Eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi enny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence siz artık bu kadar bu işi kafaya takmayın. Biraz akışına bırakın. Yazdıklarınızı okurken endişenizden benim içim daraldı siz neler yaşıyorsunuz böyle devamlı? Yazık,kendinize eziyet etmeyin. Biraz kitap okumaya çalışın. Zihninizi dinlendirin,evde ufak sporlar yapmaya gayret edin bedeniniz yorulsun biraz. Sakin bir şekilde ilişkinize ve kendinize şans verin. Birşey söylemeden ve yapmadan önce içinizden sayı saymayı deneyebilirsiniz kendinizi sakinleştirmek için. Ayrıca profesyonel destek almakta size çok fayda sağlayacaktır. Belli ki eşiniz sizi çok seviyor ama yorulmuş.
Üç günlük dünyada değer mi böyle devamlı endişe içinde olmaya? Bu yüklerinizden kurtulmaya çalışın. Kendinize değer verin,kendinizi üzmeyin. Acaba bir kedi mi alsanız

Anlamıyorum bırak ayrıl diyenleri
Niye ayrılasın ki
Kendin de söylüyorsun adamı daralttım iyice diye ki yazdıklarından ben de biraz zor (kötü demiyorum lütfen alınma)bi insan olabileceğini düşündüm
Senin yıllardır yaptığını adam ilk defa yapmış niye unutmayasın ki herşey düzelir hayata beraber devam ederseniz de ikide bir bu konuyu gündeme getirme lütfen
Hiç geciktirmeden aile terapistine gitmeşisiniz hata sen biresydel terapi al
Olur ya düzeldi herşey deyip terapistten vazgeçmeyin sakın çünkü ikinci patlamada artık düzeltme şansınız olmayabilir
İlişkinizde hem kendinizi hem eşinizi çok yormuşsunuz
Sizin sadece sarılmalarınızla çözülmez sorunlarınız
Hadi biraz silkinin de yapıcı olmak için adım adın randevunuzu alın terapistten
Mutluluklar diliyorum size bir ömür

Yok yok o gün Ankara’ya gitmişti .mesela Gebze’deyim diye yazmış . Gebze istanbul arası görebiliyorsunuz ya kaç saat süreceğini onu söylemek istedim
Bence buda sorgulayıp sıkmak belki petrolde lavaboya uğradı belki acıktı oturdular bi yerdw atıştılar buda süreyi uzatabilir gelecekti 1 saatte de gelmedi hemen yazmayın aramayınnn sıkmayın bnce diyosunuz ki sarılıyorm soruyorm sıkıyo muyum diye bu bile onu sıkar doğal davranın bir kuşu çok sıkar ve üstüne titrerseniz kaçar unutmayın doğal davranmaya çalısın çok soru sormayın onu sorgulamayın böyle bi arkadaşm vardı aşırı kıskanç nerseydin neden gelmedin die hesaplar yapardı adamı bıktırdı snra kendini geri çekti hiç birseyini sorgulamadı bir süre snra eşi onu arayıp hesap vermeye başladı ben burdayım surdayım su saatte gelecem diye biraz rahat bırakın kendinizi sorgulayın üstüne gitmeniz sizi itici yapar unutmayın

son bi şans olarak çift terapistine götürmeyi deneyin

Çok üzüldüm biraz ayrı yaşayın isterseniz kendini bir toplasın. Ailesi sevinirmi üzülürmü sen onlarla ilgilenme bile kendine yönel. Ayrı yaşadığın zamandada kendini hazırla derim ben. Sende bir dur dinlen belki sende aynı kararı verirsin.

Hayirlisini dileyelim allahtan herkes icin hayirlisi olsun ama zorla olmuyor bazi seyler

Sizin cift terapisine degil de tek basiniza psikologa gitmeniz gerekiyor. Adam sizi degistirebilecegini dusunmus belli ki yillarca. Belki sizi bir ara boyle kabul de etmis. Ama sonunda karakteriniz yorucu gelmeye ve onu mutsuz etmeye baslamis. Psikologa giderseniz sizin bu takinti sorunuzu duzeltme sansiniz olur. Ben de takintiliyim ve psikologa gitmem gerekiyor aslinda ama su an uygun durumum ve zamanim yok.

Kıyamam ya ne kadar üzülmüşsünüz, sabaha çıkmak istemiyorum diyecek kadar da seviyorsunuz. Ama anladığım kadarıyla şu an çok sağlıklı bir psikolojide değilsiniz. Psikolojik destek alın kesinlikle, anlattıklarınıza bakılırsa ikiniz de çok yıpranmışsınız yaşananlardan. Ama hayatınız o olmazsa sürmezmiş gibi hissetmeniz sizi çok zorluyor. Siz eşinizden bir fırsat daha isteyin ve o sırada kendinizi yenilemeye karar verin her anlamda ve harekete geçin. Size iyi gelen gelecek herşeyi yapın, eşiniz sizdeki bu değişimi görüp kararını değiştirebilir. Hiçbirşey olmazsa belki de siz onsuz da yapabileceğinizi fark edersiniz..

Merak etmeyin çekişmeli boşanma kadının sözü esastır siz istemeden zor boşanırsınız tabi hakim/hakime’ninde etkisi var ama kadın daha esastır boşanma olaylarında, bu arada hayatında başka biri olabilir, babamda birebir aynı şeyleri anneme, annem hala atlatamadı ev, arsa üstünde ne varsa annemin üstüne yaptı ve üstüne para verdi. Boşanalı 1-2 hafta oldu kendine ev tuttu ve akrabalardan duyduğuma göre hayatında biri varmış, sizde dikkat edin ve güçlü durun, elbet pişman olucaktır.

