- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi sekersinopnane
-
Bizim gibi zekiler anliyorlar tabii :)
Bacım ne gururu herif 1,5 yıl sonra nedensiz boşanalım diyor sen sevgilisi mısın oyuncak mı evlilik gurur o değilHangi gurur bu alma diyen?
Ben de başak burcu kadınıyım. Kimseyi kimseden üstün veya zeki görmüyorum. Neden bilmiyorum algılarımız çok açık. Zeki değiliz, sadece mantık insanıyız. Birçok konuda mamtığımız duygu ve düşüncelerimizin önüne geçiyor. Çoğumuz da fazla politik ve sinsiyizdirKendilerini her zaman bizden zeki sanma gibi büyük yanılgıları var ona onun taktiği ile yaklaşıp onun kafasını karıştırman gerekiyor,ilgileri çabuk dağılır başakların
90 sonrası jenerasyon kafayı yemiş durumdaBu erkekler manyamış mı? Kafaları mı güzel? Unutamadığı kız için başka masumların da hakkına girmiş.Ama en çok senin hakkına girmiş.İmza atmadan önce kafası neredeymiş salağın? Sen kaç doğumlusun o kaç doğumlu?
88,89,90 doğumlulular bunalımda bu aralar.Astrolojiye meraklıyım o yüzden biliyorum.
91liyim benim de sıyırmama az kaldıAsıl
90 sonrası jenerasyon kafayı yemiş durumda
Çok normal birşey değil bu dediğiniz, bende o cevabı verirdim, asıl bu gurursuzluk,o sizi sevmiyor, düşünün korkusundan boşanmadı sevilmediğini bile bile nasıl evli kalırsın miden kaldırır mı...birde nasıl baskı yaptın, başka şeyler mi var d anlatmıyorsıunKendimi öldürürüm dedim, Senin seçimin yapabilirsin dedi . Herkes bir gün ölecek sonucta diyor . Nasıl böyle acımasız biri oldu anlamıyorum .
ben de onu kastetmek istemiştim zaten, neyin gururu evlilik oyuncak mı heves miBacım ne gururu herif 1,5 yıl sonra nedensiz boşanalım diyor sen sevgilisi mısın oyuncak mı evlilik gurur o değil
Ben aslında burçların sadece karakter analızlerine inanırım yok merkür retroya girmış yok saturn neptüne binmiş inanmamda ,ikizlerim ben kocam koç uyumlu muyuzAstrolojiye döndü burası ama kızlar gerçekten 88,89 ve 90 yıllarında doğan kocalarınız veya sevgilileriniz varsa bu ara bunalıma girmiş olabilirler.Hatta 2017den beri bunalıma girmiş olabilirler.Astrolog Zeynep Turan’a göre de bu doğumlular 2021 yılına geldiklerinde hayatlarında bambaşka yöne gelmiş olacaklarmış.
Ben de başak burcu kadınıyım. Kimseyi kimseden üstün veya zeki görmüyorum. Neden bilmiyorum algılarımız çok açık. Zeki değiliz, sadece mantık insanıyız. Birçok konuda mamtığımız duygu ve düşüncelerimizin önüne geçiyor. Çoğumuz da fazla politik ve sinsiyizdirSinsilik derken bu arada, bir başağın asla senden gerçekten haz edip, etmediğini kendisi belli etmediği sürece anlayamazsın. Başaklar eleştirmeyi sever ama eleştiriye gelemezler mesela. Ben eleştirmeyi pek sevmiyorum, karşımdakini eleştirirken kırmaktan korkuyorum. Olumlu eleştiri yapmaya çalışırım genelde. Eleştirilmeyi de severim. Yanlışım varsa bilmek isterim. Yani bir insanla karşılaştığım zaman ondan olumsuz elektrik alsam da sohbet ederim. Kırmaktan, incitmekten çekinirim. Empati yönüm çok kuvvetli. Berbat derecede sabırlı ve yufka bir yüreğim var. Kimseyle küs kalamıyorum. Bu böyle uzar gider.
Not: Başka başakları bilmem de benim ilgimi asla dağıtamazlar. Sadece salağa yatar, çekirdeğimi alır izler, keyfime bakarım.
Geçmişte yaşadıgı hezeyanlar vardı . Benden önce unutamadıgı bir kız vardı . Enkaz haldeydi , itiraf etmıstı cogu kızın duygularıyla oynamıstı o unutamadıgı kız ıcın . bitik haldeydi ben ayağa kaldırdım, en sonunda bana yaptıgına bak.ben bunu hak etmedim .
Tam tersi insanlar 12 burçtan ibaret değildir herkesin bir doğum haritası var parmak izi gibi yani.Gezegenlerin transiti doğum haritanı aktifleştirir.Yükselenleriniz ne?Ben aslında burçların sadece karakter analızlerine inanırım yok merkür retroya girmış yok saturn neptüne binmiş inanmamda ,ikizlerim ben kocam koç uyumlu muyuz
Adam başak burcu. Sence?? Konu sahibine demis ama unutamadigim birisi var falan diye belki ayni burçtan sin yaa anlayabilirsin diye sordum.Sana aşık değilim dediyse, hayatında şuan biri olmasa bile kalbini çarptıran biri var sanırım. Yani aşık olup olmadığını neye göre ölçmüş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?