- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Aparatif şeyler yapın seviyorsa ev yapımı hamburger, şinitzel, nuget, çıtır tavuk, tantuni, pide, pizza tarzı şeyler.. Ben öyle şeyler yaparım eşim o tarz şeyler sever.. Bu arada yanlış anlaşılmasın şinitzeli falan dondurulmuş falan almıyorm herşeyini kendim yaparımEn sonunda patladım. Sorun yemek. Yaptığım her şeye bir kusur buluyor yok sulu olmuş, yok susuz olmuş, yok çayın içinde toz varmış, yok fırında tavuk yemezmiş kebap yermiş anca. Çorba sevmez, pilavda yemezdi yeni yeni yemeye başladı. Şu zamana kadar uğraştım durdum çevremde hep güzel yemek yaptığımı söyler. Gerçekten özenerek yaparım. Değişik şeylere hiç açık değil zaten... en sonunda dedim yeterrr bıktım bir insan yemek yaparken diken üstünde olur mu ya. Bir eline sağlık de, şükür bil ya. Ben kebapçı hasan usta değilim ki sana kebap, mangal yapayım evde. Ev yemekleri işte ne bekliyorsun. O zaman dışarı götür dışarda yiyelim. Çok üzüldüm artık sinirlendim. Yarın bir gün çocuğumuz olsa onadamı böyle örnek olacaksın sen dedim. Bundan sonra artık yemek yapmama kararı aldım. Hiçbir şeyi eksik etmedim bugüne kadar ama artık bardağın son damlası oldu... ilkten geldi öptü falan tamam dedi.. yapıyorsun zaten dedi. Ne yapayım sen söyle dedim. Bilmem aklıma gelmiyor şuan dedi. Tabi gelmez dedim bir şey beğendiğin yok ki ! Sonunda bende patlıycam artık yeter şiştim dedi. Zaten karantina yüzünden dışarda yiyemiyoruz eskiden haftada bir de olsa yerdik her gün her gün ne yapsam diye düşünmekten gına geldi bide adamın kahrını çekiyorum ya. Ne yapayım sizce artık kendimi enayi gibi hissediyorum
Lahmacun da yaparım.. Yemek yapmayı çok severim üç çocuğum var bu arada üçü de küçük..Aparatif şeyler yapın seviyorsa ev yapımı hamburger, şinitzel, nuget, çıtır tavuk, tantuni, pide, pizza tarzı şeyler.. Ben öyle şeyler yaparım eşim o tarz şeyler sever.. Bu arada yanlış anlaşılmasın şinitzeli falan dondurulmuş falan almıyorm herşeyini kendim yaparım
En sonunda patladım. Sorun yemek. Yaptığım her şeye bir kusur buluyor yok sulu olmuş, yok susuz olmuş, yok çayın içinde toz varmış, yok fırında tavuk yemezmiş kebap yermiş anca. Çorba sevmez, pilavda yemezdi yeni yeni yemeye başladı. Şu zamana kadar uğraştım durdum çevremde hep güzel yemek yaptığımı söyler. Gerçekten özenerek yaparım. Değişik şeylere hiç açık değil zaten... en sonunda dedim yeterrr bıktım bir insan yemek yaparken diken üstünde olur mu ya. Bir eline sağlık de, şükür bil ya. Ben kebapçı hasan usta değilim ki sana kebap, mangal yapayım evde. Ev yemekleri işte ne bekliyorsun. O zaman dışarı götür dışarda yiyelim. Çok üzüldüm artık sinirlendim. Yarın bir gün çocuğumuz olsa onadamı böyle örnek olacaksın sen dedim. Bundan sonra artık yemek yapmama kararı aldım. Hiçbir şeyi eksik etmedim bugüne kadar ama artık bardağın son damlası oldu... ilkten geldi öptü falan tamam dedi.. yapıyorsun zaten dedi. Ne yapayım sen söyle dedim. Bilmem aklıma gelmiyor şuan dedi. Tabi gelmez dedim bir şey beğendiğin yok ki ! Sonunda bende patlıycam artık yeter şiştim dedi. Zaten karantina yüzünden dışarda yiyemiyoruz eskiden haftada bir de olsa yerdik her gün her gün ne yapsam diye düşünmekten gına geldi bide adamın kahrını çekiyorum ya. Ne yapayım sizce artık kendimi enayi gibi hissediyorum
Yapmayın. Gerçekten en nefret ettiğim şey kıymet bilmez insan.En sonunda patladım. Sorun yemek. Yaptığım her şeye bir kusur buluyor yok sulu olmuş, yok susuz olmuş, yok çayın içinde toz varmış, yok fırında tavuk yemezmiş kebap yermiş anca. Çorba sevmez, pilavda yemezdi yeni yeni yemeye başladı. Şu zamana kadar uğraştım durdum çevremde hep güzel yemek yaptığımı söyler. Gerçekten özenerek yaparım. Değişik şeylere hiç açık değil zaten... en sonunda dedim yeterrr bıktım bir insan yemek yaparken diken üstünde olur mu ya. Bir eline sağlık de, şükür bil ya. Ben kebapçı hasan usta değilim ki sana kebap, mangal yapayım evde. Ev yemekleri işte ne bekliyorsun. O zaman dışarı götür dışarda yiyelim. Çok üzüldüm artık sinirlendim. Yarın bir gün çocuğumuz olsa onadamı böyle örnek olacaksın sen dedim. Bundan sonra artık yemek yapmama kararı aldım. Hiçbir şeyi eksik etmedim bugüne kadar ama artık bardağın son damlası oldu... ilkten geldi öptü falan tamam dedi.. yapıyorsun zaten dedi. Ne yapayım sen söyle dedim. Bilmem aklıma gelmiyor şuan dedi. Tabi gelmez dedim bir şey beğendiğin yok ki ! Sonunda bende patlıycam artık yeter şiştim dedi. Zaten karantina yüzünden dışarda yiyemiyoruz eskiden haftada bir de olsa yerdik her gün her gün ne yapsam diye düşünmekten gına geldi bide adamın kahrını çekiyorum ya. Ne yapayım sizce artık kendimi enayi gibi hissediyorum
