Eşim boşanmak istiyor

Hayatına bir akrep giren biri kolay unutamaz. Biri var diyen arkadaşlara katılıyorum.

Astrolojiye döndü burası ama kızlar gerçekten 88,89 ve 90 yıllarında doğan kocalarınız veya sevgilileriniz varsa bu ara bunalıma girmiş olabilirler.Hatta 2017den beri bunalıma girmiş olabilirler.Astrolog Zeynep Turan’a göre de bu doğumlular 2021 yılına geldiklerinde hayatlarında bambaşka yöne gelmiş olacaklarmış.

Adam terapist kabul etmez, sevmiyorum, evlilik bana göre değil diyor peki evliliğinizde hiç tartışma oluyor mu, heycan, sitres ve mutluluk var mı?

Arkana bile bakma adam için ağzımı bozasım var da banlamiyim şimdi, böyleleri türedi bacım bizim bir tanıdığın eşi de canım sıkıldı diye boşanmıştı, dua et çocuğun yok çatır çatır nafaka ve tazminatını al. 26 yaşında çiçek gibisin daha iyileri çıkar karşına etraf adam dolu güzellikleri görmeye bak

Kendilerini her zaman bizden zeki sanma gibi büyük yanılgıları var ona onun taktiği ile yaklaşıp onun kafasını karıştırman gerekiyor,ilgileri çabuk dağılır başakların
Ben de başak burcu kadınıyım. Kimseyi kimseden üstün veya zeki görmüyorum. Neden bilmiyorum algılarımız çok açık. Zeki değiliz, sadece mantık insanıyız. Birçok konuda mamtığımız duygu ve düşüncelerimizin önüne geçiyor. Çoğumuz da fazla politik ve sinsiyizdir Sinsilik derken bu arada, bir başağın asla senden gerçekten haz edip, etmediğini kendisi belli etmediği sürece anlayamazsın. Başaklar eleştirmeyi sever ama eleştiriye gelemezler mesela. Ben eleştirmeyi pek sevmiyorum, karşımdakini eleştirirken kırmaktan korkuyorum. Olumlu eleştiri yapmaya çalışırım genelde. Eleştirilmeyi de severim. Yanlışım varsa bilmek isterim. Yani bir insanla karşılaştığım zaman ondan olumsuz elektrik alsam da sohbet ederim. Kırmaktan, incitmekten çekinirim. Empati yönüm çok kuvvetli. Berbat derecede sabırlı ve yufka bir yüreğim var. Kimseyle küs kalamıyorum. Bu böyle uzar gider.

Not: Başka başakları bilmem de benim ilgimi asla dağıtamazlar. Sadece salağa yatar, çekirdeğimi alır izler, keyfime bakarım.

Asıl
90 sonrası jenerasyon kafayı yemiş durumda

Ben zorladım onu diye niye Kendini sucluyosum. Zorlamaktan kastın ne yani hamile mi kaldın ondan cinsel ilişkiye mi girdiniz vicdan yaptı... Bunları yapmış olsan bile bunlar hiç bisey tek taraflı degıldir. O da evlenmeseymiş. Sakın kendini suclama, sen evlenmek istemiş olabilirsin. Herkes sevdiği ile evlenmek ister. Sen sana davranışlarını düşün ne biliyim sana seni seviyorum der miydi ya da sevdiğini hissettirirmiydi.. Yoksa hep mi soguktu.. Ona göre belki bir yorum yapabiliriz. Ya hiç sevmemiş ya da birisi hayatına girmiş vb..

Kendimi öldürürüm dedim, Senin seçimin yapabilirsin dedi . Herkes bir gün ölecek sonucta diyor . Nasıl böyle acımasız biri oldu anlamıyorum .
Çok normal birşey değil bu dediğiniz, bende o cevabı verirdim, asıl bu gurursuzluk,o sizi sevmiyor, düşünün korkusundan boşanmadı sevilmediğini bile bile nasıl evli kalırsın miden kaldırır mı...birde nasıl baskı yaptın, başka şeyler mi var d anlatmıyorsıun

Ben aslında burçların sadece karakter analızlerine inanırım yok merkür retroya girmış yok saturn neptüne binmiş inanmamda ,ikizlerim ben kocam koç uyumlu muyuz

Yemin ederim dogru. Sinsi. Kocam oyle asla anlayamazsin birini seviyor mu sevmiyor mu oldukça politik herkesle muhabbet eder. Ben ogun senin soyledigini sordum ona,araya mesafede koymazmis bir basak kadin söyledi kk da dedim bilirmis sevmedigini ama muhabbete devam edermis dedim evet bende oyle yaparim diyor. Yapiyorda..ben biliyorum mesela babami sevmiyor. Ama belli ettirmiyor asla. Sorsam derki seviyorum canim nr munasebet nerden cikti :)

Elestiriye hic gelemiyor.
Ama kendisi masallah elestiriyor beni. Bende alınıyorum bunu fark etti ama yine ara sira olsa da elestiriyor. Ya sanki kendisi mukemmel ha. Basaklar biraz egoist mi oluyo ne:)

Bak olumsuz elektrik aldıklarıyla muhabbet edior budaaa politikacı haaa

Neden bu şekilde başkasının yara bandı olmayı görev edindiniz ah ah.. Tam olarak bunu yaptığınız için hata yapmışsınız işte. İnsanlar böyle problemlerini kendi içlerinde kendileri halletmeliler ve ondan sonra yol almalılar. Unutamadığı biri olduğunu bile bile kendinizi ateşe atmışsınız. Kadınların belki de en büyük hatası bu uğraş işte; ben unuttururum, ben iyileştiririm vs.. Böyle bir şey yok gördüğünüz gibi maalesef.

Benim sevgilim de başak burcu ayyyyy ne akıllıdır ne sever istediği gibi yönlendirmeyi, manipüle etmeyi. Sakın o adi heriften nafaka tazminat almadan bırakma. Cebinden para çıkmasın diye resmen seni sindirmeye çalışmış, nafaka istemek gurursuzluk muymuş. Iyyyy nefret ediyorum başaklardan.

Ben aslında burçların sadece karakter analızlerine inanırım yok merkür retroya girmış yok saturn neptüne binmiş inanmamda ,ikizlerim ben kocam koç uyumlu muyuz
Tam tersi insanlar 12 burçtan ibaret değildir herkesin bir doğum haritası var parmak izi gibi yani.Gezegenlerin transiti doğum haritanı aktifleştirir.Yükselenleriniz ne?

Sen cok hatalisin ya zorla evlilik olurmu sana cok kizdim konu sahibi kusura bakma yani enkaz altındaymış niye sen can kurtaran mısın? Madem başkasını unutamamış niye evleniyorsun adamla sana yalan da söylememiş ki kandirmamis açıkça söylemiş anlatmış sen kendini bile bile atese atmışsın aaaaah aaah

Sana aşık değilim dediyse, hayatında şuan biri olmasa bile kalbini çarptıran biri var sanırım. Yani aşık olup olmadığını neye göre ölçmüş?
Adam başak burcu. Sence?? Konu sahibine demis ama unutamadigim birisi var falan diye belki ayni burçtan sin yaa anlayabilirsin diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…