...........................................
ama sende çok üstelemişsin,bi erkeğin duymak istemediği sözleri söylemişsin,yok senle nerden evlendim,yok adam gibi biriyle evlenseydim,madem sorun para bunun çözümü bu yol olmamalıydı.daha makul bi çözüm bulabilrdiniz,bir birinizi kırmadan,incitmeden..
senin yerinde olsam eşimin gönlünü alırdım,bide o ağır sözler için özür dilerdim,ve sakin kafayla para konusuna çözüm üretirdim..
üzülme canım bazen erkekler böyle ani cıkıslarda bulunabiliyor
bir iki gün sakinliğini koru
oda eminim yanlısını anlıcaktır
üzme kendini yerimseniben
Çok ağır konuşmuşsun, sen ne kadar sinirlendiysen oda o kadar tepki vermiş...
Sanırım öyle ele avuca sığacak bir sorununuz yokken sen bu maaş olayını gündeme getirmişsin. Yani kendine resmen sıkıntı aramışsın. Biraz rahat ol bak keyfine para değilmi ikinizde çalışıyorsunuz. Beraberliğinizin, evliliğinizin tadını çıkarın illa bir sorunmu olmalı relax olun lütfen. Zaten iki kişinin anlaşması aynı evi paylaşması zorken şu zamanda neden durduk yere sorun çıkartasınız. Biraz umursamaz olun akışına bırakın hayatı... Eşiniz çok sinirlenmiş gurur meselesi yapmış olabilir . Bunu onunla konuşun başbaşa, ve ona aslında böyle şeyler söylemek istemediğinizi anlatın özür dileyin....Umarım bu olay kapanır ve bir daha böyle kırıcı olmazsınız
erkek gibi biriyle evlenmeliydim dedim ... senağlama
Canım merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, maalesef böyle olabiliyor ve bazen ölümcül vuruşlar yapabiliyoruz... Şimdi bunu telafi etmek lazım, ancak önce böyle bir olay yaşanmamış gibi davranıp soğutmak lazım bence...
Bol şans diliyorum...
canım bence düzelir akşamda gelir annenlere ve akşamda gidersiniz beraberce evinize sen biraz damarına basmışsın ki evlendiğime pişmanın senin gibi biriyle evlenmeseydim hatta erkek gibi bir erkeklar evlenseydim sözleri her erkeği çileden çıkartır eşinde normal olarak çok sinirlenmiş ama bence düzelir korkma önce biraz mesafeli ve soğuk olursunuz sonra yavaşa yavaş iş düzene girer. para meselesine baktın ikan edemiyorsun sen maaşından harcamak istediğin kadarını al kalanı ver eşine evin gider gelirine baksın işte hem seninde kafan rahat olur şahsen ben öyle yapıyorum istediğim kadar ihtiyacım olanı alıp kalanı eşime veriyorum alınacakları satılacakları o yapıyor ben karışmıyorum.
evet çok güzel analtmışsın janselii ama işte beceremiyorum, ben de yapı olarak dediğim gibi sabırsız ve huzursuz biriyim.. belki de benden ayrılması en iyi yoldur.. istemesem de, evliliği devam ettirebilecek yapıda da değilim, hep elime yüzüme bulaşıyor senağlama senağlama
Sevgili arkadaşım öyle düşünme sen sadece çok ince düşünen detaycı bir insansın hissetiğim kadarıylaa.s. belki bu olay kötü ama bazı şeylerin başlangıcıda olabilir sende... Bak ne güzel mesleği elinde olan bir kadınsın , evlilik karşılıklı hoşgörü ve anlayıştır. Her olumsuzluğu kusur saymaman gerek:1hug: kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama herşey zamanla oturur. Çok çabuk karar vermemek lazım ilerde keşke dememek için....
"erkek gibi biriyle evlenmeliydim dedim " kusura bakma arkadaşım bu en ağır kavgada bile söylenmez. öldürseydin daha iyiydi. keşke bu lafı hiç demeseydin. tamam haklı olabilirsin belki ama bir erkeğe söylenecek en son söz bile olmamalı düşünüyorum bunu. bende evlendiğim ilk sıralarda maaş kavgası çok yaptık. eşim en sonunda bağırdı tamam herkes kira+masraflar payına düşeni versin sonra da herkes maaşıyla napıyorsa yapsın dedi. ne kadar paracısın dedi. biz kadınlar ekonomik özgürlüğümüz elimizdeyken sanırım boyun eğmek erkeğe para vermek istemiyoruz.Allah yardımcın olsun ne deyim. çokda gitme üstüne. Zamana bırak biraz olayları. kendini yıpratma üzme.a.s.
birbirinze kötü sözler söylemişiniz, ama siz de sabredin biraz, o da kırılmış belli ki, biraz düşünsün, sakinlaşip de konuşmak çok daha güzel, bakarsın akşama yemeğe bir çiçekle çıkagelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?