Eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi enny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ondan bu kelimeleri ciddi olarak duymak ölsem daha iyiydi
Evliliğinizin bitmesi demek hayatınızın bitmesi demek değildir ki lütfen yapmayın söyledikleriniz çok yanlış umarım farkına varırsınız siz böyle yaparsanız karşısında güçlü bir kadın görmeyince daha çok soğur

İnan kendimden ne kadar eminsem ondanda eminim
Bakın bunu yıllar önce yazmişsiniz
Yaptigi yanlis eşinizin burda da
Ama tepkiniz abartı olmamiş mı ?
Hep mi böyle abartı tepki verirsiniz ?
Bu yaziyi okuyunca adamın sıkılıp terkettigini düşünüyorum :/

Durup dururken rahatını bozmaz
Hele ayrı eve çıkıcam yanlız yaşayacağım tamamen hikaye
ama siz bilirsiniz...
Çok bunalttığımı biliyorum tek bildiğim bu . Çünkü çok çok stresli günler geçirdim . 4 bebek kaybı yatarak geçen aylar . Sonucun hüsran olması , ailesine olan mesafem ( beni pek istemediler ) onlar hakkında olumsuz konuşma yapmam. 5 -6 yıldır böyleyim :...(

Evet muhtemelen diyorum ya size o zamanlar toyluk vardı . Ama sonrasında o kıza baktı bu kıza baktı tartışmamız hiç olmadı . Ama haklısınız hep tepkilerim büyük oldu . Ama son zamanlarda kavga Etsekte 2 gün içinde barışırdık . 5-6 aydır düşünüyorum demesi yıktı beni tamam 1 ay önce tartıştık . Ama öncesinde bir sorunumuz yoktu

Okuyunca ben de öyle düşündüm bi bakmayla evlilik bitirilir mi yok artık

Az bir zaman değil birlikteliğiniz biraz zaman verin derdim ama 18 yıl dile kolay bunca zaman sonra bunu söylemişse bence bunalmış ve yorulmuş ama inşallah bir uzaklaşma isteğidir

Biraz ayrı kalın belki de çocuk için kendini sucluyordur size yansitmiyor olabilir biraz kendi haline bırakın bu süreçte yine degismiyecekse fikri kabullenmekten başka yapacak bir şey yok hakkınızda hayırlısı olsun

bir gururlu onurlu dik durun kurban olayım ya ...yakasınami yapisacan pacasinami güçlü ve sakin ol bir

Yani aramızda sorun olması ama bu kadar ciddi bir kararı kolaylıkla alması beni yıktı . Yıkıldım. Geçmişimiz emeklerimiz var birbirimize böyle dediğimde . Hakkını helal et emeklerimiz var dı ama bitti karşılıklıydı her şey dedi . Düzelmek için zaman tanıyalım. Psikoloğa gidelim dedim . Sen bilirsin istiyorsan yaparız . Ama onun kararı netmiş .güçlü kadın olamam zaten bir çöp gibi atıldım . Ona da böyle söyledim . Çöp gibi attın beni . Niye benimde 20 yılım gitti dedi . Ben de sen hayatına kolay başlarsın ama benim işim yok gücüm yok tek hayatım o olmuştu . Zor gününde yanında olurum dost oluruz dedi bende ayrıldıktan sonra niye seni arayıp yardım işteyim dedim

İnanın çocuk listede bile yok . Allah’ın işi çünkü hep öyle baktık .

Şu an çok üzgün ve şaşkın olmanızı anlıyorum. Ama burda açtığınız 2 konuyu okudum da, ben eşime yapsam o da ayrılmak isterdi bundan eminim. Evet sonrasında belki kendinizi toparladınız ama eşinizde bir şeyler birikmiş demek ki, bunalmış. Bence ağlayıp sızlamayı bırakın ve güçlü durun. Peki sen bilirsin diyin, ikna etmeye çalışmayın. Bir süre ayrı kalın. Eşinizin sevgisi ağır basarsa mutlaka toparlarsınız. Dile kolay 18 yıllık bir dostluğunuz, muhabbetiniz var her şeyden öte. Şu an ikna çabalarınız, ağlamalarınız eşinizi daha da uzaklaştırır. Biraz nadasa bırakın ilişkinizi. Gitsin ev tutsun kafasını dinlesin. Sonra oturur konuşursunuz.

Yok yere olduğunu nerden biliyorsunuz? Ona sordunuz mu?
Mutsuzluk tek sebeb ama zaman zaman hepimiz mutsuz oluyoruz . Hep yaz olmaz ki hayatta kışı var yağmuru var hatalarımı söyle değişecek dedim hiç bir hatan yok dedi ama stresli olmam onu çok sıkmam en büyük kusurum :...(

O kararı kolay almamıştır uzun süredir düşünmüştür neden çöp gibi atılasınız kendinize böyle şeyler söylemeyin eşiniz sizin söylediklerinize karşı mantıklı konuşmuş aslında karşılıklı 20 yıl gitmiş bi terapiste de gidin hazır kendisi de kabul etmişken umarım etkili olur belki sizin farkınıza varmadığınız hatalarınız vardır insan kendinde o hataları göremeyebiliyor

Tamam aynı evde yaşayalım ama beni görme seni rahatlatırım yeterki ayrı eve gitme dedim . Ayrı eve giderse toparlanamayız . Üstelik iş büyür aileler işin içine girer iş iyice çıkmaza girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…