Eşim boşanmak istiyor

Bir tekmede sen vurmalıydın keşke vursaydın

Nafaka ve tazminat al, git hayır kurumlarına bağış yap.
Beyimize bak, kafasına göre ayrılık kararı alsın. Bir de umarım nafaka istemezsin. Ne kadar bencil biri.

En nihayetinde ablası, kardeşinden taraf olur. Ve kardeşi onu bir şekilde ikna eder.

Bu durum o yıllarda doğmuş kadınlar için de geçerli mi?

nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
Sırf bunu dediği için donuna kadar alıp rezil edip bırak. Mesela ailesine gay olduğunu itiraf etti o yğzden ayrılmak istedi falan De şaka bi yana gerçekten süründür

Oh oh oh ne ala! Olur hay hay paşam deseydin... Bu ne deneme yanılma yöntemiyle evlilik mi olur? Hayaller kurdu evlenelim hayali boz boşanalım o çok film izlemiş. Kesinlikle süründür . Yok efendim ben aşığım sana, yapma böyle etme tutma deme sakın. Kafasında bitirmiş bu ilişkiyi ama kolay lokma olmadığını belli et

tüm haklarınızın alın gıcıklığına..
kolay mı öyle insanın hayatıyla oynayıp sonra da bir şey olmamış gibi çekip gitmek..
görüşmek de istemiyormuş paşam.. tabii oldu..
her ay maaşından para size yatsın da o zaman aklı başına gelsin beyzadenin..

Eğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
Çalıştığın için nafaka alAmazsın. Tazminat alabilirsin ancak anlaşmalı olursa onunda kabul etmesi lazım . Çekişmeli boşanmada ise kusura şartlara göre belirlenir. Ziynetler senin . Evlilik sonrası edinilen mal varsa onlarda ortak .

Sevgili konu sahibi . Bu evlilik bitmesi gereken bir evlilik . Yolunuzu ayırın. Düş yakamdan demiş neyi düzeltmeye çalışacaksınız . Tazminat konusuna gelince sizin kararınız . Bu konuda anlaşacağınızı sanmıyorum . Ancak çekişmeli boşanma süreci bir psikolojik savaş . Bunuda iyi hesap edin . Bu arada dava açıldıktan sonra iş maddiyata binince o çok iyi olduğunuz aile bireyleri sizin karşınızda olacaktır . Ailenizle konuşup doğru karar verin .

Zaten parayı geçinmek için almayacaksınız. İşiniz var ve sanırım çocuksuzsunuz. Hayatını mahvettiği, size bu acıları çektirdiği için tazminat gibi alacaksınız. Yani yanına kar mı kalacak yaptıkları? Sizinle evlenmiş, şimdi de siz hatasızken ortada bırakacak? Bence isteyin hakkınızı, o parayla gerekirse hayır yapın bence ama yanına kar kalmasın.

nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
Yaa bir de şuna bak !! Tazminat kesinlikle hakkınız,öyle evlenipte yarı yolda bırakmanın da bazı sorumlulukları olmalı. Nafaka da isterseniz talep edin,siz mağdursunuz burada.

Oldu paşam. Ohhhh keyfe bak. Sen burda genç bir kadının hayatıyla hayalleriyle oyna sonra elini kolunu sallaya sallaya hayatına devam et. Yok yaaaa... Ne kadar alabiliyorsan al, biraz da onun canı yansın.

Oh ne ala memleket. Hatta siz ona ödeyin nafaka. 1 buçuk yıl önce evlenip imza atarken düşünmemiş mi bunları? Düş yakamdan ne demek ya. Mutlaka sizn hakkınız vardır onun üzerine. Kolay mı bu kadar kesitirip atmak.

Bi insanın yara bandı olmak demek bu başınıza geleceği baştan kabul etmek demek malesef. Siz bile bile lades yapmışsınız. Boşanın kurtulun sizi sevmeyen adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…