Eşim beni yıldırdı artık

Benım esımde oyle kusur bulmaz ama hıcbır yemegı yemez dogru duzgun tavuk et artık ben bıktım. Artık yapıyorum ıster ye ıster yeme bunları bulduguna sukret yınede yemıyorsan gıt dısarda ye gel benı yorma dıyorumm. Yemek ayırt edenleren nefret edıyorumm nasıl bır mıgde vatsa hıc bırseyı almıyor bosver sen yap ıster yesın ıster yemesın hızmetcısı yada annesı yok

Yazık vallahi...
insanlar şu günlerde ne hallerde.para kısıtlı. Sorun bakin ne sofralar var tek çorbayla idare edilen...
Bu ne şükürsüzlüktür ne şımarıklıktır..
Koca koca insan bide bunlar !

Yaptigim yemeği savunmaktansa kendinden utanmasını sağlayacak tepkiler verirdim ben olsam.

Aparatif şeyler yapın seviyorsa ev yapımı hamburger, şinitzel, nuget, çıtır tavuk, tantuni, pide, pizza tarzı şeyler.. Ben öyle şeyler yaparım eşim o tarz şeyler sever.. Bu arada yanlış anlaşılmasın şinitzeli falan dondurulmuş falan almıyorm herşeyini kendim yaparım

Lahmacun da yaparım.. Yemek yapmayı çok severim üç çocuğum var bu arada üçü de küçük..

Hahaha yapiyorum begenmedimi diyirun baska birsey yok ya ye yada ac kal yada kendine bise yap diye diye herseyi yemeye alıştırdım valla essek degilim hos ne yapılıyorsa yencek okdr

geçen bende kocama

yüz verdik aliye geldi sıçtı halıya dedim ,

hiç yapmayacam aç kalacan görecen gününü beni eski bekarlık günlerime çevirme yemek diye meletirim seni dedim ,

ve bunu derken yeteri kadar ciddi söyledim , o günden beri böyle geziyor

Niye yemekleri siz yapıyorsunuz ki? Kim neyi iyi yapıyorsa onu yapsın. Ben pilav salata ya da sebze yemeği konusunda iyiyim. Eşim diğerlerinde iyi. Sabahtan konuşuruz. Bugün ne yapalım diye. Ona göre ya alırız ya buzluktan çıkarırız. İşin sırrı iletişim. Eşleriniz de yemek yapmayı öğrensin. Siz aşçı değilsiniz, eşsiniz.ü

Yapmayın. Gerçekten en nefret ettiğim şey kıymet bilmez insan.

Yok onu yapmıyor bende çok sinirlenirim yemek yaparken birinin gelip karışmasına haklısınız

Zıkkım pişir. Kokuylede corba yap

Tek kisilik yapin yemekleri.
Kendiniz afiyetle yiyin.

Baksın basinin çaresine.
Ben de mesela nane pek sevemem yiyemem hani bir iki sey olur seçtiği. Ortada buluşan tariflerle gidersiniz ama her seyi seciyorsa hic zorlamayin

Çok biliyorsa bı lokantayla anlassin günlük yemek getirirler sende kurtulursun,,keşke benimkide yapsa valla ben hiç sevmiyorum yemek yapmayı bende ayda bir iki kere dışarda yerdim sinemaya giderdik cocuklarla şimdi çok sıkıldık okul kapandigindan beri evdeler kuzularim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…