Evet katılıyorum zaten bugünden sonra eskiye dönülse bile kalbimde bu yara hep olucakBende seviyordum eşimi ki evliydim çok ta emeklerim vardı küçük yaşta evlendim onunla büyüdüm ama artık birşey bittiyse sebebi ne olursa olsun tek taraflı kürek çekmekle o Sandal yürümez belki akışına bırakman gerekir şöyle düşün eğer istiyorsan dahi üzerine gittikçe kaçacak bırak gitsin özler belki ama bu şekilde davranırsan daha da uzaklaşıp çirkinleşecek hem gurur gerçekten en güzel duruştur sakın yanlış anlamayın bunu söylerken aslaaa size gurursuz demiyorum erkek gözünde senin bu yakarmaların sadece onun için acıma duygusu pekiştirir bu da senin gururunu çok ama çok kırar
Fazla emin olmayın.İnan kendimden ne kadar eminsem ondanda eminim
Yok abisiyle gidiyor iş için şirket te beraberler .Ne istiyorsanız sabah onları söyleyin ama sizden ricam eşinizi takip edin bu iş seyehatinde. Biz yanılıyor olalım tabi ama başka kadın ihtimali yüksek geldi bana. Belli etmeyin tabi takip ettiğinizi bir de bundan kriz çıkmasın ama siz yine bi izleyin diyorum. Üzüldüm durumunuza inşallah her şey sizin düşlediğiniz gibi gönlünüzce olur.
:..(Bariz hayatında başkası var işte . Kocam yapmaz tribinden çıkın. Seven hiç bir erkek mutsuzum diye düzenini bozmaz .
Sizi aldatmadığından eminseniz ve size karşı nefretle yaklaşmıyorsa, sizi hala düşünüyorsa ve üstüne "istersen deneyelim" cümlesini de kullandıysa oturup konuşmaya değer birşeyler var gibi görünüyor..Eşim boşanmak istediğini söyledi. Ölüyorum kızlar yetişin . 18 yıllık eşim boşanmak istediğini söyledi biraz önce mutsuzmuş ve ayrı yaşamak ve boşanmak istiyormuş . Ölüyorum. Yardım edin . 1 aydı benimle konuşmuyor bugün dayanamadım ne bu nefret dedim zorlandığımda ayrılmak istediğini söyledi kesinmiş kalbime bıçak saplasaydı bu kadar acımazdı. Konuşmak istemiyormuş bile benimle . Konuşurken sesim bile rahatsız ediyormuşcasına bir ifade var suratında . Her şeyi kafasında planlamış işine yakın bir ev tutucakmış . Bana maddi yardım sağlayacakmış . Evi üstüme yapıcakmış . Allahım kabus gibi bunları duyduğuma inanamıyorum. . Bende seni seviyorum bunu yapmak istemiyorum dedim . Ağladım . Duygusal yaklaşma dedi yaşadık bitti dedi . Ben bi kere daha şans verelim dedim . İstiyorsan deneriz ama benim fikrim belli dedi . Ölüyorum. Çocucuğumuz yok. 4 gebelik kaybım var erken doğum eşimde sperm sorunu nedeniyle tüp bebek . Beni istemeyen bir ailesi vardı . Nasıl sevinicekler şimdi . Ne yapıcam bana yardım edin .
Ben ne var neden konuşmuyorsun ( konuşmak istemiyorum seninle hiç bir şey istemiyorum)Sizi aldatmadığından eminseniz ve size karşı nefretle yaklaşmıyorsa, sizi hala düşünüyorsa ve üstüne "istersen deneyelim" cümlesini de kullandıysa oturup konuşmaya değer birşeyler var gibi görünüyor..
Gerçek sebebini anlayın ruhen bunalmış da mı böyle yapıyor yoksa artık sizi sevmiyor mu? Bunun ayrımını net yaptığınız zaman eğer sizi sevmiyorsa direk ayrılmayı kabul edin boşuna duygusala bağlamaya gerek yok.. Gizli gizli üzülüp ağlayayın.. Ama ruhen bunalmış da ondan böyle birşey dediyse de emek verin çabalayın evliliğiniz için bence..
Benim kararım kesin ama evlilik tek benim kararımla olan bir şey değil sen istiyorsan sürece bırakırız dedi . Ben tamam desem hemen ayrılacakmışız . Ama sonuçta evlenirken tek onun kararı değilmiş ayrılırkendd tek o karar alamazmışSizi aldatmadığından eminseniz ve size karşı nefretle yaklaşmıyorsa, sizi hala düşünüyorsa ve üstüne "istersen deneyelim" cümlesini de kullandıysa oturup konuşmaya değer birşeyler var gibi görünüyor..
Gerçek sebebini anlayın ruhen bunalmış da mı böyle yapıyor yoksa artık sizi sevmiyor mu? Bunun ayrımını net yaptığınız zaman eğer sizi sevmiyorsa direk ayrılmayı kabul edin boşuna duygusala bağlamaya gerek yok.. Gizli gizli üzülüp ağlayayın.. Ama ruhen bunalmış da ondan böyle birşey dediyse de emek verin çabalayın evliliğiniz için bence..
Cevap vermedi tel açtım çok yağmur yağıyor yazamadım dedi . Ne diyorsun dedim inş dedi . İşte ne kadar bunaltıcı olduğumu burda bile görüyorsunuz dimiŞimdi eski bir fotoğrafımızı attım . İyi günde kötü günde dedik . Bu da geçer diyelim . Seni seviyorum
Yazdım .... artık hata yapma lüksüm yok . Değişmem kendimi tutmam lazım bazı şeylerde . Şimdi bu avantajı kullanıp beni zorlayacak denilecek eminim...
Kendinizi yıpratmayin suçlamayın hic bir zaman tek tarafta sebep, kusur olmaz.Onu sevdiğimi ayrılmak istemediğimi söyledim bunu yapmam sizce yanlışmıydı . Tepki göstermenden çekiniyorum söyleyemedim dedi . Ben de ne yapsaydım aaa tamam oldu hemen ayrılalım mı dememi bekliyorsun dedim . Seviyorum çünkü hemde çok . Çok iyi bir insan o benim şansımda ve ben her şeyi mahvettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?