Eşim beni yıldırdı artık

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
En sonunda patladım. Sorun yemek. Yaptığım her şeye bir kusur buluyor yok sulu olmuş, yok susuz olmuş, yok çayın içinde toz varmış, yok fırında tavuk yemezmiş kebap yermiş anca. Çorba sevmez, pilavda yemezdi yeni yeni yemeye başladı. Şu zamana kadar uğraştım durdum çevremde hep güzel yemek yaptığımı söyler. Gerçekten özenerek yaparım. Değişik şeylere hiç açık değil zaten... en sonunda dedim yeterrr bıktım bir insan yemek yaparken diken üstünde olur mu ya. Bir eline sağlık de, şükür bil ya. Ben kebapçı hasan usta değilim ki sana kebap, mangal yapayım evde. Ev yemekleri işte ne bekliyorsun. O zaman dışarı götür dışarda yiyelim. Çok üzüldüm artık sinirlendim. Yarın bir gün çocuğumuz olsa onadamı böyle örnek olacaksın sen dedim. Bundan sonra artık yemek yapmama kararı aldım. Hiçbir şeyi eksik etmedim bugüne kadar ama artık bardağın son damlası oldu... ilkten geldi öptü falan tamam dedi.. yapıyorsun zaten dedi. Ne yapayım sen söyle dedim. Bilmem aklıma gelmiyor şuan dedi. Tabi gelmez dedim bir şey beğendiğin yok ki ! Sonunda bende patlıycam artık yeter şiştim dedi. Zaten karantina yüzünden dışarda yiyemiyoruz eskiden haftada bir de olsa yerdik her gün her gün ne yapsam diye düşünmekten gına geldi bide adamın kahrını çekiyorum ya. Ne yapayım sizce artık kendimi enayi gibi hissediyorum

Sen canının istediği gibi yap yemeklerini ister yesin ister yemesin bugün bu var beğenmediysen yemeyebilirsin de. Çok biliyosa kendi yapsın

Ahahah eşiniz 12 yasında bi ergen mi her gün kebap yiyecek heralde. Yapmayın yemek falan kendisi yapsın dışardan söylesin. Bi güzel kabız olsun. Yalvarsın tekrar yemek yapın diye nazlana nazlana yapın.
5 yaşındaki çocuk gibi aynı. yemeğin içini didikliyor yok bunu niye koydun içine, karabiber niye koydun...

5 yaşındaki çocuk gibi aynı. yemeğin içini didikliyor yok bunu niye koydun içine, karabiber niye koydun...

O ne ya kaynana gibi

bence kendine yap konu sahibesi, o da cok biliyorsa kendi yapsin icine artik karabiberi de kendi koyar ... deli mi ne anlamadim.

E corba pilav klasik seyler yapmayin.kereviz yataginda portakalli ördek yapin mesela
Yapsam onada kesin bir şey bulur tatilde bile açık büfe beğenmeyen adam o kadar yemek güzel değilmiş hiç biri. En güzeli kebapmış bilmem ne. Kebapta olsa burası iyi yapamıyor bu ne biçim et diyor. Başemel soslu şeyler falan değişik değişik yaparım normalde ama böyle şeyleri yemediği için bende mecbur klasik yapıyorum hep ama yokk işte

Annesinin evinde de diyebiliyor muymuş bunları? Ya da yalnız mı yasıyordu eskiden kendi mi yapıyordu? Bırakın sakın elinizi sürmeyin çok ciddiyim.

Kendi hazirlasin siz yiyin

Annesinin evinde de diyebiliyor muymuş bunları? Ya da yalnız mı yasıyordu eskiden kendi mi yapıyordu? Bırakın sakın elinizi sürmeyin çok ciddiyim.
Diyormuş malesef kaynanam böyle alıştırmış o da diyor yemiyor diye

Grev yap kuzum aklı başına gelsin.
Bu ne böyle?
Şımarık çocuk gibi.
Benim 19 yaşında çok yemek seçen bir oğlum var böyle eziyet etmiyor bana.
Hani nazlansa evlattır nazı çekilir.
Oğlum da en az bir öğünü dışardan söylerdi corona nedeniyle artık yemek siparişi bitti.
Yediği 3-5 şey arasında dönüp duruyoruz.

Çocuk adam:))Bu kadar yemek seçmek ,yapılanı begenmemekte neymiş ,okurken bana geldiler.O kadar emeğin üstüne yapacağı tek şey yemeği yiyip eline sağlık diyecek ,onu da beceremiyor ana kuzusu.Siz de canınız isterse yapın istemezse yapmayın ,nasılsa beğenmiyorsan diyip susun ,ne yerse yesin.Bir de bu çocukları niye bu kadar simartirlar bilmem.Yazlari kendi evimizde hep ben yapardim yemekleri,kardesim yaza başlarken bulgur yemiyordu ,bittiğinde gayet de yiyordu ,Çünkü 10 kere söyledi yemiyorum diye ben de umursamadan pişirdim ,yemezsen sen bilirsin ben seviyorum dedim,ve yedi.Bu kadar çocuk keyfi mi aranır hiç .Gaza geldim kayinvalidene saydirdim ,ama bu tür insanlara dayanamiyorum

Benim eşimde çok yemek seçer yeni evliyken bende az çekmedim bu konuda. Tavrını koy biz aşçı değiliz sonuçta elimizden geleni yapıyoruz zaten. Bende çareyi eşimin sevdiği yemekleri yapmakla buldum sende öyle yap dahada beğenmiyosa zıkkımın kökünü yesin valla ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…