Eşim birden ( insan gibi) iyi davranmaya başladı

Hayırlı olsun
Dilerim herşey umduğunuzdan çok daha güzel olsun

Yalnız şunu merak ettim o düzelmesi olayı gerçek değil miydi kısa mı sürdü?
elimdeki deliller yuzunden iyi davranmis malesef sonra yine ayi oldu delil melil yok deyince

Hadi bakalım herşey gönlünce olsun,boşanma süreçi nasıl geçti öküzlük yapmamıştır inşallah..
asla karsisina cikmadim tehdit ettim.anlasmali bosanmazsan delilleri kullanip memuriyetini yakarim diye..bende edinilen mak varligindan daha az pay aldim ugrasmamak icin halloldu kisa surede sukur

Mutluluklar böyle zamanında çok çekmiş ama zamanı geçse bile mutluluğu bulan insanlara çok özeniyorum. Umarım hep mutlu olursunuz.

Hayırlı olsun, eski konularınızı biliyorum ve genel olarak akıllı bir kadın olduğunuz izlenimini edinmiştim. Boş hayallere kapılmayacak, kendini ve kızını düşünen bir kadındınız. Kızınız şu an sorar ama akıl baliğ olunca ne kadar eziyet çektiğinizi anlayıp destek olacaktır size. Dilerim bundan sonraki hayatınız çok güzel olur, isteklerinize ulaşırsınız, sevdiğiniz ve sevildiğiniz ilişkiler yaşarsınız. Mutluluklar. :)

cok tesekkurler canim benim suan o kadar mutluyum ki sukurler olsun bu mutlulugun bana artik ugramayacagini sanirdim yine umut vardi azda olsa ama..iste sukurler olsun Allahima

cok tesekkurler canim benim suan o kadar mutluyum ki sukurler olsun bu mutlulugun bana artik ugramayacagini sanirdim yine umut vardi azda olsa ama..iste sukurler olsun Allahima

Profilinde bosandım yazıyor Aynı evde yasıyorsunuz sanırım

Duvara ne yazdın ?
Bişey yazmadım deme sakın, bütün hayallerim yıkılır
hahahha yazdım ama duvara değil çünkü boşanma durumumu hemen öğrenmemesi gerekiyordu bana zarar vermesin diye..bir defterin içine yazdım boşanacağımı haber verdiğimde defteri aç dedim :) ...6 cümlelik bir şey yazdım atarlı giderli değil..senden kurtuluyorum ve çok mutluyum gibi bir şey yazdım ..fazla atar gider yapamadım uğraşmasın benle diye

Hadi hayırlı olsun. Umarım bundan sonra güzelliklerle dolubir hayatınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…