Sevmediğini soyluyo ama öyle davranmiyo daha dün nasildkk şimdi böyle bı tartışma çok abartiyo konu nerelere geliyo anlamiyom bile ve hep ben suçlu oluyorum çok sınırlı birdeSizi sevmedigini, istemedigini soyleyen birini sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz? Malesef evlilik iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegi ile bitebilir.
Tek sorun temizlik , düzen gibi başlamışsınız konuya ama onlar bahaneymiş anlaşıl
Tek sorun temizlik , düzen gibi başlamışsınız konuya ama onlar bahaneymiş anlaşı
Asıl sorunu nasıl anliicam düzelmez mi bisilsrTek sorun temizlik , düzen gibi başlamışsınız konuya ama onlar bahaneymiş anlaşılan
Kafasına koyduysa siz ne yaparsanız yapım yaranamazsınız. Yine de kendi adınıza düzeltmeniz gereken şeyler olduğuna inanıyorsanız tabi ki düzeltin ve deneyin. Ama eşiniz istemiyorsa, bittiğine gerçekten inanıyorsa tek başınıza halledemezsinizAsıl sorunu nasıl anliicam düzelmez mi bisilsr
Çok şımarmış paşam her istediği olsun istiyor o biriktirdi de sende birikmedi mi ne bu ya asker mi var karşısında çok sinirlendimEv o şekilde oluyo ama yatmadan mutlaka dağınıklığı toplarım temizlerim o anında yap diyo bana ben vaktimi hep cocgumua ayırıyorum hatta bı ara aramız bu yüzden kopmuştu annelik yapıyorum hep o da ev arkadaşı sanki ama sonra kavga ettik yine o zamn duzeldik onu ihmal ettim çok ama şimdi noldu ne kadar şey biriktrmis nasıl atlatacaz bunu
Sizi sevmedigini, istemedigini soyleyen birini sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz? Malesef evlilik iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegi ile bitebilir.
Başta bana yardımcı oluyodu hala bazi şeyleri yaapr ama ben istemiyodum onun uğraşması onzamn ama şimdi ben istiyorum yardım etsin o da ben zamanında yaptım istemedin diyoEvin temizliği, düzeni ve çocuk bakımı sadece size ait değil ki? Böyle bir beklentisi olması tuhaf. Ayrılmak isteyeni de yanınızda zorla tutamazsınız.
Sizi sevmedigini, istemedigini soyleyen birini sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz? Malesef evlilik iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegi ile bitebilir.
Başta bana yardımcı oluyodu hala bazi şeyleri yaapr ama ben istemiyodum onun uğraşması onzamn ama şimdi ben istiyorum yardım etsin o da ben zamanında yaptım istemedinEvin temizliği, düzeni ve çocuk bakımı sadece size ait değil ki? Böyle bir beklentisi olması tuhaf. Ayrılmak isteyeni de yanınızda zorla tutamazsınız.
Çok şımarmış paşam her istediği olsun istiyor o biriktirdi de sende birikmedi mi ne bu ya asker mi var karşısında çok sinirlendimkapı orda yallah otelde kalsın çok istiyosa orda her gün oda servisi temizlikçisi olur.
En çok da seni değiştirmeye çalıştım değişmedin demesine kızdım ulan sen mükemmel misin ki? Sen de değişmiyorsun? Eve yardım etmiyorsun çocukla ilgilenmiyorsun tv pc telefon üçgeninden çıkamıyorsun bu çok mu normal? İnanılmaz sinirlendim ya bi de hakkı varmış gibi dört dörtlük hizmet bekliyor
Kova burcu zaten uğraşmak çok zor ama hers eyi de kötü dgl iste sırf ben istiyorum diye yaptığı cok şey var ben nasıl davraniim onaÇok şımarmış paşam her istediği olsun istiyor o biriktirdi de sende birikmedi mi ne bu ya asker mi var karşısında çok sinirlendimkapı orda yallah otelde kalsın çok istiyosa orda her gün oda servisi temizlikçisi olur.
En çok da seni değiştirmeye çalıştım değişmedin demesine kızdım ulan sen mükemmel misin ki? Sen de değişmiyorsun? Eve yardım etmiyorsun çocukla ilgilenmiyorsun tv pc telefon üçgeninden çıkamıyorsun bu çok mu normal? İnanılmaz sinirlendim ya bi de hakkı varmış gibi dört dörtlük hizmet bekliyor
Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularSizi sevmedigini, istemedigini soyleyen birini sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz? Malesef evlilik iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegi ile bitebilir.
Annenize çok üzüldüm. Onda yıl kalbi kırık yaşamış.Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularo işler öyle olmuyor malesef
Annenize yazık olmuş.koca 13 yıl, hayatini istediği gibi yaşayan babanızı beklemiş.babanizda belli bir yaşa geldiyse o yüzden geri dönmüştürBabam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularo işler öyle olmuyor malesef
Biraz gurur mu yapsanız acaba, bu genişliğiniz insanı hayrete düşürüyor.Ev o şekilde oluyo ama yatmadan mutlaka dağınıklığı toplarım temizlerim o anında yap diyo bana ben vaktimi hep cocgumua ayırıyorum hatta bı ara aramız bu yüzden kopmuştu annelik yapıyorum hep o da ev arkadaşı sanki ama sonra kavga ettik yine o zamn duzeldik onu ihmal ettim çok ama şimdi noldu ne kadar şey biriktrmis nasıl atlatacaz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?