Eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi enny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet katılıyorum zaten bugünden sonra eskiye dönülse bile kalbimde bu yara hep olucak

Şimdi konuyu açma diyorsunuz
Zamana bırak
Şimdi nasıl konuşucam onla Allahım tam bir kabus . Şimdi yanına gittim ve bunların bir kabus olduğunu söyle ne olursun dedim. Deneriz yine geçer geçer dedi savuşturdu . Şirketle yarın Ankara’ya gidicek 4 de kalkıcaz

İçimde bir his eşinizi tam olarak tanıdığınızı sandığınızı,ama yanıldığınızı söylüyor..
Başka biri var ark arkadaşım benm fikrim

Sabah sarılsam desem ki belli ki kırgınsın bana yormuşum seni ama bize bir şans daha ver desem doğru olur mu ? Bu kadar emeğimizin sevgimizin bitmesine izin vermemeliyim denemeliyim en azından çünkü seviyorum seni ama mutsuzum dedi .

Bize kızma hepimizin başımıza geldi aynılarını yasadikki sana söylüyoruz. Güçlü onurlu ol dik dur diye.hayat çok acımasız acı.demekki sen evliliğini iyi goruyormussun iyi gidiyor saniyirmussun. Kadın yoktur o yapmaz deme neler gördü bu gözler neler ısıttı kulaklar .....
Benimde saçımı supurge ettigim 2 çocuklu 13 yıllık evliligim bir celsede bitti.o istedi . Ertesi gün benim borçlarını odedigim arabanın ön koltuğuna sevgilisi arka koltuğunda da sevgilisinin kızıyla kapıma geldi iki çocuğumuda alıp mangala gittiler kutlamaya....
Sakin sessiz güçlü kal dik dur gidecek olani zorla tutamazsın.kalacak olana kıl olsa yeter gidecek olani halatla yine durduramazsın.ölurum felanda deme öldüm der durur yinede yasarsin

Ne istiyorsanız sabah onları söyleyin ama sizden ricam eşinizi takip edin bu iş seyehatinde. Biz yanılıyor olalım tabi ama başka kadın ihtimali yüksek geldi bana. Belli etmeyin tabi takip ettiğinizi bir de bundan kriz çıkmasın ama siz yine bi izleyin diyorum. Üzüldüm durumunuza inşallah her şey sizin düşlediğiniz gibi gönlünüzce olur.

Yok abisiyle gidiyor iş için şirket te beraberler .

Sizi aldatmadığından eminseniz ve size karşı nefretle yaklaşmıyorsa, sizi hala düşünüyorsa ve üstüne "istersen deneyelim" cümlesini de kullandıysa oturup konuşmaya değer birşeyler var gibi görünüyor..

Gerçek sebebini anlayın ruhen bunalmış da mı böyle yapıyor yoksa artık sizi sevmiyor mu? Bunun ayrımını net yaptığınız zaman eğer sizi sevmiyorsa direk ayrılmayı kabul edin boşuna duygusala bağlamaya gerek yok.. Gizli gizli üzülüp ağlayayın.. Ama ruhen bunalmış da ondan böyle birşey dediyse de emek verin çabalayın evliliğiniz için bence..

Ben ne var neden konuşmuyorsun ( konuşmak istemiyorum seninle hiç bir şey istemiyorum)
söyle ne var ne bu böyle ayrılmak mı istiyorsun . Böyle yaşanır mı ayrılmak istiyorsun sen demek ki deyince evet yalnız yaşamak istiyorum. Ayrılmak istiyorum dedi .
şimdi uyandı duşta . Ben gram uyku uyumadım . Kalbim deli gibi atıyor . Ona yol için bir şeyler hazırladım. Allahım umarım fikri değişmiştir .

Benim kararım kesin ama evlilik tek benim kararımla olan bir şey değil sen istiyorsan sürece bırakırız dedi . Ben tamam desem hemen ayrılacakmışız . Ama sonuçta evlenirken tek onun kararı değilmiş ayrılırkendd tek o karar alamazmış

Şimdi çıktı sarıldım özür dilerim seni yordum dedim. Seni seviyorum. Düzeldik mi dedim düzeldik dedi ya dedim hemen nasıl düzeldik . Geçiştire geçiştire geç kalıyorum şimdi dedi . Bende sarıldım seni seviyorum dedim öptüm yanağından . E şimdi mutlu musun dedim mutluyum dedi . Ya arkadaşlar ben gerçekten covid de iyice kafayı sıyırdım .yani etrafımdakiler bile eşimi normalde de nasıl bunalttığımı biliyor . Bir de herkes öyle sever ki onu . Allahım ya mahvettim her şeyi artık kendimi affedemiyorum. Umarım şimdi düzeltebilirim . Yazık günah olucak duyan olursa zaten direk suç sende bunalttın adamı der . .umarım düzeltebilirim . Bana dua edin ne olursunuz :..( pek biriyle dertleşen biri değildir hemen psikoloğa danışsak mı yoksa biraz beklesem mi acaba. Başka biriyle dertleşmek onu rahatlatabilir belki . Dimi biraz süre geçsin ben ortamı yumuşatayım. Sonra danışırız birine diye düşündüm . Ne dersiniz ???

Şimdi eski bir fotoğrafımızı attım . İyi günde kötü günde dedik . Bu da geçer diyelim . Seni seviyorum
Yazdım .... artık hata yapma lüksüm yok . Değişmem kendimi tutmam lazım bazı şeylerde . Şimdi bu avantajı kullanıp beni zorlayacak denilecek eminim...

Cevap vermedi tel açtım çok yağmur yağıyor yazamadım dedi . Ne diyorsun dedim inş dedi . İşte ne kadar bunaltıcı olduğumu burda bile görüyorsunuz dimi

benim hayır ayrılmayalım diyeceğimi düşündüğü için belki blöf yaptı ama çok ciddiydi . Çok ciddi gerçekten mutsuz olmasa bu kadar uzatmazdı küslüğü . Uzun süredir de en ufak bir şeyde tavır yapıyordu küsüyordu ama ben gönlünü alır düzeltirdim. Ya yemin ederim nasıl bu kadar yıllarımızı çöpe attı çok çok üzüldüm . Kalbim çok kırıldı . Ama sevgim gururuma engel olucak bir süre daha inş inş düzelir .

Kendinizi yıpratmayin suçlamayın hic bir zaman tek tarafta sebep, kusur olmaz.
Şuan durumlar karışık pandemi vs bu sebepli insallah geçici bir durumdur eşinizin bu sıkılmış hali.
Ben boşanmak istemeyesinizi ve ikna etmeye çalışmanızı gayet doğru buldum insanız, kalbimiz var duygularımiz aşikar 18 yıllık kocam büyük bir kavga vs etmemisken birden gelip böyle bir karar aldığını soylese ben de sayet yuvada mutlu ve seviyorsam elimden geleni yaparım.
Varsa bir kusurum bilmek ve torpulemek isterim varsa bir umut yakmak isterim.
Siz olabildiğince sakin ilimli olun anlamaya çalışın belki esinizi geçici bir depresyonda bu onun sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…