Yanlız yaşamak istiyormuş . Bi dahada hayatta evlenmem diyor . . Bir ay önce biraz tartışmıştık ben bu pandemiden dolayı baya titizleniyorum bazen gerginleşiyorum dikkat etmesi için . Bunaldı galiba birazda asabi ve sinirli olabiliyorum . Ama o hiç bir sebebi yok ben mutsuzum diyor :...(( sıkıştım kaldım evin içinde
Yanlız yaşamak istiyormuş . Bi dahada hayatta evlenmem diyor . . Bir ay önce biraz tartışmıştık ben bu pandemiden dolayı baya titizleniyorum bazen gerginleşiyorum dikkat etmesi için . Bunaldı galiba birazda asabi ve sinirli olabiliyorum . Ama o hiç bir sebebi yok ben mutsuzum diyor :...(( sıkıştım kaldım evin içindeSebep ne
Yok çocuğu hiç sorun etmedik hayırlısı dedik üstelik ben de bebekleri 20 haftaya kadar taşıyıp erken doğum yapıyorum. Yani eşit oranda problem oluyor aslında bakarsan .Bence çocuğunuz onunn yüzünden olmadığını düşündüğü için,bu psikoloji ona ağır geliyor canım. Bunalmistir. Dönem dönem bunu kadınlar da yaşıyor. Bazen çekip gitmek istiyor. Sessiz bir ortam istiyor. Ama böyle adamlar gibi rahat davranamiyoruz tabi. Şuan bence üstüne gitmeyin. Aramayın. Yalvarmayin. Biraz kendi haline bırakın
Yok sanmam hayatında biri olsa böyle net bir şekilde keskin bir dille söylemeyi göze aldıysa bana söylemeyi onuda söylerdi hem işi kolaylaşırdı . Sabaha çıkmam inşallah diye dua ediyorum. Eşim iyi bir insandır onu kaybetmekHayatında başka biri olabilirmi acaba.Panik yaparsanız hatalar yaparsınız.Sakinleştirin kendinizi..Kendinize veya ona öfkelenmeyin.Sakince düşünmeye çalışın.Yada hiçbirşey düşünmeyin kitap filan okuyun.
Bunaltan biri olabilirim dürüst olmam gerekir bebek kayıplarından sonra aşırı stresli bi insan oldum . Onu kaybetmek istemediğim için bir şey olmasın korkusu bi de pandemiÇok bunaltan daraltan insanı deli eden biri değilseniz, muhtemelen hayatında biri olabilir.Erkekler, maymun gibi bir dalı tutmadan,diğer dalı bırakmaz.
Sanmıyorum .Başka biri vardır
Öyle diyemiyorum seviyorum ve 20 yıldır beraberiz :...( . Hiç yok yere Yuvam bitiyorGidecem diyenin önünde durmayın.
O zaman bir süre kendi haline bırakın iyice bunaltmayın.Sakin yalvarıp itici davranmayın.Ama ihanet ihtimali de aklınizda bulunsun.Bunaltan biri olabilirim dürüst olmam gerekir bebek kayıplarından sonra aşırı stresli bi insan oldum . Onu kaybetmek istemediğim için bir şey olmasın korkusu bi de pandemi
İle birleşince . Hep benim suçum kaybettim onu .kolay kolay bunları söyleyebilecek bir insan değildir . Demek ki kararı net ki söyledi .
Nasıl yani kendinize beddua mi ediyorsunuzSabaha çıkmam inşallah diye dua ediyorum
İnan kendimden ne kadar eminsem ondanda eminimBana da hayatinda biri var gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?