Şaka mısın!! öyle birşey olsa annem tabi ki kabul etmez. Biz hiç görüşmedikte demedim kardeşimle gidip kalıyorduk annem gitmiyordu.. bilip bilmeden konuşmayın.13 sene başkasının koynunda gezen adamdan boşanmamış, 13 senenin sonunda yine yatağına almış, donunu yıkamış. Ne kadar onurlu bir davranış örneği.
Bak kardeşim bu durumu sevimlestirmiyorum. Arkadaşın dediğine herşey öyle olmuyor bizzat yaşadım demek istedim. Annem babam zaten akrabaydi. Ve annemi mutlu ettiği sürece bende babamı severim.. babam geri döndü diye her yaptığına okey diyecek değiliz ama bir çaba görüyoruz ki bizde birşey diyoruz. Bu birleşme de birden pat diye olan birşey olmadı.Benim anlamadığım babanızı nasıl bu kadar kafanızda aklamış olduğunuz… annenize reva gördüğü kayıp yıllardan sonra nasıl kızgın olmamayı aksine canım annişim babişkom nasıl da mutlular şimdi annem bekledi ama değdi! Tarzı bir yorum yapabildiğiniz benim garipsediğim. Yoksa her şey insanlar için… sizin konuyu sevimlileştirme çabanız garipsenen
Aynısını annen yapsaydı? Annen gitseydi 13 sene? Böyle savunacak mıydın? Baban affedecek miydi? Affetseydi, babam onurlu diyebilecek miydin?Şaka mısın!! öyle birşey olsa annem tabi ki kabul etmez. Biz hiç görüşmedikte demedim kardeşimle gidip kalıyorduk annem gitmiyordu.. bilip bilmeden konuşmayın.
Siz istediğiniz gibi düşünün.. Kimse kimseyi kınamasın.. açıklamaktan yoruldum size.Aynısını annen yapsaydı? Annen gitseydi 13 sene? Böyle savunacak mıydın? Baban affedecek miydi? Affetseydi, babam onurlu diyebilecek miydin?
Taraflar değişince cevap yok tabii. Ben düşünmedim soru sordum. Ama cevap veremedin.Siz istediğiniz gibi düşünün.. Kimse kimseyi kınamasın.. açıklamaktan yoruldum size.
Ben anneciyim.. annem bir tarafa herkes bir tarafa.. annem nasıl mutlu olacaksa onun herzaman arkasındayım.Taraflar değişince cevap yok tabii. Ben düşünmedim soru sordum. Ama cevap veremedin.
13 sene kaçsaydı sonra dönseydi eminim anneci olmaya devam ederdin. Eminim hep arkasinda dururdun. Eminim baban da hiçbir şey demeden kabul eder bağrına basardı.Ben anneciyim.. annem bir tarafa herkes bir tarafa.. annem nasıl mutlu olacaksa onun herzaman arkasındayım.
ben şuan yaşadığım durumdan konuşabilirim.. yasamadigim şey için birşey diyemem..13 sene kaçsaydı sonra dönseydi eminim anneci olmaya devam ederdin. Eminim hep arkasinda dururdun. Eminim baban da hiçbir şey demeden kabul eder bağrına basardı.
Garibinize giden ne? Kişinin kendisine olan saygısıdır onur, değer vermesidir. Akrabalarınız babanızı kaçırıp 13 yıl bir yerde hapsedip eşi ve çocuklarıyla görüşmesini engellediyse ayrı tabii. Ama yıllarca elin kadınlarıyla yatıp kalkıp kocalığı geçtim, adam olup çocuklarına babalık bile yapmadıysa ve buna rağmen anneniz onu hep sevdiyseNe demek istiyorsun benim annem onursuz mu ?
Yoo bal gibi de dersin. İnsan yaşamadan da ne yapacağını bilir.ben şuan yaşadığım durumdan konuşabilirim.. yasamadigim şey için birşey diyemem..
İftira atmak o kadar kolay kiGaribinize giden ne? Kişinin kendisine olan saygısıdır onur, değer vermesidir. Akrabalarınız babanızı kaçırıp 13 yıl bir yerde hapsedip eşi ve çocuklarıyla görüşmesini engellediyse ayrı tabii. Ama yıllarca elin kadınlarıyla yatıp kalkıp kocalığı geçtim, adam olup çocuklarına babalık bile yapmadıysa ve buna rağmen anneniz onu hep sevdiyseonursuz kelimesi bu durumda ona cuk oturmuyor mu?
Gördüğüm şeye şahitlik ederim.. görmediğim ve yaşamadıgım şeye birşey diyemem.Yoo bal gibi de dersin. İnsan yaşamadan da ne yapacağını bilir.
Olaylara karşı vereceğimiz tepkileri oluşturan duygularımız vardır.
Mesela bir kaza görsen, şahit gerekse ve tek şahit sen olsan, şahitlik edip etmeyeceğini bilmez misin?
Bu konuda da biliyorsun, cevap vermek işine gelmiyor.
13 yıl boyunca hiçbir kadınla sevişmediğine gerçekten inanıyor musunuz? Arada gidip evinde kaldınız diye babalık mı yapmış oldu? Nasıl bir kafa yapınız var yahu, siz konuştukça tekrar tekrar hayret ediyorum.İftira atmak o kadar kolay kibabamın öyle bir hayatı olsa o kadar gidip kaldık kardeşimle görürdük.. babalık yapmadığını mi dedim ayrı yasadilar dedim.. tamm benim annem onursuz sizinkiler onurlu arkadaşlar.. size laf anlatmak cidden zor..
