Bence siz artık bu kadar bu işi kafaya takmayın. Biraz akışına bırakın. Yazdıklarınızı okurken endişenizden benim içim daraldı siz neler yaşıyorsunuz böyle devamlı? Yazık,kendinize eziyet etmeyin. Biraz kitap okumaya çalışın. Zihninizi dinlendirin,evde ufak sporlar yapmaya gayret edin bedeniniz yorulsun biraz. Sakin bir şekilde ilişkinize ve kendinize şans verin. Birşey söylemeden ve yapmadan önce içinizden sayı saymayı deneyebilirsiniz kendinizi sakinleştirmek için. Ayrıca profesyonel destek almakta size çok fayda sağlayacaktır. Belli ki eşiniz sizi çok seviyor ama yorulmuş.Son güncelleme . Tamamen eskiye dönmüş değiliz . Aramızda bir mesafe var . Bana karşı mesafeli biraz . Ama ben ne kadar kırgın olsamda ufak ufak temas ediyorum . Aynı koltuktayken sarıldım . Sıkmıyorum dimi dedim hayır dedi . Ama o biraz ayrı duruyor . Geldiğinde neşeli olmaya çalışıyorum. Bi kaç espiri yaptım güldü . Son zamanlarda hep ondan sonra yatıyordum .am a dün gece 10.30 yatmasına rağmen bende yattım . Sarıldım öptüm seni seviyorum dedim . Sıkıyorsam bırakırım dedim yo ben iyiyim dedi. Ama beş dakika sonra hemen döndü arkasını . Sizce bu durum normal mi ? Henüz kırgınlığı kızgınlığı ve kararsızlığı geçmemiş gibi . Takıldığım nokta “benim kararım kesin ! Sen denemek istiyorsan isteyelim deyip şu an sadece benim isteğim için mi devamyoksa o da dün akşam seni çok üzdüm demesine rağmen fikirleri aynı ise . Off tüm gün düşündüm bir kaç ay sonra ya pat diye yapamıyorum derse :..( artık benimde tamam demem gerekecek (
Bence buda sorgulayıp sıkmak belki petrolde lavaboya uğradı belki acıktı oturdular bi yerdw atıştılar buda süreyi uzatabilir gelecekti 1 saatte de gelmedi hemen yazmayın aramayınnn sıkmayın bnce diyosunuz ki sarılıyorm soruyorm sıkıyo muyum diye bu bile onu sıkar doğal davranın bir kuşu çok sıkar ve üstüne titrerseniz kaçar unutmayın doğal davranmaya çalısın çok soru sormayın onu sorgulamayın böyle bi arkadaşm vardı aşırı kıskanç nerseydin neden gelmedin die hesaplar yapardı adamı bıktırdı snra kendini geri çekti hiç birseyini sorgulamadı bir süre snra eşi onu arayıp hesap vermeye başladı ben burdayım surdayım su saatte gelecem diye biraz rahat bırakın kendinizi sorgulayın üstüne gitmeniz sizi itici yapar unutmayınYok yok o gün Ankara’ya gitmişti .mesela Gebze’deyim diye yazmış . Gebze istanbul arası görebiliyorsunuz ya kaç saat süreceğini onu söylemek istedim
son bi şans olarak çift terapistine götürmeyi deneyinEşim boşanmak istediğini söyledi. Ölüyorum kızlar yetişin . 18 yıllık eşim boşanmak istediğini söyledi biraz önce mutsuzmuş ve ayrı yaşamak ve boşanmak istiyormuş . Ölüyorum. Yardım edin . 1 aydı benimle konuşmuyor bugün dayanamadım ne bu nefret dedim zorlandığımda ayrılmak istediğini söyledi kesinmiş kalbime bıçak saplasaydı bu kadar acımazdı. Konuşmak istemiyormuş bile benimle . Konuşurken sesim bile rahatsız ediyormuşcasına bir ifade var suratında . Her şeyi kafasında planlamış işine yakın bir ev tutucakmış . Bana maddi yardım sağlayacakmış . Evi üstüme yapıcakmış . Allahım kabus gibi bunları duyduğuma inanamıyorum. . Bende seni seviyorum bunu yapmak istemiyorum dedim . Ağladım . Duygusal yaklaşma dedi yaşadık bitti dedi . Ben bi kere daha şans verelim dedim . İstiyorsan deneriz ama benim fikrim belli dedi . Ölüyorum. Çocucuğumuz yok. 4 gebelik kaybım var erken doğum eşimde sperm sorunu nedeniyle tüp bebek . Beni istemeyen bir ailesi vardı . Nasıl sevinicekler şimdi . Ne yapıcam bana yardım edin .