Yok attım işte bir usta :)Galıba Adana lısınız hasan usta deyinceneyse konuya gelirsek sız haklısınız tabi ki birazda kendisi yapsın
Aynı sorun bendede var peki sizi eleştiriyormu yemek yaparken gelip mutfaga o daha bi sinir bozucu işime karısılmasındanda emek saygısızlıgındanda nefret ederim beğenmiyosan yeme yada kalk kendin yap bu cevapları veriyorum genelde ben ve cok sinirleniyorum siz gibi en son Masaya vurdum fırlattım catalı bağırdım baya bir ondan sonra kesti sesini gercekten b.k yesinler artık
Çiğ köfte, lahmacun, sulu yemek, çorba, tavuk falan yapıyorAnasi hergun ne yemek yaparmis acaba cok merak ettim
Benim babannemlerde de etsiz gun gecmezmis hep bu tarz ama nice sonra alisinca babamda benim annemin yemeklerini arar olmus. Sozun ozu esiniz sizin sisteminize alisinca soylenmeyi birakir.Çiğ köfte, lahmacun, sulu yemek, çorba, tavuk falan yapıyor
İnşallah yaBenim babannemlerde de etsiz gun gecmezmis hep bu tarz ama nice sonra alisinca babamda benim annemin yemeklerini arar olmus. Sozun ozu esiniz sizin sisteminize alisinca soylenmeyi birakir.
Zıkkım pişir. Kokuylede corba yapEn sonunda patladım. Sorun yemek. Yaptığım her şeye bir kusur buluyor yok sulu olmuş, yok susuz olmuş, yok çayın içinde toz varmış, yok fırında tavuk yemezmiş kebap yermiş anca. Çorba sevmez, pilavda yemezdi yeni yeni yemeye başladı. Şu zamana kadar uğraştım durdum çevremde hep güzel yemek yaptığımı söyler. Gerçekten özenerek yaparım. Değişik şeylere hiç açık değil zaten... en sonunda dedim yeterrr bıktım bir insan yemek yaparken diken üstünde olur mu ya. Bir eline sağlık de, şükür bil ya. Ben kebapçı hasan usta değilim ki sana kebap, mangal yapayım evde. Ev yemekleri işte ne bekliyorsun. O zaman dışarı götür dışarda yiyelim. Çok üzüldüm artık sinirlendim. Yarın bir gün çocuğumuz olsa onadamı böyle örnek olacaksın sen dedim. Bundan sonra artık yemek yapmama kararı aldım. Hiçbir şeyi eksik etmedim bugüne kadar ama artık bardağın son damlası oldu... ilkten geldi öptü falan tamam dedi.. yapıyorsun zaten dedi. Ne yapayım sen söyle dedim. Bilmem aklıma gelmiyor şuan dedi. Tabi gelmez dedim bir şey beğendiğin yok ki ! Sonunda bende patlıycam artık yeter şiştim dedi. Zaten karantina yüzünden dışarda yiyemiyoruz eskiden haftada bir de olsa yerdik her gün her gün ne yapsam diye düşünmekten gına geldi bide adamın kahrını çekiyorum ya. Ne yapayım sizce artık kendimi enayi gibi hissediyorum
Çok biliyorsa bı lokantayla anlassin günlük yemek getirirler sende kurtulursun,,keşke benimkide yapsa valla ben hiç sevmiyorum yemek yapmayı bende ayda bir iki kere dışarda yerdim sinemaya giderdik cocuklarla şimdi çok sıkıldık okul kapandigindan beri evdeler kuzularimEn sonunda patladım. Sorun yemek. Yaptığım her şeye bir kusur buluyor yok sulu olmuş, yok susuz olmuş, yok çayın içinde toz varmış, yok fırında tavuk yemezmiş kebap yermiş anca. Çorba sevmez, pilavda yemezdi yeni yeni yemeye başladı. Şu zamana kadar uğraştım durdum çevremde hep güzel yemek yaptığımı söyler. Gerçekten özenerek yaparım. Değişik şeylere hiç açık değil zaten... en sonunda dedim yeterrr bıktım bir insan yemek yaparken diken üstünde olur mu ya. Bir eline sağlık de, şükür bil ya. Ben kebapçı hasan usta değilim ki sana kebap, mangal yapayım evde. Ev yemekleri işte ne bekliyorsun. O zaman dışarı götür dışarda yiyelim. Çok üzüldüm artık sinirlendim. Yarın bir gün çocuğumuz olsa onadamı böyle örnek olacaksın sen dedim. Bundan sonra artık yemek yapmama kararı aldım. Hiçbir şeyi eksik etmedim bugüne kadar ama artık bardağın son damlası oldu... ilkten geldi öptü falan tamam dedi.. yapıyorsun zaten dedi. Ne yapayım sen söyle dedim. Bilmem aklıma gelmiyor şuan dedi. Tabi gelmez dedim bir şey beğendiğin yok ki ! Sonunda bende patlıycam artık yeter şiştim dedi. Zaten karantina yüzünden dışarda yiyemiyoruz eskiden haftada bir de olsa yerdik her gün her gün ne yapsam diye düşünmekten gına geldi bide adamın kahrını çekiyorum ya. Ne yapayım sizce artık kendimi enayi gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?