Eşim beni yeterzsiz buluyor

Sinirlendim ben onu teklif edecek olmadi bosaniriz dicek kabul etmem giderim cantami alip batsin cinselliği pislik bi insan bigun karisina dayanmaz

Kendine bak sen mutlu olursan eşinde mutlu olur.
Süslenmek istiyorsan süslen.

Rahat olmak istiyorsan rahat ol.

Esinin dediklerini kenara bırak demiyorum ama yinede kendin mutlu olursan herşey yoluna girer.

Ayrıca herşeye yetemeyiz.
O saatte gelip yemek vs yetistiremedigini eşinden yardım istediğini ona ilet.
Aksi takdirde yetiştigin kadarını yap.

Başka biri için kendinden ödün vermek.yok hayır evlilik bu değil bu olmamali eşler birbirini oldugu gibi kabul etmeli yada yollarini ayirmali...tabi benim tercihim uzuldum adiniza

Ya tamm bakım önemli kızlar eşler ister ama hergün hergün ne ben arada istersem özel yaparim hergün eşimde der yapma pijam olmadan olmaz duramam hergün ole giyinmis bazilari gercekten kendilerini düşünüyor bizleri neye ceviriyolar

Boyle sorunlu bir adamla hayat mi paylasilir Allah askiniza? Bir de sizi sevdigini soyluyordunuz? Bu mu sevgi?

Tamam ışte sevismemek için yeni bir bahane bulmuş.problemli esin doktora gitsin tedavi olsun.seni yanında süslü püslü dolastirinca kendi acigini kapatiyor aklinca..

bak bak beyfendiye !!bu sekilde psikolojin bozulur senin dusunsene bi adama kendini begendirmeye caliscaksin sanki sirkette ise baslayacaksin da staj yapiorsun gibi olnus sizi deniycez hanfendi uymazsa almiycaz işe der gibi.Kusura bakma da narsist bi adam bence kocan ,sen de kendine bak hep olabildugince guzel ol ama koca icin degil kendin aynaya baktikca mutlu olmak icin ,cunku bu adamin istekleri bitmez makyan yapsan sacina takar sacini yapsan gozune takar ; guclu gorun bugun senin miladın olsun

Sen kendini niçin suçlu hissediyorsun? Esin sana nasıl bir psikolojik baskı yaptıysa sen bile ona hak verir olmuşsun ama sıkıntı eşinde kesinlikle sende değil. Ben hiç makyaj yapmam evde genelde pijama tsort falan giyerim topuklu ayakkabim hiç yok diyebilirim ama eşim etrafımda pervane olur yani bunların hepsi bahane eşin senden uzaklaşmak istiyor

Canım bakımına dikkat etmekte bu kadar zor olmasa gerek.

Bir acıdan adamda haklı.
Eşi ve diğer kadınlar arasında kendine değer verme farkı var.

Seni mutlu etmek için hakaret edip aşağılıyor galiba seni.. mutlu mu oluyorsunuz bu şekilde acaba??

yalan desem? Esim sabah popomu devirmis esofmanli halimle bile yanasiyor bir erkek 1 senede icinde ayda bir esine yaklasiyorsa onda problem vardir sende degil. Aklin varsa hic ugrasmadan bosan maaf eder seni bu adam

eşine boşanmak için üroloğa ve psikoloğa gitme şartı sun.

sen normalsin, eşin anormal.

benim esimde titiz hergün dusunu alir ama bende yok tirnak
yapmismisim yapmamismisim bir erkek bunlara takilmaz. Bana senin esin gay gibi geliyor

Eeee beğenmiyorsa evlenmeseymiş başına silah mı dayamışlar?

Adam evlenmek için ezecek birini arıyormuş ve bulmuş tebrik ederim. Cindy Crawford olsanız bu adam sizi ezer bu kadar söyleyeyim.
o kim kız? :)))

adriana lima diyeydin :)

Ne alakası var?? Seven erkek aman makyajlı mı bilmem ne mi diye bakmaz.. ha bu demek değilki kendimizi salalım.. ama her gün hergün süslen püslen.. üstelik çalışıyormuşsun.. o neden yemek yapmıyor sana yardım etmiyor ??

sizi dibe yani yanina çekmeye çabalamış başarmış gibi gözüküyor.
işve cilve bir topuz bir eşofmanla da oluyor bir rujlada iki insanın arasında ki ten uyumuna baglı yada ruhsal mutluluga
yemek yapmak isriyorsanız nette tarif çok bakıp yaparsınız.
ama en önemlisi umursamamak duymamak
eşinizle açık şekilde konuşun bunları neden yaptıgını ögrenin

Evlenmeseymis o zaman hasbam. Heran begensin diye seni sekilden sekile sokan mantik bisekilde memnun olacak saniyorsan yaniliyorsun tatlim. Birak birazda o seni memnun etmek için çabalasın... Belkide cinsel problemleri var ve bunu sen çekici degilsin kadınsı değilsin cümleleri adi altinda gizleyerek sana yüklemeye çalışıyor meseleyi.. Ki sen dogum yaptiginda atiyorum kilo aldiginda emzirirken yada saclarin beyazladiginda kadinsi görünmek zorunda hic degilsin. Ama o seni her halinle kabul etmek zorunda.. Hastalikta saglikta evet demek bunu gerektiriyor çünkü...
Deliriyorum böyle adamlara.. Sinirden dişlerimi sıkıyorum suan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…