Eşim birden ( insan gibi) iyi davranmaya başladı

Yaa millet kadın döven biri olduğunu anlamasın, işi gücü bozulmasın diye. Eşim iş yerinde birine abi abi diyordu, övgüler düzüyordu. Bide adam buna evlilik ile ilgili akıllar vermiş nikah zamanı. Neyse sonra öğrenmiş karısını dövüyor diye boşanıyormuş kadın, adama küstü kocam
Artık devir değişti, bu tipleri kimse etrafında istemiyor.

Şimdi düzelir 1 ay sonra eski haline geri doner bu tipler. Sakın düzeldi diye güvenme kararlılıkla hedefine devam et. Ben olsam " bu kadehimide şerefsizliğine kaldırıyorum" yazardım .

iki kere falsosunu yakaladığınız adamla da... ne diyeyim.

Canım aldattığına inanmadim ki öyle net deliller değildi mesela memurlar.nette mesajlarda bayanlarla kötü konuşmalarını gördüm ama şifre baskasinda var dedi o yazmış dedi inandım 2 gün önce geldi aklıma bu adamı o zaman tanımıyordum şimdi tanıyorum ki şifresini asla başkasına vermez ...o zaman inandım taninadigimdan... İkinciside eski mail adresi yenisinde kayıtlıydı girdim şifreyi açıldı okşan felan bir sürü kadın ekli bekarki yillarimdan kaldi silicem mail adresi dedi inandım şimdi adamı tanıdıktan sonra yalan olduğunu dusunuyorum o zamna asla en ufak şüphe duymadım

Benim merak ettigim aileniz size destek olan bir ailemi. Eğer oyle ise nicin tekme atan adamla berabersiniz. Gidin onların yanında kalın

Benim merak ettigim aileniz size destek olan bir ailemi. Eğer oyle ise nicin tekme atan adamla berabersiniz. Gidin onların yanında kalın
ailem basta destek olmuyordu sabret ec eksin diyordu bir gün bana yaptık larini 4 dk ses kaydı yaptım onlara attım o günden beri arkamda annemde babamda fakat onlara da güvenemiyorum bazı sebeplerden ötürü bakalım bende ne yapacağımi bilmiyorum su anda ...belki1 1 hafta belki birkaç ay sonra bu işi bitiricem çıkarlarıma bağlı

Son durumum arkadaşlar 2 gün oldu galiba resmen boşandım bekar bir hatunum yupppiiii hahhaha
Annemin babamın evindeyim kpss az cok çalışıyorum olmazsa özele artık bu şekilde kızımda alıştı sayılır babasını soruyor ama büyüyünce eminim iyiki ayrılmışsın diyecek yeni baba buluruz olmadı

inşAllah tez zamanda atanırsınız rahata erersiniz..

Bence hayatında biri vardı ve buna tekmeyi bastı !!! Bu arada seni çok çok iyi anlıyorum evladın ve senin için hayırlısı neyse o olsun. Kuzucuğu öp lütfen.

Sanırım işler değişmiş ve boşanmışsın.. Senin adına sevindim :)

Çok sevindim o öküzden ayrıldığına,yeni hayatın sana ve kızına mutluluklar getirsin..

oh süper yeni hayatın hayırlı olsun.
sen mutlu olmak için elinden geleni yaptın boyun eğmedin. kızında sende yeni bir başlangıcı hak ettiniz.

oh süper yeni hayatın hayırlı olsun.
sen mutlu olmak için elinden geleni yaptın boyun eğmedin. kızında sende yeni bir başlangıcı hak ettiniz.
saol canim benim uykusuz gecelerim yerine huzurlu uykulara birakti cok sukur annem babam var iyi kotu anlasiyoruz atanmazsamda bir sey olmaz ozelde calisirim insallah ..rabbim saglik sihhat versin anneme babama

Hayırlı olsun
Dilerim herşey umduğunuzdan çok daha güzel olsun

Yalnız şunu merak ettim o düzelmesi olayı gerçek değil miydi kısa mı sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…