• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle hiçbir şey paylaşmak istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bebsk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
18
6
1
30
Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum umarım ilgilenenler olur biraz dertleşebiliriz
Evleneli üç yıl oldu ve eşim benimle hiçbir şey yapmak istemiyor evlendiğimizden beri birkaç kes tatile çıktık o da benim zorumla kavgalarla ikna ettiğim kış tatilleriydi. Balayından başka yaz tatili yapmadık ailelerle gittik evlendikten sonraki yazlar. Bana gelince hep bir bahanesi var işi bahane ediyor resmi günlerde de başka bahaneler buluyor her türlü gitmiyor. İnsan eşiyle bir şey yapmak paylaşmak istemez mi. Haftasonları da aynı açık açık bana başbaşa keyif almıyorum kalabalık daha iyi oluyor diyor haftasonu bir şey yapalım dedim mi. Tamam bazı şeyler arkadaşlarla daha güzel ama insan karısıyla bir şey paylaşmak anı biriktirmek neden istemez ki
Cinsel olarak da böyle ben yaklaşırsam yaklaşıyor onda da beş gün hadi diyorsam bir gününe tamam diyor. Bu da artım zoruma gidiyor ben de bir şey demiyorum. Evlendiğimizden beri böyleydi ama artık çok bunaldım yıprandım bunlar dışında hiçbir sorunumuz yok. Kaç kere bu iki konu hakkında konuşmaya çalışsam da beni anlamıyor bir şekilde beni suçlu çıkartıyor konuşarak çözülemeyeceği belli yoruldum artık sizce ne yapmalıyım

Görücü usulü mü evlendiniz?
Hayır severek evlendik bir buçuk yıl flört ettik o zamanlar her şey çok güzeldi evlendikten sonra böyle oldu anlamıyorum para sıkıntımız da çok ama neden böyle bilmiyorım

Eşinizin sizi sevdiğini düşünüyor musunuz?
Böyle yaptıkça bilemiyorum ki bazen çok seviyor gibi çok iyi gibi ama böyle yapınca sevgisinden nasıl emin olabilirim lafa gelince çok seviyor ama birazda davranışlar belli etmez mi

Hayır severek evlendik bir buçuk yıl flört ettik o zamanlar her şey çok güzeldi evlendikten sonra böyle oldu anlamıyorum para sıkıntımız da çok ama neden böyle bilmiyorım
Para sıkıntımız da yok demek istedim.

Nasıl tanıştınız aynı şehirdemiydiniz

Bir şey yok gibi davranırsanız o da öyle davranır.
Göz dağı verin.
Sizin için sınır olan şeyler olsun. Bu şekilde devam ederse "Ben bu evliliği devam ettiremem, ettirmem" şeklinde ciddi bir konuşma yapın. Kendine çeki düzen versin.
Her halükarda bana katlanır demesin yani.

Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum umarım ilgilenenler olur biraz dertleşebiliriz
Evleneli üç yıl oldu ve eşim benimle hiçbir şey yapmak istemiyor evlendiğimizden beri birkaç kes tatile çıktık o da benim zorumla kavgalarla ikna ettiğim kış tatilleriydi. Balayından başka yaz tatili yapmadık ailelerle gittik evlendikten sonraki yazlar. Bana gelince hep bir bahanesi var işi bahane ediyor resmi günlerde de başka bahaneler buluyor her türlü gitmiyor. İnsan eşiyle bir şey yapmak paylaşmak istemez mi. Haftasonları da aynı açık açık bana başbaşa keyif almıyorum kalabalık daha iyi oluyor diyor haftasonu bir şey yapalım dedim mi. Tamam bazı şeyler arkadaşlarla daha güzel ama insan karısıyla bir şey paylaşmak anı biriktirmek neden istemez ki
Cinsel olarak da böyle ben yaklaşırsam yaklaşıyor onda da beş gün hadi diyorsam bir gününe tamam diyor. Bu da artım zoruma gidiyor ben de bir şey demiyorum. Evlendiğimizden beri böyleydi ama artık çok bunaldım yıprandım bunlar dışında hiçbir sorunumuz yok. Kaç kere bu iki konu hakkında konuşmaya çalışsam da beni anlamıyor bir şekilde beni suçlu çıkartıyor konuşarak çözülemeyeceği belli yoruldum artık sizce ne yapmalıyım
sizinle belli bir evlenme amaci mi vardi.yani sizi bence sevmiyor ama evliligindende memnun bir tip.maliniz mülkunuz felanmi var

Bak bacım seninle vakit geçirmeyi sevmiyor
Seninle sevişmeyi sevmiyor
Seninle kavga bile etmiyorsa
Biliyorsun cevabı seni sevmiyor
Sende sevmezsin böyle birini gurur sahibiysen
Seni tutan ne aşk mı sevgi mi evlilik olmayan evlilik mi
Toplum baskısı mı çocuk mu ne
Sırf kocam var diyebilmek için mi evlisin
Mantıklı bir sebebin varsa anlat inan ki böyle bir birlikteliğin sebebini bende merak ediyorum!??

