ondan bu kelimeleri ciddi olarak duymak ölsem daha iyiydiNasıl yani kendinize beddua mi ediyorsunuz
Evliliğinizin bitmesi demek hayatınızın bitmesi demek değildir ki lütfen yapmayın söyledikleriniz çok yanlış umarım farkına varırsınız siz böyle yaparsanız karşısında güçlü bir kadın görmeyince daha çok soğurondan bu kelimeleri ciddi olarak duymak ölsem daha iyiydi
İnan kendimden ne kadar eminsem ondanda eminim
Bakın bunu yıllar önce yazmişsinizArkadaslar merhaba! 33 yasında 10 senedir evliyim suanda bir otel odasında yazıyorum bunu . İki gündür esimle kavgaliyim barıştık akşamında yemeğe gittik . Daha önce benim yanımda baskalarına bakma diye çok uyardığım halde karşımızda olan bir kıza bakarken yakaladım . Ve evet çok güzelmiş dedim ve hemen toparlandı iki gözüm önüme aksın dalmısim dedi başka birsey düşünüyordum . Yanyana oturduğumuz için esimle oda bana dönmüştü kızda o taraftadi esimle konuşurken bir dondüm . Dalmış sonra çok şiddetli kavga ettik gece boyu bunun böyle gitmeyeceğini söyledi . Kızı görse tanimayacagini ama karşımızda oturan erkeklerin tüm ozellliklerini anlayabileceğini söyledi. Niye beni uyarmadin orada kız var diye dedi . Ben kötü bir niyetle bakmadığım için daldım gittim dedi tabi oncedende gormuştum anlık bakışlarını ama böyle uzun hiç görmedim . Bende dedimki sen kendin toparlicaksin benmi Soylicem dedi . Bana güvenmiyorsan bitsin ben yoruldum sana yemin ediyorum farkında olarak bakmad dedi ama ben bunu kabullenemedim . Sabah evden çıktım arabama atladım biraz dolaştım .onada msj attım öğleden sonra eşyalarımı alicam dedim . Sonra eve geldim oda geldi . Yine yemin bakiden olsam sen yokken bakarım, üstelik yanında erkek olan bir kıza niye bakiyim, Guzel olsa ne olur bana ne faydası olucak. Falan filan yine ben idda ett im ve gidiyorum bitti dedim Sapanca'da bir otele rezervasyon yaptırdım perşembeye kadar . Beni bıraktı bırakırken ağladı bana haksızlık yapıyorsun evlilik bitermi bu yüzden dedi için rahat edinende baktım diyim ama bakmadım dedi . Biz beraber yola çıktık bir arayışım yok dedi. Bikacgun kal çok istiyosan dedi . Of ne yapıdan ben sarıldı giderken kapatalım bu konuyu dedi iki gün sonra geliyim beraber donelim dedi . Bilmiyorum dedim. Ben ahlaksız bir insan değilim sen varkende yokkende kimseye kötü ve art niyetle bakmam dedi . Ama ben halen gözümü kapadigimda onun o kıza doğru bakışını hatırlıyorum . Israrla kabul durustce diyorum doğru söylüyorum kabul etmiyosun dedi .bende birkaç gün ayrı kalalım diye düşündüm. Sizce ne yapıyim.
Çok bunalttığımı biliyorum tek bildiğim bu . Çünkü çok çok stresli günler geçirdim . 4 bebek kaybı yatarak geçen aylar . Sonucun hüsran olması , ailesine olan mesafem ( beni pek istemediler ) onlar hakkında olumsuz konuşma yapmam. 5 -6 yıldır böyleyim :...(Durup dururken rahatını bozmaz
Hele ayrı eve çıkıcam yanlız yaşayacağım tamamen hikaye
ama siz bilirsiniz...
Evet muhtemelen diyorum ya size o zamanlar toyluk vardı . Ama sonrasında o kıza baktı bu kıza baktı tartışmamız hiç olmadı . Ama haklısınız hep tepkilerim büyük oldu . Ama son zamanlarda kavga Etsekte 2 gün içinde barışırdık . 5-6 aydır düşünüyorum demesi yıktı beni tamam 1 ay önce tartıştık . Ama öncesinde bir sorunumuz yoktuBakın bunu yıllar önce yazmişsiniz
Yaptigi yanlis eşinizin burda da
Ama tepkiniz abartı olmamiş mı ?
Hep mi böyle abartı tepki verirsiniz ?
Bu yaziyi okuyunca adamın sıkılıp terkettigini düşünüyorum :/
Okuyunca ben de öyle düşündüm bi bakmayla evlilik bitirilir mi yok artıkBakın bunu yıllar önce yazmişsiniz
Yaptigi yanlis eşinizin burda da
Ama tepkiniz abartı olmamiş mı ?
Hep mi böyle abartı tepki verirsiniz ?
