Sen canının istediği gibi yap yemeklerini ister yesin ister yemesin bugün bu var beğenmediysen yemeyebilirsin de. Çok biliyosa kendi yapsınEn sonunda patladım. Sorun yemek. Yaptığım her şeye bir kusur buluyor yok sulu olmuş, yok susuz olmuş, yok çayın içinde toz varmış, yok fırında tavuk yemezmiş kebap yermiş anca. Çorba sevmez, pilavda yemezdi yeni yeni yemeye başladı. Şu zamana kadar uğraştım durdum çevremde hep güzel yemek yaptığımı söyler. Gerçekten özenerek yaparım. Değişik şeylere hiç açık değil zaten... en sonunda dedim yeterrr bıktım bir insan yemek yaparken diken üstünde olur mu ya. Bir eline sağlık de, şükür bil ya. Ben kebapçı hasan usta değilim ki sana kebap, mangal yapayım evde. Ev yemekleri işte ne bekliyorsun. O zaman dışarı götür dışarda yiyelim. Çok üzüldüm artık sinirlendim. Yarın bir gün çocuğumuz olsa onadamı böyle örnek olacaksın sen dedim. Bundan sonra artık yemek yapmama kararı aldım. Hiçbir şeyi eksik etmedim bugüne kadar ama artık bardağın son damlası oldu... ilkten geldi öptü falan tamam dedi.. yapıyorsun zaten dedi. Ne yapayım sen söyle dedim. Bilmem aklıma gelmiyor şuan dedi. Tabi gelmez dedim bir şey beğendiğin yok ki ! Sonunda bende patlıycam artık yeter şiştim dedi. Zaten karantina yüzünden dışarda yiyemiyoruz eskiden haftada bir de olsa yerdik her gün her gün ne yapsam diye düşünmekten gına geldi bide adamın kahrını çekiyorum ya. Ne yapayım sizce artık kendimi enayi gibi hissediyorum
5 yaşındaki çocuk gibi aynı. yemeğin içini didikliyor yok bunu niye koydun içine, karabiber niye koydun...Ahahah eşiniz 12 yasında bi ergen mi her gün kebap yiyecek heralde. Yapmayın yemek falan kendisi yapsın dışardan söylesin. Bi güzel kabız olsun. Yalvarsın tekrar yemek yapın diye nazlana nazlana yapın.
5 yaşındaki çocuk gibi aynı. yemeğin içini didikliyor yok bunu niye koydun içine, karabiber niye koydun...
Yapsam onada kesin bir şey bulur tatilde bile açık büfe beğenmeyen adam o kadar yemek güzel değilmiş hiç biri. En güzeli kebapmış bilmem ne. Kebapta olsa burası iyi yapamıyor bu ne biçim et diyor. Başemel soslu şeyler falan değişik değişik yaparım normalde ama böyle şeyleri yemediği için bende mecbur klasik yapıyorum hep ama yokk işteE corba pilav klasik seyler yapmayin.kereviz yataginda portakalli ördek yapin mesela
İnşallah yoksa bilmiyorum böyle ne olacakYapsin madem sende faydalan. Zamanla düzene girer ama alışır
5 yaşındaki çocuk gibi aynı. yemeğin içini didikliyor yok bunu niye koydun içine, karabiber niye koydun...
Kendi hazirlasin siz yiyinYapsam onada kesin bir şey bulur tatilde bile açık büfe beğenmeyen adam o kadar yemek güzel değilmiş hiç biri. En güzeli kebapmış bilmem ne. Kebapta olsa burası iyi yapamıyor bu ne biçim et diyor. Başemel soslu şeyler falan değişik değişik yaparım normalde ama böyle şeyleri yemediği için bende mecbur klasik yapıyorum hep ama yokk işte
Diyormuş malesef kaynanam böyle alıştırmış o da diyor yemiyor diyeAnnesinin evinde de diyebiliyor muymuş bunları? Ya da yalnız mı yasıyordu eskiden kendi mi yapıyordu? Bırakın sakın elinizi sürmeyin çok ciddiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?