Eşim birden ( insan gibi) iyi davranmaya başladı

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Guncelleme 7. Sayfada :)

Konularımı şöyle baksaniz anlarsınız bunlar yazdıklarım yazmadığım çok kötü şeylerde yaşadım devede kulak yani...

Neyse özetle bana 4 aydır nefretle sevgisiz bakan adam... Döven her gün hakaret eden adam 3 gündür benim güzel karım yarim demeler habire öpmeye çalışmalar evliligimizin ilk gününe döndü..ayrıca bana her gün boşanalım deyip evden kovuyordu annemi babami aramaya kalkıyordu gece yarıları seni alsınlar diye 1 hafta önce son aramasinda eğer ararsan darp raporu alırım elimde deliller var seni mahfederim işinden olursun dedim yani adamı tehdit ederek evde kaldım sonuçta benimde evim... Tabiki bosanicam bu yüzden sabrediyorum tercih yaptım açıklanmasını bekliyorum ama böyle iyi davranırsa kadın sığınma gitme yerine eğer kazanmazsam 1 yıl kpss hazırlanıp atanıp öyle boşarım yalan yok... Benim mi gram sevgim kalmadi beni öptüğünde kafamdan bana bağırmaları hakaretleri bebeğim kucagimdayken sırtıma tekme atışı geliyor aklıma ...ve acaba ne çıkarı varda beni sevmeye başladı diye düşünmekten kendimi alamıyorum... Es kişisi eğer davranışların gerçekse iş işten geçti yok eğer bir çıkarın varsa büyük ihtimalle öyle veya elimde delil var deyince tırsmıştır belkide ondan yani... Bu arada bu iyi davranma olayı gece nöbete gittiginde anneme kalmaya gittim ve izin alip 1 gün daha kaldım hatta daha annemde kalmak istedim eve dönmek istemedim ama bahane bulup beni evden aldı zorla kendisi diyordu habire ananin evine git diye neyse sonra birden iyi davranmaya başladı işte... Komik oluyo be... Ben gerizekalı değilim zamani gelince sana duvara kocaman bir hoscakal ile 1 cümlelik yazı yazicam ve hayatından sonsuza dek çıkıcam hatta sevgili kk üyeleri arkadaşlarım o 1 cümlelik yazı ne olabilir onunlada ilgili dip not düşerseniz sevinirim :)) bu arada 1 adet dünya tatlısı bebeğim var beni taşlamayın ayağımı sağlam yere basmadan bu evden dışarı adımımı atmam kızıma tek başıma yetmem gerek inşallah atanirim sonuçlar açıklanır bakalım hayırlısıyla tabiki

Son düzenleme:
Önce kadın sonra anne olun... Her haltı yemiş insanlıktan nasibini alamamış biri düzelse bile insan her an tedirgin olur. "Sonra"diyen yapamaz mantığındayım ben. Gidecekseniz bugün gidin,öyle tek cümle v.s senaryo... Unutmayın "hayat bir gündür o da bugündür". Bu yüzden vakit kaybetmeyin.

Hayatınızı sadece atanmaya bağlamak ne kadar doğru ?
İnşallah atanırsınız ama ya atanamazsanız ?
Atanamazsanız yıkım yaşayabilirsiniz çünkü her şeyi atanmaya bağlamıştınız .

Bence bir iş bulup çalışın atanırsanız işten ayrılırsınız
Hem iş bulunca öz güveniniz artacak . Hayata daha farklı bakacaksınız .
Yeni ortam insanllar iyi gelecek .
O zaman tekmeyi daha sert atacaksınız :)

Bu arada yanlış anlamazsınız inşallah :)

+100000

yok canım öyle bir şey yapamam yeni hayatımda huzurlu ve mutlu olmak istiyorum en az yarayla atlatmak istiyorum

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ yaz yeterli ve manidar zma kocan insan değil insanlara söylenmiş bu laf anlamayabikir dayak nedir kim kimi dövüyo ve kucağında bebekle kadına vurmak sen en güzel yere havale et allaha havale et o yapacağını bilir çık üzüldüm gerçekten

haklisiniz fakat ben hemsireyim ve çalışırsam 85 üstü puan alırım kamuda çalışmak varken özelde çalışıp sürünmek istemiyorum belkide atanirim belli olmaz kötü ihtimal 1 yil sonra da atanamazsam iste o zaman özelde çalışmaya başlarım

Ben olsam " geber" yazarim.
Cocuk kucagindayken tekme ne ya? Gozumun onune bile getiremiyorum. O kdr korkunc bi sahne.
aynen öyle korkunc bir sahneydi1 yavrumu emziriyordum adam dövmek için üstüme yürüdü bebek var lütfen yapma dememle sırtıma tekmeyi atması bir oldu

Ooo ablacım senin elinde ne güzel mis gibi mesleğin var . Ne diye bu adama katlanıyorsun ?
Bu adam senin sadece etini dövmüyor ki aynı zamanda psikolojini de dövüyor .
Annen bakmaz mı bebeğine ? yada bir bakıcı olmaz mı ?
Çalışsan aynı anda kursa gitsen 1 sene kıt kanaat yada kendine yetecek kadar çalışsan yeter .

Naçizane fikrim kendine bu eziyeti çektirme . Sen kadınsın güçlü ol .

Hiç olmadı çalışma şartı rahat başka bir şehre yerleş . Kpss de hep kendi memleketini yazmamışsındır sanırım :)

Birde mezun türün ne ?

Özelde başlasanda sonra kpssyi düşünsen ?
bunuda düşündüm hatta 1 aydır uyku uyumuyorum her ayrıntı yi düşündüm noktasında virgülune kadar bakalım belkide dediginiz gibi yaparım fikirlerim sürekli değişiyor kafam davul gibi ...hayatın akışına göre karar vericem ...dediginiz gibi yapma ihtimalim yüzde 50

biriside aynını söylemiş bende böyle düşündüm 1 aydır uyku yok herşeyi ayrıntısıyla düşünüyorum ..sosyal baskıya kadar ..kıt kanat gecinirsem çevremdeki insanlar bana acıyarak bakar bebeğimede ben bunuda istemiyorum çok güçlü olayım istiyorum tatilime gideyim şıkır şıkır giyineyim şen kahkahalar atayim kimse bana aciyamasin

Yani ne bileyim eger gercekten bosanacaksan alternatifleri degerlendir inşallah kpss yi kazanırsın ama kazanamassan bu adam dedıgın gıbıyse 1 sene daha nasıl katlanıcaksın ?
Kpss girmene çalışmana bişey demiyormu ?

Allah yardimcin olsun canim. Bebegin sutunu bogazinda birakmis cani. Ben senin yerinde olsam bir dakika durmam. Ozele baslayabiliyorsan basla bekleme bile. Iyi davranir tutusmustur anlamistir gidecegini. O sana vuruyor ama bebeginin dusunmuyo. Allaha dua et her darligin bir varligi vardir hakkinda hayirlisi bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…