Bir şey yok gibi davranırsanız o da öyle davranır.
Göz dağı verin.
Sizin için sınır olan şeyler olsun. Bu şekilde devam ederse "Ben bu evliliği devam ettiremem, ettirmem" şeklinde ciddi bir konuşma yapın. Kendine çeki düzen versin.
Her halükarda bana katlanır demesin yani.
Öyle mi düşünür bilmiyorum ama ben ne zaman konuşmaya kalksam ya da tavır koymaya kalksam bir sorun yok da ben manyakmışım gibi davranıyor. Mutsuzluğumu daha nasıl gösterebilirim bilmiyorum

Bak bacım seninle vakit geçirmeyi sevmiyor
Seninle sevişmeyi sevmiyor
Seninle kavga bile etmiyorsa
Biliyorsun cevabı seni sevmiyor
Sende sevmezsin böyle birini gurur sahibiysen
Seni tutan ne aşk mı sevgi mi evlilik olmayan evlilik mi
Toplum baskısı mı çocuk mu ne
Sırf kocam var diyebilmek için mi evlisin
Mantıklı bir sebebin varsa anlat inan ki böyle bir birlikteliğin sebebini bende merak ediyorum!??
Benimle evde vakit geçirmeyi seviyor arkadaşlarımızla olduğumuzda evlerde mutlu oluyor beni sevdiğini söylüyor sürekli. Beni tutan bir evliliği yıkmanın kolay olduğunu bilmem yapıcı olmayan altında yatan sebepleri arayıp düzeltmeye çalışıyorum sadece ya da kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. Onu seviyorum ama böyle böyle artık onunla devam etme isteğimi yok ediyor buraya da bu yüzden geldim kimseyle paylaşamıyorum belki fikir olur diye bilmiyorum

Sevişmek istemeyen,birlikte bir şeyler yapmaktan zevk almayan. Her türlü eğlenceli vakti akraba ve arkadaş ortamında geçiren adamın sizi sevdiğini düşünmenizin nedeni ne??Buradan bakınca evlenmek için evlenmiş ,herşey köprüyü geçene kadar minvalında takılan.Öylesine biri gibi duruyor.

dıştan aldığı onayla mutlu olan insanlar elde ettikleri ve zaten kabul gördükleri ortamların, insanların kıymetini bilmiyorlar bence ve sıkıcı buluyorlar. Arkadaşlara ve toplu ortama şov yapmak, onaylarını kazanmak, ilgilerini görmek hoşuna gidiyordur.
ya da diğer ihtimal kafanız uyuşmuyordur. çok yakın bir arkadaşım var ne zaman otursam sıkılıyorum ama yıllardır arkadaşım olunca koparmıyorum bağı. ortak muhabbetimiz yok hep kendi arkadaş çevresini çekiştirmek ya da kullandığı kremlerden bahsetmek istiyor. sizin de konuşacak ortak konu eksikliğiniz olabilir belki

Sevişmek istemeyen,birlikte bir şeyler yapmaktan zevk almayan. Her türlü eğlenceli vakti akraba ve arkadaş ortamında geçiren adamın sizi sevdiğini düşünmenizin nedeni ne??Buradan bakınca evlenmek için evlenmiş ,herşey köprüyü geçene kadar minvalında takılan.Öylesine biri
dıştan aldığı onayla mutlu olan insanlar elde ettikleri ve zaten kabul gördükleri ortamların, insanların kıymetini bilmiyorlar bence ve sıkıcı buluyorlar. Arkadaşlara ve toplu ortama şov yapmak, onaylarını kazanmak, ilgilerini görmek hoşuna gidiyordur.
ya da diğer ihtimal kafanız uyuşmuyordur. çok yakın bir arkadaşım var ne zaman otursam sıkılıyorum ama yıllardır arkadaşım olunca koparmıyorum bağı. ortak muhabbetimiz yok hep kendi arkadaş çevresini çekiştirmek ya da kullandığı kremlerden bahsetmek istiyor. sizin de konuşacak ortak konu eksikliğiniz olabilir belki
ortak konumuz olamıyor o da aynı hep çevresini çekiştirmekten başka bir şey konuşmuyor ki. Benim eğitim düzeyim yüksek çoğu yerden konu açmaya derin sohbete girmeye çalışıyorum ama beni dinlemiyor bile
Böyle yazınca anladım galiba o da bitirmek istiyor ama cesaret edemiyor ama bunu ona sordukça söyledikçe asla böyle bir şey istemediğini herşeyin normal ve yolunda olduğunu söylüyor

Benimle evde vakit geçirmeyi seviyor arkadaşlarımızla olduğumuzda evlerde mutlu oluyor beni sevdiğini söylüyor sürekli. Beni tutan bir evliliği yıkmanın kolay olduğunu bilmem yapıcı olmayan altında yatan sebepleri arayıp düzeltmeye çalışıyorum sadece ya da kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. Onu seviyorum ama böyle böyle artık onunla devam etme isteğimi yok ediyor buraya da bu yüzden geldim kimseyle paylaşamıyorum belki fikir olur diye bilmiyorum.
Sorun kendisi,neden sizinle tatile çıkmıyor illa yanında birilerini istiyor?
Bence sizinle sıkılacağını düşünüyor.Bana göre benim eşim aynı zamanda en iyi dostumdur.Beraber tatile gitmek, bir yerde oturup sohbet etmek çok keyifli( şartlar ,ve imkanlar yüzünden artık yapamıyorum😞)

Sorun kendisi,neden sizinle tatile çıkmıyor illa yanında birilerini istiyor?
Bence sizinle sıkılacağını düşünüyor.Bana göre benim eşim aynı zamanda en iyi dostumdur.Beraber tatile gitmek, bir yerde oturup sohbet etmek çok keyifli( şartlar ,ve imkanlar yüzünden artık yapamıyorum😞)
Benim hayalimdeki evlilik de bu keşke bizimde öyle olsaydı da şartlardan yaşamasaydım.
Her türlü olanağı varken bunu istemiyor ve türlü bahanelerle geçiştirmeye kalkıyor. Ailenle git diyor benim ailemle git diyor işi bırakamam diyor. O kadar yoruldum ve bunaldım ki hayalim asla bu değildi bu hayal kırıklığını yenebilsem bi adım atıcam ama sıkıştım kaldım gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X