- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
+100000Hayatınızı sadece atanmaya bağlamak ne kadar doğru ?
İnşallah atanırsınız ama ya atanamazsanız ?
Atanamazsanız yıkım yaşayabilirsinizçünkü her şeyi atanmaya bağlamıştınız .
Bence bir iş bulup çalışın atanırsanız işten ayrılırsınız
Hem iş bulunca öz güveniniz artacak . Hayata daha farklı bakacaksınız .
Yeni ortam insanllar iyi gelecek .
O zaman tekmeyi daha sert atacaksınız :)
Bu arada yanlış anlamazsınız inşallah :)
yok canım öyle bir şey yapamam yeni hayatımda huzurlu ve mutlu olmak istiyorum en az yarayla atlatmak istiyorumÖnce kadın sonra anne olun... Her haltı yemiş insanlıktan nasibini alamamış biri düzelse bile insan her an tedirgin olur. "Sonra"diyen yapamaz mantığındayım ben. Gidecekseniz bugün gidin,öyle tek cümle v.s senaryo... Unutmayın "hayat bir gündür o da bugündür". Bu yüzden vakit kaybetmeyin.
Hayatınızı sadece atanmaya bağlamak ne kadar doğru ?
İnşallah atanırsınız ama ya atanamazsanız ?
Atanamazsanız yıkım yaşayabilirsinizçünkü her şeyi atanmaya bağlamıştınız .
Bence bir iş bulup çalışın atanırsanız işten ayrılırsınız
Hem iş bulunca öz güveniniz artacak . Hayata daha farklı bakacaksınız .
Yeni ortam insanllar iyi gelecek .
O zaman tekmeyi daha sert atacaksınız :)
Bu arada yanlış anlamazsınız inşallah :)
inşAllah dediğiniz gibi olur ama dikkat edin zaman aleyhinize işlemesin...yok canım öyle bir şey yapamam yeni hayatımda huzurlu ve mutlu olmak istiyorum en az yarayla atlatmak istiyorum
aynen öyle korkunc bir sahneydi1 yavrumu emziriyordum adam dövmek için üstüme yürüdü bebek var lütfen yapma dememle sırtıma tekmeyi atması bir olduBen olsam " geber" yazarim.
Cocuk kucagindayken tekme ne ya? Gozumun onune bile getiremiyorum. O kdr korkunc bi sahne.
aslında 1 yıl bu adama sabretme fikri beni ürkütuyor inşallah sonuçlar açıklanır da ataniriminşAllah dediğiniz gibi olur ama dikkat edin zaman aleyhinize işlemesin...
haklisiniz fakat ben hemsireyim ve çalışırsam 85 üstü puan alırım kamuda çalışmak varken özelde çalışıp sürünmek istemiyorum belkide atanirim belli olmaz kötü ihtimal 1 yil sonra da atanamazsam iste o zaman özelde çalışmaya başlarım
bunuda düşündüm hatta 1 aydır uyku uyumuyorum her ayrıntı yi düşündüm noktasında virgülune kadar bakalım belkide dediginiz gibi yaparım fikirlerim sürekli değişiyor kafam davul gibi ...hayatın akışına göre karar vericem ...dediginiz gibi yapma ihtimalim yüzde 50Özelde başlasanda sonra kpssyi düşünsen ?
Ooo ablacım senin elinde ne güzel mis gibi mesleğin var . Ne diye bu adama katlanıyorsun ?
Bu adam senin sadece etini dövmüyor ki aynı zamanda psikolojini de dövüyor .
Annen bakmaz mı bebeğine ? yada bir bakıcı olmaz mı ?
Çalışsan aynı anda kursa gitsen 1 sene kıt kanaat yada kendine yetecek kadar çalışsan yeter .
Naçizane fikrim kendine bu eziyeti çektirme . Sen kadınsın güçlü ol .
Yani ne bileyim eger gercekten bosanacaksan alternatifleri degerlendir inşallah kpss yi kazanırsın ama kazanamassan bu adam dedıgın gıbıyse 1 sene daha nasıl katlanıcaksın ?bunuda düşündüm hatta 1 aydır uyku uyumuyorum her ayrıntı yi düşündüm noktasında virgülune kadar bakalım belkide dediginiz gibi yaparım fikirlerim sürekli değişiyor kafam davul gibi ...hayatın akışına göre karar vericem ...dediginiz gibi yapma ihtimalim yüzde 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?