Eşim boşanmak istiyor

Siz de bir garipsiniz. Adam seni istemiyorum diyor, siz kendimi oldururum, yok ablasindan mi yardim alsam diyorsunuz. Adami zorla mi tutacaksiniz yaninizda? Nafakaya gelince gururumdan istemem diyorsunuz da bu soyledikleriniz de pek gururlu bir kadinin davranislari degil. Bana bunu soyleyen adami oyle bir hayatimdan cikaririm ki noldugunu sasirir. Kendinize biraz sayginiz
Olsun.

Ben de esimle 11 ay içinde evlendim. Flort,soz nişan kına düğün hepsi 11 aya sığdı . Ben zorlamadim ama onu zorla evlilik olur mu ne kadar yanlış. 2 kisi birbirini sever ve evlenir.

Kendisi balık kocası başak astrolojik olarak uyumlular ama 1.5 yıl bir başak tanıdım çok dengesiz ve net değil ve duygu dünyası çok eşli
Benim esimde basak burcu evet dengesizliği ve kararsızlığı vardır.Hic boyle seyler soylemedi. Konu sahibinin kocasi başak mıymış?

Ay tamaaaaam sen balık burcusun ne isin var basakla diye sormak istedim :)
Şaşırmadım şuanda.
Benim kocam başak. Kizkardesim,babam balık. Haz etmez pek. Dioki kizkardesim icin zeki,kurnaz,sinsi :)
Başka balik burclari icinde boyle konusuyor. Bir cafe var burada sahibi balık. Uyuz oluyorum o p....e diyor. Selam vermistim daha dogrusu o bana vermisti. Neden selam verdin diyor. Bazı ünlü sanatcilara itici uyuzzz diyor bir bakiyorum o unluye balik burcuymus :)

Kendisi balık kocası başak astrolojik olarak uyumlular ama 1.5 yıl bir başak tanıdım çok dengesiz ve net değil ve duygu dünyası çok eşli
Gördüm simdi ben de,sende mi balık sın? hayir astrolijik olarakta uyumlu degiller bence. Baliklar her burctan ozellik alırlar çünkü.

Öyle birşey varsa eğer hakkımı helal etmem
Bunu önemseyeceğini hiç zannetmiyorum eşinizin.
Hak helalliğini bırakın,
alabileceğiniz haklara odaklanın.
Bu işin altından,başka bir kadın çıkacağını söyleyen arkadaşlara da katılıyorum.

Fazla gelmiş de olabilirim
Zaten oyle olmustur kuzum. Basak sen ona ne kadar seni cok seviyorum cok yakisiklisin sana aşığım desende kendini hep dis kapının mandali ve ezik hisseder üzülüyorum
Daha bugün esime dedim benim kocam yakisikliii
Hadi bee diyo inanmiyor

Aynen öyle özgüvensizler ve hep benden daha kötüleriyle beraber oldu

Aynen öyle özgüvensizler ve hep benden daha kötüleriyle beraber oldu
Inanirim buna
Dogrudur. Dün bir bluz giydim,beyaz sifon gomlek tarzinda boyun kısmında kurdela gibi bise var. Icime atlet giymezsem sütyen belli olur yani. Bak sana soruyorum kiskancsin ya sen atlet giyyim mi beyaz sutyen mi giyyim dedim. Dur gostereyim dedin giydim dediki arkasi belli oluyor sutyenin. Tamam boyle giy madem dedi. Eger ici icini yemediyse bende bise bilmiyorum ama boyle kiskancliklarinida gizliyorlar iste.

Ayni öyleler takıntılılar,kıskançlıklarını yansıtmıyorlar içten içe saklıyorlar ama belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…