Eşim beni yıldırdı artık

Esim asiri yemek secen biriydi. Ben her zaman yemek yapmadim
Simdi brokoli bile adama lezzzetli geliyor. Kiymetini anladi.
Ne yaparsam yapayim seviniyor. Keyfe gore yemek yapamam, ne yapilirsa onu yicek. Ilk zamanlar cok surat asiyordu ama alisti.

Anasi gecenin 3.unde patates bile kizartirdi.
Mesela annesi bize geldigi zaman benden degilse annesinden ister. Cunku yapmiyorum artik. Evde yemek varken kimse bisi isteyemez valla

Bu arada ben de yemek secerim o yapmadigina gore sorun yok.

Son düzenleme:
Zuhal topaldaki kaynanalar geldi aklima

Allah kolaylik versin. Benim esim de yemek secer ama asla bu kadar degil. Ona ragmen ben de zorlaniyorum. Sizin isiniz cidden cok zor. Yapilacak tek sey ona yemek yapmamak. Normal insanlar ne yiyorsa onu pisirin, yemek ya da yememek kendine kalsin.

Ben de cok yemek seçerim her şeyi yemem. Ama biri bana yemek yapsa midem bulansa zehir olsa dahi yerim çünkü emek vermiş hazırlamış. Anneme dahi nazlanmam yemem demem,sevmediğimi bilir ama arada yapar ben de yerim. Aksi terbiyesizliktir. Bence siz esinize yemek yapmayın o yapsın ya da disarıdan söyleyin.

Sormayın kaynanam çok kötü alıştırmış çok düşüncesiz ya az önce kavga ettik ağlıyordum bağırdı ben şimdi bunu yemek zorundamıyım sevmiyorum diye bende yemezsen yeme tek bu değil ki aynı beş yaşında çocuk gibisin dedim bağırdım. Kaç gündür zaten evde gına geldi insan bir gelir sarılır ilgilenir dedim sarıldı öptü bıktım dengesiz hallerinden

Koskoca insanların yemek seçmesi o kadar garibime gidiyor ki.Sevmezsin anlarım ama dile getirme.Hele bir de eşine.Annen değil ki hep nazın geçsin.Ben olsam yemek falan yapmam.Kendi ne yapabiliyorsa onu yapıp yesin.

Bu ne ya kalksın kendi yapsın paşa bey... ya da eline haftalık menü versin de laf söyleyemesin, sıfır katkı ama laf söylemeye gelince dil pabuç kadar... eşim de evden çalışıyor 3 öğün yemek yapmak baya zor ztn, insan değişik olsun şık olsun istiyor derken bir bakıyorsun günün tümü yemek yaparak geçmiş...

Bizim evde her gun illa yemek olacak diye bir sey yok bazen kahvaltilik yeriz bazen sofrayi donatirim iyi kotu bulduğumuzu yeriz sukur ederiz. Siz yapin ister yesin ister yemesin

Ayni benim esim. Kendi yaptigi yemegi bile begenmez. Ben o olumsuz bir yorum yaptiginda sinirlendigim icin artik yorum yapmaz. Begenirse guzel olmus eline saglik der, begenmezse demez ama mecbur yiyecek. Arada bahane buldugunda sen oyle yap derim, begenmediysen yemeyebilirsin derim.

Bunlar kendini gurme saniyor. Disarinin pis yagli zararli yiyeceklerini bayila bayila yerler. Ben artik begendi mi begenecek mi diye ugrasmiyorum. Begenmeyen gitsin disarda yesin. Aliverin onunden tabagi

sadece yemek mevzusunda mı böyle genel olarak böyle herşeyi eleştiren biri mi

Cannniiiimmm kocacagim pismemis tavuguma bile olsun guzel der pilavimi kendim begenmem o cok guzel olmus eline saglik der bugun yemek yapamadim derim olsun disardan yiyelim ne istiyor canin der. Allah size sabir versin. Bizim evin hicbisey begenmeyeni de benim sebze yemem icinde sogan olan hicbisey yemem tatli yemem

Esnafız borcumuz var yaklasik 3 aydir iş yapamiyoruz elemanlarimizin maaslarini veriyoruz ama kendimiz kıt kanaat geciniyoruz. Çünkü ileriyi göremiyoruz sabit gelirimiz yok istesek kredi kartini kullaniriz ama ozaman elemanlarin maasina yetmez. Allahtan bolbol konservelerim kurularim var yaptigim,1 çuval unum var . Et türünü oğlumuza öncelikli yediriyoruz. bugün sadece barbunya tursu yaptim,dün bulgur pilavi cacık (ogluma 3 köfte), yarina menemen makarna .... rabbime binlerce kez sükürler olsun verdigi nimetlere... esim hic sikayet etmiyor . 2020 yılında hala acliktan ölen insanlarin oldugu bir dunyada yaşıyoruz. Fazla takilma begenmiyorsa peynir ekmek yesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…