Eşim beni yalnız bırakıyor

4 gün size muhteşem bir tatil olacak evde her istediğimi yapar cıbıl cıbıl gezerdim, bekarlık yapardım ohh yer, içer yatardım evimde dans eder koca yatakta zıplardım. amann kocayı kim napsın gelince yine aynı düzen devam edecek zaten.

Gitmesindeki tek sorun covid dönemi olması. Yoksa tabii ki gitmeli. Sakın bunu sorun edip sıkıntı yaratmayın. Boş yere tatsızlık yaratmış olursunuz.

Doğru artık eskimiştik 🤣🤣 1 aylıkken de gidebilirdi eline fırsat geçti kafa dağıtıp geldi ne var ben çok rahatım heralde ya 🤔
Evliliklerde bu kadar sık boğaz etmek bensiz bir yere gidemezsin demek bana göre değil.
Ayrı ayrı da vakit geçirebilmek insanları aksine daha çok bağlıyor. Özlüyorsun. Saygı duyulmuş hissediyorsun.
Sürekli dip dibe olunan evlilikler bir süre sonra çok kötü patlak veriyor. Taraflardan birisi artık tahammül edememeye başlıyor.
Her şeyin fazlası zarar. Sürekli dip dibe olmakta kötü hiç vakit gecirmemek de..

Evliliklerde bu kadar sık boğaz etmek bensiz bir yere gidemezsin demek bana göre değil.
Ayrı ayrı da vakit geçirebilmek insanları aksine daha çok bağlıyor. Özlüyorsun. Saygı duyulmuş hissediyorsun.
Sürekli dip dibe olunan evlilikler bir süre sonra çok kötü patlak veriyor. Taraflardan birisi artık tahammül edememeye başlıyor.
Her şeyin fazlası zarar. Sürekli dip dibe olmakta kötü hiç vakit gecirmemek de..
Aynen öyle bir denge kurmak lazım.

Asıl hastalık varken gitmemesi gerekir. 4 gün yalnız kalın ne olacak ki kafanızı dinleyin mis gibi. Emin olun yıllar sonra gitmiyo diye şikayet edeceksiniz.

Eşiniz ailesinin yanına arkadaşının düğününe gidiyor. Siz izin alamamışsınız yani sizi istememe sen gelme deme durumu yok. Şuan arkadaşlarımdan biri evlense eşim böyle dese sana ne oluyor derim. O arkadaşlar sizlerin düğününde gelip ortalığı şenlendirirken her şeye koşarken iyi ama karşılığını evlendi bitti diye vermemek ayıp değil mi ? 1.5 aylık evlilikte de olur ben balayından başka sehre döndüm iş için. Sizi kapıp kaçmayacaklarına göre kocaman bir kadın 4 gün idare eder.

Kızlar yeni evliyim gurbette yaşıyoruz .Eşimin arkadaşının haftaya düğünü var 4 günlüğüne gidecek ailesinin yanına.Ben işten izin alamadım gidemiyorum .Sinirleniyorum yani daha yeni evlisin annen babam gitsin senin yerine diyorum ayıp olur onlar hep geldi diyor .Sizce ben mi haklıyım o mu :KK43: Gereksiz yere mi kendimi üzüyorum :KK43: 1 ,1 buçuk aylık evlilikte bu normal mi
Gayet normal.. Korona varken biraz anormal ama onun dışında anormal olan bir durum yok.. Bu biraz zorunlu bırakma gibi ve 4 günde yalnızlıktan ölmezsiniz😊

Kızlar yeni evliyim gurbette yaşıyoruz .Eşimin arkadaşının haftaya düğünü var 4 günlüğüne gidecek ailesinin yanına.Ben işten izin alamadım gidemiyorum .Sinirleniyorum yani daha yeni evlisin annen babam gitsin senin yerine diyorum ayıp olur onlar hep geldi diyor .Sizce ben mi haklıyım o mu :KK43: Gereksiz yere mi kendimi üzüyorum :KK43: 1 ,1 buçuk aylık evlilikte bu normal mi
Yeni evli olunca niye gitmesin ki.Eski evli olsanız sorun olmuyordu sanırım.

eşiniz sen gelme dememiş, aslında sizinle gidecekmiş de siz izin alamamışsınız

bu durumda sizi neden bırakıp gidemesin

yani siz evde 4 gün yalnız olunca hayatınızda ne değişir

sabah kalk işe git akşam gel ye iç otur

bu döngüde 4 güncük eşiniz olmazsa ne kaybedersiniz

ama adamın kim bilir kaç yıllık arkadaşı onun düğününe neden gitmesin

bu arada cidden adam gezmeye gitmiyor, tatile gitmiyor, hatta anamı özledim deyip de gitmiyor ki düğüne gidiyor yeni evli olmanız buna nedne engel olsun

mesela kaç yıl sonra gidebilir sizi yalnız bırakıp

bence biraz düşünün bağımsız hayatlarınızın da olduğunu fark edin bu 4 günlüm süreçte

Benim eşim böyle bir şeye darılsa ve bozulsa inanılmaz sinir olurum ve garipserim. Ve 4 gün komik bir rakam. Benim ablamın eşi işi gereği yurtdışında aylarca kalıyor. Ablamda evde mis gibi kendine zaman ayırıyor, hiç de şikayetçi değil. Daha iyi özlem oluyor diyor hatta. Evlendiniz diye hep dipdibe olacaksınız değil ya. Yeni evli veya değil, her şekilde düşünceniz garip. Adam tabi ki gitmeli.

Ben eşim izin alamadığı için kuzenimin düğününe gitmedimm. Yani 4 gün yalnız kalmanız hoş olmaz.
pembebattaniyeli pembebattaniyeli G guvercin-curnatasi
;) neden beğenmediniz. 3 gün olsa kalsın derim :)
Ya şaka maka yalnız bir şehirde tayininiz yeni çıkınca eşinizden başkası olmuyor. Hayat çok sıkıcı oluyor başlarda.

Yönetim bari beğenmeyen arkadaşların ismini kapatsan. Gülesim geliyor benim hala alışamadım bu begenmedime :)

pembebattaniyeli pembebattaniyeli G guvercin-curnatasi
:KK66: neden beğenmediniz. 3 gün olsa kalsın derim :)
Ya şaka maka yalnız bir şehirde tayininiz yeni çıkınca eşinizden başkası olmuyor. Hayat çok sıkıcı oluyor başlarda.

Yönetim bari beğenmeyen arkadaşların ismini kapatsan. Gülesim geliyor benim hala alışamadım bu begenmedime :)
Kuzeninizin düğününe/ya da herhangi bir yere gitmek için eşinizin izin almasını beklemek, izin alamayınca gitmemek sizce beğenilecek bir şey mi?

Ölüm hepimiz için -Allah gecinden versin- eşiniz vefat etse ya da eşinizle yollarınızı ayırıp hayatınıza yalnız devam etme kararı alsanız, eve mi hapsolacaksınız?

Denk gelir birlikte gidilir, olmadı tek gidilir. Bazen eşiniz uygundur ama gelmek istemez siz yine tek gidersiniz.

Lütfen şahsi algılamayın ama eşleri olmadan adım atamayan kadınlar beni oldukça üzüyor.

Back
X