Üzüldüm senin adina...ALLAH yardimcin olsun...ama Hayat devam ediyor...Zamana birak,üstüne gitme kendi haline bırak...aksi taktirde iyce soğutursun kendinden..

Bak ablacım boşanmak istemiyorsan boşanma, kimse seni zorla boşayamaz. Ama kesin başkası olmadığına eminsen söyle biraz ayrı kalın. Hemen resmi boşanmayın. 18 senedir evliymişsiniz. Bu kadar öldüm bittim demeyin erkeğin yanında da söyleme burda yazdıklarını Allah aşkına. Kendinle baş başa kal neden ayrı yaşayamazsın sebebini bulmaya çalış. Seni istemeyen biriyle neden yaşamak isteyesin? O kadar değersizmisin? Sakin olun bak bebeğiniz de yok iş bulun çalışın, çalışmıyorsanız. Kendinize oyalancak birşey bulun. Konfor alanından çıkmak biraz zor olur size ama erkek olmadan da evelallah yaşarsın. Böyle kenardan konuşmak kolay diyeceksin belki ama inan hiç kolay değil. Aynı şekilde benim kocam da aynısını yaptı. Boşanmak istediğini söyledi, üstelik severek yıllarca mücadele ederek evlenmiştik. Çocuğumuz var çok mutluyduk. Bir anda benden soğuduğunu beni görmeye tahammül etmediğini ayrılmak istediğini söyledi çok ah vah ettim. Sadece kendime etmişim şimdi keşke aklım olsaydı kendime o kadar haksızlık edip üzülmeseydim. Sonra öğrendim adamın sevgilisi varmış. Boşanmadım resmi boşanınca detaylı konu açıp yazacağım neler yaşadığımı.
Size önerim asla kendinizi üzmeyin yıpratmayın. Herşey olacağına varır.

Aslında bana söyledikleri o an onun ağzından duyduklarım bana öyle bir etki yaptı ki eskiye oranla daha rahat davranmaya çalışıyorum. Bi kaç kez masumlar apartmanını seyredip Safiye’nin dışardan görünüşü ile ilgili ya acaba bende mi böyleyim diyordum. Son zamanlarda kaşlarım hep çatık . Hep ne yapması ile ilgili direktifler veriyordum. Öyle ki bütün gün tv karşısında olmama rağmen akşam bile kumanda bende olur , çay içeceksek kendi çayını kendi koyardı. Dışardan ekmek yemek istediğini söyler, paket servisle yemek özlediği yemeği söylemek ister bunlara hep karşı çıkar hayır derdim. Şimdi ekmek alalım dedim bi kaç kez , geçen hafta Kebap alıp geldi . Evde rakı balık yapalım derdi hep hayır hayır derdim. Pzt oturdum sevmediğim halde bende onunla içtim. Bunlzr bizim evimizde aman ölürsğn aman hasta olursunlar ile biten emirler ile yapılmayan şeylerdi . Kendimce baya bi değişim başlattım ... hala aramız biraz limonu ama zaman .....

Yaşanan o tartışma ve bana söyleneler aslında omuzumdan büyük bir yük aldı biliyor musun. Eşimi ölümünden hep korktum. Ama aslında bu tarz bi kaybetme olabileceği hiç aklıma gelmemişti . O gün bunları söyleyebilecek raddeye gelmesi bile yeterdi . Şimdi araba kullanırken yola değil etrafıma bakıyorum. İlacını içmeyi unutursa bir kere söylüyorum. Bir daha söylemiyorum. Şunu gördüm herkesin aklı var kendi düşünebilir herkes kendi kendini düşünsün modundayım.korumacı olmaktan vazgeçtim ....

Aynen böyle devam tabi ki eşinizi düşünün ama dozunda onun isteklerine de önem verin bencikce yaklaşmayın o ev o evlilik tek sizin değil unutmayın ve eşinize annesi gibi değil eş olarak yaklaşın bişeyleri sakın çok üstelemeyinn

Tekrar söylüyorum psikoloğa gitmen şart
Kendi kendine geçici çözümler bulabilirsin
Bi yerde patlarsan adam temelli gider

Bence duygusal davranmamaya gayret gösterin. Biraz kendinizi geri çekin. Daha sonra aile büyüklerine yansıdığında bir de o şekilde konuşulsun. Yuvayı yapmak zor yıkmak kolaydır. Siz mücadele verin fakat biraz daha akıllı adımlar atarak. Genelde böyle bi anda boşanma kararı veren erkekler duygusal bir boşluğa düşüp yanlış yapma potansiyeline sahiplerdir. Aklınıza kötüyü getirmeyin ama kontrol edin gizliden gizliye

Kesinlikle bitti o üsteleme . İnanır mısın kendi ilacımı unutur kendi beslenmemi önemsemem onunkini asla unutmazdım. Bu pandemide iki katına çıktı . Şimdi kendime vakit ayırmak istiyorum. Saçıma maske , yüzüme maske yapıyorum . Bir yıldır bıraktığım diyetisyenime haftaya yine başlayacam . Yaza kadar fazla olan kilolarımdan kurtulmayı hedefliyorum. Aslında o gün suratıma çarpılan gerçek yalnızsın ve kendi kıymetini bil . Kendin her şeyden ve herkesten önemli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…