- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi sekersinopnane
-
Kesinlikleeeee öyle.Kendisi balık kocası başak astrolojik olarak uyumlular ama 1.5 yıl bir başak tanıdım çok dengesiz ve net değil ve duygu dünyası çok eşli
Ben bir başak burcu olarak empati kurdum öyle cevap verdim. Eğer ben kocamdan boşanmak istersem mutlaka başkasına aşık olmuşumdur. Beni sahiplenmemesi dışında.Adam başak burcu. Sence?? Konu sahibine demis ama unutamadigim birisi var falan diye belki ayni burçtan sin yaa anlayabilirsin diye sordum.
Katılıyorum, hiç kimse için değmez. Asıl intikam unutmak ve hayatına kaldığın yerden devam etmektir.Beni istemeyeni ben de istemem.
Aşkımdan ölsem de "sana aşık değilim" diyen, boşanmak istiyorum diyen bir adama yalvarmam.
Adam karşısınıza çıkıp boşanmak istiyorum demiş. Evlenirken severek evleniyoruz ama sevgimizin ömür boyu süreceğini garanti edemeyiz. Sizin de kocanıza aşkınız bitmiş olabilirdi. Evlilik size mutluluk veren bir şey olmayabilirdi.
Anlayışla karşılayın. İnat etmeyin, boşanın. Nafaka ve tazminat işlerinizi, hayatnızı yeniden yoluna koymanızı 2 sene geciktirecek. Çalıştığınız için nafaka alma şansınız düşük. Tazminat içinse eşinizin kusurlu olduğunu ispatlamanız gerekir. Tüm bunların karşısında alacağınız 10 bin, 20 bin. 2 senenizi kaybettiğinize değmeyecek rakamlar.
Belki de adam.baskasina aşık oldu dedigin gibi burda zaten cogu yorum o yönde oldu baska kadin vardie diyorlarBen bir başak burcu olarak empati kurdum öyle cevap verdim. Eğer ben kocamdan boşanmak istersem mutlaka başkasına aşık olmuşumdur. Beni sahiplenmemesi dışında.
Aynen öyle ama inşallah buhrandadır ve arkadaş çok fazla üzülmeden kendine gelir.Belki de adam.baskasina aşık oldu dedigin gibi burda zaten cogu yorum o yönde oldu baska kadin vardie diyorlar
Tabii. Yazmışsın ya bir mesajında, "Kocam birinden hoşlanmıyor. P.. diyor," diye. Adamı görse tokalaşır, oo abi hoş beş eder ama asla adama bunu çaktırmaz. Çünkü insan ilişkilerine çok önem veriyoruz. Genelde olan içimizdedir. Birinden haz etmese bile objektif davranır ve ilişkilerini politik düzeyde tutar. Kimisine göre bu iki yüzlülüktür ama değil gerçekten. En azından benim için değil. Neden hoşlanmadığım bir insanla aynı ortama girdiğim zaman suratımı asıp, egoist takılıp ortamı gereyim mantığındayım. Seni sevmese mesela eşin asla seninle aynı hayatı paylaşmaya tahammül edemezdi. Çünkü sen onun hayatındaki devamlılıksın, fakat diğer insanlar gelip geçici onlara politik yaklaşır. Eşin de öyle mi bilmiyorum. Herkes başakları duygusuz görür ama başaklar duygularını içinde yaşar. Farkında olmadan incitiyordur belki bazen seni ama içine bir öküz oturmuş gibi hissediyor olabilir özünde. Ben öyleyim şahsen. Kimsenin yanında acımı belli edemem, ağlayamam. İçimde kıyamet kopar, yüzüm çiçek bahçesidir. Lanet ediyorum bazen bu yönüme. İçimizde çok duygusalız, kol kırılır yen içimde kalır sözü tam bize göre.Yemin ederim dogru. Sinsi. Kocam oyle asla anlayamazsin birini seviyor mu sevmiyor mu oldukça politik herkesle muhabbet eder. Ben ogun senin soyledigini sordum ona,araya mesafede koymazmis bir basak kadin söyledi kk da dedim bilirmis sevmedigini ama muhabbete devam edermis dedim evet bende oyle yaparim diyor. Yapiyorda..ben biliyorum mesela babami sevmiyor. Ama belli ettirmiyor asla. Sorsam derki seviyorum canim nr munasebet nerden cikti :)
Elestiriye hic gelemiyor.
Ama kendisi masallah elestiriyor beni. Bende alınıyorum bunu fark etti ama yine ara sira olsa da elestiriyor. Ya sanki kendisi mukemmel ha. Basaklar biraz egoist mi oluyo ne:)
Bak olumsuz elektrik aldıklarıyla muhabbet edior budaaa politikacı haaa
Neden bu şekilde başkasının yara bandı olmayı görev edindiniz ah ah.. Tam olarak bunu yaptığınız için hata yapmışsınız işte. İnsanlar böyle problemlerini kendi içlerinde kendileri halletmeliler ve ondan sonra yol almalılar. Unutamadığı biri olduğunu bile bile kendinizi ateşe atmışsınız. Kadınların belki de en büyük hatası bu uğraş işte; ben unuttururum, ben iyileştiririm vs.. Böyle bir şey yok gördüğünüz gibi maalesef.
