• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni üzdü...

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
merhaba arkadaşlar...

evet çok üzgünüm...
ya daha çok hiç mi üzmedi ? çok üzdü.

kaç gece ağlayarak uyudum bilmiyorum

ama dün farklıydı...
Bazılarınız beni bilir çok zor evlendik esimle. dün de ilk yildonunumuzdu .

hani esimi de taniyorum bu zamana kadar hiç es gecmemisti uzakta oldugumuz halde bir şekilde kutlardi.

dün ciktim dışarı zaten günlerdir düşünüyordum ne alsam diye . ciktim kemer ve cuzdan seti aldim. artık eve geldigimde ayaklarimin altinin su topladigini gördüm. neyse pastami aldim hediyemi hazirladim bende hazirlandim

akşam adam eve geldi baktim bişey yok. dedim sakladi herhalde yada ne biliyim arabada birakti:dua:
baktim ne gelen var ne giden eee dedim bugun neydi falan.
yıldönümüydü ama param yoktu dedi.

tabi ben bir an şöyle:işsiz::KK61: oldum.

neyse bozmadim dedim olsun aşkım senin varlığın bana hediye ...
ama nasil üzgünüm herifi :sinirli: dovecem gücüm yetse.

diyorum ki icimden kizim bir gun almadi diye başına kakma falan. :KK51:.

Allahim adam oturdu eskiya dunyaya hukumdar olmaz izliyor . bide demesin mi hani mandalina getirmiyor musun diye. :KK57:

ama yok diyorum aglamamam lazim. :KK17:

ulan ( tövbe tovbe) kutlamadin ,bari bunu izleme başka birşeyler yapalim yok.

zaten emekli herifler gibi yemegini yiyip koltuga kendini attığı gibi uyuyan biri :KK11:.

ama nasil üzgünüm kii hayatta parasi olmadigina inanmıyorum . hani bilsem onun adina ne kadar uzulurum ki parasi yok alamadi en iyisi konuyu acmayim derim.
adam daha dün dukkanina sus esyalari aldi gözümün önünde. madem paran yok bugün ki sigarani nasil aldin ?

bir cicek bile alip gelmedi:KK12:

yıllar sonra evlenmisiz karnimda cocugunu taşıyorum:anne: ilk yıldönümü...

daha ne deyim.
önemsemedi demi ?

unutmasi kesinlikle imkansiz daha araliga girmeden basladim filan gun de yildonumumuz diye hatta bir gun önce de dedim. ben bu adama ne yapiyim. ?:KK61:

öyle böyle kirilmadim ...

birşey yapmayın.o da sizinle evli oldugu için her günü yıl dönümü olarak görüyordur ona sizin varlıgınız en büyük hediye onunda varlıgı size verilen bir hediyedir.
üzülmeyin nadir vardır böyle nazik düşünceli erkek milleti ama çogunlugu mandalina elma ya baglar getirde yiyek bir dilim sana gerisi banaaa..

Sen hamile halinle çıkmış uğraşmışsın yorulmuşsun insan karşılıgını bekliyor tabi haklısın.ama erkekler genelde böyle evlenince öküze baglıyor.üzme kendini sende ona hediyeni verdinmi pastanı kesince falan hiç bişey demedimi
verdim hediyemi beğendi şaşırdı falan. ama zaten benim yapacagimi bilir. sarıldık iste kutlu olsun dedik bitti sonra yatti dizi izledi :(

İlk yıl dönümün de gerçekten yapılmayacak birşey. Dükkana mal almıştır parası yoktur belki ama yine de bir çiçek almak zor olmamalı diye düşünüyorum. Ya da öpüp kutlayabilir beraber vakit geçirebilirdi başbaşa ama işte bazı erkekler için çok birşey ifade etmiyor bu günler. Aslında oturup başbaşa yemek yediyseniz onu yeterli gördü belki de. Sen hediyeni verince mahçupta mı olmadı benim eşimde çok hediye almaz bu günlerde ama illa bir yemeğe falan çıkarız pasta falan alır yani ki 10 sene olduk biz. Bence kırıldığını belli et bilsin bugüne önem vermeyi.

İyi de konularınıza göre siz nisan falan gibi evlenmişsiniz nasıl yıldönümünüz dün oluyor?

Ilk yıl donumumuzde bende 38 haftalik hamileydim aynı senin gibi herseyi yaptım ama eşim yoldan kopardıği çiçeği bile getirmedi hemde doğum gunumdude ikisi aynı gün hala daha birsey yapmadı zaten bu sabahta küs uyandik öf bilmiyorum valla şimdiki aklım olsa evlenmezdim bi esimle değil hiç kimseyle evlenmezdim yeminle çöktüm

İyi de konularınıza göre siz nisan falan gibi evlenmişsiniz nasıl yıldönümünüz dün oluyor?
benim sehrime yerlesecegimiz için dini ve resmi nikahimiz o tarihde oldu. gelip giderken sıkıntı olmasin diye düğünden daha önce yaptık canim

Ilk yıl donumumuzde bende 38 haftalik hamileydim aynı senin gibi herseyi yaptım ama eşim yoldan kopardıği çiçeği bile getirmedi hemde doğum gunumdude ikisi aynı gün hala daha birsey yapmadı zaten bu sabahta küs uyandik öf bilmiyorum valla şimdiki aklım olsa evlenmezdim bi esimle değil hiç kimseyle evlenmezdim yeminle çöktüm
ayni düşünüyorum canim. seviyorum ama çok üzdü

İlk yıl dönümün de gerçekten yapılmayacak birşey. Dükkana mal almıştır parası yoktur belki ama yine de bir çiçek almak zor olmamalı diye düşünüyorum. Ya da öpüp kutlayabilir beraber vakit geçirebilirdi başbaşa ama işte bazı erkekler için çok birşey ifade etmiyor bu günler. Aslında oturup başbaşa yemek yediyseniz onu yeterli gördü belki de. Sen hediyeni verince mahçupta mı olmadı benim eşimde çok hediye almaz bu günlerde ama illa bir yemeğe falan çıkarız pasta falan alır yani ki 10 sene olduk biz. Bence kırıldığını belli et bilsin bugüne önem vermeyi.
zaten sonradan belli ettim ama anlamak istemedi aksine trip atti tamam esseklik ettim özür dilerim diyor ama trip atarak. hani susuym diye

Back
X