Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi sekersinopnane
-
Bir tekmede sen vurmalıydın keşke vursaydınGeçmişte yaşadıgı hezeyanlar vardı . Benden önce unutamadıgı bir kız vardı . Enkaz haldeydi , itiraf etmıstı cogu kızın duygularıyla oynamıstı o unutamadıgı kız ıcın . bitik haldeydi ben ayağa kaldırdım, en sonunda bana yaptıgına bak.ben bunu hak etmedim .
nafaka ve tazminat vermek istemiyor,çalışan kadınsın diyor ihtiyacın yok nafakaya ve tazminata , umarım bu gurursuzlugu yapmazsın diyor.
Açıkçası nafakaya ve tazminata ihtiyacım yok aileminde durumu cok sukur iyi ama ona çok kırgınım . Hayallerimi yıktı .
Nafaka ve tazminat için ne yapacagımı bilmiyorum
En nihayetinde ablası, kardeşinden taraf olur. Ve kardeşi onu bir şekilde ikna eder.Ailesiyle aram çok iyiydi, ablasıyla özellikle . Ablası bana demişti nişan döneminde ; kardesim eskiden melek gibiydi ama ilişkilerde çok üzüldü ve kişiliği olumsuz yönde değişti ama sen geldin onu değiştirdin biz ailecek seni çok seviyoruz demişti . Ablasından mı yardım istesem haberi var mı bilmiyorum
Bu durum o yıllarda doğmuş kadınlar için de geçerli mi?Astrolojiye döndü burası ama kızlar gerçekten 88,89 ve 90 yıllarında doğan kocalarınız veya sevgilileriniz varsa bu ara bunalıma girmiş olabilirler.Hatta 2017den beri bunalıma girmiş olabilirler.Astrolog Zeynep Turan’a göre de bu doğumlular 2021 yılına geldiklerinde hayatlarında bambaşka yöne gelmiş olacaklarmış.
Evet:)Bu durum o yıllarda doğmuş kadınlar için de geçerli mi?
Sırf bunu dediği için donuna kadar alıp rezil edip bırak. Mesela ailesine gay olduğunu itiraf etti o yğzden ayrılmak istedi falan Denafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
Çalıştığın için nafaka alAmazsın. Tazminat alabilirsin ancak anlaşmalı olursa onunda kabul etmesi lazım . Çekişmeli boşanmada ise kusura şartlara göre belirlenir. Ziynetler senin . Evlilik sonrası edinilen mal varsa onlarda ortak .Eğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
Yaa bir de şuna bak !! Tazminat kesinlikle hakkınız,öyle evlenipte yarı yolda bırakmanın da bazı sorumlulukları olmalı. Nafaka da isterseniz talep edin,siz mağdursunuz burada.nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
Tabiki de al. İstersen daha sonra o parayı fakire fukaraya dağıt ama al. O odun kafaya ders olsun.Eğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
Oldu paşam. Ohhhh keyfe bak. Sen burda genç bir kadının hayatıyla hayalleriyle oyna sonra elini kolunu sallaya sallaya hayatına devam et. Yok yaaaa... Ne kadar alabiliyorsan al, biraz da onun canı yansın.nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
Oh ne ala memleket. Hatta siz ona ödeyin nafaka. 1 buçuk yıl önce evlenip imza atarken düşünmemiş mi bunları? Düş yakamdan ne demek ya. Mutlaka sizn hakkınız vardır onun üzerine. Kolay mı bu kadar kesitirip atmak.nafaka ve tazminatsız bosanmak ıstıyor. düş yakamdan diyor bana. boşandıktan sonra birbirimizi hiç görmeyelim diyor.
ALACAKSIN TABİKİ NE DEMEK GURURUN ALMA DİYOREğer boşanırsak nafaka ve tazminat almalı mıyım ? Gururum alma diyor aklım al diyor
Bi insanın yara bandı olmak demek bu başınıza geleceği baştan kabul etmek demek malesef. Siz bile bile lades yapmışsınız. Boşanın kurtulun sizi sevmeyen adamdan.Geçmişte yaşadıgı hezeyanlar vardı . Benden önce unutamadıgı bir kız vardı . Enkaz haldeydi , itiraf etmıstı cogu kızın duygularıyla oynamıstı o unutamadıgı kız ıcın . bitik haldeydi ben ayağa kaldırdım, en sonunda bana yaptıgına bak.ben bunu hak etmedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?