Bu yaziyi okuyunca adamın sıkılıp terkettigini düşünüyorum :/
Biraz ayrı kalın belki de çocuk için kendini sucluyordur size yansitmiyor olabilir biraz kendi haline bırakın bu süreçte yine degismiyecekse fikri kabullenmekten başka yapacak bir şey yok hakkınızda hayırlısı olsunBunaltan biri olabilirim dürüst olmam gerekir bebek kayıplarından sonra aşırı stresli bi insan oldum . Onu kaybetmek istemediğim için bir şey olmasın korkusu bi de pandemi
İle birleşince . Hep benim suçum kaybettim onu .kolay kolay bunları söyleyebilecek bir insan değildir . Demek ki kararı net ki söyledi .
Yani aramızda sorun olması ama bu kadar ciddi bir kararı kolaylıkla alması beni yıktı . Yıkıldım. Geçmişimiz emeklerimiz var birbirimize böyle dediğimde . Hakkını helal et emeklerimiz var dı ama bitti karşılıklıydı her şey dedi . Düzelmek için zaman tanıyalım. Psikoloğa gidelim dedim . Sen bilirsin istiyorsan yaparız . Ama onun kararı netmiş .güçlü kadın olamam zaten bir çöp gibi atıldım . Ona da böyle söyledim . Çöp gibi attın beni . Niye benimde 20 yılım gitti dedi . Ben de sen hayatına kolay başlarsın ama benim işim yok gücüm yok tek hayatım o olmuştu . Zor gününde yanında olurum dost oluruz dedi bende ayrıldıktan sonra niye seni arayıp yardım işteyim dedimEvliliğinizin bitmesi demek hayatınızın bitmesi demek değildir ki lütfen yapmayın söyledikleriniz çok yanlış umarım farkına varırsınız siz böyle yaparsanız karşısında güçlü bir kadın görmeyince daha çok soğur
İnanın çocuk listede bile yok . Allah’ın işi çünkü hep öyle baktık .Biraz ayrı kalın belki de çocuk için kendini sucluyordur size yansitmiyor olabilir biraz kendi haline bırakın bu süreçte yine degismiyecekse fikri kabullenmekten başka yapacak bir şey yok hakkınızda hayırlısı olsun
Yok yere olduğunu nerden biliyorsunuz? Ona sordunuz mu?Öyle diyemiyorum seviyorum ve 20 yıldır beraberiz :...( . Hiç yok yere Yuvam bitiyor
Nasıl olayım Allah aşkına çok sevdiğim eşim o benim hala seviyorum Aşkta gurur olur mu?bir gururlu onurlu dik durun kurban olayım ya ...yakasınami yapisacan pacasinami güçlü ve sakin ol bir
Mutsuzluk tek sebeb ama zaman zaman hepimiz mutsuz oluyoruz . Hep yaz olmaz ki hayatta kışı var yağmuru varYok yere olduğunu nerden biliyorsunuz? Ona sordunuz mu?
O kararı kolay almamıştır uzun süredir düşünmüştür neden çöp gibi atılasınız kendinize böyle şeyler söylemeyin eşiniz sizin söylediklerinize karşı mantıklı konuşmuş aslında karşılıklı 20 yıl gitmiş bi terapiste de gidin hazır kendisi de kabul etmişken umarım etkili olur belki sizin farkınıza varmadığınız hatalarınız vardır insan kendinde o hataları göremeyebiliyorYani aramızda sorun olması ama bu kadar ciddi bir kararı kolaylıkla alması beni yıktı . Yıkıldım. Geçmişimiz emeklerimiz var birbirimize böyle dediğimde . Hakkını helal et emeklerimiz var dı ama bitti karşılıklıydı her şey dedi . Düzelmek için zaman tanıyalım. Psikoloğa gidelim dedim . Sen bilirsin istiyorsan yaparız . Ama onun kararı netmiş .güçlü kadın olamam zaten bir çöp gibi atıldım . Ona da böyle söyledim . Çöp gibi attın beni . Niye benimde 20 yılım gitti dedi . Ben de sen hayatına kolay başlarsın ama benim işim yok gücüm yok tek hayatım o olmuştu . Zor gününde yanında olurum dost oluruz dedi bende ayrıldıktan sonra niye seni arayıp yardım işteyim dedim
Tamam aynı evde yaşayalım ama beni görme seni rahatlatırım yeterki ayrı eve gitme dedim . Ayrı eve giderse toparlanamayız . Üstelik iş büyür aileler işin içine girer iş iyice çıkmaza girerŞu an çok üzgün ve şaşkın olmanızı anlıyorum. Ama burda açtığınız 2 konuyu okudum da, ben eşime yapsam o da ayrılmak isterdi bundan eminim. Evet sonrasında belki kendinizi toparladınız ama eşinizde bir şeyler birikmiş demek ki, bunalmış. Bence ağlayıp sızlamayı bırakın ve güçlü durun. Peki sen bilirsin diyin, ikna etmeye çalışmayın. Bir süre ayrı kalın. Eşinizin sevgisi ağır basarsa mutlaka toparlarsınız. Dile kolay 18 yıllık bir dostluğunuz, muhabbetiniz var her şeyden öte. Şu an ikna çabalarınız, ağlamalarınız eşinizi daha da uzaklaştırır. Biraz nadasa bırakın ilişkinizi. Gitsin ev tutsun kafasını dinlesin. Sonra oturur konuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?