- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Eksik kalmış. Şeyi de yazdanıza mesela kirpiklerinize kadar sizi öprüğünğ ve tüm gün size baksa bile sıkılmayacağını. Bir biblo gibi olduğunuzu hatta ve hatta sizin için tüm ailesini silebileceğini. Bu yarım kalmış çünkü. Eminim tam tersini yaşıyorsunuzdur. Burada da yalandannn yazıyorsunuzdur. Ben bu tarz böbürlenen kadınlara inanmıyorum.Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de
Mekanlar daha yeni açıldı. Hani bilmiyorsanız bilin istedim. 2 yıla yakındır her yer kapalı. Siz cidden hayal dünyasında yaşıyorsunuz. İnş eşiniz bir gün dediklerinizi yapar da sizi sevindirir. Ne diyim ki… boş verin böyle olmakta güzel aslında, kendi kendini kandırmak harika bir şey.Sinemalar açıldi canım bı bak istersen
Eksik kalmış. Şeyi de yazdanıza mesela kirpiklerinize kadar sizi öprüğünğ ve tüm gün size baksa bile sıkılmayacağını. Bir biblo gibi olduğunuzu hatta ve hatta sizin için tüm ailesini silebileceğini. Bu yarım kalmış çünkü. Eminim tam tersini yaşıyorsunuzdur. Burada da yalandannn yazıyorsunuzdur. Ben bu tarz böbürlenen kadınlara inanmıyorum.
Konu sahibi çevre edinebilirsiniz. Karışın halkın içine. Mesela bir kursa gidin, bakın nasıl hemen ortam yapıyorsunuz. Ayrıca ben severim ya yalnız gezmeyi. Eşinize açık açıkta söyleyin. Benden sıkılıyorsan neden evlendik diye. Ben şimdi kızımla fellik fellik geziyorum vallahi. O olmadan da çalışıyordum , yine bir çevrem vardı. Aslında işe başlasanız harika olur.
Sana ne ispatlayayim nasıl rahatlarsın allahalla gerçi bunu yapacağımdan değil de merak ediyorum o kadar da eminsiniz ki konu sahibini kirmadigim için mutluyum ve yalnis anlamamış istediğinizi düşünün buyrun .Mekanlar daha yeni açıldı. Hani bilmiyorsanız bilin istedim. 2 yıla yakındır her yer kapalı. Siz cidden hayal dünyasında yaşıyorsunuz. İnş eşiniz bir gün dediklerinizi yapar da sizi sevindirir. Ne diyim ki… boş verin böyle olmakta güzel aslında, kendi kendini kandırmak harika bir şey.
Tamam eşiniz size özel pandemi mandemi dinlemedi açtırdı sinemaları . Bunu söylerken ufak atın cidden gülerler. Bu arada daha fazla beğenmedime basmayacağım. Hatta sizi beğeneceğim artık. Bende istiyorum böyle pembiş gözlükler.Sana ne ispatlayayim nasıl rahatlarsın allahalla gerçi bunu yapacağımdan değil de merak ediyorum o kadar da eminsiniz ki konu sahibini kirmadigim için mutluyum ve yalnis anlamamış istediğinizi düşünün buyrun .
Bir de varlıkları üzerine yemin edecekler o kadar eminler ki
Hanımefendi valla artık iki elimi boğazıma atıp boğacak kendimiMekanlar daha yeni açıldı. Hani bilmiyorsanız bilin istedim. 2 yıla yakındır her yer kapalı. Siz cidden hayal dünyasında yaşıyorsunuz. İnş eşiniz bir gün dediklerinizi yapar da sizi sevindirir. Ne diyim ki… boş verin böyle olmakta güzel aslında, kendi kendini kandırmak harika bir şey.
Tamam eşiniz size özel pandemi mandemi dinlemedi açtırdı sinemaları . Bunu söylerken ufak atın cidden gülerler. Bu arada daha fazla beğenmedime basmayacağım. Hatta sizi beğeneceğim artık. Bende istiyorum böyle pembiş gözlükler.
Sinemalar 1,5 yıldır açık mı ? Haber okumuyorsunuz anladım. Tamammm sizsiniz.Hanımefendi valla artık iki elimi boğazıma atıp boğacak kendimisinemalar bir buçuk aydır açık Adana'da girin bakın bilet tarihleri varsa geçmişe dönük hatta bayramdan önce evet iki aydır açık bazı mekanlar da biliyorsunuz dur kapanmadı ve mekanlarin çogu açıp açıp kapadılar ah bir anlatabilsem !