Çok üzüldüm biraz ayrı yaşayın isterseniz kendini bir toplasın. Ailesi sevinirmi üzülürmü sen onlarla ilgilenme bile kendine yönel. Ayrı yaşadığın zamandada kendini hazırla derim ben. Sende bir dur dinlen belki sende aynı kararı verirsin.Eşim boşanmak istediğini söyledi. Ölüyorum kızlar yetişin . 18 yıllık eşim boşanmak istediğini söyledi biraz önce mutsuzmuş ve ayrı yaşamak ve boşanmak istiyormuş . Ölüyorum. Yardım edin . 1 aydı benimle konuşmuyor bugün dayanamadım ne bu nefret dedim zorlandığımda ayrılmak istediğini söyledi kesinmiş kalbime bıçak saplasaydı bu kadar acımazdı. Konuşmak istemiyormuş bile benimle . Konuşurken sesim bile rahatsız ediyormuşcasına bir ifade var suratında . Her şeyi kafasında planlamış işine yakın bir ev tutucakmış . Bana maddi yardım sağlayacakmış . Evi üstüme yapıcakmış . Allahım kabus gibi bunları duyduğuma inanamıyorum. . Bende seni seviyorum bunu yapmak istemiyorum dedim . Ağladım . Duygusal yaklaşma dedi yaşadık bitti dedi . Ben bi kere daha şans verelim dedim . İstiyorsan deneriz ama benim fikrim belli dedi . Ölüyorum. Çocucuğumuz yok. 4 gebelik kaybım var erken doğum eşimde sperm sorunu nedeniyle tüp bebek . Beni istemeyen bir ailesi vardı . Nasıl sevinicekler şimdi . Ne yapıcam bana yardım edin .
Merak etmeyin çekişmeli boşanma kadının sözü esastır siz istemeden zor boşanırsınız tabi hakim/hakime’ninde etkisi var ama kadın daha esastır boşanma olaylarında, bu arada hayatında başka biri olabilir, babamda birebir aynı şeyleri anneme, annem hala atlatamadı ev, arsa üstünde ne varsa annemin üstüne yaptı ve üstüne para verdi. Boşanalı 1-2 hafta oldu kendine ev tuttu ve akrabalardan duyduğuma göre hayatında biri varmış, sizde dikkat edin ve güçlü durun, elbet pişman olucaktır.Eşim boşanmak istediğini söyledi. Ölüyorum kızlar yetişin . 18 yıllık eşim boşanmak istediğini söyledi biraz önce mutsuzmuş ve ayrı yaşamak ve boşanmak istiyormuş . Ölüyorum. Yardım edin . 1 aydı benimle konuşmuyor bugün dayanamadım ne bu nefret dedim zorlandığımda ayrılmak istediğini söyledi kesinmiş kalbime bıçak saplasaydı bu kadar acımazdı. Konuşmak istemiyormuş bile benimle . Konuşurken sesim bile rahatsız ediyormuşcasına bir ifade var suratında . Her şeyi kafasında planlamış işine yakın bir ev tutucakmış . Bana maddi yardım sağlayacakmış . Evi üstüme yapıcakmış . Allahım kabus gibi bunları duyduğuma inanamıyorum. . Bende seni seviyorum bunu yapmak istemiyorum dedim . Ağladım . Duygusal yaklaşma dedi yaşadık bitti dedi . Ben bi kere daha şans verelim dedim . İstiyorsan deneriz ama benim fikrim belli dedi . Ölüyorum. Çocucuğumuz yok. 4 gebelik kaybım var erken doğum eşimde sperm sorunu nedeniyle tüp bebek . Beni istemeyen bir ailesi vardı . Nasıl sevinicekler şimdi . Ne yapıcam bana yardım edin .
