Eşim boşanmak istiyor

Ben kocaci tayfadanim. Görenler muhakkak vardir, ara ara yazarim esimin cocuk bakimi ve ev isi yaptigini. Bir adamin icinde merhamet, vicdan, sorumluluk yoksa ne ev isi yapar ne cocuk bakar. Karisini isler icinde bogusurken gorup yardim etmeyen adamin merhameti, kadinin cok konusmasina mi bağlı saniyorsunuz? Hayati ve insanlari kendi evliliginizden ibaret görmenizi tecrubesizliginize bagliyorum

Yo doğru konuya yazdım hiç kadın kadını savunur yapmayın şimdi burda bana bu konu başlığı sahibi dırdır eden cinsten adamda bunalmış soğumuş olay bu
Ulan bu ülkede kocası istemiyor diye evinde perde açamayan, markete dahi yalnız gidemeyen, arkadaş çevresi olmayan, istediği gibi giyinemeyen, yetmiyor gibi birde aynı kocanın ana, abla ve bilimum akrabası tarafından herşeyine karışılan, bunaltılan, yönetilen,kocasi izin vermiyor diye yıllarca ailesiyle görüşemeyen kadınlar var neyin bunaltmasından bahsediyon sen acaba yarım akıllı.. bunca şeyi yaşayan kadınlar bunalmiyor da erkekler bunalıyor öyle mi.. bunalmak en cok biz kadınların hakki embesil

Evde kalinca böyle altından oluyor demek ki kocalar 32 den sonra tabi napcan sende kalcaktın yoksa kız kurusu..

Ne zaman eşim tembel demişim o dört sene önceki eski erkek arkadaş ahahahahaha eski konumu okumuş bana saldırıyor
Senin deyiminle tembel diye dırdır yaptıgin için inadına yardim etmemiş olabilir.. kime yaptıgının ne önemi var ki.. ayni dırdıri yapan sen gelmiş burda dirdir yapar bunaltırsan kaçar yapmaz tabi diyor birde.. netice olarak burda şikayetlendigin dırdir ve bunaltmayı kendinde yapmissin zamaninda.. demek ki eşin de esi arkadaşin gibi tembel olsa ona da yapacaksın ayni dırdırı

Ağla canm acilirsin ağla.mutlu olmak istiyorsan tavsiyelerimi özelden dinle ancak beni.dinleyerek tavsiyelerime uyanlar mutlu olur

Hele sen hiç konuşma eşim yanımda mışıl.misil.uyuyor gel özelden foto atayim aşk gör

Vallahi de billahi de siz asiri mutlusunuz ben gercekten ikna oldum. Ben seyi merak ettim bu ozel takintinizin bir sebebi var mi? Ozelden dinleyin, ozelden foto atayim ben biraz tirstim

Vallahi de billahi de siz asiri mutlusunuz ben gercekten ikna oldum. Ben seyi merak ettim bu ozel takintinizin bir sebebi var mi? Ozelden dinleyin, ozelden foto atayim ben biraz tirstim
Bataklık gülü yapacak bizi elinde gazozuyla gıcık gıcık gülümseyen nuri alço geldi aklıma..

Bataklık gülü yapacak bizi elinde gazozuyla gıcık gıcık gülümseyen nuri alço geldi aklıma..
Sonra biz yatakta üstümüzdeki çarşafı kaldırıp alttan bakıp
Nayır nolamaz gitti genç kızlık hayallerimiz diye yollara vurup müjde ar gibi
Ağalar beyler istanbula nerden gidilir diye kahveye dalacağız

Allahım fazla fitneci ve Türk filmi sonu ben

Demekki annenizin mutluluğu babanıza bağlı, adam yine gitse geri dönerse sıkıntı yok o zaman..

Bilemicem ama bir yerde bana erkek olabilir düşuncesi geldi, özele gel deyince habire.. ama eşi yardimcı olan merhametli biriyse bunun rahatlığıyla da sallıyor olabilir

Mutlu olan kimse bunu birilerinin gozune sokma ihtiyaci duymaz. Sizin gibiler gercek kadindan anlamaz falan demis mesela su an hepimiz kadinligimizi sorguluyoruz

Klasik yeşilçam senaryoları, hiç sekmez...

Mutlu olan kimse bunu birilerinin gozune sokma ihtiyaci duymaz. Sizin gibiler gercek kadindan anlamaz falan demis mesela su an hepimiz kadinligimizi sorguluyoruz
İşte bilemiyorum ki benim ki fikir sadece.. yada dedigin gibi mutsuz hıncını bizden alıyor.. enteresan kişilik..

Ben dün geceden beri sorguluyorum ve sonuç getir götürünü yapmaya karar verdim
Bir şekilde öğrenmem lazım sırları

Ben dün geceden beri sorguluyorum ve sonuç getir götürünü yapmaya karar verdim
Bir şekilde öğrenmem lazım sırları

Bunu sadece ozel insanlar biliyormus ve mutlulugun anahtari kendisindeymis. Ancak beni dinleyenler ve tavsiyelerime uyanlar mutlu olabilir demis. Yazik ne yasadi acaba bu hale geldi

Ya bu arkadas neden bu kadar sinirlenmis anlayan var mi? Ben cok uzuldum haline.
Bikaç mesajına bak hep böyle ağzını doldura doldura küfür edecek nerdeyse mesela bi kadına kocası sigara içmicem diye söz vermiş ama tutmuyormuş ona bile neler demiş hiç demiyorki adam söz vermiş yazık bi hastalığı var galiba Allah şifa versin

Sen o babayı nasıl affettin ya, bir de marifet gibi yazmışsın 13 sene boyunca ailesini babasız, eşini kocasız bırakan adamı cehenneme koysan yeridir.

Ay o zaman bani acilinca yazik olacak hepimize desenize nasibimizi aliriz artik. Daha gecen gun biri neredeyse 1 senelik mesajimi alintilamis burcunu falan yazmis bana unutmadim demis bu insanlar bu kin nefretle iyi yasiyorlar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…