Biletlere bakabilirseniz kimin okuyup okumadigini anlayacaksınızSinemalar 1,5 yıldır açık mı ? Haber okumuyorsunuz anladım. Tamammm sizsiniz.
Sinemalar 1,5 yıldır açık mı ? Haber okumuyorsunuz anladım. Tamammm sizsiniz.
Bilmediğiniz konular hakkında bu kadar emin konusmayinSinemalar 1,5 yıldır açık mı ? Haber okumuyorsunuz anladım. Tamammm sizsiniz.
Alakasız ama ah şu Azerbaycan Türkçesi yok muCanim çox sevindim bir hemyerlimi gorduyume. Birbirinize biraz vaxt verin. Her evlilikde yorğunluq olur bir zaman. O zamanlarda ustune duşsen daha da çetinleşdirersen. Mueyyen muddet gedek gezek deme. Ozun ozunle vaxt keçirmeye çaliş. Ve yoldaşin da bunu gorsun. Mesele o oz ailesinin yanina gedende sen de hazirlaş dolaşmağa çix. Evde ozune meşguliyyet tap. O da hissetsin ki sen ona bağli deyilsen. Zamanla ferqi hissedecek ve o geri donuş edecek
Teşekkur ederimAlakasız ama ah şu Azerbaycan Türkçesi yok muÇox səvirəm ya
neyse, konu sahibi bu mesaja katılıyorum bir süre uzaklaşmak her zaman için işe yarar. Bir de görebildiğim kadarıyla erkeklere bir şeyi ısrarla yaptırırsan bir süre sonra yapıyorlar tamam da, "yapayım yeter ki sussun" modunda olduğu için keyfi de çıkmıyor.
her erkek aynı değil tamam ne yapsın şimdi boşayıp yenisini mi alsınHaydaaaaa artık ne yapacağımızı da millete sorar olduk!
Konu sahibi kendinden orneklendirmis ben de kendimden orneklendirdim. Her erkek aynı değil demek istiyorum yani .
Size cevap vermemiştimde neyse gezersiniz edersiniz tabi ben başka arkadaşın düşünce yapısına karşı yazmıştım. Acaba maddi bir sıkışıklık durumu var mı? Belkide ilişkinizde iletişim kopukluğu olabilir bu konuşu eşinizle konuşmanız gerekiyor. Adam belki işten yorgunda geliyor olabilir bir sürü şey geliyor insanın aklına
Merhaba. Men ozum ozumle vakit geciriyorum. Kitap okuyorum,online ders veriyorum, turkce kursuna gidiyorum, alis verise cikiyorum,dolasmaya gidiyorum.benim duygusal anlamda ona ihtiyacim var o yanimda olsun istiyorum birlikte cikalim. Çocuk istiyor birde. Ben de dusunuyorum çocuk olunca daha da zor olucak bunlari yapmak. Ama o benim gibi vaktini ikimiz gecirmekten çok annesi ablasi ile ya da arkadaşi ile gecirmeyi seviyor. Ben desem ikimiz gidelim gider.ama kendisi dusunmuyor.ben de yoruldum soylemekten. Hep ben adim atmaktanCanim çox sevindim bir hemyerlimi gorduyume. Birbirinize biraz vaxt verin. Her evlilikde yorğunluq olur bir zaman. O zamanlarda ustune duşsen daha da çetinleşdirersen. Mueyyen muddet gedek gezek deme. Ozun ozunle vaxt keçirmeye çaliş. Ve yoldaşin da bunu gorsun. Mesele o oz ailesinin yanina gedende sen de hazirlaş dolaşmağa çix. Evde ozune meşguliyyet tap. O da hissetsin ki sen ona bağli deyilsen. Zamanla ferqi hissedecek ve o geri donuş edecek
Allah için element uydurmayin boşa mı demisimher erkek aynı değil tamam ne yapsın şimdi boşayıp yenisini mi alsın
1 temmuz 2021 ne zamn oldu hanfendiBilmediğiniz konular hakkında bu kadar emin konusmayin
Bir temmuz dan bu yana otuz ağustosa kadar kaç gün geçmiş oluyor hanimefendi ? İki ay olacak ya hani1 temmuz 2021 ne zamn oldu hanfendişakasınız sanırım. Kendinizi yalanladığınız için teşekkürler.
1 senedir gezdiriyor, sinemalara götürüyor demişsiniz ya. Of neyse sizden SIKILDIM. Hoş kalın. Kocişinizle size mutluluk.Bir temmuz dan bu yana otuz ağustosa kadar kaç gün geçmiş oluyor hanimefendi ? İki ay olacak ya hani
Eşimle de 6. Sınıftan beri yan yanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?