diyen kadinlarin değeri biliniyoradam olsaydın da karını ve bebeklerini doğalgazlı evde yaşatsaydın demiş olsaydın şimdi senden kıymetlisi olmazdı.
çok fedakarsın çok.
lohusa halinle soba yakmakla uğraşmaya devam ettiğin sürece bu adam senin kadrini de bilmez kıymetini de.
Çocuk bile olsa, bu kadar süre ayrı kalmanız, aylarca annenizde ya da onun ailesinde kalmanız normal değil. Adamı da çocuksuz hayata alıştırmayın. Evde size yardım etmesi gereken, uykusuz kalması gereken kişi kocanız. Bunları yapmaz, yardım etmez mi diyorsunuz? O zaman o adamı baba yapmayacaktınız.
Önceden gördüyseniz bu halini, bu bencilliğini evet üzgünüm ama kendiniz sebep olmuşunuz buna. Ama yok bu adam böyle bencil değildi diyorsanız da ayrılacaksınız o zaman. Adam resmen babalık görevlerini başkalarına yıkmak için asalak gibi yaşamak istiyor. Tabi anasını ister o adam, aman paşa oğlum yorulmuş diyor annesi. Oğlu iş yapacak diye ödü patlıyor. Kocanız da o evde emziğini ağzına almış, bana ne zaman bakacaklar diye bekliyor. Eee siz annenize gidince iyice rahat etmiş. Yani kısacası bu hikayede herkes paşa bey rahat etsin diye var. Geride kalan kimse önemli değil maalesef.Yani anladığım kadarıyla baba yaptiysaniz cekeceksiniz diyorsunuz. Anlıyorum haklısınız
Eşiniz annenize gitmenize razı olmamismiydi? Yada onunda sizle gelme imkanı varmiydi? Bence eşiniz annenize gidip aylarca kaldığınız için size kızgın.Erkekler anlamıyor, üstelik ikiz kolik bebek bakımı ne kadar zor olduğunu onlar idrak edemiyor. Oyuzden bebeklerimi alıp beni onemsemedi özlemedi, bırakıp gitti diye size öfkeli.Bebekler ikiz olduğu için gittim daha doğrusu zorla götürüldüm ilk çocuklarım ben de korktum yetemem diye 17 günlüktüler. Kayınvalidem kavgacı olduğu için annemlere gelmeyi ben istedim çünkü evime gitmeme müsaade etmediler hoş etselerdi de ilk üç ay ben gidemezdim çocuklar uyumuyor ve hep ağlıyorlardi devamlı ama devamlı. Kolik dedi doktor
Bu bebek adam teorisini hangi cümlemden çıkarsınız çok merak ettim?Önceden gördüyseniz bu halini, bu bencilliğini evet üzgünüm ama kendiniz sebep olmuşunuz buna. Ama yok bu adam böyle bencil değildi diyorsanız da ayrılacaksınız o zaman. Adam resmen babalık görevlerini başkalarına yıkmak için asalak gibi yaşamak istiyor. Tabi anasını ister o adam, aman paşa oğlum yorulmuş diyor annesi. Oğlu iş yapacak diye ödü patlıyor. Kocanız da o evde emziğini ağzına almış, bana ne zaman bakacaklar diye bekliyor. Eee siz annenize gidince iyice rahat etmiş. Yani kısacası bu hikayede herkes paşa bey rahat etsin diye var. Geride kalan kimse önemli değil maalesef.
Bu forumda çok kadın var, kocam çok bencildi ama çocuk olunca böyle yapmaz sandım diyen. Öyle olmuyor işte. Daha beter oluyorlar. Adamın ruh hali sizin bebeklerinizden daha bebek. Sizin bebeklerinizin muhtaç olduğundan daha fazla bakıma muhtaç gibi geziyor ortalarda. Yazık değil mi size?
Aldatıyor mu? Zannetmiyorum aslında fıtri olarak aldatması için de afedersiniz totosunu kaldırması gerekiyor. Çok üzüldüm inşallah yeni hayatiniz eski eşinizle olan hayatınızdan kat kat iyidir. Çocuklar ne kadardı boşandığınız zaman? Nasıl idare ettiniz? Çok çok zor olmalı.Eşiniz siz çocukları büyütürken kendine başka bi hayat kurmuş ve malesef o hayatında siz değil başkaları var. İkiz büyütmek çok çok zordur Allah yardımcınız olsun niyetim sizi üzmekte değil fakat eşiniz sizi aldatıyor bilginiz olsun. Bende ikizleri yeni doğum yaptığımda böyle bi curcunanın içine düştüm o bana aşık adam gitti yerine evden bizden kopuk bi adam geldi ve evet aldatıldım. Sanki yazdıklarınızı ben yazmışım gibiAnnemin evine gittim 3 ay biletinizi al gelelim artık dedim 1 ay erteledi ve hep soğuktu sonradan öğrendimki hayatında başkası varmış ben boşandım Allah size ikizlerin izle dayanma gücü versin o adamdan hiç bi b*k olmaz
Olabilir ben hazirana kadar kalacağım dediğim zaman çok sinirlenmişti. Burada aktif bir hayatım vardı evlenmeden önce evlendikten sonra eve kapanık bir hayatım oldu bir buçuk yıldır. Güzel bir mesleğim var ancak yine evlendiğim için yeni iş bulamadım gittiğim memlekette. Şu an çocuklar çok küçük biraz daha büyük olsalardı kimseyi umursamadan kendi hayatımı kurardım.Eşiniz annenize gitmenize razı olmamismiydi? Yada onunda sizle gelme imkanı varmiydi? Bence eşiniz annenize gidip aylarca kaldığınız için size kızgın.Erkekler anlamıyor, üstelik ikiz kolik bebek bakımı ne kadar zor olduğunu onlar idrak edemiyor. Oyuzden bebeklerimi alıp beni onemsemedi özlemedi, bırakıp gitti diye size öfkeli.
Evet şuan için olumlu davranmaya çalışın. Kendinizi ve bebeklerinizi düşünerek. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla büyütünOlabilir ben hazirana kadar kalacağım dediğim zaman çok sinirlenmişti. Burada aktif bir hayatım vardı evlenmeden önce evlendikten sonra eve kapanık bir hayatım oldu bir buçuk yıldır. Güzel bir mesleğim var ancak yine evlendiğim için yeni iş bulamadım gittiğim memlekette. Şu an çocuklar çok küçük biraz daha büyük olsalardı kimseyi umursamadan kendi hayatımı kurardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?