Anlamı; annem yapsaydı yüzüne bakmazdım. Şahitlik mi istedim senden?Gördüğüm şeye şahitlik ederim.. görmediğim ve yaşamadıgım şeye birşey diyemem.
Yazdıklarımızdan utanır da belki fikri değişir falan diyordum ben de. Aynı tas aynı hamam.13 yıl boyunca hiçbir kadınla sevişmediğine gerçekten inanıyor musunuz? Arada gidip evinde kaldınız diye babalık mı yapmış oldu? Nasıl bir kafa yapınız var yahu, siz konuştukça tekrar tekrar hayret ediyorum.
Senelerce babası çocuk bakma ve ev geçindirme sorumluluğu almamış, kadının üzerine yıkmış her şeyi. Hala babalık ettiğini düşünüyor. Bekar takılan adam evde mastürbasyon mu yapacak, nasıl bir kendini kandırmadır bu ahsksjskjs. Dediğim gibi öyle bir kadının yetiştirdiği zihniyet de böyle oluyor demek ki. Duvara anlat daha mantıklı.Yazdıklarımızdan utanır da belki fikri değişir falan diyordum ben de. Aynı tas aynı hamam.
13 sene bakir erkek gibi dolanmış babası.Anasının evinde oturmuş, dizinin dibinde.
17 18 yaşında olsa evlilikle hayatla ilgili tecrübesi yok derim. 27 yaşında ve evli. Evliliği biliyor, sorumluluklarını biliyor.Senelerce babası çocuk bakma ve ev geçindirme sorumluluğu almamış, kadının üzerine yıkmış her şeyi. Hala babalık ettiğini düşünüyor. Bekar takılan adam evde mastürbasyon mu yapacak, nasıl bir kendini kandırmadır bu ahsksjskjs. Dediğim gibi öyle bir kadının yetiştirdiği zihniyet de böyle oluyor demek ki. Duvara anlat daha mantıklı.
Hanımefendi size davulun sesi uzaktan geliyor. Ben de sizin gibi fikirde idim. Onun evi serbest derdim. Hiç karismazdim. Şunu neden şuraya koydun demezdim. Birlikte çok da geziyorduk.Ne oldu? Yine takmak istediği şeylere taktı. Yemek neden tuzlu dedi. Donumla gömleklerimi neden bir arada yıkadın dedi sorun çıkardı. Beni sorumsuzlukla suçladı. Kaldı ki evimden 1 gün yemek eksik olmamıştır. Evim de hep temizdi. Bir insan memnuniyetsiz ise onu memnun edemezsiniz. Kadınları suçlayarak bizim hakkimiza girmeyin. Sizin eşiniz de anlayış var diye hepsi öyle olacak diye bir kural yok. Ne yazık ki ağzınızla kuş tutsanız da bunu beğenmeyecek tipler hep var oluyor.Yaa şu adamlari rahat bırakın biraz rahat rahat rahat.
Valla ben okurken catliyorum ya sizin gibileri değil boşamak ben rızana giderdim la sizi görmemek için.
Üç yıla yakındır evliyim çocuğumuz yeni oldu eşime evde asla karismam istediği gibi oyun oynar bende oynarım sizi izleriz maç izler bazen uyur bende uyurum ama hep yardımda eder bebek bakımına da çünkü evinde huzuru var adamın.yap yap diye beynini yemem adamın,kendi vixdaniyla tüm yükü sana yıkamam ben der yardım eder seven insan böyledir.
Adam işten koşa koşa eve geliyor hep arkadaşlarıyla buluşmasına da karismam ha an banane demem tabi haberliyizdir birbirimizden saatinde gelir adam gibi insanlarla görüşür ben ömrümde dırdır yapmadim o da bana yapmaz cinsel hayatımizda muhteşem ikimizde gezmeyi eğlenmeyi severiz
Mesele şu siz.kadinlar çoğu hatta çok dirdirci ve bunaltıcısiniz böyle yaptıkça kaybetmeye mahkumsunuz.adami evde rahat ettiremez sen boşanır ben olsam bende durmam dırdır yapan bunaltan adama biraz akıllanin aklınızı calistirin azcik davranış terapisi falan alın.
Adamın iyi huyunu kendi marifeti sanıp kötü huylu kocaya sahip kadınların kadınlığını eleştirerek iyi hissediyor kendini. Ne kadar küçük düştüğünün o da farkında ama belli etmek istemiyor.Hanımefendi size davulun sesi uzaktan geliyor. Ben de sizin gibi fikirde idim. Onun evi serbest derdim. Hiç karismazdim. Şunu neden şuraya koydun demezdim. Birlikte çok da geziyorduk.Ne oldu? Yine takmak istediği şeylere taktı. Yemek neden tuzlu dedi. Donumla gömleklerimi neden bir arada yıkadın dedi sorun çıkardı. Beni sorumsuzlukla suçladı. Kaldı ki evimden 1 gün yemek eksik olmamıştır. Evim de hep temizdi. Bir insan memnuniyetsiz ise onu memnun edemezsiniz. Kadınları suçlayarak bizim hakkimiza girmeyin. Sizin eşiniz de anlayış var diye hepsi öyle olacak diye bir kural yok. Ne yazık ki ağzınızla kuş tutsanız da bunu beğenmeyecek tipler hep var oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?