Net kararını almış bi insanın fikri nasıl değişir :..(O kararı kolay almamıştır uzun süredir düşünmüştür neden çöp gibi atılasınız kendinize böyle şeyler söylemeyin eşiniz sizin söylediklerinize karşı mantıklı konuşmuş aslında karşılıklı 20 yıl gitmiş bi terapiste de gidin hazır kendisi de kabul etmişken umarım etkili olur belki sizin farkınıza varmadığınız hatalarınız vardır insan kendinde o hataları göremeyebiliyor
İlla ki çocuk sorun yaratacak değil Allahın taktiri bu konu da kimse kimseyi yargılayamaz demek istediğim siz 4 kayıp yaşayıp piskolojik olarak yiprandiginiz için belki kendi kendini sorguluyordur içinden siz biraz rahat bırakın üzerine düşmeyin biraz ayrı kalmak ikinize de iyi gelecektir belkiİnanın çocuk listede bile yok . Allah’ın işi çünkü hep öyle baktık .
Onu sevdiğimi ayrılmak istemediğimi söyledim bunu yapmam sizce yanlışmıydı . Tepki göstermenden çekiniyorum söyleyemedim dedi . Ben de ne yapsaydım aaa tamam oldu hemen ayrılalım mı dememi bekliyorsun dedim . Seviyorum çünkü hemde çok . Çok iyi bir insan o benim şansımda ve ben her şeyi mahvettimİsrar ettikçe sizden daha çok uzaklaşabilir,biraz zaman tanıyın bence,ona da,size de.
Tamam aynı evde yaşayalım ama beni görme seni rahatlatırım yeterki ayrı eve gitme dedim . Ayrı eve giderse toparlanamayız . Üstelik iş büyür aileler işin içine girer iş iyice çıkmaza girer
Kendi adıma eğer bir karar vermiş ve esime söylemişsem değiştirmeye çalışması beni daha çok sinirlendirir. Hatanızı fark etmişsiniz,biraz bırakın,eğer sizi seviyorsa zaten kendi anlayıp gelir,ustune giderseniz tamamen kaybedersinizOnu sevdiğimi ayrılmak istemediğimi söyledim bunu yapmam sizce yanlışmıydı . Tepki göstermenden çekiniyorum söyleyemedim dedi . Ben de ne yapsaydım aaa tamam oldu hemen ayrılalım mı dememi bekliyorsun dedim . Seviyorum çünkü hemde çok . Çok iyi bir insan o benim şansımda ve ben her şeyi mahvettim
O belli olmaz belki ayrı eve çıkınca yalnız yapamayacağını anlayacak şimdilik üzerine gidip konuşmayın çok olur mu terapiste gitmeyi kabul ettiyse gidinNet kararını almış bi insanın fikri nasıl değişir :..(
sen bilirsin olur dedi . Sırf sırf ben istiyorum diye olur dedi . Ben yalnız yaşamayı seviyorum. Yaşarım yalnız başıma deyince evden gitmesin diye ne öneri getireceğimi şaşırdım . Ama bir birimizi görmezsek durumu düzeltme şansımızda olmaz kiNe dedi siz oyle diyince peki? Sizin birkaç hafta da olsa bi yerlere gitme imkanınız var mı? Pandemi süresinde evde çok fazla baş başa kaldınız mı? Bizler de yıprandık bu süreçte. Sürekli yan yanayız, bazen sıkılıyoruz bunalıyoruz birbirimizden. Şu an üzerine gittikçe ters tepki edecektir. Siz adım attıkça o kaçacaktır. Ve hatta daha da kabalaşabilir daha kırıcı olabilir. O yüzden kendinizi tutun. Buraya yazın, güvendiğiniz insanlara ağlayın ama onun karşısında ağlamayın ve ona sakın yalvarmayın.