Oyle diyor.. diyorki uzulmuyorum mu sanıyorsun mesela kavga ettik bana kotu soz söylediğinde pisman oluyormus ben agladigimda cok uzuluyormus ama nedense belli olmuyor cidden icinde yasiyor ha duygularini. Ay bu kadar olurTabii. Yazmışsın ya bir mesajında, "Kocam birinden hoşlanmıyor. P.. diyor," diye. Adamı görse tokalaşır, oo abi hoş beş eder ama asla adama bunu çaktırmaz. Çünkü insan ilişkilerine çok önem veriyoruz. Genelde olan içimizdedir. Birinden haz etmese bile objektif davranır ve ilişkilerini politik düzeyde tutar. Kimisine göre bu iki yüzlülüktür ama değil gerçekten. En azından benim için değil. Neden hoşlanmadığım bir insanla aynı ortama girdiğim zaman suratımı asıp, egoist takılıp ortamı gereyim mantığındayım. Seni sevmese mesela eşin asla seninle aynı hayatı paylaşmaya tahammül edemezdi. Çünkü sen onun hayatındaki devamlılıksın, fakat diğer insanlar gelip geçici onlara politik yaklaşır. Eşin de öyle mi bilmiyorum. Herkes başakları duygusuz görür ama başaklar duygularını içinde yaşar. Farkında olmadan incitiyordur belki bazen seni ama içine bir öküz oturmuş gibi hissediyor olabilir özünde. Ben öyleyim şahsen. Kimsenin yanında acımı belli edemem, ağlayamam. İçimde kıyamet kopar, yüzüm çiçek bahçesidir. Lanet ediyorum bazen bu yönüme. İçimizde çok duygusalız, kol kırılır yen içimde kalır sözü tam bize göre.
Haritasında oğlak baskınlığı vardır onun.Ay burcu oğlak da olabilir.Ben de öyleyim çünkü.Oyle diyor.. diyorki uzulmuyorum mu sanıyorsun mesela kavga ettik bana kotu soz söylediğinde pisman oluyormus ben agladigimda cok uzuluyormus ama nedense belli olmuyor cidden icinde yasiyor ha duygularini. Ay bu kadar olur
Evet o p... dedigi adama selam verir.
Ya bu huylarina ben ikiyuzluluk derdim aslinda degil gercekten
Ay burcu aslan. Yukseleni ikizler çıkmıştı. Ama oglaklar varmi bak hatirlayamadim merkur vsHaritasında oğlak baskınlığı vardır onun.Ay burcu oğlak da olabilir.Ben de öyleyim çünkü.
Benim eşim artık beni çözdü. Ne kadar sinirli olursam olayım, içimde çok üzgün olduğumu biliyor oradan vuruyor pis beniOyle diyor.. diyorki uzulmuyorum mu sanıyorsun mesela kavga ettik bana kotu soz söylediğinde pisman oluyormus ben agladigimda cok uzuluyormus ama nedense belli olmuyor cidden icinde yasiyor ha duygularini. Ay bu kadar olur
Evet o p... dedigi adama selam verir.
Ya bu huylarina ben ikiyuzluluk derdim aslinda degil gercekten
Oo senin ki çok fena. Aslan... kızım aslan. Fena gururlu, hırslı, hep öncü. Yiğenim ve abim ikizler saman altından su yürütürler. Bebeğim ikizler o ne olacak bakalım.Ay burcu aslan. Yukseleni ikizler çıkmıştı. Ama oglaklar varmi bak hatirlayamadim merkur vs
Haklarimi al canim. Ne o oyle dalga gecee gibi1.5 yıllık evliyim neredeyse ama eşim boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum . Evlilik terapistine gidelim dedim istemiyorum diyor. Neden diyorum Neden boşanmak istiyorsun . Evlilik bana göre değil galiba olmuyor yürümüyor sana aşık değilim boğuluyorum diyor. Eski ilişkilerimde çok yıprandım belki de ondan diyor. Bana yapılanlar aklıma geliyor.bir kadına bağlanma fikri saçma geliyor . Kusura bakma boşanalım diyor.
Ne yapmalıyım . Benim hayallerim ne olacak ? Çalışıyorum . 26 yaşındayım . Nafaka ve tazminat almalı mıyım ?
Ay burcu duygulari yonetiyormus ya,ikili iliskilerde aslan oldugunu düşünüyorum oyle yani bencede. Simdi soyle oyle bir yönü var. Mesela pahali hediye almak. Gurur ve kibirde var malesef kusunce muhattap olmamak gibi. Ama tabi ben adim atinca atıyor atmasam da 2gun suruyor inadi 3. Gun geliyor sarılıyor. Benim yukselende aslanOo senin ki çok fena. Aslan... kızım aslan. Fena gururlu, hırslı, hep öncü. Yiğenim ve abim ikizler saman altından su yürütürler. Bebeğim ikizler o ne olacak bakalım.
Yok ya ikizler olarak buna karşıyımAy burcu duygulari yonetiyormus ya,ikili iliskilerde aslan oldugunu düşünüyorum oyle yani bencede. Simdi soyle oyle bir yönü var. Mesela pahali hediye almak. Gurur ve kibirde var malesef kusunce muhattap olmamak gibi. Ama tabi ben adim atinca atıyor atmasam da 2gun suruyor inadi 3. Gun geliyor sarılıyor. Benim yukselende aslan
Ikizler zeki olur ama saman altindan su yürütür evet hahahahaha
Al tabiEğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?