- 10 Mart 2017
- 461
- 532
- 53
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Valla canim allah kurtarsin.tercih yaptığımı bilmiyor kazanırsam ortadan kaybolucam anlayacağın sadece doğuya tayin çıktı ordan tercih yaptimi saniyor ama orayı hic yazmadim
iki kere falsosunu yakaladığınız adamla da... ne diyeyim.
ailem basta destek olmuyordu sabret ec eksin diyordu bir gün bana yaptık larini 4 dk ses kaydı yaptım onlara attım o günden beri arkamda annemde babamda fakat onlara da güvenemiyorum bazı sebeplerden ötürü bakalım bende ne yapacağımi bilmiyorum su anda ...belki1 1 hafta belki birkaç ay sonra bu işi bitiricem çıkarlarıma bağlıBenim merak ettigim aileniz size destek olan bir ailemi. Eğer oyle ise nicin tekme atan adamla berabersiniz. Gidin onların yanında kalın
Son durumum arkadaşlar 2 gün oldu galiba resmen boşandım bekar bir hatunum yupppiiii hahhaha
Annemin babamın evindeyim kpss az cok çalışıyorum olmazsa özele artık bu şekilde kızımda alıştı sayılır babasını soruyor ama büyüyünce eminim iyiki ayrılmışsın diyecek yeni baba buluruz olmadı
Bence hayatında biri vardı ve buna tekmeyi bastı !!! Bu arada seni çok çok iyi anlıyorum evladın ve senin için hayırlısı neyse o olsun. Kuzucuğu öp lütfen.Guncelleme 7. Sayfada :)
Konularımı şöyle baksaniz anlarsınız bunlar yazdıklarım yazmadığım çok kötü şeylerde yaşadım devede kulak yani...
Neyse özetle bana 4 aydır nefretle sevgisiz bakan adam... Döven her gün hakaret eden adam 3 gündür benim güzel karım yarim demeler habire öpmeye çalışmalar evliligimizin ilk gününe döndü..ayrıca bana her gün boşanalım deyip evden kovuyordu annemi babami aramaya kalkıyordu gece yarıları seni alsınlar diye 1 hafta önce son aramasinda eğer ararsan darp raporu alırım elimde deliller var seni mahfederim işinden olursun dedim yani adamı tehdit ederek evde kaldım sonuçta benimde evim... Tabiki bosanicam bu yüzden sabrediyorum tercih yaptım açıklanmasını bekliyorum ama böyle iyi davranırsa kadın sığınma gitme yerine eğer kazanmazsam 1 yıl kpss hazırlanıp atanıp öyle boşarım yalan yok... Benim mi gram sevgim kalmadi beni öptüğünde kafamdan bana bağırmaları hakaretleri bebeğim kucagimdayken sırtıma tekme atışı geliyor aklıma ...ve acaba ne çıkarı varda beni sevmeye başladı diye düşünmekten kendimi alamıyorum... Es kişisi eğer davranışların gerçekse iş işten geçti yok eğer bir çıkarın varsa büyük ihtimalle öyle veya elimde delil var deyince tırsmıştır belkide ondan yani... Bu arada bu iyi davranma olayı gece nöbete gittiginde anneme kalmaya gittim ve izin alip 1 gün daha kaldım hatta daha annemde kalmak istedim eve dönmek istemedim ama bahane bulup beni evden aldı zorla kendisi diyordu habire ananin evine git diye neyse sonra birden iyi davranmaya başladı işte... Komik oluyo be... Ben gerizekalı değilim zamani gelince sana duvara kocaman bir hoscakal ile 1 cümlelik yazı yazicam ve hayatından sonsuza dek çıkıcam hatta sevgili kk üyeleri arkadaşlarım o 1 cümlelik yazı ne olabilir onunlada ilgili dip not düşerseniz sevinirim :)) bu arada 1 adet dünya tatlısı bebeğim var beni taşlamayın ayağımı sağlam yere basmadan bu evden dışarı adımımı atmam kızıma tek başıma yetmem gerek inşallah atanirim sonuçlar açıklanır bakalım hayırlısıyla tabiki
Son durumum arkadaşlar 2 gün oldu galiba resmen boşandım bekar bir hatunum yupppiiii hahhaha
Annemin babamın evindeyim kpss az cok çalışıyorum olmazsa özele artık bu şekilde kızımda alıştı sayılır babasını soruyor ama büyüyünce eminim iyiki ayrılmışsın diyecek yeni baba buluruz olmadı
saol canim benim uykusuz gecelerim yerine huzurlu uykulara birakti cok sukur annem babam var iyi kotu anlasiyoruz atanmazsamda bir sey olmaz ozelde calisirim insallah ..rabbim saglik sihhat versin anneme babamaoh süper yeni hayatın hayırlı olsun.
sen mutlu olmak için elinden geleni yaptın boyun eğmedin. kızında sende yeni bir başlangıcı hak ettiniz.
amin insallah bekle beni mutluluk ben geliyorummm :)Çok sevindim o öküzden ayrıldığına,yeni hayatın sana ve kızına mutluluklar getirsin..
amin insallah bekle beni mutluluk ben geliyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?