O yapar pek konuşan ve kötü kararlar alan biri değildir . Biri hakkında karar verdiyse mesafesini hep korur .O belli olmaz belki ayrı eve çıkınca yalnız yapamayacağını anlayacak şimdilik üzerine gidip konuşmayın çok olur mu terapiste gitmeyi kabul ettiyse gidin
Söylemiyorlar söylemiyorlar. Birebir sizin durumunuzu yaşadım ondan biliyorum. Hatta ben olur da bi gün başkasına aşık olursun bana söyle beni kandırma diye söz verdirtmiştim. Zorluk çıkarırsın süreci uzatırsın diye söylemiyorlar, seni duygusal olarak çökertip boşanmayı aradan çıkartıyorlar.Yok sanmam hayatında biri olsa böyle net bir şekilde keskin bir dille söylemeyi göze aldıysa bana söylemeyi onuda söylerdi hem işi kolaylaşırdı . Sabaha çıkmam inşallah diye dua ediyorum. Eşim iyi bir insandır onu kaybetmek
Siz böyle yaptıkça eşiniz işi inada bindirebilir. Kendi haline bırakmayı denemelisiniz ki kararı kesin ve netse aynı evde de kalsanız gitse de sonuç değişmez.sen bilirsin olur dedi . Sırf sırf ben istiyorum diye olur dedi . Ben yalnız yaşamayı seviyorum. Yaşarım yalnız başıma deyince evden gitmesin diye ne öneri getireceğimi şaşırdım . Ama bir birimizi görmezsek durumu düzeltme şansımızda olmaz ki
Çok çok haklısın ama severken bunları yaşamak ne yalıçapkını bilmiyorum. 1 aydır ayrı yatıyoruz çabalamak için geri dönemlimiyim yatağa ben ayırmıştım konuşmuyor diyeBelki bana kızacaksınız ama ben sizin gibi kadınlara çok kızıyorum biraz güçlü durun lütfen bir tavrınız olsun ne olursa olsun karşındaki adam seninle böyle bir konuşma yaptığı zaman aciz gibi acınası ona muhtaç gibi davranmayın bu şekilde tavır aldığı zaman bir kadın erkek daha da ezip üzüyor o kadını günah değil mi sana kendine ölüm diliyorsun..Senin canın onunla mı geldi de onunla gitsin !Emin olun bunları öylesine söylemiyorum 19 yıllık evliliğimi tek celsede bitirdim hiç arkama dönüp bakmadım bende üzüldüm yaralandım ama onun karşısında hiç ağlamadım bir tane ben var başka da
İnan öyle biri değil o kadar katakullü yapamaz . Uğraşmaz düşünmez . Hem diyorum ya işine gelir çünkü böyle bir şeyi affetmeyeceğim bilir hemen bitiririm çünküSöylemiyorlar söylemiyorlar. Birebir sizin durumunuzu yaşadım ondan biliyorum. Hatta ben olur da bi gün başkasına aşık olursun bana söyle beni kandırma diye söz verdirtmiştim. Zorluk çıkarırsın süreci uzatırsın diye söylemiyorlar, seni duygusal olarak çökertip boşanmayı aradan çıkartıyorlar.
Sen de bana inan hep asla yapmaz dediklerimiz herşeyi yaptı:) Ben kesin öyledir demiyorum ama ihtimal güçlü bilin. Bu arada şu an ki üzüntünüzü de anlıyorum ben de çok zor zamanlar geçirdim, çok klasik ama gerçekten herşey geçiyor.İnan öyle biri değil o kadar katakullü yapamaz . Uğraşmaz düşünmez . Hem diyorum ya işine gelir çünkü böyle bir şeyi affetmeyeceğim bilir hemen bitiririm çünkü
Karakterine bağlı bu; kararını vermişse hiçbir şey değiştiremez durumuŞimdi sizce yatağa dönmeli miyim ? Ve hiç bir şey olmamış gibi sakin davranıp zamana mı bırakmalıyım Güler yüzlü ve daraltmamalıyım öyle mi ?
Klasik türk kadını.sucu hep kendin de arar .Yanlış yaşamak istiyormuş . Bi dahada hayatta evlenmem diyor . . Bir ay önce biraz tartışmıştık ben bu pandemiden dolayı baya titizleniyorum bazen gerginleşiyorum dikkat etmesi için . Bunaldı galiba birazda asabi ve sinirli olabiliyorum . Ama o hiç bir sebebi yok ben mutsuzum diyor :...(( sıkıştım kaldım evin içinde
Bende seviyordum eşimi ki evliydim çok ta emeklerim vardı küçük yaşta evlendim onunla büyüdüm ama artık birşey bittiyse sebebi ne olursa olsun tek taraflı kürek çekmekle o Sandal yürümez belki akışına bırakman gerekir şöyle düşün eğer istiyorsan dahi üzerine gittikçe kaçacak bırak gitsin özler belki ama bu şekilde davranırsan daha da uzaklaşıp çirkinleşecek hem gurur gerçekten en güzel duruştur sakın yanlış anlamayın bunu söylerken aslaaa size gurursuz demiyorum erkek gözünde senin bu yakarmaların sadece onun için acıma duygusu pekiştirir bu da senin gururunu çok ama çok kırarÇok çok haklısın ama severken bunları yaşamak ne yalıçapkını bilmiyorum. 1 aydır ayrı yatıyoruz çabalamak için geri dönemlimiyim yatağa ben ayırmıştım konuşmuyor diye
Ne dedi siz oyle diyince peki? Sizin birkaç hafta da olsa bi yerlere gitme imkanınız var mı? Pandemi süresinde evde çok fazla baş başa kaldınız mı? Bizler de yıprandık bu süreçte. Sürekli yan yanayız, bazen sıkılıyoruz bunalıyoruz birbirimizden. Şu an üzerine gittikçe ters tepki edecektir. Siz adım attıkça o kaçacaktır. Ve hatta daha da kabalaşabilir daha kırıcı olabilir. O yüzden kendinizi tutun. Buraya yazın, güvendiğiniz insanlara ağlayın ama onun karşısında ağlamayın ve ona sakın yalvarmayın.
Ama doğru tüm suç bende . Bunu 1 ay içerisinde anladım. Ama ondan böyle bir keskin karar beklemiyordum . Hep barıştık çünküKlasik türk kadını.sucu hep kendin de arar .
melek kocası cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?