canim..ilk yorumumda bende aynen belki iyi olabilir ama aliskanlik haline getirilmesi kotu dedim..eet ben hamileyken bi kac defa gittim ama duygusaldim iste..arkadasta simdi duygusal..ha iyi gelirmi orasi tartisilir..
arkadas kovulmamis( ki sizin demek istediginiz kovulursam giderim)..esi belki iy olur dusuncesiyle teklif etmis.. sizin basiniza gelse esim teklif etti diye tamam giderim hemen diye dusunuyo olablirsiniz ama arkadas emin degil iste..fikir aliyor.. ayrica evet esim beni evden kovmaya kalkarsa,, ki sz yorumunuzda kovarsa giderim asilce dedinizya,,bende diyorumki o kimki beni kovacak.. mecbur kalmassam gitmem( siddet filan) o gider,, ev onunmu.. ki kovacak redde ye gelmisse artik ayrilik sinyalleri caliyor demektir bilmem anlatabiliyormuyum..
cogu arkadaslarda demek istiyorku,, bende meydani ona birakmam,, ben asaletimi korumak adina binbir emekle kurdugum evimi,,bebegimin duzenini bozupta gitmem biyere siginamam..kendi beni kovacak kadar rahatsizsa ciksin kendi gitsin demek istiyorum canim.
belkide cocugu olunca insanin daha farkli olur bilmiyorum.. benimde cocugum olmasaydi bende gemileri yakardim,,hotelde bile kalir insan yeri gelir ama bebekle olmazz..
ayrica i erkege bagimli olmadigini belli etmenin binbir yolu var.
o beni kovdugunda sen kimsinki kendin git deyipte bi guzel keyif yaptmi insan ego su sismez,aksine kendinin bi hic olmadigini anlar..yani luften beni gonderme diye yalvarirsa kadi tabi siser egosu..ayrica evden ayrilmadan bosanma davasi acan bile birsuru kadin var..onlardami bagimli gorunuyor esine onlarin gozunde sence, bence degil.
neyse konu sahibinin konusu pek o yonde degil su anda ama aciklik getirmek istedim canim, yanlis anlasilmak istemem,, tabi herkes ayni dusunmek zorunda da degil..belki sen farkli dusunuyor olabilirsin canim saygi duyarim..