- 8 Kasım 2018
- 5.882
- 14.298
- 248
- Konu Sahibi sekersinopnane
-
Benim esimde basak burcu evet dengesizliği ve kararsızlığı vardır.Hic boyle seyler soylemedi. Konu sahibinin kocasi başak mıymış?Başak erkeklerinin çoğu dengesiz
Benim esimde basak burcu evet dengesizliği ve kararsızlığı vardır.Hic boyle seyler soylemedi. Konu sahibinin kocasi başak mıymış?
Gördüm simdi ben de,sende mi balık sın?Kendisi balık kocası başak astrolojik olarak uyumlular ama 1.5 yıl bir başak tanıdım çok dengesiz ve net değil ve duygu dünyası çok eşli
Bunu önemseyeceğini hiç zannetmiyorum eşinizin.Öyle birşey varsa eğer hakkımı helal etmem
Sen onu aslinda guzel idare ederdin yani şöyle seni salak yerine koyamazdi çünkü akrep cooook zekidir.Akrep burcuyum başak ile uyumluyuz ama olmadı izi kaldı bende
Sen onu aslinda guzel idare ederdin yani şöyle seni salak yerine koyamazdi çünkü akrep cooook zekidir.
Zaten oyle olmustur kuzum. Basak sen ona ne kadar seni cok seviyorum cok yakisiklisin sana aşığım desende kendini hep dis kapının mandali ve ezik hisseder üzülüyorumFazla gelmiş de olabilirim
esimin unutamadıgı kızda akrep burcuydu . akrep kadını basak erkegi arasında cok degisik birsey varAkrep burcuyum başak ile uyumluyuz ama olmadı izi kaldı bende
Zaten oyle olmustur kuzum. Basak sen ona ne kadar seni cok seviyorum cok yakisiklisin sana aşığım desende kendini hep dis kapının mandali ve ezik hisseder üzülüyorum
Daha bugün esime dedim benim kocam yakisikliii
Hadi bee diyo inanmiyor
esimin unutamadıgı kızda akrep burcuydu . akrep kadını basak erkegi arasında cok degisik birsey var
Inanirim bunaAynen öyle özgüvensizler ve hep benden daha kötüleriyle beraber oldu
benim de tanıdıgım cok cift var basak erkegi akrep kadını . hem de benım esımın yukselenı de akrep .Büyük çekim büyük uyum var başaklara bak genelde akrep ile evliler çok tanıdığım o şekilde
Inanirim buna
Dogrudur. Dün bir bluz giydim,beyaz sifon gomlek tarzinda boyun kısmında kurdela gibi bise var. Icime atlet giymezsem sütyen belli olur yani. Bak sana soruyorum kiskancsin ya sen atlet giyyim mi beyaz sutyen mi giyyim dedim. Dur gostereyim dedin giydim dediki arkasi belli oluyor sutyenin. Tamam boyle giy madem dedi. Eger ici icini yemediyse bende bise bilmiyorum ama boyle kiskancliklarinida gizliyorlar iste.
Bizim gibi zekiler anliyorlar tabii :)Ayni öyleler takıntılılar,kıskançlıklarını yansıtmıyorlar içten içe saklıyorlar ama belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?