Baban gençliğinde gününü gün etmiş yaslaninca da gelmiş hazır eş yanında diye yorumladım.Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularo işler öyle olmuyor malesef
Valla kusura bakmayın ama o da annenizin enayiliği. Bizim eski komşumuz da böyle kendisine saygısı olmayan bir kadındı. Kocanın yıllarca nerelerde sürttüğü belli değil. Muhtemelen başka kadın/kadınlarla, ev ve çocuk sorumluluğu olmadan kafasına göre yaşasın, kadın da orada çocuklarla hayat mücadelesi versin. Adamın beyni bu hayatın sonu olmadığına basmaya başladığında pişman olup evine dönüyor. Kadın da affediyor. Mutlulukmuş. Kendini kandırmaktan başka bir şey yapmıyor anneniz.Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularo işler öyle olmuyor malesef
13 sene kimlerin kimlerin koynundaydı, kimlerden ne hastalıklar taşıdı acaba annenize?Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularo işler öyle olmuyor malesef
Romantik bir aşk hikayesi gibi minnoş minnoş anlatması bana da tuhaf geldi. Bazı kadınlar adam ağzına bile etse, ne yaparsa yapsın iflah olmuyor, tam tersi “kocacı” oluyor. Özellikle bizden bir önceki nesilde çok var bu. O zihniyette bir annenin yetiştirdiği bir evlat da bu kafada oluyor sanırım.13 sene kimlerin kimlerin koynundaydı, kimlerden ne hastalıklar taşıdı acaba annenize?
Sevdiği için boşanmak istemedi diye güzellemişsiniz. Çaresizlikten istememiştir. Çaresi varsa ve yine de boşanmadıysa yazık. Çocuklarının bu gurursuzluğu örnek alacağını düşünememiş.
Ve eminim ki 13 sene boyunca anneniz başka adamlarla gezip tozup size dönseydi, hikayesinibu emojilerle şapşik şapşik anlatmazdınız. Herkes ne kadar namussuz annen var diye doldururdu sizi.
Ama işte pipi sahibi olmak başka bir şey. Kızın bile ahlaksız görmüyor, çok aşıklar diye anlatıyor orada burada.
Olacak belli ki baksana. Yuvayı dişi kuş yapar sonuçta.Romantik bir aşk hikayesi gibi minnoş minnoş anlatması bana da tuhaf geldi. Bazı kadınlar adam ağzına bile etse, ne yaparsa yapsın iflah olmuyor, tam tersi “kocacı” oluyor. Özellikle bizden bir önceki nesilde çok var bü. O zihniyette bir annenin yetiştirdiği bir evlat da bu kafada oluyor sanırım.
Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularo işler öyle olmuyor malesef
Gözlerim yaşardı bu büyük aşk(!) karşısında. Anneniz de ne gurursuz ne ebleh kadınmış. Babanız sizi terk edip, hovunu orada burada indirip, yıllarını orada burada sürterek geçirdikten sonra, yaşlılığımda ağzıma su dökenim olur bari diyip dank edince dönmüş işte. Tamamen pragmatik. Ben olsam annemi asla affetmezdim.Babam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularo işler öyle olmuyor malesef
Sevgi böyle pat diye biten bir şey değil ki. O zaman bu mantığa göre bizi seven herkesi sevebiliriz.Sizi sevmedigini, istemedigini soyleyen birini sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz? Malesef evlilik iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegi ile bitebilir.
Kesinlikle katılıyorum size. Maalesef aile konularında biz daha duygusal oluyoruz. Sonra iş işten geçiyor hayat mücadelesi ile başbaşa kalıyoruz. Konu sahibi arayı düzeltseniz bile eşinizle yine de tam anlamıyla güvenmeyin ve birikim yapın kenara köşeye. En azından kötü bir olay yaşarsanız sizi bir hafta idare edecek paranız olsun.Bu kadar düzenli temiz ev meraklisiysa kendi yapsın yada yardımcı tutsun size herseyin caresi var isteyene.Bence aklında başka biri var.O telefon ,tablette ,oyunlar ,diziler hep aldatmaya çıkıyor. insallah yanılıyorumdur ama erkekler böyle sizi yok sayan davranış modeline geçiyorsa altindan hep 3. biri çıkıyor. Sizi degistiremedigini, sevmediğini söylemesi bence affı olmayan şeyler.Siz boşanmak istemiyorsunuz konuşmayi evlilik terapistini vs deneyin kabul ederse.
Ama bence o yolunu çizmiş sizden bosanacak.O yüzden duygusal değil mantıklı olmanız lazim.Maddi olarak kendinizin olanı almalisiniz.Mesela taki, altin sizin hakkınız.Bunlar nerde? eşinizdeyse sorun olur.Adam boşanmayi takmissa üzerine ev , araba vs var mi gibi.Bana kızmayın lütfen .Ama biz kadinlar yuvamızi nasıl kurtarıriz? evladinizi nasil en az hasarla kurtarırız? diye bakarken herifler parayi, altını, arabayi düşünüyor, sonra hem.maddi hem manevi ortada kalıyoruz.Allah yardımciniz olsun
Sevdiği için boşanmadı 13 yıl haBabam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularo işler öyle olmuyor malesef
O da sizi ihmal ediyor yalnız neden kendinizi gözardı ediyorsunuz yazık değil mi size?Ev o şekilde oluyo ama yatmadan mutlaka dağınıklığı toplarım temizlerim o anında yap diyo bana ben vaktimi hep cocgumua ayırıyorum hatta bı ara aramız bu yüzden kopmuştu annelik yapıyorum hep o da ev arkadaşı sanki ama sonra kavga ettik yine o zamn duzeldik onu ihmal ettim çok ama şimdi noldu ne kadar şey biriktrmis nasıl atlatacaz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?