Eşim birden ( insan gibi) iyi davranmaya başladı

E adamı tehdit edince korkmuş tabi, gönlünüzü almaya çalışıyor, değiştiğinden ya da sizi birden çok sevmeye başladığından değil yani. Böyle birinden insan gibi davranış beklenemez.
Atanırsın umarım en kısa zamanda yolunuz açık olsun.

Canim uzun süre beklemen ve o süreçte esin olacak adamın iyi davranması senin aleyhine hukuki açıdan bence bekleme aç dava elinde güncel darp raporu varken nafakanı tazminatini talep et.

Atanın ve terk edin o adamı cocuk kucagindayken sirta tekme atan adami asla affetmeyin tovbe de etse olsede affetmeyin bence duvara da bisey yazmayin o jayvani oylece hicbir aciklama vs yapmadan terkedin

yemin ediorum böle insanları kazığa oturtup çiviyle çakasım var, bir de insanım diye geziyorlar ortalarda, konularına hiç bakmadım zira sadece bu yazı bile yetti bana yerinde olmak istemezdim ama olsaydım da atanmayı beklemezdim canım

Sen böyle güçlü duruyorsun ya bunca hakarete ve dayağa rağmen çok takdir ediyorum seni, akıllıca davranmani.

atamani bekle mutlaka. bir şey de yazma, boşver. iş yerindekiler duyarsa diye korkmustur. soruşturma geçirir belki işten atılır diye.

darp raporu alabileceğin yaraların geçmesini bekliyordur...
duvarada go ... yourself yazardım ben olsam :) yada git kendini ... derdim türkçe meail ile. ben şimdi aleni yazamıyorum burada küfür yasak olduğu için ama sen anla işte :)

Rezillikten korkma degil. Tercih yapmissin ya is sahibi olunca para kazaninca nolcak? Gözü parada o yuzden. Maas kartini elinden alinca baslar dayak kufur.
tercih yaptığımı bilmiyor kazanırsam ortadan kaybolucam anlayacağın sadece doğuya tayin çıktı ordan tercih yaptimi saniyor ama orayı hic yazmadim

aldatıyor olabilir.
bende bunu düşünüyorum dogrusu Allah tek dileğim bana delil1 bulmam içim fırsat versin aldatiyorsa normalde herşeyi siler ama geçmişte biri nişanlı biri evliyken bir iki falsosunu yakaladim beni ikna etti inandım şimdi dusunuyorumda kesinlikle aldatmis sanırım valla sevinirim böyle bir şey varsa hayırlısı

onunla birlikte doğuya gitme fikri beni çok urkutuyor doğrusu pesimi bırakmaz bir şeyler yapar diye tırsıyorum eşyaları hazırlıyorum bir gidelim bakalım sonrasında ilk siddetinde ailemin yanina gelirim böylece farklı şehirde olunca biraz daha içim rahatlar bunu düşünüyorum birde annem şiddet uygularsa sabr et meyeceksin atlayıp geleceksin dedi bunu söylemesi zor oldu ama gerçekleri görmeleri içimi rahatlattı aileme bir şey yapar diye korkuyorum

ALLAH korusun korktuğum doğru bu adamın doğuya gitmesini bekliyorum o dogudayken ailemin yanında yaşayabilirim aileme zarda verir diyede endişeleniyorum o kadar çok şey du sunuyorum ki ama 1 yıl gerçketen çekilir dert değil bakalım gidişata gore karra vericem inş

Atanın ve terk edin o adamı cocuk kucagindayken sirta tekme atan adami asla affetmeyin tovbe de etse olsede affetmeyin bence duvara da bisey yazmayin o jayvani oylece hicbir aciklama vs yapmadan terkedin
en iyisi bu galiba

bu adamla her an ölümle burun burunasın zaten.
korkunun ecele faydası yok.
en kısa zamanda kurtulursun inşallah.

iki kere falsosunu yakaladığınız adamla da... ne diyeyim.

Simdiye kadar farkli dilden konusuyormussunuz simdi anladigi dilden konusunca ne guzel anlamis

Ben diger arkadaslarin soyledigi gibi herhangi bir ise gir sonra atanirsin seklinde dusunmuyorum. Biraz sabredi hem bebekle de ilgilenip direkt istedigin yere gecmen daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…