Eşim boşanmak istiyor

Adam başak burcu. Sence?? Konu sahibine demis ama unutamadigim birisi var falan diye belki ayni burçtan sin yaa anlayabilirsin diye sordum.
Ben bir başak burcu olarak empati kurdum öyle cevap verdim. Eğer ben kocamdan boşanmak istersem mutlaka başkasına aşık olmuşumdur. Beni sahiplenmemesi dışında.

Katılıyorum, hiç kimse için değmez. Asıl intikam unutmak ve hayatına kaldığın yerden devam etmektir.

Ben bir başak burcu olarak empati kurdum öyle cevap verdim. Eğer ben kocamdan boşanmak istersem mutlaka başkasına aşık olmuşumdur. Beni sahiplenmemesi dışında.
Belki de adam.baskasina aşık oldu dedigin gibi burda zaten cogu yorum o yönde oldu baska kadin vardie diyorlar

Tabii. Yazmışsın ya bir mesajında, "Kocam birinden hoşlanmıyor. P.. diyor," diye. Adamı görse tokalaşır, oo abi hoş beş eder ama asla adama bunu çaktırmaz. Çünkü insan ilişkilerine çok önem veriyoruz. Genelde olan içimizdedir. Birinden haz etmese bile objektif davranır ve ilişkilerini politik düzeyde tutar. Kimisine göre bu iki yüzlülüktür ama değil gerçekten. En azından benim için değil. Neden hoşlanmadığım bir insanla aynı ortama girdiğim zaman suratımı asıp, egoist takılıp ortamı gereyim mantığındayım. Seni sevmese mesela eşin asla seninle aynı hayatı paylaşmaya tahammül edemezdi. Çünkü sen onun hayatındaki devamlılıksın, fakat diğer insanlar gelip geçici onlara politik yaklaşır. Eşin de öyle mi bilmiyorum. Herkes başakları duygusuz görür ama başaklar duygularını içinde yaşar. Farkında olmadan incitiyordur belki bazen seni ama içine bir öküz oturmuş gibi hissediyor olabilir özünde. Ben öyleyim şahsen. Kimsenin yanında acımı belli edemem, ağlayamam. İçimde kıyamet kopar, yüzüm çiçek bahçesidir. Lanet ediyorum bazen bu yönüme. İçimizde çok duygusalız, kol kırılır yen içimde kalır sözü tam bize göre.

Aklıma ister istemez 17 yılın enkazını devraldık lafı geldi

Çekişmeli boşanma davası ile uğraşmış biri olarak anlaşmalı ve hakkını alarak boşanmaya çalış. Benim eskisi adam sıfatına layık olmadığı için yapamadım. Yıprandım ki anlaşmalı boşansaydım yaşadıklarımı hazmedemezdim sanırım. Şimdi de para almayacağım. Ama davada kazanan taraf olmak onun ve ailesinin sürünmesi, şahitlik bile yapamamaları, hakimin dalga geçmesi benim için paradan daha önemli. Kısaca senin için önemli olan ne?
1 buçuk yılda küllerimden yeniden doğdum
Ayrıca anlattığın kadarı ile sevmeden evlenen erkek tipi. Bırak gitsin. Daha iyilerini bulup sevebilirsin. Tecrübe ile sabit. Beni sevmeyenle vakit geçirmem. Sevgi olmadan da yuva olmaz. Yeni hayatında mutluluklar

İlla hayatında biri var, başkasına aşık olmuştur mottosuna kesinlikle katılmıyorum.

Son zamanlarda bu his banada çöküyor. Gerçekten neden bilmiyorum tek istediğim şey son zamanlarda kendime kalmak. Eşimi seviyorum, canımın canı iki evladım var asla kopamayacağım ama bir taraf hortladı son dönemlerde her şeyi itmek istiyor. Ben sadece o tarafı baskılıyorum. Belki evlatlarım olmasa, eşime boşanalım bile derdim. İçim boşalıyor son günlerde, duyarsızlaşıyorum; sonra bir silkelenip kendime geliyorum. Burcum Başak.

Oyle diyor.. diyorki uzulmuyorum mu sanıyorsun mesela kavga ettik bana kotu soz söylediğinde pisman oluyormus ben agladigimda cok uzuluyormus ama nedense belli olmuyor cidden icinde yasiyor ha duygularini. Ay bu kadar olur
Evet o p... dedigi adama selam verir.
Ya bu huylarina ben ikiyuzluluk derdim aslinda degil gercekten

Haritasında oğlak baskınlığı vardır onun.Ay burcu oğlak da olabilir.Ben de öyleyim çünkü.

Nafaka da, tazminatta alın tabikide..
Evlenmeden once akli nerdeydi de sizin vebalinize girdi anlamadim.

Baska bir kadin olma ihtimali yuksek bence, bahaneler üretiyor gibi geldi bana.

Benim eşim artık beni çözdü. Ne kadar sinirli olursam olayım, içimde çok üzgün olduğumu biliyor oradan vuruyor pis beni Konuyu unuttum sanıyor ama unutmam, evirir çevirir önüne koyarım sonra :)

Eşiniz de öyledir. Çok sinirli görünebilir ama içi büyük ihtimalle pamuk şekeri. Annemle iki sene olacak çok kötü kavga ettik. Ben haklıydım. Annem sırnaşmaya çalışıyor, anne diye sarılasım geliyor ama var ya dışardan görsen saldırmaya hazır kaplan gibi duruyorum.

İnsan ilişkilerine önem verdiği için, selam da verir selam da alır. Oturur rakı içip, muhabbetin dibine bile vurabilir. Yapmayacağı tek şey sırtını sıvazlamaktır. Ne kadar sohbet ederse etsin asla karşısındakini sen öylesin, böylesin diye övmez. Sadece sohbet eder.

Ay burcu aslan. Yukseleni ikizler çıkmıştı. Ama oglaklar varmi bak hatirlayamadim merkur vs
Oo senin ki çok fena. Aslan... kızım aslan. Fena gururlu, hırslı, hep öncü. Yiğenim ve abim ikizler saman altından su yürütürler. Bebeğim ikizler o ne olacak bakalım.

Haklarimi al canim. Ne o oyle dalga gecee gibi

Oo senin ki çok fena. Aslan... kızım aslan. Fena gururlu, hırslı, hep öncü. Yiğenim ve abim ikizler saman altından su yürütürler. Bebeğim ikizler o ne olacak bakalım.
Ay burcu duygulari yonetiyormus ya,ikili iliskilerde aslan oldugunu düşünüyorum oyle yani bencede. Simdi soyle oyle bir yönü var. Mesela pahali hediye almak. Gurur ve kibirde var malesef kusunce muhattap olmamak gibi. Ama tabi ben adim atinca atıyor atmasam da 2gun suruyor inadi 3. Gun geliyor sarılıyor. Benim yukselende aslan
Ikizler zeki olur ama saman altindan su yürütür evet hahahahaha

Yok ya ikizler olarak buna karşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…