Üzüldüm senin adina...ALLAH yardimcin olsun...ama Hayat devam ediyor...Zamana birak,üstüne gitme kendi haline bırak...aksi taktirde iyce soğutursun kendinden..Eşim boşanmak istediğini söyledi. Ölüyorum kızlar yetişin . 18 yıllık eşim boşanmak istediğini söyledi biraz önce mutsuzmuş ve ayrı yaşamak ve boşanmak istiyormuş . Ölüyorum. Yardım edin . 1 aydı benimle konuşmuyor bugün dayanamadım ne bu nefret dedim zorlandığımda ayrılmak istediğini söyledi kesinmiş kalbime bıçak saplasaydı bu kadar acımazdı. Konuşmak istemiyormuş bile benimle . Konuşurken sesim bile rahatsız ediyormuşcasına bir ifade var suratında . Her şeyi kafasında planlamış işine yakın bir ev tutucakmış . Bana maddi yardım sağlayacakmış . Evi üstüme yapıcakmış . Allahım kabus gibi bunları duyduğuma inanamıyorum. . Bende seni seviyorum bunu yapmak istemiyorum dedim . Ağladım . Duygusal yaklaşma dedi yaşadık bitti dedi . Ben bi kere daha şans verelim dedim . İstiyorsan deneriz ama benim fikrim belli dedi . Ölüyorum. Çocucuğumuz yok. 4 gebelik kaybım var erken doğum eşimde sperm sorunu nedeniyle tüp bebek . Beni istemeyen bir ailesi vardı . Nasıl sevinicekler şimdi . Ne yapıcam bana yardım edin .
Sizin cift terapisine degil de tek basiniza psikologa gitmeniz gerekiyor. Adam sizi degistirebilecegini dusunmus belli ki yillarca. Belki sizi bir ara boyle kabul de etmis. Ama sonunda karakteriniz yorucu gelmeye ve onu mutsuz etmeye baslamis. Psikologa giderseniz sizin bu takinti sorunuzu duzeltme sansiniz olur. Ben de takintiliyim ve psikologa gitmem gerekiyor aslinda ama su an uygun durumum ve zamanim yok
Aslında bana söyledikleri o an onun ağzından duyduklarım bana öyle bir etki yaptı ki eskiye oranla daha rahat davranmaya çalışıyorum. Bi kaç kez masumlar apartmanını seyredip Safiye’nin dışardan görünüşü ile ilgili ya acaba bende mi böyleyim diyordum. Son zamanlarda kaşlarım hep çatık . Hep ne yapması ile ilgili direktifler veriyordum. Öyle ki bütün gün tv karşısında olmama rağmen akşam bile kumanda bende olur , çay içeceksek kendi çayını kendi koyardı. Dışardan ekmek yemek istediğini söyler, paket servisle yemek özlediği yemeği söylemek ister bunlara hep karşı çıkar hayır derdim. Şimdi ekmek alalım dedim bi kaç kez , geçen hafta Kebap alıp geldi . Evde rakı balık yapalım derdi hep hayır hayır derdim. Pzt oturdum sevmediğim halde bende onunla içtim. Bunlzr bizim evimizde aman ölürsğn aman hasta olursunlar ile biten emirler ile yapılmayan şeylerdi . Kendimce baya bi değişim başlattım ... hala aramız biraz limonu ama zaman .....Sizin cift terapisine degil de tek basiniza psikologa gitmeniz gerekiyor. Adam sizi degistirebilecegini dusunmus belli ki yillarca. Belki sizi bir ara boyle kabul de etmis. Ama sonunda karakteriniz yorucu gelmeye ve onu mutsuz etmeye baslamis. Psikologa giderseniz sizin bu takinti sorunuzu duzeltme sansiniz olur. Ben de takintiliyim ve psikologa gitmem gerekiyor aslinda ama su an uygun durumum ve zamanim yok.
Yaşanan o tartışma ve bana söyleneler aslında omuzumdan büyük bir yük aldı biliyor musun. Eşimi ölümünden hep korktum. Ama aslında bu tarz bi kaybetme olabileceği hiç aklıma gelmemişti . O gün bunları söyleyebilecek raddeye gelmesi bile yeterdi . Şimdi araba kullanırken yola değil etrafıma bakıyorum. İlacını içmeyi unutursa bir kere söylüyorum. Bir daha söylemiyorum. Şunu gördüm herkesin aklı var kendi düşünebilir herkes kendi kendini düşünsün modundayım.korumacı olmaktan vazgeçtim ....Kıyamam ya ne kadar üzülmüşsünüz, sabaha çıkmak istemiyorum diyecek kadar da seviyorsunuz. Ama anladığım kadarıyla şu an çok sağlıklı bir psikolojide değilsiniz. Psikolojik destek alın kesinlikle, anlattıklarınıza bakılırsa ikiniz de çok yıpranmışsınız yaşananlardan. Ama hayatınız o olmazsa sürmezmiş gibi hissetmeniz sizi çok zorluyor. Siz eşinizden bir fırsat daha isteyin ve o sırada kendinizi yenilemeye karar verin her anlamda ve harekete geçin. Size iyi gelen gelecek herşeyi yapın, eşiniz sizdeki bu değişimi görüp kararını değiştirebilir. Hiçbirşey olmazsa belki de siz onsuz da yapabileceğinizi fark edersiniz..
