Eşim birden ( insan gibi) iyi davranmaya başladı

öğretmenlik tercih etmem kaydıyla bir şey demiyor parayı sever ..yemini1 suyunu önüne koyarsam bebeğede baktigim surece bir şey demez

Kim ne dusunurse dusunsun. Herkes dort dirtluk degil. Sen annesin cocuguna yedirir kendin ac kalirsin ama feraha cikincada helal olsun derler

Barışsan yine dayak işkence. Atanma mevzusunu geçtim 1 sene de 1000 kere ruhsal durumu değişir bunun. Ya yine dayağa başlarsa yine psikopata bağlayıp.

lisans bu arada cevap vermemisim

Barışsan yine dayak işkence. Atanma mevzusunu geçtim 1 sene de 1000 kere ruhsal durumu değişir bunun. Ya yine dayağa başlarsa yine psikopata bağlayıp.

kendime bunu hazırladım su anda ne desem bilmiyorum ama kadın sığınma eviyle bağlantım var tek telefonumla beni evden polisler alacaklar buna güveniyorum biraz da

Kim ne dusunurse dusunsun. Herkes dort dirtluk degil. Sen annesin cocuguna yedirir kendin ac kalirsin ama feraha cikincada helal olsun derler

haklisin canım fazla korktum gerçek hayat dedikleri şeyden galiba dur bakalım sonuçlar açıklansın atanamazsam ve bu adam psikopata bağlarsa tekrar kadın sığınma evini aricam zaten bende ne yapacağımi kestiremiyorum adam dengesiz çünkü

Huylu huyunu tenesirde birakirmis gulum. Insallah biz yaniliriz ne diyim. Ama kendine cok dikkat et olurmu. Belli olmaz boyle insanlara

Benden sana ne beddua gelir ne de dua bundan sonra, Tek bir dileğim var sadece ne yaşattıysan bana, sende aynısını yaşa. senin için atatlı gideli sözlere baktım bunu buldum en uygunu kız

Lisans mezunusun bak yine diyorum bir kaç yere haber bırak .
İyi bir iş teklifi al . Çevre baskısı görüyorsun anladığım kadarıyla yeni bir şehre git istersen iyi gelir .

Bir de şöyle düşün ;

Bir akraban var üniversite bitirmiş . Şuan herkesin gıpta ettiği bir mesleği var ( Ygs ye gitmiş biri olarak söylüyorum )
Ama eşinden şiddet görüyor ! Mutsuz .

Biz toplum olarak bu olaya şöyle bakarız : hiç yoktan mesleği var. Ayrılsın .

Ek olarak kimse acımaz ne kadar güçlü kadın der .
Bu arada ben eşinden yarılmış ve çalışmayan hanımların hayatların bir anda düzeldiğine hiç şahit olmadım .

Ben de aylardir dogru düzgün uyumuyorum düşünmekten gecem gündüzume karıştı ....Hergün farklı fikirler üretiyorum kafamda herşey bitti sevgi kalmadı beni bu eve bağlayan tek şey 7 yaşındaki kızım ....hazırlanmam lazim önce dgs sinavi var önümde 35 gün falan var 4 yilliga tamamlamam lazim.... seneye 2018 kpss kazanıp Türkiye nin en ücra köşesine belki atanırım ve çeker giderim diye geçiriyorum aklımdan. .hayal kuruyorum kızımla bana bir dünya kurdum bahceli bir ev ve mutlu anne kız .. halacocuksun lisans mezunusun mesleğin var gücünü topla hazır olduğunda arkana bile bakma hakkında en hayırlısı ne ise o olsun dikkatimi çekiyorsun çünkü ikimizde ayrılmak istiyoruz.

Bir konunu daha hatirliyorum cok eskiydi artik değiştiğini ezilmedigini soyledin sonra beneginle beraber tekme yemossin insanlar değişmez değişmiş gibi yaparlar

Ayrıca arkadaşlara hak veriyorum tek umudu atamaya bağlama a b c planın olsun

Rezillikten korkma degil. Tercih yapmissin ya is sahibi olunca para kazaninca nolcak? Gözü parada o yuzden. Maas kartini elinden alinca baslar dayak kufur.

Anlattığın kadarıyla kocan tam bir psikopat. Kimbilir aklından ne geçiyorda böyle davranıyor. Asla güvenme ona. Atansan tabi iyi senin için ama beklemen gereksiz. Özelde de çalışabilirsin. Bu durumlarda beklemek çözümden uzaklaştırır gibi geliyor bana. Çalışmaya biran önce başlayın. Birdaha ne yaparsa yapsın size darp raporunuzu alın ve hemen boşanma işlemlerini yapın. Sonuçta işi gereği biliyordur birşeyleri. Sizde delil deyince adama belki elinizde birşey olmasın yalancı konumuna düşün diye yapıyordur.
Siz şuan gitmeyi erteleyerek birşeyleri garanti altına almıyorsunuz. Hayatınızı erteliyorsunuz. Biran önce adım atın kendiniz için. Bence duvara yazı bile yazmayın bir anda çıkın gidin. Hırs yaptığınızı düşündürtmeyin. ona söyleyecek tek bir sözünüzün bile kalmadığını anlasın.

Bence gir özele çalış,ailen çocuğuna bakmaz mı,sınavına gireceksen sonrasında yine gir..
O bir yıl içerisinde ya sana zarar verirse,gazetelerde neler okuyoruz?
Ayrıca çocuğu böyle bir ortamda tutmak da bana hiç mantıklı gelmiyor.
Ama hayat sizin tabi bol şans dilerim.

halacocuksun eski konularınızı da biliyorum. Yanlış anlamayın bu dediğimi fakat bana biraz kendinizi kandırıyormuşsunuz gibi geldi. Kaygılarınız fazla olduğu için bunu siz farketmeyebilirsiniz fakat dışardan bakan bir göz olarak ben böyle okuyorum satır aralarını. Çünkü zaten hemşiresiniz ve özelde de fazlaca iş imkanı olan bir mesleğe sahipsiniz. Tabiki kamuda çalışma şartları daha rahattır fakat sırf bunun için 1 yıl daha böyle bir adamla aynı evde kalmak ve çocuğunuzu da bu ortamda tutmayı düşünmeniz ciddi bir risk. Cesaretiniz kırılmış, dış dünyaya adım atamıyorsunuz ve bir kaçma eğilimi var gibi geldi bana. Süreci uzatmak bir yerden sonra siz hiç farketmeden herşeyi normalleştirmenize neden olabilir. Bunu da aklınızda bulundurun. Tabiki hayat sizin umarım en doğru adımı atabilirsiniz. Bol şans diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…