Eşim boşanmak istiyor

13 sene başkasının koynunda gezen adamdan boşanmamış, 13 senenin sonunda yine yatağına almış, donunu yıkamış. Ne kadar onurlu bir davranış örneği.
Şaka mısın!! öyle birşey olsa annem tabi ki kabul etmez. Biz hiç görüşmedikte demedim kardeşimle gidip kalıyorduk annem gitmiyordu.. bilip bilmeden konuşmayın.

Bak kardeşim bu durumu sevimlestirmiyorum. Arkadaşın dediğine herşey öyle olmuyor bizzat yaşadım demek istedim. Annem babam zaten akrabaydi. Ve annemi mutlu ettiği sürece bende babamı severim.. babam geri döndü diye her yaptığına okey diyecek değiliz ama bir çaba görüyoruz ki bizde birşey diyoruz. Bu birleşme de birden pat diye olan birşey olmadı.

Şaka mısın!! öyle birşey olsa annem tabi ki kabul etmez. Biz hiç görüşmedikte demedim kardeşimle gidip kalıyorduk annem gitmiyordu.. bilip bilmeden konuşmayın.
Aynısını annen yapsaydı? Annen gitseydi 13 sene? Böyle savunacak mıydın? Baban affedecek miydi? Affetseydi, babam onurlu diyebilecek miydin?

Ben anneciyim.. annem bir tarafa herkes bir tarafa.. annem nasıl mutlu olacaksa onun herzaman arkasındayım.
13 sene kaçsaydı sonra dönseydi eminim anneci olmaya devam ederdin. Eminim hep arkasinda dururdun. Eminim baban da hiçbir şey demeden kabul eder bağrına basardı.

Ne demek istiyorsun benim annem onursuz mu ?
Garibinize giden ne? Kişinin kendisine olan saygısıdır onur, değer vermesidir. Akrabalarınız babanızı kaçırıp 13 yıl bir yerde hapsedip eşi ve çocuklarıyla görüşmesini engellediyse ayrı tabii. Ama yıllarca elin kadınlarıyla yatıp kalkıp kocalığı geçtim, adam olup çocuklarına babalık bile yapmadıysa ve buna rağmen anneniz onu hep sevdiyse onursuz kelimesi bu durumda ona cuk oturmuyor mu?

ben şuan yaşadığım durumdan konuşabilirim.. yasamadigim şey için birşey diyemem..
Yoo bal gibi de dersin. İnsan yaşamadan da ne yapacağını bilir.

Olaylara karşı vereceğimiz tepkileri oluşturan duygularımız vardır.

Mesela bir kaza görsen, şahit gerekse ve tek şahit sen olsan, şahitlik edip etmeyeceğini bilmez misin?

Bu konuda da biliyorsun, cevap vermek işine gelmiyor.

İftira atmak o kadar kolay ki babamın öyle bir hayatı olsa o kadar gidip kaldık kardeşimle görürdük.. babalık yapmadığını mi dedim ayrı yasadilar dedim.. tamm benim annem onursuz sizinkiler onurlu arkadaşlar.. size laf anlatmak cidden zor..

Gördüğüm şeye şahitlik ederim.. görmediğim ve yaşamadıgım şeye birşey diyemem.

13 yıl boyunca hiçbir kadınla sevişmediğine gerçekten inanıyor musunuz? Arada gidip evinde kaldınız diye babalık mı yapmış oldu? Nasıl bir kafa yapınız var yahu, siz konuştukça tekrar tekrar hayret ediyorum.

Yazdıklarımızdan utanır da belki fikri değişir falan diyordum ben de. Aynı tas aynı hamam.

13 sene bakir erkek gibi dolanmış babası. Anasının evinde oturmuş, dizinin dibinde.

Olay temizlik düzen ile başlar. Sonra seni sevmiyoruma ve değişmedine gider. Eski eşimin enstantelerini gördüm sanki. Diyeceğim şu ki. Temizlik bahane. Seven kişi her türlü yanınızda olur. Ve kesinlikle karşı tarafı değiştirmeye kalkışmaz. Kimse mükemmel değil. Bunun bilincinde olsa zaten bu ayaklara girmez. Seni sevmiyorum demesi bile ayrılmak için yeterli bir sebep.

Yazdıklarımızdan utanır da belki fikri değişir falan diyordum ben de. Aynı tas aynı hamam.

13 sene bakir erkek gibi dolanmış babası. Anasının evinde oturmuş, dizinin dibinde.
Senelerce babası çocuk bakma ve ev geçindirme sorumluluğu almamış, kadının üzerine yıkmış her şeyi. Hala babalık ettiğini düşünüyor. Bekar takılan adam evde mastürbasyon mu yapacak, nasıl bir kendini kandırmadır bu ahsksjskjs. Dediğim gibi öyle bir kadının yetiştirdiği zihniyet de böyle oluyor demek ki. Duvara anlat daha mantıklı.

17 18 yaşında olsa evlilikle hayatla ilgili tecrübesi yok derim. 27 yaşında ve evli. Evliliği biliyor, sorumluluklarını biliyor.

Ayrıca babaanne bu kadar kötüyse o bile desteklemiştir oğlunun başkalarina gitmesini. Boş kalıp da gönlü kaymasin karısına demiştir.
Öyle birini biliyorum. Hasta karısının gözü önünde oğlunu geneleve yollayan. Hiç de olmaz değil.

Hanımefendi size davulun sesi uzaktan geliyor. Ben de sizin gibi fikirde idim. Onun evi serbest derdim. Hiç karismazdim. Şunu neden şuraya koydun demezdim. Birlikte çok da geziyorduk.Ne oldu? Yine takmak istediği şeylere taktı. Yemek neden tuzlu dedi. Donumla gömleklerimi neden bir arada yıkadın dedi sorun çıkardı. Beni sorumsuzlukla suçladı. Kaldı ki evimden 1 gün yemek eksik olmamıştır. Evim de hep temizdi. Bir insan memnuniyetsiz ise onu memnun edemezsiniz. Kadınları suçlayarak bizim hakkimiza girmeyin. Sizin eşiniz de anlayış var diye hepsi öyle olacak diye bir kural yok. Ne yazık ki ağzınızla kuş tutsanız da bunu beğenmeyecek tipler hep var oluyor.

Adamın iyi huyunu kendi marifeti sanıp kötü huylu kocaya sahip kadınların kadınlığını eleştirerek iyi hissediyor kendini. Ne kadar küçük düştüğünün o da farkında ama belli etmek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…