Aynen böyle devam tabi ki eşinizi düşünün ama dozunda onun isteklerine de önem verin bencikce yaklaşmayın o ev o evlilik tek sizin değil unutmayın ve eşinize annesi gibi değil eş olarak yaklaşın bişeyleri sakın çok üstelemeyinnYaşanan o tartışma ve bana söyleneler aslında omuzumdan büyük bir yük aldı biliyor musun. Eşimi ölümünden hep korktum. Ama aslında bu tarz bi kaybetme olabileceği hiç aklıma gelmemişti . O gün bunları söyleyebilecek raddeye gelmesi bile yeterdi . Şimdi araba kullanırken yola değil etrafıma bakıyorum. İlacını içmeyi unutursa bir kere söylüyorum. Bir daha söylemiyorum. Şunu gördüm herkesin aklı var kendi düşünebilir herkes kendi kendini düşünsün modundayım.korumacı olmaktan vazgeçtim ....
Bence duygusal davranmamaya gayret gösterin. Biraz kendinizi geri çekin. Daha sonra aile büyüklerine yansıdığında bir de o şekilde konuşulsun. Yuvayı yapmak zor yıkmak kolaydır. Siz mücadele verin fakat biraz daha akıllı adımlar atarak. Genelde böyle bi anda boşanma kararı veren erkekler duygusal bir boşluğa düşüp yanlış yapma potansiyeline sahiplerdir. Aklınıza kötüyü getirmeyin ama kontrol edin gizliden gizliyeEşim boşanmak istediğini söyledi. Ölüyorum kızlar yetişin . 18 yıllık eşim boşanmak istediğini söyledi biraz önce mutsuzmuş ve ayrı yaşamak ve boşanmak istiyormuş . Ölüyorum. Yardım edin . 1 aydı benimle konuşmuyor bugün dayanamadım ne bu nefret dedim zorlandığımda ayrılmak istediğini söyledi kesinmiş kalbime bıçak saplasaydı bu kadar acımazdı. Konuşmak istemiyormuş bile benimle . Konuşurken sesim bile rahatsız ediyormuşcasına bir ifade var suratında . Her şeyi kafasında planlamış işine yakın bir ev tutucakmış . Bana maddi yardım sağlayacakmış . Evi üstüme yapıcakmış . Allahım kabus gibi bunları duyduğuma inanamıyorum. . Bende seni seviyorum bunu yapmak istemiyorum dedim . Ağladım . Duygusal yaklaşma dedi yaşadık bitti dedi . Ben bi kere daha şans verelim dedim . İstiyorsan deneriz ama benim fikrim belli dedi . Ölüyorum. Çocucuğumuz yok. 4 gebelik kaybım var erken doğum eşimde sperm sorunu nedeniyle tüp bebek . Beni istemeyen bir ailesi vardı . Nasıl sevinicekler şimdi . Ne yapıcam bana yardım edin .
Kesinlikle bitti o üsteleme . İnanır mısın kendi ilacımı unutur kendi beslenmemi önemsemem onunkini asla unutmazdım. Bu pandemide iki katına çıktı . Şimdi kendime vakit ayırmak istiyorum. Saçıma maske , yüzüme maske yapıyorum . Bir yıldır bıraktığım diyetisyenime haftaya yine başlayacam . Yaza kadar fazla olan kilolarımdan kurtulmayı hedefliyorum. Aslında o gün suratıma çarpılan gerçek yalnızsın ve kendi kıymetini bil . Kendin her şeyden ve herkesten önemli oldu.Aynen böyle devam tabi ki eşinizi düşünün ama dozunda onun isteklerine de önem verin bencikce yaklaşmayın o ev o evlilik tek sizin değil unutmayın ve eşinize annesi gibi değil eş olarak yaklaşın bişeyleri sakın çok üstelemeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?